bbbb Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 @Dark_Humour επειδή έχω και εγώ το le max 2 ναι μεν οι devs το έχουν φτάσει σε πολύ καλα επίπεδα αλλά θα σου πω ότι με wind/q δεν έχεις ταχύτητα. Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να δεις όσα πιάνει θεωρητικά το modem της συσκευής επειδή δεν υποστηρίζει carrier aggregation σε κανένα από τα ελληνικά δίκτυα αλλά ειδικά σε ότι αφορά την wind πάνω από 15-20mbps δεν έχω δει συνήθως, σε αντίθεση με άλλο κινητό που κάνει ca και έχω δει και 80+ στα ίδια πάντα σημεία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Έβαλε κάποιος πρόσφατα 10 ευρώ, αντί για 12 να μου πει, αν κρατάνε αυτό το 1.7 επιπλέον; Τί θα μου αφήσει καθαρά, γιατί θα χρειαστώ 8.50 για ένα πακέτο προσωπικής προσφοράς. Εχω υπόλοιπο 0.68 από τον προηγούμενο μήνα. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Έβαλε κάποιος πρόσφατα 10 ευρώ, αντί για 12 να μου πει, αν κρατάνε αυτό το 1.7 επιπλέον; Τί θα μου αφήσει καθαρά, γιατί θα χρειαστώ 8.50 για ένα πακέτο προσωπικής προσφοράς. Εχω υπόλοιπο 0.68 από τον προηγούμενο μήνα. Στάλθηκε από TapatalkΜε 10€ δίνει τα μπόνους και δεν κρατάει 1,73. Πριν 3μερες έκανα ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 ημουν στο wind και ειχα στειλει STOP στο 1213 για φραγη στα 5 ψηφια πρεπει να στειλω παλι ή οχι ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 ημουν στο wind και ειχα στειλει STOP στο 1213 για φραγη στα 5 ψηφια πρεπει να στειλω παλι ή οχι ?Ξαναστείλε για κάθε ενδεχόμενο. Εάν είναι ενεργοποιημένη θα σου απαντήσει ότι είναι ενεργοποιημένη, αλλιώς θα σου πει ότι ενεργοποιήθηκε η φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ξαναστείλε για κάθε ενδεχόμενο. Εάν είναι ενεργοποιημένη θα σου απαντήσει ότι είναι ενεργοποιημένη, αλλιώς θα σου πει ότι ενεργοποιήθηκε η φραγή. Ok ευχαριστω μου ειπε ειναι ηδη ενεργη Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ρε παιδια τι τρεχει ολη μερα σημερα? Παω να ανανεωσω χρονο μεσω της εφαρμογης του τηλεφωνου και μου βγαζει συνεχεια "Ουπς κατι πηγε στραβα. Παρακαλουμε προσπαθησε ξανα" με οποιοδηποτε ποσο και αν προσπαθησα. Δεν γουσταρει τα λεφτα μου?:lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ρε παιδια τι τρεχει ολη μερα σημερα? Παω να ανανεωσω χρονο μεσω της εφαρμογης του τηλεφωνου και μου βγαζει συνεχεια "Ουπς κατι πηγε στραβα. Παρακαλουμε προσπαθησε ξανα" με οποιοδηποτε ποσο και αν προσπαθησα. Δεν γουσταρει τα λεφτα μου?:lol:Είναι πρόβλημα εδώ και ένα μήνα και περιμένουμε αναβάθμιση στους σέρβερς. Από browser υπολογιστή ή κινητού δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ειπα κι εγω..:rolleyes: Σ ευχαριστω πολυ, το εκανα με υπολογιστη..:thanks: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Το countdown offer ισχύει και στη Γερμανία ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 (edited) Το countdown offer ισχύει και στη Γερμανία ; Το συγκεκριμένο count down εχουν αναφέρει στο fb ότι ισχύει για περιαγωγή σε ΕΕ. Δεν ισχύουν όμως όλα τα countdown για περιαγωγή. Edited February 26, 2020 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Με 10€ δίνει τα μπόνους και δεν κρατάει 1,73. Πριν 3μερες έκανα ανανέωση.Σε ευχαριστώ πολύ. Έβαλα σήμερα 10 ευρώ και μου έδωσε καθαρά, 8.63 , για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν συμφέρει να βάζεις 12. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Μου ήρθε μήνυμα οτι θα παρω ειδικο μπονους ομιλιας+ιντερνετ διαρκειας 15 ημερων εαν ανανεωσω 12ε μεσα στις επομενες 2 ημερες. Τελευταία φορά που μου ειχε έρθει παρόμοιο μηνυμα ηταν εάν θα έβαζα 10ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Θα έπρεπε να λέει για να είναι ολόκληρη η προσφορά "επιπλέον θα σας αφαιρεθεί το Κίου φι αξίας 1.7€" Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Το συγκεκριμένο count down εχουν αναφέρει στο fb ότι ισχύει για περιαγωγή σε ΕΕ. Δεν ισχύουν όμως όλα τα countdown για περιαγωγή. Να σαι καλά για την απάντηση γιατί πάω μεθαύριο. Ελπίζω να μη με βρει καμία κορόνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Με Αγγλία τι γίνεται? Είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Με Αγγλία τι γίνεται? Είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης? Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μέχρι το τέλος 2020. Μέχρι τότε, πρέπει να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για τη σχέση Αγγλίας -ΕΕ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μέχρι το τέλος 2020. Μέχρι τότε, πρέπει να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για τη σχέση Αγγλίας -ΕΕΗ ζώνη 1 περιλαμβάνει και χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση οπότε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει και μετά το 2020. Είναι συμφωνίες εταιρειών κινητής που δεν έχουν σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Οκ παίδες ευχαριστώ, να στε καλά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Να σαι καλά για την απάντηση γιατί πάω μεθαύριο. Ελπίζω να μη με βρει καμία κορόνα Κι εγώ από Γερμανία πάω Ελλάδα και φοβάμαι το ίδιο. Έχει κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από ό,τι είδα... Γερμανία επίσης σε κάποιες περιοχές. Αν δεν είσαι σε ομάδες κινδύνου πάντως, στη χειρότερη και να κολλήσεις, είναι σα μια γρίππη... ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Παιδιά όταν στέλνουμε sms από πακέτο σε περιαγωγή μπορούμε να στείλουμε και σε κινητά ΕΕ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ναι , σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση και στην Αγγλία .με τα πληρωμένα SMS όταν είσαι σε περιαγωγή στην Ε.Ε. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/hreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/ Δωρεάν Roaming στην Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ηνωμένο Βασίλειο! Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιείς το πρόγραμμα σου για να μιλάς, να σερφάρεις & να στέλνεις SMS σαν να είσαι στην Ελλάδα! Εξερχόμενες κλήσεις, Mobile Internet & SMS / MMS Μπορείς να καταναλώσεις τον ενσωματωμένο χρόνος ομιλίας (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα) για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης & Ηνωμένου Βασιλείου, τα ενσωματωμένα ΜΒ και τα ενσωματωμένα SMS ή/και MMS του προγράμματος σου ή του πακέτου σου χωρίς επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Θα έπρεπε να λέει για να είναι ολόκληρη η προσφορά "επιπλέον θα σας αφαιρεθεί το Κίου φι αξίας 1.7€" Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί να του είχε αφαιρεθεί από τον Ιανουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 δύσκολο γιατί προσωπικά βλέπω ότι το προφίλ των χρηστών εδώ μέσα σε ότι αφορά την q είναι να βάζουν όσο το δυνατόν λιγότερη κάρτα και καλως δηλαδή γιατί αν ήταν αλλιώς πήγαινες και στα άλλα δίκτυα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Πολύ καλη προσφορα για σήμερα από το countdown! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts