green dragon Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 23 minutes ago, spiliot said: Επειδή το 70% χωρίς κάλυψη ακούγεται λίγο υπερβολικό ακόμα και για την wind, μήπως φταίει κάτι άλλο, πχ. δεν είναι ενεργοποιημένο το 4G; Λέω τώρα. Δεν φαίνεται να είναι αυτό: Για να μην έχω τα ίδια προβλήματα, η αλλαγή δικτύου μου μοιάζει μονόδρομος. Εκτός αν είναι θέμα συσκευής Redmi note 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 (edited) Από το screenshot δε φαίνεται αν το σήμα σου είναι 4G, ο διακόπτης πιθανώς μπορεί να ενεργοποιηθεί για μελλοντική χρήση χωρίς να έχεις εκείνη την στιγμή σήμα. Η ένδειξη σήματος δεν λέει το "G" ούτε βγάζει το R, έχεις αλλάξει κάρτες sim με τις νέες ή δεν το δείχνει το τηλ σου; Δεν ξέρω τι κάνει το redmi. Άγνωστο γιατί, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που δεν ενεργοποιείται το 4G αυτόματα παρόλο που τεχνικά το τηλέφωνο και η sim το επιτρέπουν και πρέπει να καλέσεις την υποστήριξη πελατών ή το chat να το ενεργοποιήσουν. Δε ξέρω πόσο ισχύει στη περίπτωσή σου βέβαια, μπορεί απλά να σε οδηγώ λάθος. Edited September 12, 2022 by spiliot 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 εχει ένα μπάνερ που λεει έως 2 γίγα με ανανέωση Πως παίρνεις τα 2 γίγα δε βρίσκω το λινκ? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) Νομίζω το δείχνει σε όλους, αλλά καθώς λέει "έως 2gb με ανανέωση από 12 ευρώ" και δεν υπάρχουν εμφανείς όροι πουθενά εκεί τριγύρω, καλή τύχη να βγάλεις άκρη αν δεν στα δώσει, ίσως είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο chat πρώτα. Σε εμένα σε ένα νούμερο ακόμα δίνει 1gb με 10 ευρώ (χωρίς q fee που το έχω βγάλει) και σε άλλα δε δίνει τίποτα ακόμα και με 12 ευρώ. Edited September 13, 2022 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) Έβαλα 12 και πήρα ένα γιγα. Χωρίς Κίου φεε Edited September 13, 2022 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 15 minutes ago, CoyoteD said: Έβαλα 12 και πήρα ένα γιγα. Χωρίς Κίου φεε Για πόσες ημέρες; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 11 ώρες πριν, spiliot said: Από το screenshot δε φαίνεται αν το σήμα σου είναι 4G, ο διακόπτης πιθανώς μπορεί να ενεργοποιηθεί για μελλοντική χρήση χωρίς να έχεις εκείνη την στιγμή σήμα. Η ένδειξη σήματος δεν λέει το "G" ούτε βγάζει το R, έχεις αλλάξει κάρτες sim με τις νέες ή δεν το δείχνει το τηλ σου; Δεν ξέρω τι κάνει το redmi. Άγνωστο γιατί, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που δεν ενεργοποιείται το 4G αυτόματα παρόλο που τεχνικά το τηλέφωνο και η sim το επιτρέπουν και πρέπει να καλέσεις την υποστήριξη πελατών ή το chat να το ενεργοποιήσουν. Δε ξέρω πόσο ισχύει στη περίπτωσή σου βέβαια, μπορεί απλά να σε οδηγώ λάθος. Είχες πολύ δίκιο, τελικά. Άλλαξα το πρωί την κάρτα sim με καινούργια και τώρα έχω 4g δίκτυο σε σημεία που πρώτα ούτε καν. Με την καινούργια κάρτα πήρα και δωρεάν απεριόριστα για 3 μέρες. Σε ευχαριστώ φίλε μου! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Υπόψιν αν δεν έχετε sim τελευταίας γενιάς δε δουλεύει ούτε το volte. Αφού ταλαιπωρηθηκα με 15 τηλέφωνα επί εβδομάδες τους έκοψε να μου πουν να πάω για αλλαγή πριν μια βδομάδα κι έφυγε και η ενοχλητική περιαγωγή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 2 ώρες πριν, Mobileras said: Για πόσες ημέρες; 30 μου δώσανε 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 από 15\10 τέλος οι ανανεώσεις μέσω PayPal. γιατί όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Μόλις μου ήρθε sms, συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί ή είναι γνωστό.AΠO TIΣ 15/10/2022 H ΠΛHPΩMH MEΣΩ PAYPAL ΔE ΘA EINAI ΠΛEON ΔIAΘEΣIMH. MΠOPEIΣ, OΠΩΣ ΠANTA, AMEΣA KAI ΔΩPEAN NA ANANEΩNEIΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ME AΠOΛYTH AΣΦAΛEIA MEΣA AΠO TO MyQ, AΠOΘHKEYONTAΣ THN ΠIΣTΩTIKH/XPEΩΣTIKH ΣOY KAPTA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Και εγώ έκανα ανανέωση 12 ευρώ μεpaypal και μου έδωσε 1 giga για 30 ημέρες χωρίς q fee.Αλλα μου εστηλε και εμένα μύνημα ότι σταματάει η ανανέωση με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Να δω τι θα κάνουμε όταν το σύστημα πέφτει και δεν χρεώνει τις πιστωτικές, όπως γινόταν πολλές φορές στο παρελθόν και το φτιάχνανε μετά από μέρες ως και βδομάδες. Μία φορά είχα ξεμείνει στο εξωτερικό, δεν έπαιρνε την κάρτα και η απάντηση από το τηλεφωνικό κέντρο ήταν "αν δεν μπορείτε να περιμένετε βρείτε κάποιον να πάει σε περίπτερο στην Ελλάδα να σας πάρει κάρτα και να σας στείλει τον κωδικό". 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 1 ώρα πριν, Alexandros201285 said: από 15\10 τέλος οι ανανεώσεις μέσω PayPal. γιατί όμως? Γιατί πληρώνουν προμήθεια και άρχισαν να τσιγγουνευονται 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 11 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Γιατί πληρώνουν προμήθεια και άρχισαν να τσιγγουνευονται Αυτή τη προμήθεια δεν υποτίθεται ότι μας χρεώνουν με τα 30 λεπτά; (ρητορική ερώτηση) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Πήγα σε τρία καταστήματα wind για αίτηση φορητότητας q και τα δύο μου είπαν ότι δεν έχουμε κάρτες και το τρίτο μου είπε ότι πλέον η διαδικασία γίνεται ιντερνετικά. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 7 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Υπόψιν αν δεν έχετε sim τελευταίας γενιάς δε δουλεύει ούτε το volte. Αφού ταλαιπωρηθηκα με 15 τηλέφωνα επί εβδομάδες τους έκοψε να μου πουν να πάω για αλλαγή πριν μια βδομάδα κι έφυγε και η ενοχλητική περιαγωγή Εγώ σου το είχα πει από την αρχή. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 4 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Γιατί πληρώνουν προμήθεια και άρχισαν να τσιγγουνευονται Το pay Pal δεν μπορεί να κόψει την προμήθεια? Μα δεν θα σωθεί από μερικές ανανεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Βλέπω στο site της Q ότι στους 4 μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων. Ισχύει αυτό η άτυπα δεν τηρείται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Βλέπω στο site της Q ότι στους 4 μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων. Ισχύει αυτό η άτυπα δεν τηρείται ? Άτυπα δεν τηρείται Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το pay Pal δεν μπορεί να κόψει την προμήθεια? Μα δεν θα σωθεί από μερικές ανανεώσεις. Είναι γνωστό ότι το Paypal χρεώνει σημαντική προμήθεια γι' αυτό και πολλοί επιχειρηματίες δεν δέχονται πληρωμή μέσω Paypal. Και φυσικά, δεν μπορεί να κάνει εξαίρεση για κάποια Wind στην Ελλάδα, . 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dstdst Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 (edited) Μου εμφανίστηκε και εμένα η προσφορά "Απεριόριστα DATA + 1000 λεπτά προς όλους για 30 μέρες μόνο με 5€". Γνωρίζει κανείς αν ο χρόνος και τα data (ή έστω κάποια από αυτά) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή στο εξωτερικό (ΕΕ) Edited September 14, 2022 by dstdst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 (edited) 12 ώρες πριν, GREGORYMO said: Βλέπω στο site της Q ότι στους 4 μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων. Ισχύει αυτό η άτυπα δεν τηρείται ? Πιθανον θα εφαρμοστει οντως για οσους εχουν κανει ανανεωση/καρτα μετα την 1/7 (αν δεν βαλουν αλλη καρτα στο 4μηνο, εννοειται), συμφωνα με τους νεους ορους χρησης καρτοκινητης με την παραπανω ημερομηνια εναρξης τους. Οσοι εχουν βαλει τελευταια καρτα πριν την 30/6 θα μπορουν να εχουν εισερχομενες κλησεις ως το 12 μηνο τους απο την τελευταια καρτα. Αλλα οσα γραφω μενει να επαληθευτουν, γιατι ειτε μπορει να μην τα εφαρμοσει (δλδ φραγη εισερχομενων στο 4μηνο απο τελευταια καρτα), ειτε και να τα εφαρμοσει για ολους ειτε εχουν τελευταια καρτα πριν την 1/7 ειτε οχι. Αν οντως τα εφαρμοσει, με το καλοκαιρι 2023 (1/8/2023) θα ισχυουν για ολους οσους παραμενουν συνδρομητες καρτοκινητης Wind, αν οχι πιο πριν. Πιο πιθανον βλεπω αυτο που ανεφερα στην αρχη. Edited September 14, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 17 ώρες πριν, spiliot said: Αυτή τη προμήθεια δεν υποτίθεται ότι μας χρεώνουν με τα 30 λεπτά; (ρητορική ερώτηση) Όχι. Αυτή τη χρεώνουν ανεξάρτητα απ τον τρόπο που πληρώνουμε 13 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το pay Pal δεν μπορεί να κόψει την προμήθεια? Μα δεν θα σωθεί από μερικές ανανεώσεις. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ανέκαθεν χρεωνε και θα συνεχίζει να χρεώνει τις εταιρίες που τη χρησιμοποιούν ως τρόπο πληρωμής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 2 ώρες πριν, dstdst said: Μου εμφανίστηκε και εμένα η προσφορά "Απεριόριστα DATA + 1000 λεπτά προς όλους για 30 μέρες μόνο με 5€". Γνωρίζει κανείς αν ο χρόνος και τα data (ή έστω κάποια από αυτά) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή στο εξωτερικό (ΕΕ) Όχι δεν γίνεται πάτα τους όρους πάνω δεξιά και θα το διαβάσεις το γράφει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts