Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

49 minutes ago, opmgls said:

Τι παροχές σου δίνει η "προσφορά" με 14€;

Η προσφορά του ΙΑΝ 23 ήταν απεριόριστα προς όλους και data και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα data  ήταν 2 GB το μήνα. Προσωπικά, με καλύπτει το πακέτο.

Τώρα προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€ επικαλούμενοι ότι καταργήθηκε το προηγούμενο (!).

Έχω και το σταθερό στη Nova (πρώην Wind) με vdsl 50 και αποκωδικοποιητή (double play) που κατάργησα πριν από 1 χρόνο περίπου. Τα  2 κινητά και το σταθερό τιμολογούνται μαζί και δεν ξέρω αν άλλη εταιρεία προσφέρει παρόμοιο πακέτοσε συμφέρουσα τιμή, Προσπάθησα να δω στα πακέτα της Cosmote το συνδυασμό σταθερού και κινητών αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Αν υπάρχει εμπειρία και γνώση ή τηλέφωνο επικοινωνίας κάποιας εταιρείας για το θέμα αυτό (και με πμ), θα με βοηθούσε πολύ.

Edited by makap

1 ώρα πριν, makap said:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δεν προτίθεμαι να τους χαρίσω 30€ για την εσωτερική φορητότητα και να υποστώ όλη αυτή την ταλαιπωρία της αλλαγής εταιρείας και μάλιστα με επίσκεψη σε κατάστημα, όχι μόνο για την αλλαγή αλλά και για κάθε ανανέωση.

Μάλλον θα αναγκαστώ να αποδεχτώ την ανανέωση με την "προσφορά" των 14€, εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και φτηνότερο σε άλλη εταιρεία.

Κανε online ενα cosmote NEO για 2 ευρω παραπάνω και σε καλύτερο δίκτυο θα πας και περισσότερες παροχές θα πάρεις και χωρίς δεσμεύσεις.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

36 minutes ago, makap said:

Η προσφορά του ΙΑΝ 23 ήταν απεριόριστα προς όλους και data και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα data  ήταν 2 GB το μήνα. Προσωπικά, με καλύπτει το πακέτο.

Τώρα προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€ επικαλούμενοι ότι καταργήθηκε το προηγούμενο (!).

Έχω και το σταθερό στη Nova (πρώην Wind) με vdsl 50 και αποκωδικοποιητή (double play) που κατάργησα πριν από 1 χρόνο περίπου. Τα  2 κινητά και το σταθερό τιμολογούνται μαζί και δεν ξέρω αν άλλη εταιρεία προσφέρει παρόμοιο πακέτοσε συμφέρουσα τιμή, Προσπάθησα να δω στα πακέτα της Cosmote το συνδυασμό σταθερού και κινητών αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Αν υπάρχει εμπειρία και γνώση ή τηλέφωνο επικοινωνίας κάποιας εταιρείας για το θέμα αυτό (και με πμ), θα με βοηθούσε πολύ.

Σωστές οι απορίες σου. Χρειάζεται όμως να ποστάρεις το παραπάνω ερώτημα στα αντοιστοιχα νήματα, 
Cosmote και  Vodafone για συμβόλαια. Εγώ δεν έχω σταθερή γραμμή και χρησιμοποιώ μόνο καρτοκινητή (άλλες αναγκες) οπότε δεν έχω δεχθεί προσφορές για συμβόλαια, αλλά από ότι έχω διαβάσε στα παραπάνω νήματα υπάρχουν διάφορες προσφορές. 

13 minutes ago, cmvr said:

Κανε online ενα cosmote NEO για 2 ευρω παραπάνω και σε καλύτερο δίκτυο θα πας και περισσότερες παροχές θα πάρεις και χωρίς δεσμεύσεις.

Η φτηνότερη προσφορά για 7GB data λέει για υφιστάμενους συνδρομητές της Cosmote

1 minute ago, opmgls said:

Σωστές οι απορίες σου. Χρειάζεται όμως να ποστάρεις το παραπάνω ερώτημα στα αντοιστοιχα νήματα, 
Cosmote και  Vodafone για συμβόλαια. Εγώ δεν έχω σταθερή γραμμή και χρησιμοποιώ μόνο καρτοκινητή (άλλες αναγκες) οπότε δεν έχω δεχθεί προσφορές για συμβόλαια, αλλά από ότι έχω διαβάσε στα παραπάνω νήματα υπάρχουν διάφορες προσφορές. 

Σωστός

Just now, makap said:

Η φτηνότερη προσφορά για 7GB data λέει για υφιστάμενους συνδρομητές της Cosmote

Καντο πρώτα WU με 3 ευρώ και μετά αλλαγή σε ΝΕΟ. Θα είσαι υφιστάμενος συνδρομητής μετά 🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

29 minutes ago, VIPdriver said:

Το φρογκ (με τα απεριόριστα για 12 μήνες με 144€=12€/μηνα) στο πηγάδι κατούρησε;

Θα εκπλαγείς, αλλά τα 120 λεπτά ομιλίας δεν αρκούν σε πολύ κόσμο

15 minutes ago, sou_d said:

Θα εκπλαγείς, αλλά τα 120 λεπτά ομιλίας δεν αρκούν σε πολύ κόσμο

Σε μόντεμ λέει ότι θα το βάλει. 

ΥΓ: ας δει κ αυτό 

Screenshot_20241218_.thumb.jpg.4e4c65dfdf47db87ae410c5f652b32bf.jpg

7 ώρες πριν, makap said:

Καλά και αυτοί με 14 ευρώ που ζητάνε καλύτερα με f2go με 13 ευρώ δίνει 1000 ανα δευτ κ 3.5 γιγα κ χωρίς συμβόλαιο.

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σε μόντεμ λέει ότι θα το βάλει. 

Δεν το είδα κάπου γραμμένο. Σόρι

28 minutes ago, akar2015 said:

Είναι όμως για παιδιά.

Screenshot_20241218-215620.png

Πολλοί ενήλικες το έχουν πάρει! 

Ρώτα λεπτομέρειες στο νήμα του CU.

22 ώρες πριν, akar2015 said:

Είναι όμως για παιδιά.

Το ότι το πλασάρουν ως λύση για το κινητό του παιδιού, δεν σημαίνει πως μπορούν να το έχουν μόνο παιδιά.

Και το whats up ως youth tool ξεκίνησε..

2 minutes ago, sou_d said:

Έχει καμία εβδομάδα που δεν εμφανίζεται τίποτα

Screenshot_2024-12-19-21-12-27-36_136a048fd343db936134efdb03d766fc.jpg

Εμένα κανονικά.. είναι αυτό με τα 7,80€.. πάντως δεν είναι λογικός ο χρόνος που σταμάτησε να σου το δείχνει. Δλδ ενώ σου έβγαλε την προσφορά σου την έκρυψε πριν λήξει;

Screenshot_2024-12-19-21-15-09-959_co.trebbble.android.wind.q.jpg

Edited by cu2goup

On 27/11/2024 at 11:13 ΜΜ, Bas said:

Une-Annee-Difficile-2023-53.jpg.5b46fbe06230a936fa5da8e44d80a299.jpg

Θα το δείξει στο Cosmote cinema 1 (ημερομηνία δε συγκράτησα)

Τρέχαα😂

11 minutes ago, sou_d said:

Έχει καμία εβδομάδα που δεν εμφανίζεται τίποτα

Screenshot_2024-12-19-21-12-27-36_136a048fd343db936134efdb03d766fc.jpg

Δηλαδή είναι ατάιστο αλλά δεν εμφανίζει προσωποποιημένες προσφορές; ή γενικά έχεις υπόλοιπα και δεν τα εμφανίζει;

Υ.Γ έχω ένα ατάιστο αλλά λέει Λήγει στις 1/1/9999

Είναι φυσιολογικό;

1 ώρα πριν, elkons said:

Θα το δείξει στο Cosmote cinema 1 (ημερομηνία δε συγκράτησα)

Τρέχαα😂

Δηλαδή είναι ατάιστο αλλά δεν εμφανίζει προσωποποιημένες προσφορές; ή γενικά έχεις υπόλοιπα και δεν τα εμφανίζει;

Είναι φυσιολογικό;

Είναι ατάιστο κανένα 8μηνο και εδώ και περίπου 7 μέρες; Σταμάτησε

2 minutes ago, sou_d said:

18/8 έληγε το υπόλοιπο, άρα του έβαλες κάρτα περιπου 18/6, οπότε μιλάμε για 6 μήνες. Δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις;

1 minute ago, VIPdriver said:

18/8 έληγε το υπόλοιπο, άρα του έβαλες κάρτα περιπου 18/6, οπότε μιλάμε για 6 μήνες. Δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις;

Ναι κανονικά

2 ώρες πριν, elkons said:

😂

Είναι φυσιολογικό;

Δεν είναι τίποτα, ο κυρ Κώστας ο πανταολας έσταξε ΠΑΛΙ κοακολα στο πληκτρολόγιο. Αύριο θα του πέσει πατατάκι, θα απορροφήσει την κοακολα και όλα θα ειναι οκ 😂

Edited by gpapas640

6 ώρες πριν, sou_d said:

Μάλλον δεν πρέπει να το αφήνεις και τοοοοοσο ατάιστο γιατί ψωφάει.. 😉😂

6 ώρες πριν, cu2goup said:

Μάλλον δεν πρέπει να το αφήνεις και τοοοοοσο ατάιστο γιατί ψωφάει.. 😉😂

5 λεπτά ακόμα!