Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, George6633 said:

Επειδή το σκέφτεσαι ζεστά και μιλάμε για 99€ που θα δώσεις με τη μία,καλό θα ήταν να πάρεις μια κάρτα Q για να δεις στις περιοχές που κινείσαι αν είσαι ευχαριστημένος ή να σου πούνε τα παιδιά εδώ μέσα κάποια συγκεκριμένη περιοχή που ενδιαφέρεσαι.Εγω μένω Τρίκαλα και Ζάκυνθο και έχω εικόνα μόνο από αυτά τα μέρη.Η Διαδικασία δεν νομίζω να καθυστερεί πολύ αν δεν πέφτουν αργίες κλπ αν και εμένα ήταν νέος αριθμός και μου το στείλανε την επόμενη μέρα. 

Μόνο στο σπίτι με ενδιαφέρει να έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα της τάξεως 10-15 mbps όχι ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες. Γενικά μέσα στο σπίτι έχω ένα θέμα. Θα το κάνω το εγχείρημα και ότι κατσει. Ευχαριστώ 

45 minutes ago, kostas123464 said:

Μόνο στο σπίτι με ενδιαφέρει να έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα της τάξεως 10-15 mbps όχι ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες. Γενικά μέσα στο σπίτι έχω ένα θέμα. Θα το κάνω το εγχείρημα και ότι κατσει. Ευχαριστώ 

Αν οι άλλες δύο δεν είναι καλύτερες δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Απλά στη χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 100€ αν δεν πιάνει καθόλου. 

18 minutes ago, George6633 said:

Αν οι άλλες δύο δεν είναι καλύτερες δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Απλά στη χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 100€ αν δεν πιάνει καθόλου. 

Λογικά ένα 4g h 4g+ θα πιανη. Έστω 5-7 mbps για hotspot καλά είναι για εμένα;

Πες μας περιοχή να δούμε εάν είναι απλά αναβαθμισμένη και σε τι συσκευή θα βάλεις τη σιμ για wifi.

20 minutes ago, elkons said:

Πες μας περιοχή να δούμε εάν είναι απλά αναβαθμισμένη και σε τι συσκευή θα βάλεις τη σιμ για wifi.

Περιοχή Άλιμος. Δίπλα στα σύνορα με το παλαιό αεροδρόμιο. Συσκευή poco m3 pro 5g

26 minutes ago, kostas123464 said:

Περιοχή Άλιμος. Δίπλα στα σύνορα με το παλαιό αεροδρόμιο. Συσκευή poco m3 pro 5g

Επειδή έχεις λίγες απαιτήσείς λογικά θα σε καλύψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Όταν με το καλό ξεκινήσεις με την Q γράψε μας εντυπώσεις για τις ταχύτητες που θα πιάνεις στο αντίστοιχο νήμα.

9 ώρες πριν, opmgls said:

Επειδή έχεις λίγες απαιτήσείς λογικά θα σε καλύψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Όταν με το καλό ξεκινήσεις με την Q γράψε μας εντυπώσεις για τις ταχύτητες που θα πιάνεις στο αντίστοιχο νήμα.

Οκ ευχαριστώ 

Να ρωτήσω κάτι, δεν μπορώ να κάνω είσοδο στην εφαρμογή με τον τρόπο που γινόταν, δεν στέλνει sms το συστημα...

βάζω το τηλ, αλλά μήνυμα δεν ερχεται... πάμπολες φορές. Σας έχει τύχει; ...

Έχεις ελέγξει μήπως είναι στα spam; Αν έχεις google messages, πάτα την εικόνα σου στα μηνύματα πάνω δεξιά και μετά αποκλεισμένα. 

Έχει καταφέρει να φτάσει κανείς τα 300GB με την προσφορά των 99€ να δούμε αν ισχύει ότι λένε ή έχει κάποιο κόφτη στην ταυτότητα; 

1 hour ago, George6633 said:

Έχει καταφέρει να φτάσει κανείς τα 300GB με την προσφορά των 99€ να δούμε αν ισχύει ότι λένε ή έχει κάποιο κόφτη στην ταυτότητα

Έχει!
Ενας φίλος από το χωριό που δεν έχει σταθερό και χρησιμοποιεί πολύ ίντερνετ, τα ξεπέρασε και τον καλέσαν από τα κεντρικά να πάει στο πλησιεστερο κατάστημα Nova με την ταυτότητα του για να του την κόψουν. :classic_laugh:
ΥΓ. Είμαστε και χιουμορίστες σ' αυτό το φόρουμ!

Edited by opmgls

31 minutes ago, opmgls said:

Έχει!
Ενας φίλος από το χωριό που δεν έχει σταθερό και χρησιμοποιεί πολύ ίντερνετ, τα ξεπέρασε και τον καλέσαν από τα κεντρικά να πάει στο πλησιεστερο κατάστημα Nova με την ταυτότητα του για να του την κόψουν. :classic_laugh:
ΥΓ. Είμαστε και χιουμορίστες σ' αυτό το φόρουμ!

Καταραμένο Τ9 🤣🤣

14 ώρες πριν, George6633 said:

Καταραμένο Τ9 🤣🤣

Τι Τ9 ρε θείο. Ακόμη Sony Ericsson έχεις; 😂

(Κι εγώ μια από τα ίδια είμαι )

Edited by gpapas640

14 minutes ago, gpapas640 said:

Τι Τ9 ρε θείο. Ακόμη Sony Ericsson έχεις; 😂

(Κι εγώ μια από τα ίδια είμαι )

Κατάλαβα... Δεν κρύβονται τα χρόνια 🤣

3 ώρες πριν, George6633 said:

Screenshot_20250428-104400~2.png

Μια που ασχολήθηκες να δεις το countdown, τώρα που τρέχει, δες και την ανανέωση υπολοίππου στο app αν υπάρχει η 8ευρη. Λογικά θα υπάρχει. Να δούμε από την ΄άλλη εβοδμάφα τι θα κάνει...

Edited by opmgls

3 minutes ago, opmgls said:

Μια που ασχολήθες να δεις το countdown, τώρα που τρέχει, δες και την ανανέωση υπολοίππου στο app αν υπάρχει η 8ευρη. Λογικά θα υπάρχει. Να δούμε από την ΄άλλη εβοδμάφα τι θα κάνει...

Ναι υπάρχει κανονικά η επιλογή για 8€

Επειδή αύριο τελειώνει το πακέτο που έχω από το frog και μιλώντας μαζί τους μου είπανε 3-4 μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Σκέφτομαι να το κάνω μιας και με 99€ θα έχω ξεμπλέξει για ένα χρόνο με απεριόριστα λεπτά και data και 300sms τον μήνα.

τελικά ρε παιδιά αυτή η προσφορά με τα 99€ πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.

Ετοιμαζόμουν για συμβόλαιο στη vodafone αλλά κατα τύχη είδα την Q κι έκανα αμέσως αίτηση φορητότητας. Ελπίζω και το σήμα να είναι οκ διότι πάντα υπήρχαν αρνητικά σχόλια για το σήμα της

4 minutes ago, nif said:

τελικά ρε παιδιά αυτή η προσφορά με τα 99€ πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.

Ετοιμαζόμουν για συμβόλαιο στη vodafone αλλά κατα τύχη είδα την Q κι έκανα αμέσως αίτηση φορητότητας. Ελπίζω και το σήμα να είναι οκ διότι πάντα υπήρχαν αρνητικά σχόλια για το σήμα της

Αυτό θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών της Nova σε περιόδους Count down offer θα συνεχίσει η διάθεση της 8€ης online.

Screenshot_20250501_110106_Chrome.thumb.jpg.457a008672dd12a7033dd2b4a8ea5458.jpg

Screenshot_20250501_110534_Chrome.thumb.jpg.f1b9e316d2304c83af279ab667d64a8f.jpg

Πλέον απαντούν πολύ πιο γρήγορα για να το λέει θα ισχύει. 

Edited by elkons

Καλημέρα και καλό μήνα, θέλω λίγο τα φώτα σας, "ψήνομαι" για την προσφορά με τα 99 ευρώ για να μεταφέρω το cu μου όμως έχω το εξής ερώτημα: στο γραφείο μου σίγουρα δεν έχει σήμα καμμία εταιρία, έχω cu και frog και βολεύονται με το wifi calling το οποίο λειτουργεί μια χαρά και για τις δύο εταιρίες. Δεν χάνω πότε κλήσεις. Θα λειτουργει το wifi calling και με την q??? Το έχει τσεκαρει κάνεις? Η σύνδεση του σταθερού είναι vodafone αν έχει σημασια