Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το f2g φοιτητικό που εχει το πακέτο με τα 1500’ και 1,5GB αλλα για 25 μέρες ενώ εδω βλέπω εχει διάρκεια το ίδιο πακέτο 30 μέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω κι εγω q με αυτο το πακέτο;;;
Δεν συμφέρει να το κάνεις.

1ον χάνεις τα 80 sms προς όλους.

2ον επειδή είναι 3λεπτή η χρέωση τα 1500 προς 3 νούμερα wind σου γλυτώνει πολύ από τον χρόνο των 1500 προς όλους

3ον έχει το f2g roll over στον επόμενο μήνα τα data

Οι 5 ημέρες διαφορά είναι 20 ευρω τον χρόνο αλλά μόνο τα πακέτα sms που πρέπει να αγοράσεις στην q κάθε μήνα είναι περισσότερα.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Επισης δεν είναι σίγουρο οτι μετα την αλλαγή σε q θα λάβεις την προσφορα. Ειναι στην ευχαιρια της εταιρείας. Εκτος αν θελεις να παρεις νεο νούμερο q που να εχει την προσφορά. Αλλά δεν θα εχεις αυτα που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Αν δεν σε ενδιαφερουν βέβαια,ισως και να σε συμφέρει.

στέλνουμε κάπου sms για ενεργοποίηση του 4g?

γιατί πριν θυμάμαι είχα και μάλιστα αρκετό καλό,τώρα ούτε κάν

στέλνουμε κάπου sms για ενεργοποίηση του 4g?

γιατί πριν θυμάμαι είχα και μάλιστα αρκετό καλό,τώρα ούτε κάν

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις- όνομα σημείου πρόσβασης να δεις ποιο έχεις; Q Telecom Intetnet πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.

είπαμε τώρα .... όχι

edit:πήρα 1222 και ήρθε δια μαγείας...οκ!!!

απενεργοποιηση τηλεφωνητή και ειδοποίηση αναπάντητης με sms?

επίσης όσοι πάρετε τις multi sim από φορητότητα δεν ξέρω τι να πω,πολυ προσοχή όταν πάτε να τις ξύσετε,εγώ την πάτησα και μου σβήστηκαν 2 αριθμοί

θέλει πολύ ελαφριά

Edited by akalos

είπαμε τώρα .... όχι

edit:πήρα 1222 και ήρθε δια μαγείας...οκ!!!

απενεργοποιηση τηλεφωνητή και ειδοποίηση αναπάντητης με sms?

Αν γραψεις #002# και πατησεις το κουμπι για κληση ολες οι προωθησεις και τηλεφωνητης απενεργοποιουνται

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=6405026#

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν γραψεις #002# και πατησεις το κουμπι για κληση ολες οι προωθησεις και τηλεφωνητης απενεργοποιουνται

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=6405026#

θαρρώ πως είναι ##002#

επίσης από το σάιτ και κάρτας ανανέωσης κράτησε τα 0.30

Edited by akalos

θαρρώ πως είναι ##002#

επίσης από το σάιτ και κάρτας ανανέωσης κράτησε τα 0.30

Ακριβώς.

Στην αρχή θέλει δύο ##

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

3GB INTERNET ΓIA TO KINHTO MONO ME 1€! ΣTEIΛE 3 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 27/04! H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MONO ΓIA EΣENA!

Ρωτησα διευκρινισεις στο fb και μου ειπαν οτι εχει διαρκεια 30 ημερες. Δε τ.ο εχω ενεργοποιησει. Δεν ξερω αν ισχυει για ολους, αλλα δεν χανετε και τιποτα να δοκιμασετε! Παντως ειναι πολυ καλη προσφορα για οσους ενδιαφερονται.

Internet έχω,4g δεν έχω

Αν έχεις παλιά κάρτα, πρέπει να την αλλάξεις σε κατάστημα με καινούρια για να έχεις 4g.

Και η αλλαγή είναι δωρεάν. Υπάρχει ανακοίνωση στο site της wind.

Λύθηκε το θέμα, δεν το είδα και απάντησα

Edited by spiros787

+1 κι απο εμένα σε αυτή την παρατήρηση, σε AOSP Android βλέπει την Q σαν roaming συνήθως αλλά οι περισσότερες ROMs των κατασκευαστών πλέον είναι ρυθμισμένες κατάλληλα και δεν θεωρούν οτι βρίσκονται σε περιαγωγή όταν συνδέονται στο δίκτυο της Wind με SIM της Q. Οπότε προσοχή, αν η συσκευή δεν εμφανίζει το "R" θεωρεί οτι δεν βρίσκεται σε περιαγωγή (roaming).

Το να έχεις κλείσει την περιαγωγή δεδομένων δεν σου διασφαλίζει ότι δεν θα έχεις χρεώσεις σε Android κινητά με την Q. Στο ΖΤΕ που είχα παλιότερα αλλά και στο Xiaomi που έχω τώρα η Q μου συνδέεται κανονικά όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα ακόμα και με την περιαγωγή δεδομένων κλειστή.

ακριβώς,ούτε σε μένα το εμφανίζει

και κλείσω δεν κλείσω την περιαγωγή πάλι έχω δεδομένα

Αν έχεις πολλούς μήνες ( παραπάνω της προθεσμίας φραγής) να βάλεις κάρτα, στέλνει κάτι μούρλια ειδικές προσφορές η κιου. Σκέτη τρέλα!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

δεν παίζει σε μένα τουλάχιστον

Μονο για οποιον το ελαβε ειναι

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θαρρώ πως είναι ##002#

Λογικα στην περίπτωση αυτη κοβονται ολες οι προωθησεις. Αρα δεν θα υπάρχει ούτε ειδοποιηση κλησης.

Οπότε πρέπει να γινει αυτο που περιγράφει η παραγραφος ειδοποίηση κλήσης μετα, στο λινκ που εβαλε ο Νικόλας.

Edited by kmpatra

Μπορείς να απενεργοποιήσεις όλες τις προωθήσεις με τον κωδικό και μετά να βάλεις με τα γνωστά μηνύματα στο 1265 την ειδοποίηση κλήσεων.

Έτσι το έχω κάνει.

EDIT

Έχω F2G, οπότε δεν ξέρω αν το 1265 ισχύει και για Q.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

δηλαδή λειτουργεί το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ?

edit:δεν λειτουργεί σε Q

Edited by akalos

δηλαδή λειτουργεί το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ?

Σε F2G ναι.

Παύλος Παυλίδης 

Αν έχεις πολλούς μήνες ( παραπάνω της προθεσμίας φραγής) να βάλεις κάρτα, στέλνει κάτι μούρλια ειδικές προσφορές η κιου. Σκέτη τρέλα!

Εγώ πάντως που πλησιάζω στην προθεσμία να μηδενίσει το υπόλοιπο μόνο το 500' + 50sms καθώς και το ανανέωσε σε κατάστημα και πάρε κάτι έξτρα....

Προχτές μου ήρθε και το ζητά στο κατάστημα το πακέτο 4GB με 7 ευρώ. Αν μέχρι τον άλλο μήνα μου έρθει το 1500' και 1500 MB θα το χτυπήσω αλλιώς με βλέπω να καταργώ το νούμερο...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εγώ πάντως που πλησιάζω στην προθεσμία να μηδενίσει το υπόλοιπο μόνο το 500' + 50sms καθώς και το ανανέωσε σε κατάστημα και πάρε κάτι έξτρα....

Προχτές μου ήρθε και το ζητά στο κατάστημα το πακέτο 4GB με 7 ευρώ. Αν μέχρι τον άλλο μήνα μου έρθει το 1500' και 1500 MB θα το χτυπήσω αλλιώς με βλέπω να καταργώ το νούμερο...

Αυτό με τα 1500' και 1500mb ήρθε στην μητέρα μου, με 8,57€.

Εμένα μου ήρθαν οι εξής σοβαρές προσφορές:

1)300λ + 20SMS προς όλους μόνο με 3,02€

2)120λ προς όλους με 2,02€

3) 3GB Internet μόνο με 1€

4) Q countdown ( που ισχύει για όλους) 100λ προς όλους ανά δευτερόλεπτο και 200mb μόνο με 2€.

Η 4) πιο συμφέρουσα από την 2)

Επίσης οι τρεις πρώτες προσφορές έχουν διάρκεια ενός μήνα και μπορώ να τις ενεργοποιήσω μέχρι 27/4.

Αυτό με τα 1500' και 1500mb ήρθε στην μητέρα μου, με 8,57€.

Εμένα μου ήρθαν οι εξής σοβαρές προσφορές:

1)300λ + 20SMS προς όλους μόνο με 3,02€

2)120λ προς όλους με 2,02€

3) 3GB Internet μόνο με 1€

4) Q countdown ( που ισχύει για όλους) 100λ προς όλους ανά δευτερόλεπτο και 200mb μόνο με 2€.

Η 4) πιο συμφέρουσα από την 2)

Επίσης οι τρεις πρώτες προσφορές έχουν διάρκεια ενός μήνα και μπορώ να τις ενεργοποιήσω μέχρι 27/4.

αυτά ισχύουν για ένα μήνα και για μια μόνο ενεργοποίηση? η όχι? .

αυτά ισχύουν για ένα μήνα και για μια μόνο ενεργοποίηση? η όχι? .

Ναι για έναν μήνα, αλλά δε ξέρω αν μπορώ να τα ενεργοποιήσω πάνω από μια φορά μέσα στον υπάρχον μήνα.

καλημέρα

ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι τα 5€?και απ' ότι βλέπω και 6€,7€,κτλ

μπορείς...

• This topic was unpinned, featured and pinned