GREGORYMO Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Εμένα 15gb με 10,40 ενώ η κόκκινη μου δίνει 50gb με 15.00... Και εμένα μου δίνει 10GB με 10€, αλλά κάνω χρήση τα 15GB ΔΩΡΟ που μου έδωσε η co. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Εννοείται ότι το δώρο είναι το καλύτερο. Αναγκαστικά πρέπει να έχουμε 1 νούμερο από κάθε εταιρία για να γίνεται η δουλειά μας. Βέβαια τώρα τελευταία αρχίζω να μην μπορώ να συνεννοηθώ στις κλήσεις μέσω Κιού και βλέπω να την αφήνω στο συρτάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Τι εννοείς δεν μπορείς να συννενοηθεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Τι εννοείς δεν μπορείς να συννενοηθεις; Με παίρνουν τηλ στο Κιου μου, ή καλώ εγώ άτομο από το Κιου μου και τους ακούω διακεκομμένα. Μετά τους λεω να με καλέσουν στην πράσινη και όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 και με 2g το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Ήρθε προσφορά στη γυναίκα μου "200' προς όλους 20 sms προς όλους και 1 gb για 30 ημέρες" για 3 ευρώ. Ενεργοποίηση μέχρι 9/03. Οι παροχές της και το υπόλοιπο λήγουν στις 14/02. Το λες και "δώρο ταμάμ".... Στο δικό μου που λήγουν παροχές και υπόλοιπο, επίσης στις 14/02, δεν μου ήρθε τέτοια προσφορά και έτσι θα βολευτώ με το countdown offer "200' προς όλους, 200 προς Q και 400 mb για 30 ημέρες" για 4 ευρώ, μέχρι την Κυριακή. Λίγο τσουρούτικο, αλλά θα ζήσουμε και με αυτό. Στο timing πάντως είμαστε από τους τυχερούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 και με 2g το ιδιο? Δεν το έχω κλειδωμένο κάπου, ό,τι πιάσει ο άνεμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Λογικά άσχημο σήμα 3g είναι. Κλειδωνοντας σε 2g θα έχεις καλύτερη ομιλία τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Λογικά άσχημο σήμα 3g είναι. Κλειδωνοντας σε 2g θα έχεις καλύτερη ομιλία τουλάχιστον. Θα το δοκιμάσω από βδομάδα κ θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Λογικά άσχημο σήμα 3g είναι. Κλειδωνοντας σε 2g θα έχεις καλύτερη ομιλία τουλάχιστον.Κι εγώ για ομιλία πάντα 2G κλειδωμένο και φουλ σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 (edited) Τι συμβαίνει βρε παιδιά και οι προσφορές που υπήρχαν στο app πάνω δεξιά, εξαφανίστηκαν; Μάλιστα πριν λήξει η προθεσμία ( 9 Μαρτίου ) που είχαν για ενεργοποίηση; Κάπου θα έχει απαντηθεί αυτό στο νήμα, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Άκυρο τελικά. Μετά από αποσύνδεση, καθαρισμό cache και επανασύνδεση, εμφανίστηκαν πάλι. Τι να πω; Edited February 12, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Τι συμβαίνει βρε παιδιά και οι προσφορές που υπήρχαν στο app πάνω δεξιά, εξαφανίστηκαν; Μάλιστα πριν λήξει η προθεσμία ( 9 Μαρτίου ) που είχαν για ενεργοποίηση; Κάπου θα έχει απαντηθεί αυτό στο νήμα, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Άκυρο τελικά. Μετά από αποσύνδεση, καθαρισμό cache και επανασύνδεση, εμφανίστηκαν πάλι. Τι να πω;Αυτό θα κάνεις γιατί υπάρχουν μερικά bugs στο σύστημα. Επίσης όταν έλθει η ημερομηνία λήξης των προσφορών 1-2 μέρες έχουν θέμα μέχρι να έλθουν οι καινούργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Ο κόσμος στο σπίτι δεν αγοράζει προσφορές..... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 (edited) https://www.myq.gr/gr/support/roaming/tha-taxidepso-sto-exoteriko-pos-energopio-to-roaming-sto-q-kartokinito τώρα εξηγούνται όλα,καινούρια μακακια,αυτό το τιμ που είναι τώρα γιατί δεν πάει σπίτι του αντί να βασανίζουν τους οποίους πελάτες τους έχουν απομείνει? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 13, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 (edited) Έχει καιρό που η "ειδική προσφορά" πήγε στα 3GB; Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχει καιρό να στείλει SMS με προσφορές και βλέπω ότι στις ρυθμίσεις επικοινωνίας έχει πάει στο Όχι η σχετική επιλογή (χωρίς να το κάνω εγώ). Θυμάμαι ότι πριν βδομάδες είχε κάνει αναγκαστικό logout (φαντάζομαι στα πλαίσια ενημέρωσης της εφαρμογής). Μπορεί να συνδέεται με αυτό. Συνέβη σε μένα ή ήταν γενικό φαινόμενο; Edited February 13, 2021 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Οχι χτες ήρθε αυτο πρώτη φορά. EXTRA GB ME TO AΓAΠHMENO ΣOY ΠAKETO! 3GB + 1.500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ MONO ME 10,40€ KAI ΔIAPKEIA 4 EBΔOMAΔEΣ (H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MEXPI 28/02)! ΣTEIΛE 1500 ΣTO 12410 KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 countdown offer 3GB με 2 ευρώ (καλή προσφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 countdown offer 3GB με 2 ευρώ (καλή προσφορά) :confused::confused::confused::confused: Που ειναι τα 3 GB??? οεοοο μπηκα στις 20.00 να τα παρω και χαθηκανε!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Επιβεβαιώνω και εγώ αυτό το count down. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Ήταν για λίγες ώρες. Λογικό αφου θα ξαναδώσουν την Πέμπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Countdown offer : 200 προς όλους και 400 MB -> 3 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 :confused::confused::confused::confused: Που ειναι τα 3 GB??? οεοοο μπηκα στις 20.00 να τα παρω και χαθηκανε!!!!! 20.00 είναι αργά. Μέχρι τις 17.00 κρατάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 (edited) Τι έγινε το community? Μας άφησε χρόνους? Πληκτρολογώ την διεύθυνση και με στέλνει στην υποστήριξη... Edited February 20, 2021 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Τι έγινε το community? Μας άφησε χρόνους? Πληκτρολογώ την διεύθυνση και με στέλνει στην υποστήριξη... Πάει ναι το είχαν ανακοινώσει προ καιρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Επιστροφη στην Q απο Cosmote Whats up. Ουτε να τη βλεπω θελω την cosmote ξανα. Αιτηση και φοριτοτητα ηλεκτρονικα και σε 3-4 εργασιμες το πακετο των 10€ θα ειναι στην πορτα μου. Στα μαγαζια της wind ακομα το γνωστο παραμυθι οτι δεν εχουν sim ή μεχρι και οτι δεν γινεται η φοριτοτητα αν δεν παω σε συμβολαιο wind μιυ ειπαν οι αθεοφοβοι. Και επειδη το VoWiFi/Volte οπως και το 5G δεν ηταν διαθεσιμα στην τωρινη συσκευη μου ως μη πιστοποιημενη, τους χαιρετησα. Μονο marketing και απο ουσια μηδεν στην cosmote. To 5G ειναι το λιγοτερο που με νοιαζει αλλα το VoWiFi το χρειαζομουν. Οποτε δεν το ειχα που δεν τo ειχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts