nickolasemp Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 (edited) 11 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αναρωτιέμαι πάντως όταν από φθινοπώρο θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα εταιρία από την United Group εάν θα παραμείνει η Q ώς έχει και εάν κατά πόσο υπάρχει η περίπτωση να καταργηθεί; Γνώμες; Όλες οι εταιρείες έχουν (τουλάχιστον, γιατί η vodafone έχει το καρτοκινητό, το cu και taza) 2 καρτοκινητές πάντως 11 ώρες πριν, Pppe said: Δε το κόψαν ακόμα; Έχουν κάνει διαφήμιση για αυτό; Πχ θα δίνεται μετά από κάθε κάρτα για λίγες μέρες; Επιπλέον, το Countdown των 15 ημερών δεν ίσχυε μέχρι απόψε απόγεμα; Πήρε παράταση άλλο ένα 24 ωρο; Νομίζω ότι το { 500' προς όλους, 5GB με 5€/15 ημέρες} ήρθε για να μείνει, δυστυχώς. Το countdown ίσχυε για 3 ημέρες από την αρχή/την Δευτέρα, δεν άλλαξε κάτι. Edited February 9, 2022 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Το θέμα είναι να ενσωματωθεί κανονικά η Q στην wind, να διατηρήσει τις ίδιες τιμές αλλά ταυτόχρονα να έχει και 5g, volte, vowifi (οκ αυτό το ψάχνουν ακόμη σε όλη την wind μπορεί φέτος να έρθει) και να μην είναι πάλι "πεταμένη" μέσω εσωτερικού roaming 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 (edited) 16 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αναρωτιέμαι πάντως όταν από φθινοπώρο θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα εταιρία από την United Group εάν θα παραμείνει η Q ώς έχει και εάν κατά πόσο υπάρχει η περίπτωση να καταργηθεί; Γνώμες; Θεωρητικά δεν αποκλείεται τίποτα από τα δύο. Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο όταν η Vodafone εξαγόρασε τη Cyta και είχε δώσει μια προθεσμία στους συνδρομητές να μεταφέρουν τα καρτοκινητά τους στη Vodafone εν όψει της επικείμενης ενσωμάτωσης. Το σίγουρο είναι ότι η νέα εταιρεία θέλει αύξηση κερδών (αυτό έχει φανεί από την περικοπή έμμεσων προνομίων πχ διαγωνισμών και bonus). Όσον αφορά την Q, το ερώτημα είναι εάν σε αυτήν θα συνεχίσουν να χωρούν οι low budget συνδρομητές και αν προτίθενται να συνεχίσουν έστω και τυπικά τον ανταγωνισμό με τη φρογκ. Με άλλα λόγια εάν αποφασίσουν η Q να συνεχίσει να έχει τον χαρακτήρα που έχει έως τώρα ή όχι (δηλ countdowns, φθηνές προσφορές κλπ). Αν όχι, τότε μικρή σημασία έχει αν θα ενσωματωθεί στο F2G, αφού οι συνδρομητές θα φεύγουν από μόνοι τους. Προσωπικά θεωρώ ότι δε θα καταργηθεί αλλά θα δυσκολέψει τα πράγματα. Ίσως αραιώσει τα countdown και τις προσφορές ας πούμε. Edited February 9, 2022 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Όσοι με καλούν την ώρα που βρίσκομαι σε κλήση, απ' οτι μου λένε, ακούν 3 μπιπ και μετά τερματίζεται η κλήση. Δεν ακούν κάποιο μήνυμα πως ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος ή κάτι άλλο συναφές παρα μόνον 3 μπιπ. Εγώ όμως λαμβάνω το ενημερωτικό sms αναπάντητης εισερχόμενης. Πως θα επαναφέρω το ενημερωτικό μήνυμα σε περίπτωση κατειλημμένου; Θυμάμαι πως παλιά υπήρχε, δεν άλλαξα κάποια ρύθμιση στο ενδιάμεσο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 https://itechnews.gr/2022/02/wind-katargisi-programmatos-kartokinitis/ Ακούσατε ακούσατε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 10 minutes ago, MCGITYS said: https://itechnews.gr/2022/02/wind-katargisi-programmatos-kartokinitis/ Ακούσατε ακούσατε .. Αυτό ήταν ένα παλιό πρόγραμμα, μη εμπορικά διαθέσιμο. Κανένα ενδιαφέρον. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Countdown για λίγες ώρες 150΄ προς όλους με 3€....Αααα και για 30 μέρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 On 8/2/2022 at 10:07 ΜΜ, gpapas640 said: 300' προς όλους με 4€ Πάλι μέσα !!!! Εγώ, έξω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 On 7/2/2022 at 8:12 ΠΜ, bebes said: *Ψαχνω να βρω απο ποιου πακέτου τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή (εντος ΕΕ). το Q ΚΟΜΠΟ δεν δουλεύει σε περιαγωγή, το ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO δεν δουλευει σε περιαγωγή. Μπορουν να χρησιμοποιηθούν μονο τα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ και Q ΝΤΑΤΑ ΣΤΑΡ. Αν ξερετε και κάποια άλλη λύση, είναι ευπρόσδεκτη Δεν μπορείς να βασιστείς στο τί λένε δυστυχώς στο site όπως είχα ανακαλύψει. Κάποια ήταν/(είναι?) διαθέσιμα από τα countdowns. On 18/5/2021 at 7:50 ΜΜ, pavlitakis1 said: Λάθος, ισχύουν και για περιαγωγή, ανάλογα με τα πακέτα. Μια χαρά τα έχω χρησιμοποιήσει πριν λοκνταουν. Στείλε ΥΠ στο 1285 να μάθεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Έστειλα σήμερα 2022 στο 12000. Άργησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 και είχες κάνει και ανανέωση δέκα ευρω? Εχεις δίκιο, Λεει η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη.... Βλακεία έκανα που δε το έβαλα σε όλα τα κινητά... Περίμενα να λήξουν κάτι άλλα που είχα στον μικρό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Αυτά γίνονται άμεσα! 🙂 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 3 minutes ago, p_k said: Αυτά γίνονται άμεσα! 🙂 Το ξέρω !!!! Αλλά αφού είχα ΜΒ ήταν δώρο αδωρο, ΤΟΤΕ για αυτό και δεν τα έβαλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Πάλι μέσα !!!! Εγώ, έξω. Εχει να δώσει 4ευρο countdown 2 βδομάδες. Αψυχολογητοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Έκανα ανανέωση με 10 ευρώ σε κινητό που διαχειρίζομαι με απενεργοποιημένο το q fee και έδωσε 3000' προς Q και 2GB (!) για ένα μήνα. Με 12ρα κάρτα στο δικό μου πριν κάνα μήνα είχε δώσει 1GB για ένα μήνα. Εν τω μεταξύ αν έχεις το q fee δίνει 1GB για 7 ημέρες και χρεώνει 1.70. Κλαυσίγελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 10 minutes ago, spiliot said: Έκανα ανανέωση με 10 ευρώ σε κινητό που διαχειρίζομαι με απενεργοποιημένο το q fee και έδωσε 3000' προς Q και 2GB (!) για ένα μήνα. Με 12ρα κάρτα στο δικό μου πριν κάνα μήνα είχε δώσει 1GB για ένα μήνα. Εν τω μεταξύ αν έχεις το q fee δίνει 1GB για 7 ημέρες και χρεώνει 1.70. Κλαυσίγελος. Έχω την εντύπωση ότι άλλοι που ανανέωσαν με 10€ και απενεργοποιημένο το Q fee δεν πήραν καθόλου data. Είναι δυνατόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 13 minutes ago, gpapas640 said: Έχω την εντύπωση ότι άλλοι που ανανέωσαν με 10€ και απενεργοποιημένο το Q fee δεν πήραν καθόλου data. Είναι δυνατόν; Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα και επειδή σε αυτό το νούμερο έχει ακόμα κονέ και δεν τρώει ούτε 500mb ετησίως, δεν με ενδιέφεραν τα GB για να βάλω 12ρα κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 (edited) Edited February 14, 2022 by NIKOSKOKOTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 Ουτε προσφορα Βαλεντίνου ουτε τίποτα... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 Πέρυσι (ΠΑ 12/2-ΚΥ 14/2) είχε δώσει 200’ ΟΛ+200’+400ΜΒ με 4€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 1 minute ago, makap said: Πέρυσι (ΠΑ 12/2-ΚΥ 14/2) είχε δώσει 200’ ΟΛ+200’+400ΜΒ με 4€ ΝΑΙ, αλλά τώρα είχαν σειρά τα ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 On 22/9/2021 at 6:37 ΜΜ, CoyoteD said: To countdown λειτουργεί στο εξωτερικό. Δοκιμάστηκε Αυτό εκ των προτέρων πού το βλέπουμε; Πατάω πάνω στους όρους στην εφαρμογή και δεν βγαίνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 (edited) 1.500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 2GB MONO ME 10,40€ (ΔIAPKEIA 4 EBΔOMAΔEΣ)! ΣTEIΛE 1500 ΣTO 12410 KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ wn.gr/epik Στις 11 Φεβρουαρίου μου ήρθε αυτό το SMS. Στέλνω SMS στο 12410 και μου λέει απέτυχε. Σήμερα έβαλα κάρτα και Έχω 10.61 ευρώ. Το νούμερο μου είναι προνόμιακο με 10.40 1500 λεπτά κ 1.5gb Ειχα να το ενεργοποιήσω 3 μήνες. Παίζει ρόλο; Edited February 14, 2022 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 (edited) https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320435034/ "Τέλος, ανακοινώνεται ότι από 14/03/2022, η ελάχιστη αξία online ανανέωσης για συνδρομητές F2G & Q καρτοκινητής θα είναι 12€." Edited February 14, 2022 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 (edited) Τέλος και οι συνδυασμοί με σταθερό, ασχημα ολα... Και οπως το εγραφα εσκασε και sms με λινκ της ανακοίνωσης Edited February 14, 2022 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts