spiliot Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 (edited) Σε μερικά παλιά νούμερα αφού κόψαμε το qfee έδινε ακόμα 2gb με ανανέωση 10 ευρώ. Όμως σε ένα από αυτά τα νούμερα αφού κόψαμε το qfee δεν έδινε ούτε 2gb, ούτε 1gb ούτε και με 12 ευρώ ανανέωση (το νούμερο αυτό δεν χρησιμοποιεί καν data οπότε δεν έχω ασχοληθεί να τους πρήξω). Ό,τι φανεί του νοβαστεφανή. Βάζω παρελθοντικό χρόνο γιατί τους τελευταίους μήνες βάζω είτε 8 είτε 12 ευρώ ανάλογα οπότε δε ξέρω τι γίνεται με τα 10. Edited February 6, 2023 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Έχει καουνταουν σήμερα με 3,5€ και δίνει 3,5gb.Για 15 μέρες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 2 minutes ago, tolisfar said: Για 15 μέρες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 30 μερες ηταν το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 1 minute ago, kouerti said: 30 μερες ηταν το πρωι όντως?? καλά τι πράγματα είναι αυτά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 5 minutes ago, Alexandros201285 said: όντως?? καλά τι πράγματα είναι αυτά?? Πίστεψα ότι δεν θα ξανάκαναν τις χαζομάρες του παρελθοντος και δεν έβγαλα σκρίνσοτ. Στάνταρ 30 μέρες ήταν το πρωι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Όποιος το προλάβει. Ως αύριο το πρωΐ τα 3,5GB θα έχουν διάρκεια 7 μέρες. Χαχα: Κελεπούρι countdown. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Από το Facebook 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Μη γκρινιάζετε. Στη Nova/Q είμαστε. Όποιουνού δε του αρέσει να πάει αλλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 17 minutes ago, kouerti said: 30 μερες ηταν το πρωι για 30 ημέρες έλεγε το πρωί το επιβεβαιώνω και εγώ. Το είδα ξεκάθαρα.. Είναι γεγονός ότι εμφανώς μειώνονται οι προσφορές και τα τελευταία countdown τα έχουν κανει μονο δεδομένα ή μονο ομιλία (να θες δύο δλδ να πας στα 8Ε+φόρους τουλάχιστον). Και τώρα θαύμα στις "15 μέρες" ισχύ με αλλαγή στην μέση (το οποίο έχει ξαναγίνει να αλλάξει στο δρόμο η προσφορά). Και αφού το έκαναν κάθε εβδομάδα (αντί 2 την εβδομάδα) είναι εμφανές ότι θέλουν νομίζω να σε σπρώξουν σε 10+ ευρώ το μήνα μέσο έξοδο για να έχεις κάτι σε τουλάχιστον 1gb δεδομένων και κάποια ομιλία. Δεν πειράζει οπότε άντε να το κλείσουν το "μαγαζί" να τελειώνουμε με την Q. Αν είναι με τα ίδια χρήματα (1-2 ευρώ διαφορά) ή 0,5-1gb παραπάνω δεδομένα να είμαι q σε σχέση με αυτά που μου δίνουν οι άλλοι (wu) μήπως να το ξανασκεφτούμε για τους άλλους.. 1 Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Το ότι έχει την πλάκα του και το διασκεδάζουμε , γιατί δε το λαμβάνετε υπόψη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Αξιοπιστία την λένε και χάνεται… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) Το ότι οι δυνατότητες τους (ως δομή άρα και λειτουργία) ως εταιρία (με όλο το δυναμικό από επενδυτές, CEO, υπαλλήλους) να "φτάνει" ως "εκεί", δηλαδή ΜΟΝΟ 1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δουν ότι 2 ΒΗΜΑΤΑ μπροστά είναι ο "γκρεμός", το αγνοείτε; Μάλλον ΝΑΙ, γιατί με ίδιους κι όμοιους πελάτες έχουν να κάνουν. Η πραγματικότητα ήταν , είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ αμείλικτη, όμως, όσο χρόνο (ανάλογα με το πλαίσιο "επβίωσής" της η ποσοτική διάρκεια) κι αν πάρει, συμβαίνει ΠΑΝΤΑ κάποια στιγμή. Όταν (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ) "πέφτουμε από τα σύννεφα". Υ.Γ.: Με τον ανάλογο αμείλικτο τρόπο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ όπου κατέρρευσε η φεουδαρχία στη Δυτική Ευρώπη και επήλθε ο καπιταλισμός από διαρκή "λάθη" της τότε "ελίτ" να διειδεί ότι πχ η νόθευση κερμάτων (κιβδηλοποίηση) ή ο αυταρχισμός του Παπισμού οδήγησε στην "ανάδυση" της Μεταρρύθμισης του Λούθηρου. 1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ (το γνωστό), 2 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ("άσε και ό,τι βγει")!! Ανάλογα με το "ποιούς" (Ιδιότητες) δουλοπαροίκων έχουν συνηθίσει , βέβαια!!! 6 ώρες πριν, kouerti said: Πίστεψα ότι δεν θα ξανάκαναν τις χαζομάρες του παρελθοντος και δεν έβγαλα σκρίνσοτ. Στάνταρ 30 μέρες ήταν το πρωι. Έβγαλα εγώ, αλλά δε θεώρησα σημαντικό να το παραθέσω πιο πριν καθώς τα ίδια και τα ίδια (Νοοτροπίας) επαναλαμβάνονταν, επαναλαμβάνονται και θα επαναλαμβάνονται όσο δε "κατανοούν" οι ίδιοι οι πελάτες με "τι" έχουν να κάνουν. Αν συμβάλει στην κατανόηση όμως το παραθέτω: Edited February 7, 2023 by Pppe 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Νομίζω ήρθε η ωρα να την κάνουμε. Μας αλλάζουν τα καουντνταουν εκ των υστέρων (ενεργοποίησα χθες για την κορη, εδινε λήξη σε 30 μερες και σημερα βλέπω δίνει 15 🤐), το σήμα είναι σίγουρα χειρότερο, τι άλλο θελουμε να δούμε δηλαδή; το CU εχει πολύ καλυτερη προσφορα για κάποιον που χρησιμοποιεί αρκετα λεπτα ομιλιας και ντατα, η ΦΡΟΓΚ μάλλον ειναι οικονομικότερη για ελαφρια χρήση, στο κάτω κατω ας πληρωνω και 2-3€ παραπάνω, αλλά να εχω την ησυχια μου και καλύτερο σημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω. Διαχειρίζομαι 4 καρτοκινητά Q και βλέποντας όσα ζήσαμε το 2022 με την εταιρία, αποφάσισα να μεταφέρω τα 2 στο unlimited πακέτο της νέας Nova με 13€ και ησύχασα. Τα υπόλοιπα 2 χρησιμοποιούνται για αποστολή των εξαψήφιων από τράπεζες και θα αγοράζω χρόνο όσο πιο αργά μπορώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 9 minutes ago, makap said: Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω. Διαχειρίζομαι 4 καρτοκινητά Q και βλέποντας όσα ζήσαμε το 2022 με την εταιρία, αποφάσισα να μεταφέρω τα 2 στο unlimited πακέτο της νέας Nova με 13€ και ησύχασα. Τα υπόλοιπα 2 χρησιμοποιούνται για αποστολή των εξαψήφιων από τράπεζες και θα αγοράζω χρόνο όσο πιο αργά μπορώ. Διαχειρίζομαι τα καρτοκινητά 5 ανθρώπων (που ήταν όλα Q) και με όσα ζήσαμε το 2022 (και όχι μόνο), αποφάσισα να μεταφέρω τα 4 (έπεται και το 5ο) σε άλλον πάροχο και ησύχασα! 😄 Πόσο πια να αντέξει κανείς την κοροϊδία.. 😞 3 minutes ago, ckoul said: Διαχειρίζομαι τα καρτοκινητά 5 ανθρώπων (που ήταν όλα Q) και με όσα ζήσαμε το 2022 (και όχι μόνο), αποφάσισα να μεταφέρω τα 4 (έπεται και το 5ο) σε άλλον πάροχο και ησύχασα! 😄 Πόσο πια να αντέξει κανείς την κοροϊδία.. 😞 Διαχειρίζομαι τα καρτοκινητά 5 ανθρώπων (που ήταν όλα Q) και με όσα ζήσαμε το 2022 (και όχι μόνο), αποφάσισα να μεταφέρω τα 4 (έπεται και το 5ο) σε άλλον πάροχο και ησύχασα! 😄 Πόσο πια να αντέξει κανείς την κοροϊδία.. 😞 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Το μοναδικο πλεονέκτημα της κιου ειναι οι 12 μηνες εισερχομενων κλησεων και σμσ. Οταν το σταματησει και αυτο και παει την ελαχιστη ανανεωση 10-12 ευρω, θα ειναι και το τελος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) Έστειλα μεσω του τσατ της Q (ξεχωριστά) μυνήματα με παράπονα για το γεγονός, για δυο νούμερα που ενεργοποίησα το πακέτο. Τους ζήτησα να παραταθεί ο χρόνος λήξης (όπως φαινόταν στην αρχή και παρέθεσα και το σκρινσοτ του Pppe) στις 30 ημέρες ή να ακυρωθεί το πακέτο και να πιστωθει το ποσό στο υπόλοιπο. Τελικά επέστρεψαν τα χρήματα, άφησαν και το πακέτο Sent from my iPhone using Tapatalk Edited February 7, 2023 by bebes 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Το τσίρκο με τις ανύπαρκτες κάρτες SIM Q, συνεχίζεται... Σε κανένα κατάστημα δεν υπάρχουν ούτε Αθήνα, ούτε επαρχία. Αντίθετα, προσπάθησαν κιόλας να μου πουλήσουν συμβόλαιο. Έστειλα 1 φόρμα επικοινωνίας πριν 1 εβδομάδα να μου στείλουν μία SIM στο σπίτι και με "έγραψαν" εκεί που ξέρουν. Μου έκλεψαν πρόσφατα ανήλικοι Ρομά, ένα 2ο παλιό κινητό που είχα την Q μέσα. Τώρα όλο αυτό που πέρασα για βδομάδες τον Ιούνιο, μέχρι να μου στείλουν μία κάρτα Q που να παίζει με 5G, θα το ξαναπεράσω... Να δω πως θα αντικαταστήσω την κλεμμένη SIM, ενώ δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για επιβεβαίωση στοιχείων στην παλιά. Ευτυχώς που δεν είναι το βασικό μου νούμερο δηλαδή. Στο chat του site, περίμενα μισή ώρα και δε μπήκε κανείς. Να δω τώρα πότε θα μπουν στο Messenger... Τραγική εταιρεία σε εξυπηρέτηση η WIND, που τώρα ως Nova περιμένω να γίνει χειρότερη. Σκέφτομαι απλά να αφήσω το νούμερο να καταργηθεί και να παίζω μόνο με Cosmote και VF. 🤡 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Να το κάνεις. Μου την έχει σπάσει τόσο το F2G πλέον, που έκανα φορητότητα προς Frog και περιμένω τη SIM. Σήμα θα πιάνω εδώ που είμαι. Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 9 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Το τσίρκο με τις ανύπαρκτες κάρτες SIM Q, συνεχίζεται... Σε κανένα κατάστημα δεν υπάρχουν ούτε Αθήνα, ούτε επαρχία. Αντίθετα, προσπάθησαν κιόλας να μου πουλήσουν συμβόλαιο. Έστειλα 1 φόρμα επικοινωνίας πριν 1 εβδομάδα να μου στείλουν μία SIM στο σπίτι και με "έγραψαν" εκεί που ξέρουν. Μου έκλεψαν πρόσφατα ανήλικοι Ρομά, ένα 2ο παλιό κινητό που είχα την Q μέσα. Τώρα όλο αυτό που πέρασα για βδομάδες τον Ιούνιο, μέχρι να μου στείλουν μία κάρτα Q που να παίζει με 5G, θα το ξαναπεράσω... Να δω πως θα αντικαταστήσω την κλεμμένη SIM, ενώ δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για επιβεβαίωση στοιχείων στην παλιά. Ευτυχώς που δεν είναι το βασικό μου νούμερο δηλαδή. Στο chat του site, περίμενα μισή ώρα και δε μπήκε κανείς. Να δω τώρα πότε θα μπουν στο Messenger... Τραγική εταιρεία σε εξυπηρέτηση η WIND, που τώρα ως Nova περιμένω να γίνει χειρότερη. Σκέφτομαι απλά να αφήσω το νούμερο να καταργηθεί και να παίζω μόνο με Cosmote και VF. 🤡 Δεν ξέρω, ιδέα πετάω: δεν γίνεται να πας κατευθείαν με φορητότητα σε καρτοκινητο άλλης εταιρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 1 minute ago, kouerti said: Δεν ξέρω, ιδέα πετάω: δεν γίνεται να πας κατευθείαν με φορητότητα σε καρτοκινητο άλλης εταιρίας; Θα μπορούσα πιστεύω. Αλλά έχω ήδη ένα φοιτητικό CU και ένα What's Up. Ήθελα να έχω και μία SIM από WIND. Θα μπορούσα απλά να πάρω ένα νέο νούμερο, αλλά έχω κάτι ειδικά πακέτα στο υπάρχων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 25 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Θα μπορούσα πιστεύω. Αλλά έχω ήδη ένα φοιτητικό CU και ένα What's Up. Ήθελα να έχω και μία SIM από WIND. Θα μπορούσα απλά να πάρω ένα νέο νούμερο, αλλά έχω κάτι ειδικά πακέτα στο υπάρχων. Οκ. Μηπως να στειλεις email στην νόβα τοτε. Αλλη λυση δεν βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 43 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Το τσίρκο με τις ανύπαρκτες κάρτες SIM Q, συνεχίζεται... Σε κανένα κατάστημα δεν υπάρχουν ούτε Αθήνα, ούτε επαρχία. Αντίθετα, προσπάθησαν κιόλας να μου πουλήσουν συμβόλαιο. Έστειλα 1 φόρμα επικοινωνίας πριν 1 εβδομάδα να μου στείλουν μία SIM στο σπίτι και με "έγραψαν" εκεί που ξέρουν. Από περιέργεια ζήτησες ξεκάθαρα αντικατάσταση sim λόγω κλοπής ή απλά αντικατάσταση; Έχει διαφορά. Αν πεις ότι σου έκλεψαν το τηλέφωνο/sim, έστω και αν δεν έχουν κάρτα να σου δώσουν θα έπρεπε να το δηλώσουν στο σύστημα. Αν όντως τα είπες σωστά και δεν το δήλωσαν μπορείς να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ καθώς εμπίπτει στις βασικές τους υποχρεώσεις. Η διαδικασία για κλοπή παίρνει μία βδομάδα (ή και παραπάνω) και δεν νομίζω ότι θα σου στείλουν κάρτα σπίτι γιατί η αλλαγή χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 9 minutes ago, spiliot said: Από περιέργεια ζήτησες ξεκάθαρα αντικατάσταση sim λόγω κλοπής ή απλά αντικατάσταση; Έχει διαφορά. Αν πεις ότι σου έκλεψαν το τηλέφωνο/sim, έστω και αν δεν έχουν κάρτα να σου δώσουν θα έπρεπε να το δηλώσουν στο σύστημα. Αν όντως τα είπες σωστά και δεν το δήλωσαν μπορείς να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ καθώς εμπίπτει στις βασικές τους υποχρεώσεις. Η διαδικασία για κλοπή παίρνει μία βδομάδα (ή και παραπάνω) και δεν νομίζω ότι θα σου στείλουν κάρτα σπίτι γιατί η αλλαγή χρεώνεται. Δεν ξέρω πως ακριβώς έχει η διαδικασία. Έχω ακυρώσει την κλεμμένη SIM από το chat, την ίδια μέρα που συνέβη. Ήταν 31 Δεκεμβρίου απόγευμα και τα καταστήματα είχαν κλείσει. Λίγες μέρες μετά, γύριζα σε καταστήματα μήπως βρω αντικατάσταση και απλά δεν υπάρχει Q. Σε ένα από αυτά τα καταστήματα, είχα πάει κιόλας το χαρτί από το αστυνομικό τμήμα που έγραφε και το IMEI του κινητού, για να το μπλοκάρουν. Το είπα ότι μου την έκλεψαν και μου απάντησαν απλά ότι υπάρχει έλλειψη παντού και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν. Το ίδιο μου έλεγαν και το Μάιο, που ήθελα απλά να κάνω την κάρτα 4G σε 5G. Υ.Γ. Μετά από 50 λεπτά, μου απάντησαν στο Messenger να στείλω την ταυτότητά μου μαζί με μία υπεύθυνη δήλωση στη φόρμα επικοινωνίας. Να δω αν θα ασχοληθούν αυτή τη φορά. 😎 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Μεθαυριο το επόμενο καουνταουν (εκτός εάν αλλάξουν γνώμη). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts