Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά με εσάς που κάνατε Online φορητότητα σε Q και για πολλές μέρες δεν είχατε ειδοποίηση, τι έγινε; Προχώρησε η διαδικασία; Ρωτάω, γιατί ίσως κάνω 1-2 φορητότητες αυτό το μήνα προς Q, από What's up. :O

Δωρεάν είναι η φορητότητα μεσω νετ?

Δε θελω να πληρώσω κατι, ουτε καν για να βαλω καρτα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Θα πληρώσεις ένα ποσό το οποίο μεταφράζεται σε χρόνο που θα είναι στην κάρτα σου πλέον... θα σου στείλουν την sim κάρτα και μαζί μια κάρτα τύπου ξυστό που θα δώσεις π.χ. 10€ και θα είναι τα χρήματα της κάρτας σου για να ξεκινήσεις την αγορά των πακέτων

Αυτο θέλω να αποφυγω.

ΜΟΝΟ καρτα σιμ δε μπορω να παρω ε?

Στην Ομόνοια στα παιδιά που κάνουν προμοσιον

Έχω έναν αριθμό Q που έχω χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό και έκανα χρήση ίντερνετ σε περιαγωγή σε Γερμανία και Ιταλία.

Εδώ και μέρες που είμαι πάλι εκτός, δε γίνεται τίποτα. Δε βλέπει καν τα δίκτυα. Τι μπορεί να συνέβη;

Έχω επαρκές υπόλοιπο και MB

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο θέλω να αποφυγω.

ΜΟΝΟ καρτα σιμ δε μπορω να παρω ε?

Δυσκολο...μονο σε κανενα public που δινουν πακετα συνδεσης αλλα δεν ξερω αμα θελει να πληρωσεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στην Ομόνοια στα παιδιά που κάνουν προμοσιον

Δυσκολο...μονο σε κανενα public που δινουν πακετα συνδεσης αλλα δεν ξερω αμα θελει να πληρωσεις.

Με φορητότητα θελω να έρθω ομως. Οχι νεο αριθμο :)

Τότε αλλάζει,υπάρχει τέλος ενεργοποίησης 10 ευρώ από το κατάστημα.Δεν μπαίνουν στο λογαριασμό τα λεφτά αυτά. Πιο συμφέρουσα λύση να κάνεις την αίτηση online.Θα πληρώσεις πάλι 10 ευρώ,αλλά σου σταλεί η sim και μια κάρτα ανανέωσης χρόνου των 10 που την περνάς μέσα όποτε θες ή την πουλάς σε άλλον...

Τότε αλλάζει,υπάρχει τέλος ενεργοποίησης 10 ευρώ από το κατάστημα.Δεν μπαίνουν στο λογαριασμό τα λεφτά αυτά. Πιο συμφέρουσα λύση να κάνεις την αίτηση online.Θα πληρώσεις πάλι 10 ευρώ,αλλά σου σταλεί η sim και μια κάρτα ανανέωσης χρόνου των 10 που την περνάς μέσα όποτε θες ή την πουλάς σε άλλον...

Πριν ένα μήνα με φορητότητα αριθμού σε κατάστημα μου είπαν ότι το δεκάρικο μπαίνει σαν χρόνος ομιλίας τον δεύτερο μήνα από την ενεργοποίηση.Τωρα το κατά πόσο ισχύει...θα ενημερωσω .

σωστό,μπαίνει τον 2ο ή 3ο μήνα. Απ'οτι έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ όμως μπαίνει ως μπόνους,δεν μπορείς με τα λεφτά αυτά να αγοράσεις πακέτο. Το καταναλώνεις σε εκτός πακέτου χρήση,π.χ. sms αν δεν εχεις αγοράσει πακέτο, με την κανονική (τσουχτερή) χρέωση βεβαίως.

σωστό,μπαίνει τον 2ο ή 3ο μήνα. Απ'οτι έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ όμως μπαίνει ως μπόνους,δεν μπορείς με τα λεφτά αυτά να αγοράσεις πακέτο. Το καταναλώνεις σε εκτός πακέτου χρήση,π.χ. sms αν δεν εχεις αγοράσει πακέτο, με την κανονική (τσουχτερή) χρέωση βεβαίως.

Χρήσιμη διευκρίνηση, ευχαριστώ ! Ξέρεις αν το ποσό καταναλώνεται κατά προτεραιότητα όταν έχεις πακετο σε ισχύ ;

Πήγα σήμερα στο κατάστημα Wind στην Δημητριάδος, Βολο, για να αλλάξω την κάρτα sim σε νούμερο συγγενή γιατί ήταν παλιά κ δεν υποστήριζε 4G.

Επειδή έχω διαφωνήσει επίμονα με αυτούς στο συγκεκριμένο θέμα με δικές μου κάρτες sim, άφησα τον συγγενή να δώσει τα 5€ που ζητάνε για την δωρεάν αλλαγή κ αμέσως ενημέρωσα την Q στο facebook για το συμβάν στέλνοντας στην ίδια φωτογραφία την απόδειξη και την νεα κάρτα sim.

Περιμένω απάντησή τους...

Ειλικρινά δεν ιδρώνει το αυτάκι τους στα καταστήματα franchise

[ f i l i p p o s ]

Προσπαθώ να στείλω να ενεργοποιήσω την προσφορά του σαββατοκύριακου αλλα δεν ενεργοποιείτε
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δοκίμασε στις 00:00 και μετά.

Sent from my XT1562

ok eυχαριστω

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλησπέρα παιδιά! Προσοχή στα πακέτα internet γιατί η υπόθεσή είναι *****! Όσο για την εξυπηρέτησή πελατών δεν το συζητώ καν. Ανύπαρκτη! Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 8 ευρώ για 8 μήνες internet με 1 γιγα κάθε μήνα. Ξαφνικά τον μάιο δεν αποδόθηκε. Μετά από ατελείωτες ώρες στην αναμονή μου απέδωσαν το 1 γιγα με 20 μέρες καθυστέρησή! Μου έφαγαν δηλαδή 20 μέρες! Όταν ομως τηλεφωνούσα όχι στην δωρεάν γραμμή απαντούσαν σχεδόν αμέσως... για να χρεώνεσαι δηλαδή! Έχει κ συνέχεια.... από τότε δεν μου έχει αποδοθεί ποτέ ξανά internet!!!! Κ ενώ το έχω πληρώσει!!!! Πήγα σε ένα καταστημα wind κ η εξυπηρέτησή μηδέν!!! Μου έδωσαν ένα κινητό ώστε να μιλήσω εγω ο ίδιος με τα κεντρικά κ να εξηγήσω το πρόβλημα μου! Περίμενα τουλάχιστον 30 λεπτά στην αναμονή με το Κινητό στο αυτί! Μετά από έντονη αντιπαράθεσή μου είπαν πως η υπόθεσή μου έχει καταγραφεί άλλη μια φορά αλλά με την διαδικασία του κατεπείγον αυτή την φορά! Αυτό έγινε στις 5 του μηνός! 2 βδομάδες πριν δηλαδή! Κ με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί σε 2 - 3 μέρες το πολύ! Φαντάσου δηλαδή να μην ηταν επείγων κιόλας! Συνοψίζοντας μου έχει φάει η q περίπου 2,5 γιγα internet τα οποία έχω προπληρώσει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχειά που χρειάζονται κ την άλλη βδομάδα ξεκινάω διαδικασία αγωγής. Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

Καλησπέρα παιδιά! Προσοχή στα πακέτα internet γιατί η υπόθεσή είναι *****! Όσο για την εξυπηρέτησή πελατών δεν το συζητώ καν. Ανύπαρκτη! Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 8 ευρώ για 8 μήνες internet με 1 γιγα κάθε μήνα. Ξαφνικά τον μάιο δεν αποδόθηκε. Μετά από ατελείωτες ώρες στην αναμονή μου απέδωσαν το 1 γιγα με 20 μέρες καθυστέρησή! Μου έφαγαν δηλαδή 20 μέρες! Όταν ομως τηλεφωνούσα όχι στην δωρεάν γραμμή απαντούσαν σχεδόν αμέσως... για να χρεώνεσαι δηλαδή! Έχει κ συνέχεια.... από τότε δεν μου έχει αποδοθεί ποτέ ξανά internet!!!! Κ ενώ το έχω πληρώσει!!!! Πήγα σε ένα καταστημα wind κ η εξυπηρέτησή μηδέν!!! Μου έδωσαν ένα κινητό ώστε να μιλήσω εγω ο ίδιος με τα κεντρικά κ να εξηγήσω το πρόβλημα μου! Περίμενα τουλάχιστον 30 λεπτά στην αναμονή με το Κινητό στο αυτί! Μετά από έντονη αντιπαράθεσή μου είπαν πως η υπόθεσή μου έχει καταγραφεί άλλη μια φορά αλλά με την διαδικασία του κατεπείγον αυτή την φορά! Αυτό έγινε στις 5 του μηνός! 2 βδομάδες πριν δηλαδή! Κ με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί σε 2 - 3 μέρες το πολύ! Φαντάσου δηλαδή να μην ηταν επείγων κιόλας! Συνοψίζοντας μου έχει φάει η q περίπου 2,5 γιγα internet τα οποία έχω προπληρώσει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχειά που χρειάζονται κ την άλλη βδομάδα ξεκινάω διαδικασία αγωγής.

Συγχαρητήρια για την στάση σου

Θα ξοδέψεις 100 ευρώ για το παράβολο της αγωγής και 100-300 ευρώ για τον δικηγόρο

Αλλά δεν είναι ότι θα κερδίσεις τα 8 ευρώ που ξόδεψες, ειναι ότι θα δώσεις ένα καλό μάθημα σε όσους δεν σέβονται τον πελάτη .

Συγχαρητήρια για την στάση σου

Θα ξοδέψεις 100 ευρώ για το παράβολο της αγωγής και 100-300 ευρώ για τον δικηγόρο

Αλλά δεν είναι ότι θα κερδίσεις τα 8 ευρώ που ξόδεψες, ειναι ότι θα δώσεις ένα καλό μάθημα σε όσους δεν σέβονται τον πελάτη .

ΙΝΚΑ κ τα συναφή δεν χρειάζεται να πληρώσεις 100ευρώ.

Η διαδικασία γίνεται δωρεάν κι έχει αποτέλεσμα.

[ f i l i p p o s ]

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/complaints.html

περιμενα τρεις μηνες για μια φορητοτητα.. μολις εστειλα επιστολη στην ΕΕΤΤ, μεσα σε μια εβδομαδα ειχα αλλαξει παροχο(μου ειχαν στειλει κ απαντηση για την καταγγελια μου).

Μπορώ να κάνω online αίτηση για φορητότητα στο δίκτυο της Q και εάν ναι Πόσο κοστίζει...

Ευχαριστώ

Μπορω να ζητησω online αλλαγη του κατοκινητου μου Q σε f2g ή μονο σε κατάστημα ;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• This topic was unpinned, featured and pinned