gpapas640 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αν δεν έχεις πακέτο δεδομένων, σε χρεώνει για ημερήσιο internet. Αν έχεις αγοράσει δεδομένα, δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Αν δεν έχεις και θες να αποφύγεις χρέωση, απλά στις ρυθμίσεις σημείου πρόσβασης τροποποιείς το APN(αρκεί και ένα γράμμα μόνο). Όλα τα άλλα (κλείσιμο δεδομένων και περιαγωγής δεδομένων) είναι ημίμετρα χωρίς επιτυχία. Η αλλαγή του apn είναι το μόνο εγγυημένο που θα δουλέψει. Sent from my moto g(6) play Φίλε, το εχω δοκιμάσει με την αλλαγή του apn, αλλά συνέχισε να με χρεώνει. Η μόνη λύση για να μη χρεώνεστε είναι να ζητήσετε από τη Wind να απενεργοποιήσει γενικά τα δεδομένα στον αριθμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με μια δωρεάν κλήση στο 13700. Από τη στιγμή που θα λάβουν το αίτημα, σε 2-3 ώρες δεν έχετε πρόσβαση στο internet και κατά συνέπεια δε χρεώνεστε. Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείτε ξανά τα δεδομενα. Είναι ένας μπελάς σαν διαδικασία, αλλα είναι η μοναδική που δούλεψε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Σε χρέωνε και εσένα παρόλο που είχες πακέτο δεδομένων?Σκέφτομαι να βάλω Q και φοβάμαι με αυτα που διαβάζω..Ειμαι ανάμεσα σε Q και cu.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Σε χρέωνε και εσένα παρόλο που είχες πακέτο δεδομένων?Σκέφτομαι να βάλω Q και φοβάμαι με αυτα που διαβάζω..Ειμαι ανάμεσα σε Q και cu.. Μιλάμε για "παράξενες" χρεώσεις όταν ΔΕΝ έχεις ενεργό πακέτο δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Φίλε, το εχω δοκιμάσει με την αλλαγή του apn, αλλά συνέχισε να με χρεώνει. Η μόνη λύση για να μη χρεώνεστε είναι να ζητήσετε από τη Wind να απενεργοποιήσει γενικά τα δεδομένα στον αριθμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με μια δωρεάν κλήση στο 13700. Από τη στιγμή που θα λάβουν το αίτημα, σε 2-3 ώρες δεν έχετε πρόσβαση στο internet και κατά συνέπεια δε χρεώνεστε. Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείτε ξανά τα δεδομενα. Είναι ένας μπελάς σαν διαδικασία, αλλα είναι η μοναδική που δούλεψε σε μένα.Εγώ που το έκανα σαν πείραμα σε αριθμό που ήθελα να πετάξω, με την αλλαγή του APN δεν είχε θέμα. Δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν μπαίνει στο δίκτυο η συσκευή χωρίς την σωστή ρύθμιση. Αν είσαι 100% βέβαιος ότι άλλαξες σωστά το apn(πχ μερικές παλιές συσκευές έπρεπε να πατήσεις αποθήκευση όσο ήσουν εντός των ρυθμίσεων, αλλιώς δεν έσωζε τις αλλαγές), κάτι άλλο τρέχει(πραγματικά έχουν χρεώσει κίνηση δεδομένων χωρίς να είναι εφικτή). Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Πώς βλέπουμε ένα αριθμό αν είναι Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Δεν βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αύριο έχει Countdown και την Κυριακή πρέπει να βάλω κάρτα γιατί έχουν περάσει 2 μήνες και θα μου πάρει τα χρήματα που έχω υπόλοιπο. Εάν βάλω το πακέτο που θα έχει το Countdown αύριο και δεν βάλω κάρτα την Κυριακή, εκτός από τα χρήματα του υπολοίπου θα μου ακυρώσει και το πακέτο ή θα λειτουργεί κανονικά ακόμα και με μηδέν υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Όλα θα σου τα φάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αύριο έχει Countdown και την Κυριακή πρέπει να βάλω κάρτα γιατί έχουν περάσει 2 μήνες και θα μου πάρει τα χρήματα που έχω υπόλοιπο. Εάν βάλω το πακέτο που θα έχει το Countdown αύριο και δεν βάλω κάρτα την Κυριακή, εκτός από τα χρήματα του υπολοίπου θα μου ακυρώσει και το πακέτο ή θα λειτουργεί κανονικά ακόμα και με μηδέν υπόλοιπο; Κατά τη διάρκεια των countdown η ελάχιστη ανανέωση πέφτει στα 6€, άρα συμφέρει να χάσεις λίγες μέρες και να ανανεώσεις φθηνότερα. Αν το countdown είναι από αυτά που κρατάνε πάνω από 24ωρο μπορείς να κερδίσεις ακόμα μια μέρα και να ανανεώσεις την Παρασκευή. Θα το δούμε αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 (edited) Εγώ που το έκανα σαν πείραμα σε αριθμό που ήθελα να πετάξω, με την αλλαγή του APN δεν είχε θέμα. Δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν μπαίνει στο δίκτυο η συσκευή χωρίς την σωστή ρύθμιση. Αν είσαι 100% βέβαιος ότι άλλαξες σωστά το apn(πχ μερικές παλιές συσκευές έπρεπε να πατήσεις αποθήκευση όσο ήσουν εντός των ρυθμίσεων, αλλιώς δεν έσωζε τις αλλαγές), κάτι άλλο τρέχει(πραγματικά έχουν χρεώσει κίνηση δεδομένων χωρίς να είναι εφικτή). Sent from my moto g(6) play Η άρνηση της Wind να ακολουθήσει το παράδειγμα της Cosmote με το My Internet είναι από μόνη της παράλογη. Το τι τρέχει από κει και πέρα σε τεχνικό επίπεδο πιστεύω δεν ενδιαφέρει το μέσο χρήστη. Πάντως με αλλαγμένο apn και ανοιχτά δεδομένα δε μπορούσα να μπω στο ίντερνετ. Όμως κατάφεραν και με χρέωσαν daily όταν είχα κλειστά τα δεδομένα (και παλι με αλλαγμένο apn) Βρες το λάθος χαχαχα. Edited August 28, 2019 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Κατά τη διάρκεια των countdown η ελάχιστη ανανέωση πέφτει στα 6€, άρα συμφέρει να χάσεις λίγες μέρες και να ανανεώσεις φθηνότερα. Αν το countdown είναι από αυτά που κρατάνε πάνω από 24ωρο μπορείς να κερδίσεις ακόμα μια μέρα και να ανανεώσεις την Παρασκευή. Θα το δούμε αύριο. Ok ευχαριστω για την απαντηση. Απλα στην wind οταν φτανω το οριο στο μηδεν ακομα μπορω να περνω τηλ απο το πακετο που εχω και ηθελα να ρωτησω αν γινεται κατι αντιστοιχο και στην Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Ok ευχαριστω για την απαντηση. Απλα στην wind οταν φτανω το οριο στο μηδεν ακομα μπορω να περνω τηλ απο το πακετο που εχω και ηθελα να ρωτησω αν γινεται κατι αντιστοιχο και στην Q. Αν φτάσεις το μηδέν λόγω κατανάλωσης, συνεχίζουν οι κλήσεις (όχι όμως το Internet). Αν φτάσεις το μηδέν λόγω λήξης υπολοίπου στο δίμηνο, χάνονται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Αν φτάσεις το μηδέν λόγω κατανάλωσης, συνεχίζουν οι κλήσεις (όχι όμως το Internet). Αν φτάσεις το μηδέν λόγω λήξης υπολοίπου στο δίμηνο, χάνονται όλα. ειναι δοκιμασμενο αυτο? σε ερωτηση στο messenger αν εχω ακριβως 5€ και αγορασω πακετο με 5€ μου απαντησαν οτι δε γινεται να το χρησιμοποιησω καθως απαιτειται ελαχιστο υπολοιπο 0,01€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Internet δεν μπορείς να έχεις , χρειάζεται 0.01 Το θέμα είναι αν θα σου δώσει το πακέτο. Διότι εσύ ακούς 5,00 ακόμα και αν το πραγματικό σου υπόλοιπο είναι 4,9967 ( Οι χρεώσεις γίνονται με 4 δεκαδικά ) Edited August 29, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Για να λύσεις το πρόβλημα του 0,01ε μπορείς να κάνεις και μια επέκταση υπολοίπου 0,50ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 "2GB ΔΩPO ΓIA 7 HMEPEΣ AΠO TO ANANEΩMENO MYQ APP! KATEBAΣE TO TΩPA EΔΩ" που το εχει στο app γιατι εμενα δε μου εμφανιζει κατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Αυτόματα το παίρνεις στην πρώτη πρώτη σύνδεσή σου στην εφαρμογή. Αν την έχεις ήδη τότε τα πήρες τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 δε μου εδωσε κατι ισως εχει καποιες προυποθεσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 δε μου εδωσε κατι ισως εχει καποιες προυποθεσεις Σου εχουν απαντησει. Το παιρνεις μόνο κατα την πρωτη συνδεση στην εφαρμογη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 οπως και εγω απαντησα οτι δε μου εδωσε κατι. δεν εννοω τωρα αλλα γενικα. 1 μηνα ειμαι στην Q Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Στο app φαίνεται αν έχεις πάρει την προσφορά νομίζω. Τσέκαρε αν γράφει κάπου στην τελευταία οθόνη Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 300 λεπτά με 4€ για λίγες ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 300 λεπτά με 4€ για λίγες ώρες... Έχουν αρχίσει και τα τσιμπάνε λιγάκι ή ιδέα μου; Κάποτε θυμάμαι countdown με 2ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Κάποτε κάναμε και ανανέωση 1 ευρώ :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Κάποτε κάναμε και ανανέωση 1 ευρώ :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχαχ α να χαθείς, τι θυμήθηκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts