nininikos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Για να λέμε και τα θετικά όμως. Είμαι σε καράβι στο Αιγαίο με Q και frog, σε ξεχωριστές συσκευές. Η κόσμοτε δεν πιανει 5G ούτε με σφαίρες μεσοπέλαγα, ενώ με το Q όπου περνάει το πλοίο κοντά από νησιά το σήμα είναι μια χαρά και τα data μου λειτουργούν αξιοπρεπώς. Το frog ξεκουράζεται.😂 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 1 hour ago, nininikos said: Για να λέμε και τα θετικά όμως. Είμαι σε καράβι στο Αιγαίο με Q και frog, σε ξεχωριστές συσκευές. Η κόσμοτε δεν πιανει 5G ούτε με σφαίρες μεσοπέλαγα, ενώ με το Q όπου περνάει το πλοίο κοντά από νησιά το σήμα είναι μια χαρά και τα data μου λειτουργούν αξιοπρεπώς. Το frog ξεκουράζεται.😂 όχι που λένε ότι η cosmote πιάνει παντού, η nova στη θάλασσα είναι καλή!! 6 ώρες πριν, spiliot said: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι για τα πεύκα, το chatgpt 1.0 να ρωτήσεις καλύτερες απαντήσεις παίρνεις. https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pies-ine-i-diathesimes-axies-ananeosis-chronou-omilias η χρέωση αυτή υπάρχει και σε f2g? 2 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Υπηρχε παλιότερα και καταργήθηκε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 55 minutes ago, odim said: η χρέωση αυτή υπάρχει και σε f2g? Στο νέο όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 1 hour ago, odim said: όχι που λένε ότι η cosmote πιάνει παντού, η nova στη θάλασσα είναι καλή!! Γι' αυτό τα ψάρια που έχουν Nova δεν παραπονιούνται.. 😉😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Από δική μου πλευρά κά μόνο για 2g Έχω κυπριακό και διάφορα ξένα νούμερα που κάνουν περιαγωγή και στα τρία δίκτυα. Πάνω στο βουνό και σε περίεργες διαδρομές: Καλύτερα πιάνουν στην cosmote. 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) Νοβα: για τους θαλασσινούς Κοσμοτέ: για τους βουνίσιους Edited 19 Απριλίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 21 minutes ago, HEO said: Από δική μου πλευρά κά μόνο για 2g Εξ ου και f2g και όχι f4g ή f5g.. Oκ σταματάω.. 😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 51 minutes ago, cu2goup said: Εξ ου και f2g και όχι f4g ή f5g.. Oκ σταματάω.. 😂 Ασε πονηρέ, f2g2, f2g3, f2g4, f2g5 ηταν... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου εάν κάνω αλλαγή από Q σε f2g τα data που έχω θα παραμείνουν η θα τα χάσω?? ξέρει κανείς?? Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 2 minutes ago, odim said: εάν κάνω αλλαγή από Q σε f2g τα data που έχω θα παραμείνουν η θα τα χάσω?? ξέρει κανείς?? Θα τα χάσεις. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Υπάρχει περίπτωση να έχουμε διάφορες στο δίκτυο μεταξύ Qtelecom και Νova; Λογικά στο ίδιο σημείο δυο συσκευές δεν θα έπρεπε να έχουν το ίδιο σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Ιδιο δίκτυο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, makisg4 said: Λογικά στο ίδιο σημείο δυο συσκευές δεν θα έπρεπε να έχουν το ίδιο σήμα; οχι απαραιτητα η ληψη και η εκπομπη δυο συσκευων ποικίλει, οπως και οι μπαντες που υποστηριζουν 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 ώρες πριν, makisg4 said: Υπάρχει περίπτωση να έχουμε διάφορες στο δίκτυο μεταξύ Qtelecom και Νova; Λογικά στο ίδιο σημείο δυο συσκευές δεν θα έπρεπε να έχουν το ίδιο σήμα; Το δίκτυο είναι 100% το ίδιο. Καμία απολύτως διαφοροποίηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 ώρες πριν, evang.t said: Το δίκτυο είναι 100% το ίδιο. Καμία απολύτως διαφοροποίηση. Ναι αλλά αν στη μια συσκευή μέσα είναι Q καρτοκινητή και στην άλλη συμβόλαια απεριόριστα Nova δεν υπάρχει περίπτωση διαφορετικού traffic shaping; Ρωτάω δεν γνωρίζω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Δεν φαίνεται να έχουν τέτοια τακτική. Ειδικά τώρα που οι νεες κάρτες q δεν εχουν roaming και χρησιμοποιούν το ιδιο apn,δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ισως ουτε και τρόπος να τα διαχωρισουν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Αυτό για να τελειώσουν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί όσον αφορά το παλιό vip και το εάν θα ανανεώνεται στο ίδιο καθεστώς. 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 56 minutes ago, cu2goup said: Αυτό για να τελειώσουν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί όσον αφορά το παλιό vip και το εάν θα ανανεώνεται στο ίδιο καθεστώς. Γίναμε... Επιτέλους 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 21 ώρες πριν, cu2goup said: Αυτό για να τελειώσουν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί όσον αφορά το παλιό vip και το εάν θα ανανεώνεται στο ίδιο καθεστώς. Μπράβο τους. Την βολεψαμε για άλλον έναν χρόνο οεο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου On 21/4/2026 at 4:15 ΜΜ, cu2goup said: Αυτό για να τελειώσουν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί όσον αφορά το παλιό vip και το εάν θα ανανεώνεται στο ίδιο καθεστώς. Να πω επίσης πως μου το έβγαλε και σαν προσωπική προσφορά το ετήσιο με 99€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Ποτε σου ληγει το 1ο ετος; Για να ξερουμε ποτε και που να τα περιμενουμε κι εμεις οταν φτασει ο καιρος. Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Σε καποια νούμερα το ειχε βγάλει σαν προσωπικη προσφορά ως 30/4 ανεξάρτητα αν το είχαν πριν. Οπότε δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου μου ήρθε η μηνιαία ειδοποίηση για την απόδοση του Q VIP με τη μονη διαφορα πως τώρα μου αναφέρει πως πρόκειται για τον τελευταίο μήνα (συμπληρώθηκε το 12). Να περιμένω επικοινωνία για ανανέωσή του ή να κοιτάξω για εναλλακτικές; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 minute ago, filippos said: μου ήρθε η μηνιαία ειδοποίηση για την απόδοση του Q VIP με τη μονη διαφορα πως τώρα μου αναφέρει πως πρόκειται για τον τελευταίο μήνα (συμπληρώθηκε το 12). Να περιμένω επικοινωνία για ανανέωσή του ή να κοιτάξω για εναλλακτικές; Αν θέλεις να ανανεώσεις , μπορείς. Αν δεν επικοινωνούν, πάρε εσύ ένα τηλ. Πάντως σίγουρα το δικαιούσαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts