cmvr Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Η wind το έχει βρει το κόλπο με την καρτοκινητή. Εκτός από όλα αυτά που ανέφεραν προηγουμένως ορθώς οι υπόλοιποι φίλοι του forum (28 ημέρες, 0,30 ανα ανανέωση κλπ) έχει εφεύρει και το κόλπο με τα προνομιακά F2G και Q που τα μοιράζει ως καραμέλες και τα οποία στην ουσία ενώ φαίνεται ότι προσφέρουν πολλά στην πράξη συμβαίνει το αντίθετο λόγω της 3λεπτης ελάχιστης χρέωσης και το πετσόκομμα των ημερών στις 25 και 28 ημέρες αντίστοιχα. Τσιμπάμε όλοι γιατί ακούγονται πολλές οι παροχές και έτσι βάζει τον κόσμο σε διαδικασία να κάνει 12 ευρω ελάχιστη ανανέωση. Αυτά θα δούμε σύντομα να πάρουν τιμολογιακά την ανιούσα ή ως αντιστάθμιση να μειώσουν τις ημέρες περισσότερο. Αντι να χρησιμοποιούν σκοτεινές μεθόδους να κρατήσουν τον κόσμο στο δίκτυο ας έδειχναν έστω τα πακέτα αυτά διαθέσιμα σε όλους. Το ότι υπάρχουν πακέτα 2 ταχυτήτων είναι μεγάλη αδικία και δυστυχώς είναι πρακτική που έχουν και στα συμβόλαια και οι τρεις εταιρίες. Όλα αυτά γίνονται για να αργοπωρίσουν όσο μπορούν τα φθηνά συμβόλαια εναρμονισμένα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Όσο για το δίκτυο παρόλο παίζει πολύ καλά στην Βόρεια Ελλάδα σε εμάς που είμαστε στην Αθήνα υπάρχουν ακόμα πολλές προβληματικές περιοχές με χαμηλές ταχύτητες κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και έχουμε συζητήσει δεκάδες φορές τους λόγους εδώ μέσα. Edited October 3, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παλιά η Κιού ήταν το συνώνυμο της οικονομίας. Τώρα (δυστυχώς) είναι το συνώνυμο της αρπαγής (βλεπε 0,30 σε καθε ανανεωση, αυθαιρετη χρεωση ημερήσιου ίντερνετ, ακόμη και σε dumbphones, μηδενισμο υπηρεσιων μολις το υπολοιπο χρημάτων παει στο 0 ) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φανταστειτε τι κερδος βγαζει η Κιού απο το ημερησιο ίντερνετ: στους 100 που θα το χρεωσει, οι 50 θα το καταλάβουν, οι 25 θα γκρινιαξουν, οι 10 θα το κυνηγησουν, οι 6 θα παρουν τη χρεωση πισω. Με άλλα λόγια 94% κέρδος από το πουθενά. Και αυτό γιατί ειμαστε ο λαός που ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Τα φοιτητικά/ειδικά πακέτα να θυμίσω πως είχαν ξεκινήσει πριν από 5-6 χρόνια στα 5€ με 1000 λεπτά και 1000mb. Τι να τα κάνω τα παραπάνω αν δεν τα χρειάζομαι και απλά ικανοποιούν τη θέληση της εταιρείας να με αρμέγει όσο μπορεί περισσότερο; Στις άλλες εταιρείες τα φοιτητικά είναι φθηνότερα, και μην μου πει κανείς ότι δίνει παραπάνω η wind, γιατί πολύ απλά δεν μεταφέρει ότι δεν έχει καταναλωθεί. Στους άλλους δύο, εκτός ότι σου δίνει κάθε μήνα λεπτά και mb εντελώς τζάμπα, αν ενεργοποιείς ένα πακέτο το μήνα και η χρήση σου είναι λογική, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς να έχει μαζέψει χιλιάδες λεπτά ομιλίας και Mb, που όταν έχεις κάποια ανάγκη μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Πρακτικά απεριόριστά. Αυτό για τα φοιτητικά, και συγνώμη για το off topic, αλλά μιας και αναφέρθηκε. Η q, ναι είναι μια διέξοδος για κάποιον που κάνει έλαχιστη χρήση. Αν έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις δεν είναι λύση τα countdown. Ούτε να εξαρτάσαι από την όρεξη της εταιρείας το τι θα δώσει την συγκεκριμένη βδομάδα. Το μόνο καλό είναι η 6άρα ανανέωση, για κάποιον που θέλει να διατηρεί ένα νούμερο χωρίς να το χρησιμοποιεί πολύ. Έτσι είχα κρατήσει ένα νούμερο που το είχα ξεκινήσει ως f2g το 2005, κυρίως επειδή είναι σχετικά εύκολος αριθμός. Αλλά πραγματικά νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος να το διατηρώ πλέον. Έχω δώσει αρκετά χρήματα σε ανανεώσεις και σε αυτό και σε άλλα f2g τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς να κάνω χρήση, απλά για καμιά δοκιμή. Καλύτερα λοιπόν να δοκιμάσω να τις βάψω όλες μπλε τις sim, και αυτές που δεν είναι, και να τις πετάξω στη θάλασσα. (υπόψιν, δεν τσιγκουνεύομαι τα χρήματα. Απλά μου τη δίνει η νοοτροπία του να σε χρεώνει κάποιος κάτι που δεν έχει καμια ανταπόδοση. π.χ. 30 λεπτά σε ανανέωση. 5 ευρώ το δίμηνο στην data card, απλά για να σου δίνει ένα και καλά δωράκι. Και η συγκεκριμένη εταιρεία μου δείχνει πως έχει ειδικό τμήμα με άτομα που σκέφτονται τι θα κάνουν για να σου αρπάξουν όσα μπορούν περισσότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Το μόνο πλεονέκτημα που, σε σύγκριση με τους άλλους 2, έχει η Κιού είναι το ότι μετά το 3μηνο δεν βάζει φραγή εισερχομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παίζει ακόμα αυτό; Μόνο στην q; Ένα f2g ληγμένο μήνες (κάτω από χρόνο ωστόσο), του οποίου την κάρτα τοποθέτησα σε μια συσκευή εχθές, συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει sim. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παίζει ακόμα αυτό; Μόνο στην q; Ένα f2g ληγμένο μήνες (κάτω από χρόνο ωστόσο), του οποίου την κάρτα τοποθέτησα σε μια συσκευή εχθές, συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει sim. Sent from my SM-G970F Εμένα το κάνει κανονικά. Τώρα εάν το άλλαξαν πρόσφατα, θα ξέρω σε περίπου έναν μήνα (που θα ξαναμπώ στο 4μηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Δεν είναι η μοναδική εταιρεία που βάζει φραγή σε πενταψήφια, και οι άλλες εταιρείες έχουν κάνει το ίδιο, και μάλιστα μέσω των εφαρμογών τους!Ωστόσο, όντως είναι η μοναδική που δεν βάζει φραγή στη λήψη κλήσεων!Όπως είναι και μοναδική που χρεώνει χαράτσι σε οποιαδήποτε ανανέωση (0,30€), η μοναδική που μηδενίζει πακέτα πριν λήξουν(αν μηδενιστεί το υπόλοιπο) και η μοναδική που χρεώνει δεδομένα(1,20€ daily internet) ακόμη και με κινητό παλαιάς γενιάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μετά αναρωτιέστε πως επιβιώνουν εταιριες οπως η Κιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Μιλάω για ΣΜΣ , 1213 στοπ ... μόνο η wind το έχει κάνει και μόνο εδω μπορείς να πεις στην γιαγιά σου ή σε κάθε άσχετο πιθανό θύμα να στείλει το ριμαδο σμσ σε 1 λεπτό και να τελειώνει. Οχι σαν τους άλλους που για να κονομάνε από αυτή την απάτη "ξέχασαν" να βάλουν σμσ (δεν ξέχασαν καθόλου το κάνουν εσκεμένα) , και ασχολούνται με εφαρμογές και τηλεφωνική εξυπηρέτηση που ξέρουν ότι λίγοι θα εκμεταλευτούν και όχι τα πραγματικά θύματα. Επίσης είναι απίστευτα θετικό ότι με 6 ευρω δεν έχεις φραγή για 13 μήνες , μπορεί αύριο κάποιος να βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση και να μην έχει δυνατότητες ... είναι η μόνη που τα κάνει και γιαυτό δεν θα την έλεγα την χειρότερη εταιρεία, στις πονηριές όλοι κάνουν από κάτι, Έτσι. Εδώ, άλλοι που έχουν unlimited πακέτα streaming τρώνε δεδομένα από τα κανονικά πακέτα, αλλά ουδείς το κάνει θέμα ή αν το κάνει, πάντα δικαιολογείται η εταιρεία :lol: Edited October 3, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εαν εσένα σου φτανουν 100' κ 200mb καθε μηνα, τοτε δινε τις 6αρες στην Κιού. ..... Που τα ειδες τα 100 και τα 200 απορω??Κατ'αρχην στο countdown εχει πακετακι 1γιγα 2€, 3γιγα 4€,ακομα εχει ομιλια + data πακετακια με 3-4€ οπως 250 προς ολους +500mb με 3€,το προηγουμενο που εβγαλε 200'προς ολους + 400μβ 3€ και ακομα εχει με 4€ 200'προς ολους + 200 προς wind kai Q+ 400mb με 4€. Οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες,εσυ αν θες μπορεις να δινεις 2 10αρες για 2 μηνες και εγω 12€ για 2 μηνες και να μιλας με 3λεπτα και εγω ανα δευτερολεπτο και να χρυσοπληρωνεις και τα γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εγω το εκανα θεμα και άλλαξα εταιρια. Μαλλον μπερδευεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παιδιά δεν υπάρχει κακός πάροχος και κακό πακέτο, είναι ανάλογα τι ανάγκες έχει ο καθένας , τι τοποθεσία ζει ο καθένας μας κτλπ.Εγώ ήμουνα 15 χρόνια πελάτης στη Vodafone και τωρα που ήρθε η ώρα της ανανέωσης με κοροιδεύανε απο πάνω.Με τη Q τώρα παρατηρώ ότι εχω καλύτερο σήμα στη Λάρισα και 4G που δεν είχα ποτέ μου στο μαγαζί!Πιστεύω οτι με τα μισα λεφτα των 31 ευρώ θα μιλάω περίπου 1000' προς όλους, ασε που με τη μητερα μου , αδερφό μου θα έχω 1000' λεπτά κάθε μήνα.Εδω έκοψε η μανα μου τις αναπάντητες και την απαντώ κανονικά τωρα.. Τώρα δε ξέρω αν θα με χρεώσουν 1,20 για ίντερνετ αλλα προσπαθώ να έχω τουλάχιστον Mb ώστε να μη με χρεώσουν! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ουδέποτε χρεώθηκα το 1,20 διότι πολύ απλά, έχω πάντα δεδομένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Που τα ειδες τα 100 και τα 200 απορω??Κατ'αρχην στο countdown εχει πακετακι 1γιγα 2€, 3γιγα 4€,ακομα εχει ομιλια + data πακετακια με 3-4€ οπως 250 προς ολους +500mb με 3€,το προηγουμενο που εβγαλε 200'προς ολους + 400μβ 3€ και ακομα εχει με 4€ 200'προς ολους + 200 προς wind kai Q+ 400mb με 4€. Οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες,εσυ αν θες μπορεις να δινεις 2 10αρες για 2 μηνες και εγω 12€ για 2 μηνες και να μιλας με 3λεπτα και εγω ανα δευτερολεπτο και να χρυσοπληρωνεις και τα γιγα. Άκυρα αυτά που λες, για τον απλούστατο λογο οτι αναφερεσαι σε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΚΙΟΥ. Να στο πω αλλιως: μπραβο σου που υπερασπιζεσαι την Κιου και τη βοηθας να μην κλεισει, σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα επιβιωνε. Δικό σου πορτοφολι ειναι, εσυ αποφασιζεις. Εαν εσενα σου φτανει, εμενα μου περισσεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Ετσι ειναι!!!για εμενα ειναι η ποιο οικονομικη και για πολλους αλλους που γνωριζω, για εσενα δεν γνωριζω τι χρηση κανεις αλλα να μην εχεις Q και να μπαινεις να σχολιαζεις σε δικο της νημα και μαλιστα αρνητικα δεν ξερω μου φαινεται περιεργο...Βεβαια δεν με νοιαζει τι κανεις εσυ,δικαιωμα σου ειναι αλλωστε να κανεις οτι θελεις,και τελος ο καθενας επιλεγει εταιρια συνφωνα με τις αναγκες του και δεν θα ακουσει τι λεω εγω η εσυ.Τα πακετα countdown ναι μεν ειναι επιλεκτικα αλλα ως επι τον πλειστον χρησιμοποιω μονο αυτα αφου καθε 2 βαρια 3μερες εχει και νεο countdown πακετο Edited October 3, 2019 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Φίλε μου, εννοείται ότι είναι η πιο οικονομική. Εδώ θα ξεχάσουμε σε λίγο κι αυτά που ξέρουμε με όσα διαβάζουμε. Από την άλλη, σε όποιον δεν αρέσει η εταιρεία κι αυτό είναι δικαίωμά του. Ελευθερία επιλογής έχουμε και διαλέγουμε ό,τι μας αρέσει, μας συμφέρει και μας εξυπηρετεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Είναι πολύ αστείο που μερικοί συμπεριφέρονται σαν να "φτιάχνονται" απλά επειδή έχουν wind. Λες και επειδή είναι μπλε, λειτουργεί ως μπλε χαπάκι κατά κάποιο τρόπο. Χαλαρώστε. Για τηλεπικοινωνιακό πάροχο μιλάμε. Οικονομική δεν είναι πλέον για κάποιον που κάνει μέση χρήση. Αν χρησιμοποιεί λίγο το κινητό κάποιος, οκ με τα count down κάτι γίνεται. Για το θέμα της κοροϊδίας εκ μέρους της wind που σου λένε ότι σε κάθε ανανέωση σου κρατάω συγκεκριμένο ποσό, έτσι επειδή γουστάρω χωρίς να σου δίνω τίποτα, είστε εντάξει; Δηλαδή κάποιος που βάζει 2 6αρες το μήνα, δίνει 7,2€ το χρόνο εντελώς τζάμπα. Το ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά δεν σας ενοχλεί; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Καί γιατί νά βάλεις 2 6 αρες τό μήνα για να σου φάει 60 λεπτα; Βάζεις 10αρα και σού δίνει και bonus 1000 προς q και 1 γιγα και σού παίρνει 0,30 όχι 0.60. καί σου μένουν καί χρήματα για 3 countdown.Μερικοι εδώ μέσα μου φαίνεται εθελοτυφλουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Oκ επειδή δεν έχουμε όλοι τίς ίδιες ανάγκες δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.... Οπότε συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τά συμπεράσματα ας τα βγάλουν ότι συνφορουμητες.Καλο μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Oκ επειδή δεν έχουμε όλοι τίς ίδιες ανάγκες δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.... Οπότε συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τά συμπεράσματα ας τα βγάλουν ότι συνφορουμητες.Καλο μεσημέρι. Είπες ότι είναι η φτηνότερη και κάποιος άλλος ειπε 'θα ξεχάσουμε αυτά που ξεραμε'. Τώρα τι έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Βλέπεις νά έγινε κάτι;Η άποψη μου δεν αλλάζει ,αν εσύ θέλεις 4 γιγα + 20 για βίντεο + ομιλία δεν ξέρω ποσα τον μήνα τοτε τζάμπα ο κόπος να είσαι σε οποιαδήποτε καρτοκινητη,να πάς σέ συμβόλαιο , θά σού βγαίνει φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Το "θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε" δεν πάει στον bill27. Πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Με το app pack, έχω βολέψει γονείς και πεθερικά με 7 ευρώ το μήνα. Με τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο που ισχύει, τους φτάνουν πολυ άνετα. Η q είναι η φθηνότερη καρτοκινητή κυρίως για όσους κάνουν μικρή χρήση, λίγη ομιλία και λίγο ίντερνετ δηλαδή. Επίσης, συμφέρει και όσους βολεύονται με συγκεκριμένα πακέτα της, δε θα μπορούσε να είναι η φθηνότερη για τα παντα, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει άλλωστε. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιος ζητά 25 γίγα η απεριόριστη ομιλία, εννοείται ότι θα ψάξει κάτι ανάλογο, ο καθένας άλλωστε ζυγίζει τις ανάγκες του και επιλέγει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Για πολλά gb υπάρχει και το Simplefi On The Go με κάρτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ανοιχτή είναι η αναμονή, τώρα το ξανακοίταξα, δε το πείραξα και καθόλου... Μήπως να το βάλω στη άλλη θέση sim, είναι δικαρτο το κινητό, αλλά δε νομίζω... Εσένα λειτουργεί κανονικά η αναμονή κλήσης?Δεν κατάλαβα αν έλυσες το πρόβλημα της αναμονής κλήσης, πάντως με *43# θα καλεί κανονικά στη δεύτερη γραμμή και θα έχεις και αναγνώριση. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts