makap Δημ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:25 πμ (edited) 49 minutes ago, opmgls said: Τι παροχές σου δίνει η "προσφορά" με 14€; Η προσφορά του ΙΑΝ 23 ήταν απεριόριστα προς όλους και data και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα data ήταν 2 GB το μήνα. Προσωπικά, με καλύπτει το πακέτο. Τώρα προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€ επικαλούμενοι ότι καταργήθηκε το προηγούμενο (!). Έχω και το σταθερό στη Nova (πρώην Wind) με vdsl 50 και αποκωδικοποιητή (double play) που κατάργησα πριν από 1 χρόνο περίπου. Τα 2 κινητά και το σταθερό τιμολογούνται μαζί και δεν ξέρω αν άλλη εταιρεία προσφέρει παρόμοιο πακέτοσε συμφέρουσα τιμή, Προσπάθησα να δω στα πακέτα της Cosmote το συνδυασμό σταθερού και κινητών αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αν υπάρχει εμπειρία και γνώση ή τηλέφωνο επικοινωνίας κάποιας εταιρείας για το θέμα αυτό (και με πμ), θα με βοηθούσε πολύ. Edited Τετάρτη στις 10:29 πμ by makap 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:58 πμ 1 ώρα πριν, makap said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν προτίθεμαι να τους χαρίσω 30€ για την εσωτερική φορητότητα και να υποστώ όλη αυτή την ταλαιπωρία της αλλαγής εταιρείας και μάλιστα με επίσκεψη σε κατάστημα, όχι μόνο για την αλλαγή αλλά και για κάθε ανανέωση. Μάλλον θα αναγκαστώ να αποδεχτώ την ανανέωση με την "προσφορά" των 14€, εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και φτηνότερο σε άλλη εταιρεία. Κανε online ενα cosmote NEO για 2 ευρω παραπάνω και σε καλύτερο δίκτυο θα πας και περισσότερες παροχές θα πάρεις και χωρίς δεσμεύσεις. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 11:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:11 πμ 36 minutes ago, makap said: Η προσφορά του ΙΑΝ 23 ήταν απεριόριστα προς όλους και data και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα data ήταν 2 GB το μήνα. Προσωπικά, με καλύπτει το πακέτο. Τώρα προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€ επικαλούμενοι ότι καταργήθηκε το προηγούμενο (!). Έχω και το σταθερό στη Nova (πρώην Wind) με vdsl 50 και αποκωδικοποιητή (double play) που κατάργησα πριν από 1 χρόνο περίπου. Τα 2 κινητά και το σταθερό τιμολογούνται μαζί και δεν ξέρω αν άλλη εταιρεία προσφέρει παρόμοιο πακέτοσε συμφέρουσα τιμή, Προσπάθησα να δω στα πακέτα της Cosmote το συνδυασμό σταθερού και κινητών αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αν υπάρχει εμπειρία και γνώση ή τηλέφωνο επικοινωνίας κάποιας εταιρείας για το θέμα αυτό (και με πμ), θα με βοηθούσε πολύ. Σωστές οι απορίες σου. Χρειάζεται όμως να ποστάρεις το παραπάνω ερώτημα στα αντοιστοιχα νήματα, Cosmote και Vodafone για συμβόλαια. Εγώ δεν έχω σταθερή γραμμή και χρησιμοποιώ μόνο καρτοκινητή (άλλες αναγκες) οπότε δεν έχω δεχθεί προσφορές για συμβόλαια, αλλά από ότι έχω διαβάσε στα παραπάνω νήματα υπάρχουν διάφορες προσφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τετάρτη στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:12 πμ 13 minutes ago, cmvr said: Κανε online ενα cosmote NEO για 2 ευρω παραπάνω και σε καλύτερο δίκτυο θα πας και περισσότερες παροχές θα πάρεις και χωρίς δεσμεύσεις. Η φτηνότερη προσφορά για 7GB data λέει για υφιστάμενους συνδρομητές της Cosmote 1 minute ago, opmgls said: Σωστές οι απορίες σου. Χρειάζεται όμως να ποστάρεις το παραπάνω ερώτημα στα αντοιστοιχα νήματα, Cosmote και Vodafone για συμβόλαια. Εγώ δεν έχω σταθερή γραμμή και χρησιμοποιώ μόνο καρτοκινητή (άλλες αναγκες) οπότε δεν έχω δεχθεί προσφορές για συμβόλαια, αλλά από ότι έχω διαβάσε στα παραπάνω νήματα υπάρχουν διάφορες προσφορές. Σωστός 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Just now, makap said: Η φτηνότερη προσφορά για 7GB data λέει για υφιστάμενους συνδρομητές της Cosmote Καντο πρώτα WU με 3 ευρώ και μετά αλλαγή σε ΝΕΟ. Θα είσαι υφιστάμενος συνδρομητής μετά 🤣 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 12:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:05 μμ Το φρογκ (με τα απεριόριστα για 12 μήνες με 144€=12€/μηνα) στο πηγάδι κατούρησε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:35 μμ 29 minutes ago, VIPdriver said: Το φρογκ (με τα απεριόριστα για 12 μήνες με 144€=12€/μηνα) στο πηγάδι κατούρησε; Θα εκπλαγείς, αλλά τα 120 λεπτά ομιλίας δεν αρκούν σε πολύ κόσμο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:51 μμ 15 minutes ago, sou_d said: Θα εκπλαγείς, αλλά τα 120 λεπτά ομιλίας δεν αρκούν σε πολύ κόσμο Σε μόντεμ λέει ότι θα το βάλει. ΥΓ: ας δει κ αυτό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:27 μμ 7 ώρες πριν, makap said: Η προσφορά του ΙΑΝ 23 ήταν απεριόριστα προς όλους και data και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα data ήταν 2 GB το μήνα. Προσωπικά, με καλύπτει το πακέτο. Τώρα προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€ επικαλούμενοι ότι καταργήθηκε το προηγούμενο (!). Έχω και το σταθερό στη Nova (πρώην Wind) με vdsl 50 και αποκωδικοποιητή (double play) που κατάργησα πριν από 1 χρόνο περίπου. Τα 2 κινητά και το σταθερό τιμολογούνται μαζί και δεν ξέρω αν άλλη εταιρεία προσφέρει παρόμοιο πακέτοσε συμφέρουσα τιμή, Προσπάθησα να δω στα πακέτα της Cosmote το συνδυασμό σταθερού και κινητών αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αν υπάρχει εμπειρία και γνώση ή τηλέφωνο επικοινωνίας κάποιας εταιρείας για το θέμα αυτό (και με πμ), θα με βοηθούσε πολύ. Καλά και αυτοί με 14 ευρώ που ζητάνε καλύτερα με f2go με 13 ευρώ δίνει 1000 ανα δευτ κ 3.5 γιγα κ χωρίς συμβόλαιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 06:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:37 μμ 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε μόντεμ λέει ότι θα το βάλει. Δεν το είδα κάπου γραμμένο. Σόρι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. Τετάρτη στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:58 μμ 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε μόντεμ λέει ότι θα το βάλει. ΥΓ: ας δει κ αυτό Είναι όμως για παιδιά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 08:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:27 μμ 28 minutes ago, akar2015 said: Είναι όμως για παιδιά. Πολλοί ενήλικες το έχουν πάρει! Ρώτα λεπτομέρειες στο νήμα του CU. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 22 ώρες πριν, akar2015 said: Είναι όμως για παιδιά. Το ότι το πλασάρουν ως λύση για το κινητό του παιδιού, δεν σημαίνει πως μπορούν να το έχουν μόνο παιδιά. Και το whats up ως youth tool ξεκίνησε.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Ξεκίνησε...αλλά πως κατέληξε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Έχει καμία εβδομάδα που δεν εμφανίζεται τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, sou_d said: Έχει καμία εβδομάδα που δεν εμφανίζεται τίποτα Εμένα κανονικά.. είναι αυτό με τα 7,80€.. πάντως δεν είναι λογικός ο χρόνος που σταμάτησε να σου το δείχνει. Δλδ ενώ σου έβγαλε την προσφορά σου την έκρυψε πριν λήξει; Edited 14 ώρες πριν by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν On 27/11/2024 at 11:13 ΜΜ, Bas said: Θα το δείξει στο Cosmote cinema 1 (ημερομηνία δε συγκράτησα) Τρέχαα😂 11 minutes ago, sou_d said: Έχει καμία εβδομάδα που δεν εμφανίζεται τίποτα Δηλαδή είναι ατάιστο αλλά δεν εμφανίζει προσωποποιημένες προσφορές; ή γενικά έχεις υπόλοιπα και δεν τα εμφανίζει; Υ.Γ έχω ένα ατάιστο αλλά λέει Λήγει στις 1/1/9999 Είναι φυσιολογικό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 ώρα πριν, elkons said: Θα το δείξει στο Cosmote cinema 1 (ημερομηνία δε συγκράτησα) Τρέχαα😂 Δηλαδή είναι ατάιστο αλλά δεν εμφανίζει προσωποποιημένες προσφορές; ή γενικά έχεις υπόλοιπα και δεν τα εμφανίζει; Υ.Γ έχω ένα ατάιστο αλλά λέει Λήγει στις 1/1/9999 Είναι φυσιολογικό; Είναι ατάιστο κανένα 8μηνο και εδώ και περίπου 7 μέρες; Σταμάτησε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, sou_d said: Είναι ατάιστο κανένα 8μηνο και εδώ και περίπου 7 μέρες; Σταμάτησε 18/8 έληγε το υπόλοιπο, άρα του έβαλες κάρτα περιπου 18/6, οπότε μιλάμε για 6 μήνες. Δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: 18/8 έληγε το υπόλοιπο, άρα του έβαλες κάρτα περιπου 18/6, οπότε μιλάμε για 6 μήνες. Δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις; Ναι κανονικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: 😂 Υ.Γ έχω ένα ατάιστο αλλά λέει Λήγει στις 1/1/9999 Είναι φυσιολογικό; Δεν είναι τίποτα, ο κυρ Κώστας ο πανταολας έσταξε ΠΑΛΙ κοακολα στο πληκτρολόγιο. Αύριο θα του πέσει πατατάκι, θα απορροφήσει την κοακολα και όλα θα ειναι οκ 😂 Edited 11 ώρες πριν by gpapas640 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 ώρες πριν, sou_d said: Είναι ατάιστο κανένα 8μηνο και εδώ και περίπου 7 μέρες; Σταμάτησε Μάλλον δεν πρέπει να το αφήνεις και τοοοοοσο ατάιστο γιατί ψωφάει.. 😉😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 14 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 λεπτά πριν 6 ώρες πριν, cu2goup said: Μάλλον δεν πρέπει να το αφήνεις και τοοοοοσο ατάιστο γιατί ψωφάει.. 😉😂 5 λεπτά ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts