kmpatra Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 κατα περιπτωση συμβαινει (και σε f2g).Ανα πασα στιγμη μπορει να κοπει. Ειδικα αν η σιμ δεν χρησιμοποιειται.Αν ειναι ανοιχτη και απλα δεχεται κλησεις,ακομα την κρατανε και περαν του 4μηνου. Αν ειναι σε συρταρι και κλειστη για καιρο,εχει πιο πολλες πιθανοτητες να κοπει αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 κατα περιπτωση συμβαινει (και σε f2g).Ανα πασα στιγμη μπορει να κοπει. Ειδικα αν η σιμ δεν χρησιμοποιειται.Αν ειναι ανοιχτη και απλα δεχεται κλησεις,ακομα την κρατανε και περαν του 4μηνου. Αν ειναι σε συρταρι και κλειστη για καιρο,εχει πιο πολλες πιθανοτητες να κοπει αμεσα. Εμένα ήταν στο συρτάρι για αρκετό καιρό θα έλεγα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 νεο countdοwn 1 γιγα με 2 ευρω για 30 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Πόσο δίνει η επέκταση υπολοίπου; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 0.50 αν δεν κανω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 0.50 αν δεν κανω λάθος. Εχει η Q επεκταση υπολοιπου ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 εχει.Πάλι αν δεν κανω λάθος,με κληση/μηνυμα στο 1226. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 εχει.Πάλι αν δεν κανω λάθος,με κληση/μηνυμα στο 1226. Δεν το ηξερα, και καλεσα για να το επιβεβαιωσω, στο 1226 Αμεσως, χωρις να πατησω κατι μου προσθεσε 050€ και με χρεωσε άλλα 0,10 , δηλαδη οταν κανω αναναιωση θα εχω -0,60€ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 (edited) Στις 22-2-2018 αγόρασα την προσφορά με τα 8 giga για 8 μήνες. Χθες το βράδυ έληξαν τα mb για τιςπρώτες 30 μερες και δεν μπήκε το επόμενο giga. Αυτή τη στιγμή δεν έχω mb. Κάποιος που ενεργοποίησε την ίδια προσφορά μπορεί να ελέγξει, μήπως κ βγάλω άκρη; Edited March 25, 2018 by spiros787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σωστα ουτε και σε μενα ήρθε το νέο γίγα. Αργίες πέφτει ο διακόπτης φαίνεται...το νου σας για τα μονόευρα όσοι δεν έχετε άλλα data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σε μενα ηρθε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Στις 22-2-2018 αγόρασα την προσφορά με τα 8 giga για 8 μήνες. Χθες το βράδυ έληξαν τα mb για τιςπρώτες 30 μερες και δεν μπήκε το επόμενο giga. Αυτή τη στιγμή έχω mb. Κάποιος που ενεργοποίησε την ίδια προσφορά μπορεί να ελέγξει, μήπως κ βγάλω άκρη; +1.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 22/2 το ειχες ενεργοποιήσει? Σε μενα ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σωστα ουτε και σε μενα ήρθε το νέο γίγα. Αργίες πέφτει ο διακόπτης φαίνεται...το νου σας για τα μονόευρα όσοι δεν έχετε άλλα data... Ο διακόπτης πέφτει μόνο στο δώσε. Στο πάρε όλα λειτουργούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 22/2 το ειχες ενεργοποιήσει? Και εγώ στις 22/2 το είχα ενεργοποιήσει και δεν μπήκε το νεο GB. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 εστειλα στο messenger το προωθησαν λεει και θα ενημερωσουν το συντομοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Εμένα ήρθε κανονικά το επόμενο gb Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 επειδή τους εκανα την ερώτηση απ' οτι κατάλαβα η απόδοση του επόμενου GB γίνεται στις 00:00 της επόμενης μέρας. Δεν πρέπει να ισχύει το οτι γινεται απόδοση την ίδια ώρα που έγινε η ενεργοποίηση... αλλά πιάνει όλο το 24ωρο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 δεν το καταλαβα καλά...εγω το ειχα ενεργοποιησει 00.01 στις 22/2.Ποτε πρεπει να ερθει το επομενο? Σημερα δεν θα επρεπε να ερθει? Ειναι η 31η μερα,χτες 23.59 εληξε το 1ο. Αυτο με την ωρα ενεργοποιησης ισχυε τις περισσοτερες φορες που δινοταν η προσφορα. Πρεπει να υπάρχει καποια διαφοροποιηση βεβαια τις 2-3 τελευταιες φορες που εχει εμφανιστει η προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 δεν το καταλαβα καλά...εγω το ειχα ενεργοποιησει 00.01 στις 22/2.Ποτε πρεπει να ερθει το επομενο? Σημερα δεν θα επρεπε να ερθει? Ειναι η 31η μερα,χτες 23.59 εληξε το 1ο. Αυτο με την ωρα ενεργοποιησης ισχυε τις περισσοτερες φορες που δινοταν η προσφορα. Πρεπει να υπάρχει καποια διαφοροποιηση βεβαια τις 2-3 τελευταιες φορες που εχει εμφανιστει η προσφορα. Δε διαβάσαμε βέβαια πουθενά αναλυτικούς όρους της προσφοράς, πάντως το αναμενόμενο είναι να δοθεί το ένα GB πίσω από το άλλο σε συνέχεια, ό,τι ώρα και μέρα να το ενεργοποίησε ο καθένας. Και στο κάτω-κάτω το κάθε GB έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης (βλ. Q app) και όχι συγκεκριμένη ώρα λήξης (άρα κλασικά τα μεσάνυχτα κατά το σύνηθες στην Q) και θα περίμενε κανείς το επόμενο GB να ξεκινάει αυτόματα τα πρώτα λεπτά μεταμεσονύκτια. Περίεργο πάντως, γιατί το πρώτο γκρουπ ενεργοποίησης (αρχές) Φεβρουαρίου ανέφερε ομαλή απόδοση του 2ου GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 ναι, δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για την προσφορά. Όταν τους έστειλα μήνυμα στο facebook, μου απάντησαν μέσα σε 5 λεπτά. Εμένα έληγε στις 22. Το είχα ενεργοποιήσει στις 22 Φεβρουαρίου 19:35. Περίμενα να γινει απόδοση στις 22 Μαρτίου 19:35 αλλά δεν έγινε. Μου απάντησαν πως θα γινόταν απόδοση στις 23 Μαρτίου, οπότε υπέθεσα πως τα GB του Φεβρουαρίου θα έληγαν 22 Μαρτίου 23:59 και όχι 19:35. Όπως και να'χει, στις 23 μου αποδόθηκε το επόμενο GB, απλά δεν έλεγξα εαν μπήκαν 23 Μαρτίου 00:00. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 κι εγω το ειχα ενεργοποιησει 22/2 αλλα δεν εληγε 22/3. Ο λογος ειναι οτι ο Φλεβάρης εχει 28 μερες,και γι'αυτο η ημερομηνια ληξης ηταν 24/3. Παντα οι παροχες στην wind ειτε απο την συγκεκριμενη προσφορα ειτε απο οποιοδηποτε πακετο/μπονους ληγουν στο τελος της τελευταιας μερας (23:59). Με βαση τουλαχιστον τις 2 προηγουμενες φορες,λογικα το καινουργιο μπορει να σου ηρθε μετα τις 12,καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 (edited) κι εγω το ειχα ενεργοποιησει 22/2 αλλα δεν εληγε 22/3. Ο λογος ειναι οτι ο Φλεβάρης εχει 28 μερες,και γι'αυτο η ημερομηνια ληξης ηταν 24/3. Παντα οι παροχες στην wind ειτε απο την συγκεκριμενη προσφορα ειτε απο οποιοδηποτε πακετο/μπονους ληγουν στο τελος της τελευταιας μερας (23:59). Με βαση τουλαχιστον τις 2 προηγουμενες φορες,λογικα το καινουργιο μπορει να σου ηρθε μετα τις 12,καποια στιγμη. Ξεκάθαρα 25 Μαρτίου έπρεπε να έχεις διαθέσιμο το επόμενο GB. Αν έχουν κάνει τέτοια γκάφα με καμιά αυτόματη αργία των υπολογιστών τους 25η Μαρτίου, θα πέσει πολύ γέλιο. Άσε που συνέπεσε και αλλαγή σε θερινή ώρα, ποιος ξέρει από πού μπορεί να έρθει αποσυντονισμός... Και μόλις συνειδητοποίησα ότι το δικό μου λήγει τώρα 7/4, δηλαδή πρέπει να βάλουν το επόμενο 8/4. Να αρχίσω να ανησυχώ; :lol: Edited March 25, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Η κατάσταση στην wind ειναι τραγική. Έκοψε τα δώρα ανανέωσης, κόβει ημέρες των πακέτων στο f2g, αύξηση τιμων, το χρηματικό υπόλοιπο το έκανε να ισχύει για 2 μήνες, δεν δίνει κανένα δώρο σε τριήμερα γιορτές κλπ. Κ τώρα αυτό. Έμεινα σήμερα χωρίς Ίντερνετ ενώ έδωσα 8€ τον προηγούμενο μήνα. Από βδομάδα θα την κάνω σε άλλη εταιρεία. Μάλλον προς frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Όταν βλέπετε πως υπάρχει καθυστέρηση να επικοινωνείτε απευθείας με την Q , είτε τηλεφωνικά είτε μεσω facebook, όπως κανω κ εγώ. Μην κάθεστε να παραπονιέστε εδω μεσα. Πάντως, με το καλό να φύγετε, να ελαφρύνει το δίκτυο, να χαιρόμαστε οι υπόλοιποι τις φθηνές τιμές στο 4G χωρίς throttle. (χαρ χαρ χαρ... evil smile) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts