mol Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η ανανέωση με mastercard δε μπορει να γινει μεσω της εφαρμογής? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Επιλέγεις είτε 120' προς σταθερά είτε 120' προς wind/Q. Σε Q αν θυμάμαι καλά είναι 120mb ή 120' προς σταθερά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Επιλέγεις είτε 120' προς σταθερά είτε 120' προς wind/Q. Ανεξαρτήτως ποσού ανανέωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ανεξαρτήτως ποσού, σε χρεώνει 30 λεπτά και σου δίνει αυτά. Ο μόνος τρόπος να το γλυτώσεις είναι με on line ανανέωση. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Για να μην ρωτάτε και συνέχεια: την ωρα που θα ενεργοποιήσετε την προσφορά σήμερα/αύριο/μεθαύριο,την ίδια ώρα θα έρχεται το γίγα κάθε μήνα. Επίσης το γίγα αυτό πάντα θα προηγείται στην κατανάλωση έναντι των αγορασμένων πακετων. Οσοι βαλατε π.χ. το 1 γιγα με 2 ευρώ ή το 8ευρο των 1500' ,πάνε χαμένα τα mb αν δεν φαγωθεί το 1 γιγα. Edited June 7, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Νεα sim q πόσο κοστίζει;Ανεξαρτήτως ποσού, σε χρεώνει 30 λεπτά και σου δίνει αυτά. Ο μόνος τρόπος να το γλυτώσεις είναι με on line ανανέωση. Εύχαριστω για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ανεξαρτήτως ποσού, σε χρεώνει 30 λεπτά και σου δίνει αυτά. Ο μόνος τρόπος να το γλυτώσεις είναι με on line ανανέωση. Sent from my Moto X Play Νομίζω και στα public δεν αφαιρούνται τα 0.30 και δεν δίνονται τα επιπλέον φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Επιλέγεις είτε 120' προς σταθερά είτε 120' προς wind/Q. Για 30ημερες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Επίσημα 10€ σαν προσφορά αντί για 30€, έως 30/9. Τώρα στο κατάστημα παίζει να σου πουν διάφορα του τύπου 5€ η sim και 10€ υποχρεωτική ανανέωση, αλλά είναι λίγο που θα πέσεις. Εγώ πάντως με φορητότητα πριν 2 μήνες δεν πλήρωσα τίποτα... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ναι για 30 μέρες είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Στο μετρό τα κορίτσια πάντως νομίζω πριν 6-7μηνες τις μοιραζαν δωρεάν τις q, ίσως να μην ισχύει όμως πλέον έχω καιρό να κοιτάξω. Edited June 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ναι για 30 μέρες είναι. Το οποίο για κάποιον που δεν κάνει μεγάλη χρήση ή το θέλει περισσότερο για τηλέφωνο ίσως είναι σωτήριο για να αποφύγει τη χρέωση του 1€ στο internet, έχοντας το κεφάλι του ήσυχο για ένα μήνα. Μεγάλη βλακεία που δεν δίνει mb στο f2g. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η ανανέωση με mastercard δε μπορει να γινει μεσω της εφαρμογής? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Μαλλον οχι και σε μενα βγαζει οτι τα στοιχεια της καρτας δεν ειναι ενημερωμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 0,30€ για 120'προς σταθερά για 30ημερες πάντως δεν είναι άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 "Πονηροί οι βλάχοι" πάντως. Έστειλαν ενα σωρό μηνύματα με το πακέτο τα 1500,και στο καπάκι έρχεται και το άλλο με τα 8 γίγα. Για ενα απο τα 2 τουλάχιστον μια καλή ανανέωση είναι αναγκαία. Πάντως για τα 8 γιγα άλλες φορές γράφονταν σελίδες μεσα σε λίγο χρόνο,μήπως δεν το έστειλαν σε πολλούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Στελνω 8G στο 12000 και μου απαντάει 68 Subscriber not active...Δεν εχω καρτα και δεν μου εχει ερθει το μήνυμα απλα ήθελα να δω αν ισχύει για όλους!Επειδή τον κρατάω μόνο για την προσφορα αυτη,να βαλω καρτα ή δεν ειναι για ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 για ολους πρεπει να ειναι,αλλα ατομα που δεν πηρανε το σμσ ενεργοποιηθηκε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Δεν μου ήρθε μήνυμα αλλά ενεργοποίησα κανονικά την προσφορά! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Στελνω 8G στο 12000 και μου απαντάει 68 Subscriber not active...Δεν εχω καρτα και δεν μου εχει ερθει το μήνυμα απλα ήθελα να δω αν ισχύει για όλους!Επειδή τον κρατάω μόνο για την προσφορα αυτη,να βαλω καρτα ή δεν ειναι για ολους; βασικα πρεπει να μηδενισε το υπολοιπο σου λογω παρελευσης του 3μηνου απο την τελευταια ανανεωση,γιαυτο σου απανταει ετσι. Δεν μπορεις ουτε να το τσεκαρεις στην συγκεκριμενη περιπτωση (δεν φευγει καν το μηνυμα),εχεις φραγη εξερχομενων και πρεπει να ανανεωσεις. Παρεπιπτοντως για οσους βαλουν την προσφορα,αν δεν ανανεωθει ο χρονος ομιλιας στο 3μηνο και μηδενισει πεφτει φραγη και ακυρωνεται (συνηθως) και η προσφορα. Edited June 7, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ισχυει για ολους φανταζομαι....???? Ναι. :up: Το έγραψα (ακόμη κι αν δεν έχετε πάρει μήνυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Παρεπιπτοντως για οσους βαλουν την προσφορα,αν δεν ανανεωθει ο χρονος ομιλιας στο 3μηνο και μηδενισει πεφτει φραγη και ακυρωνεται (συνηθως) και η προσφορα. Γουαααατ; Πολύ μαγκιά την έχουν δει εκεί στην κιου! Όταν είχα ενεργοποιήσει την προσφορά dataκαλοκαιρο της cosmote, δεν είχε τέτοιες μαγκιες! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αρα θα βάλω καρτα και βλέπουμε.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Πρέπει να ξεκίνησε ξανά η προσφορά 1GB για 8 μήνες με 8 ευρώ. Δεν βρίσκω άλλη ανάρτηση στο site Edited June 7, 2017 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τι λεμε εδω και 2-3 σελίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πρέπει να ξεκίνησε ξανά η προσφορά 1GB για 8 μήνες με 8 ευρώ. Δεν βρίσκω άλλη ανάρτηση στο site Ποσο υπολοιπο πρεπει να εχω στη καρτα για να παρω την προσφορα 1€ η 3€ η 8€. Περνει 1 € καθε μηνα απο το υπολοιπο της καρτας η εφαπαξ 8 € και σε βαζει καθε μηνα 1 gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts