cu2goup Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Ερωτηση: τι απόδειξη παιρνετε οταν στέλνετε τα 99 ευρω; Εγώ στο ένα είμαι σίγουρος πως μου στείλανε στο mail φωτογραφία της απόδειξης απο ταμειακή 🙂 Δεν ξέρω πόσο νόμιμη μπορεί να ήταν κλπ. γενικότερα η όλη ιστορία. Στο δεύτερο δεν θυμάμαι να μου στείλανε αλλά δεν είμαι σίγουρος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 45 minutes ago, stark said: Σήμερα με ενημέρωσαν ότι η προσφορά των 99€ θα συνεχιστεί και όλο το Νοέμβριο. Λογικά θα την τραβήξουν πολύ καιρό αφού βλέπουν ότι πουλάει … εγώ πήρα 3 πακέτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 17 ώρες πριν, emigrant said: Για θεμα QVIP kai τα πραγματικά απεριόριστα Τελειο κιουβιπαρα ονλι 6 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Και εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και όπως είπαν σε έναν χρόνο θα μας καλέσουν για ανανέωση της προσφοράς μπράβο στην Q Και γω όλα κιουβιπ θα τα παω 1 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Εγώ στο ένα είμαι σίγουρος πως μου στείλανε στο mail φωτογραφία της απόδειξης απο ταμειακή 🙂 Δεν ξέρω πόσο νόμιμη μπορεί να ήταν κλπ. γενικότερα η όλη ιστορία. Στο δεύτερο δεν θυμάμαι να μου στείλανε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καταθεση μετρητων σε τραπεζα εκανες ή χρέωση στην κάρτα σου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 1 hour ago, VIPdriver said: Καταθεση μετρητων σε τραπεζα εκανες ή χρέωση στην κάρτα σου; Κατάθεση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 13 ώρες πριν, elkons said: Σε Android απλά πιέζεις το κουμπί για την ενεργοποίηση των δεδομένων και εμφανίζει την κατανάλωση που έχεις κάνει. Προσοχή απλά εάν είχες άλλη SIM στο Slot 1 και βάλεις άλλη φαίνεται συνολικά η κατανάλωση στη συσκευή. Το βρήκα, αλλά έχει μόνο για τον τρέχοντα μήνα. Θα ήταν χρήσιμο να κρατάει ιστορικό και για άλλους μήνες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 4 minutes ago, bedazzled said: Το βρήκα, αλλά έχει μόνο για τον τρέχοντα μήνα. Θα ήταν χρήσιμο να κρατάει ιστορικό και για άλλους μήνες... Ποια συσκευή έχεις; Εμένα κρατάει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: Ποια συσκευή έχεις; Εμένα κρατάει. Poco X7 Pro Έχει μόνο τον τρέχοντα μήνα και τον προηγούμενο, τίποτα άλλο: 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 On 27/10/2025 at 6:56 ΜΜ, ANAGNPANA said: Λογικά θα την τραβήξουν πολύ καιρό αφού βλέπουν ότι πουλάει … εγώ πήρα 3 πακέτα Και είναι το μόνο που συμφέρει χωρίς συμβόλαιο στη Nova. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 28 minutes ago, Nikolas14 said: Και είναι το μόνο που συμφέρει χωρίς συμβόλαιο στη Nova. Εγω με 5g modem έχω πιάσει 347 down και 43,3 up Και όλα αυτά σε tvbox με Wi-Fi 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: Και είναι το μόνο που συμφέρει χωρίς συμβόλαιο στη Nova. Αν υπολογίσουμε ότι το F2G δεν έχει πλέον πακέτα με απεριόριστα δεδομένα και ότι το Unlimited All έχει κόφτη στα 300GB, είναι το μονο πακέτο για το οποίο κάποιος αξίζει να έχει NOVA αν τον ενδιαφέρει η σοβαρή χρήση. 8 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Έχει βγει και αυτό στην εφαρμογή για 60 μέρες. Τίμιο θεωρω, για όσους δεν έχουν το vip. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 1 hour ago, kmpatra said: Έχει βγει και αυτό στην εφαρμογή για 60 μέρες. Τίμιο θεωρω, για όσους δεν έχουν το vip. Το κάτω ειναι καλό, αλλά η αβεβαιότητα εαν θα το δώσει τον επόμενο μηνα το κάνει απαγορευτικό. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Εγώ πάντως στο επάνω αναφέρθηκα το οποίο δίνει και sms και είναι για 60 μέρες αναλογικά σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με το κάτω. Ο καθένας όμως όπως το βλέπει. Υ.Γ. εκτός αν το θέμα είναι τα 250 gb για 60 μέρες, αν κάποιος έχει ανάγκη παραπάνω στις 60 μερες τότε οκ πάει στο κατω. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 ειναι ενα καλο σημαδι παντως να βλεπεις διμηνα πακετα σε καλη τιμη 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 42 minutes ago, kmpatra said: Εγώ πάντως στο επάνω αναφέρθηκα το οποίο δίνει και sms και είναι για 60 μέρες αναλογικά σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με το κάτω. Ο καθένας όμως όπως το βλέπει. Υ.Γ. εκτός αν το θέμα είναι τα 250 gb για 60 μέρες, αν κάποιος έχει ανάγκη παραπάνω στις 60 μερες τότε οκ πάει στο κατω. Εαν σου πω οτι τώρα παρατήρησα το 60 μερες..... 7 ώρες πριν, kmpatra said: Έχει βγει και αυτό στην εφαρμογή για 60 μέρες. Τίμιο θεωρω, για όσους δεν έχουν το vip. Στο f2g το δινει με 17.80€ (το 60ημερο) 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 8 ώρες πριν, kmpatra said: Έχει βγει και αυτό στην εφαρμογή για 60 μέρες. Τίμιο θεωρω, για όσους δεν έχουν το vip. Αυτο το 60ημερο πακετο θα το ειχα ταραξει αν δεν ειχα το q vip. Απο τα καλυτερα τους στην δικη μου χρηση. 5 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 12 minutes ago, r31134 said: Αυτο το 60ημερο πακετο θα το ειχα ταραξει αν δεν ειχα το q vip. Απο τα καλυτερα τους στην δικη μου χρηση. Συμφωνώ. Εγώ τον μήνα θέλω 100-120g internet και απεριόριστη ομιλία και όλα αυτά με 8€ τον μήνα. Πολύ καλό για μετά την λήξη του q vip. Μακάρι άμα δεν συνεχίσουνε για δεύτερο χρόνο το q vip να μας βγάζει αυτό το πακετο στα διαθέσιμα πακέτα. Αλλιώς όπου βρούμε συμφέρουσα προσφορά φορητότητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Δεν είναι ακριβώς πακέτο στη λίστα των διαθέσιμων αλλά προσωποποιημένη προσφορά. Άλλη παίρνει ο κάθε συνδρομητής και δεν είναι σίγουρο πως θα λάβει την ίδια τον επόμενο μήνα. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 10 minutes ago, elkons said: Δεν είναι ακριβώς πακέτο στη λίστα των διαθέσιμων αλλά προσωποποιημένη προσφορά. Άλλη παίρνει ο κάθε συνδρομητής και δεν είναι σίγουρο πως θα λάβει την ίδια τον επόμενο μήνα. Σωστα. Εμενα μου εμφανιζει μονο την κατω προσφορα. Και στις 2 ολες οι παροχες ειναι μονο για εντος Ελλαδος 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 5 ώρες πριν, kostas123464 said: Συμφωνώ. Εγώ τον μήνα θέλω 100-120g internet και απεριόριστη ομιλία και όλα αυτά με 8€ τον μήνα. Πολύ καλό για μετά την λήξη του q vip. Μακάρι άμα δεν συνεχίσουνε για δεύτερο χρόνο το q vip να μας βγάζει αυτό το πακετο στα διαθέσιμα πακέτα. Αλλιώς όπου βρούμε συμφέρουσα προσφορά φορητότητα. Είναι λίγα τα 100-120GB για όσους δεν έχουν σταθερή σύνδεση... θες 300GB+ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 5 ώρες πριν, bedazzled said: Είναι λίγα τα 100-120GB για όσους δεν έχουν σταθερή σύνδεση... θες 300GB+ Δεν έχω σταθερό ίντερνετ σπίτι. Hot spot από το κινητό κάνω. Άντε μέσα στον μήνα να φάω 150g. Καμία ταινία,σειρά και καμιά μπαλιτσα βλέπω. Α και τα update του ps4. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Αυτα τα πακετα γενικα δεν κανουν για αντικατάσταση του σταθερού. Αν θες τετοιο πραγμα, πας κατα προτιμηση σε απεριόριστα, με το οποιο κοστος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, kmpatra said: Αυτα τα πακετα γενικα δεν κανουν για αντικατάσταση του σταθερού. Αν θες τετοιο πραγμα, πας κατα προτιμηση σε απεριόριστα, με το οποιο κοστος. Δηλαδή Q VIP... Edited October 31, 2025 by bedazzled 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 56 minutes ago, bedazzled said: Δηλαδή Q VIP... ...ή Free2Go απεριόριστα data με 13€/μήνα - όποτε τρέχει τέτοια προσφορά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts