mol Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ετσι παν αυτα! Βεβαια θα μπορούσαν να το ενσωματωσουν στις ηδξ υπαρχουσες τιμες. Αλλα μονο χαμενοι θα έβγαιναν... Οπως και να χει παλι συμφερει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ετσι παν αυτα! Βεβαια θα μπορούσαν να το ενσωματωσουν στις ηδξ υπαρχουσες τιμες. Αλλα μονο χαμενοι θα έβγαιναν... Οπως και να χει παλι συμφερει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έτσι πάνε στην Ελλάδα αυτά, που κανένας επιχειρηματίας (από τον μεγαλύτερο στον μικρότερο), δε μπορεί να απορροφήσει το φπα και καταλήγουμε να πληρώνουμε καμιά 20αριά διαφορετικά φπα....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Κάτι περίεργο αλλά εγώ ως Q έχω την ειδική-φοιτητική προσφορά 1500' και 1500ΜΒ αλλά με 8 ευρώ......λέτε να γίνει 8,5 και 25 ημέρες ή δε θα επιρρεαστεί?Το έχει κάποιος άλλος?Εγώ το είχα ζητήσεις με την φόρμα επικοινωνίας Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το εχουν και αλλοι εδω που ειτε ελαβαν μηνυμα τυχαια απο την εταιρια ή το ζήτησαν όπως εσυ. Επειδη δεν υπάρχει αναφορά στην ανακοίνωση με τις αυξήσεις πιστεύω οτι το πολύ πολύ να πάει στα 8,06 λόγω φπα,η λήξη ίσως μείνει η ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το εχουν και αλλοι εδω που ειτε ελαβαν μηνυμα τυχαια απο την εταιρια ή το ζήτησαν όπως εσυ. Επειδη δεν υπάρχει αναφορά στην ανακοίνωση με τις αυξήσεις πιστεύω οτι το πολύ πολύ να πάει στα 8,08 λόγω φπα,η λήξη ίσως μείνει η ίδια Μακάρι....περίεργο πάντως αφού πρόκειται για την ίδια εταιρε΄΄ια! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Κάτι περίεργο αλλά εγώ ως Q έχω την ειδική-φοιτητική προσφορά 1500' και 1500ΜΒ αλλά με 8 ευρώ......λέτε να γίνει 8,5 και 25 ημέρες ή δε θα επιρρεαστεί?Το έχει κάποιος άλλος?Εγώ το είχα ζητήσεις με την φόρμα επικοινωνίας Κι εγώ το έχω αυτό στην Q. Δε νομίζω να αλλάξει ακόμα, αν ήταν θα είχε έρθει μήνυμα. Στην ανακοίνωση μόνο για το πακέτο του F2G έλεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ΔΩΡΟ 1GB mobile internet για το Σαββατοκύριακο Στείλε δωρεάν SMS “1” στο 12410 & απόλαυσε δωρεάν 1GB για όλο το Σαββατοκύριακο! Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τουςQ συνδρομητές & ενεργοποιείται αυτόματα με δωρεάν αποστολή SMS “1” στο 12410. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση & κατανάλωση από 04.06.2016 (00.01 πμ) έως 05.06.2016 (23.59 μμ). Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο ίσο με 0,01€ και να έχει προηγηθεί ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 90 ημέρες. Το δωρεάν 1GB καταναλώνεται πρώτο από οποιαδήποτε άλλα ΜΒ από ενεργοποιημένα πακέτα ή Bonus με κατανάλωση ανά 1ΚΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Επειδη ολο και καποιος θα βρεθει να πει οτι δεν βρεθηκε η προσφορα κλπ, η ενεργοποιηση να γινει μετα τις 12 το βραδυ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Επειδη ολο και καποιος θα βρεθει να πει οτι δεν βρεθηκε η προσφορα κλπ, η ενεργοποιηση να γινει μετα τις 12 το βραδυ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ισχύει αυτό και πάντα αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν τέτοιες απορίες όταν το γράφει ξεκάθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ δωρεαν νεο νουμερο Q ? (μιλαω για Αθηνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ δωρεαν νεο νουμερο Q ? (μιλαω για Αθηνα) Μεσα απο το σαιτ της Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Με δωρεάν αποστολη:https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ ή απο κατάστημα:https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/pou-tha-vreis-paketo/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Με δωρεάν αποστολη:https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ ή απο κατάστημα:https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/pou-tha-vreis-paketo/ σε ευχαριστω για την άμεση ενημερωση. Απ οτι βλεπω δε το γλυτωνω το 10 ευρω. Νομιζω οτι μοιραζαν κάρτες δωρεαν σε στάσεις του μετρο αλλά μπορει να κάνω και λαθος. Και παλι ευχαριστω για την αμεση ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 σε ευχαριστω για την άμεση ενημερωση. Απ οτι βλεπω δε το γλυτωνω το 10 ευρω. Νομιζω οτι μοιραζαν κάρτες δωρεαν σε στάσεις του μετρο αλλά μπορει να κάνω και λαθος. Και παλι ευχαριστω για την αμεση ενημερωση. Εγώ είχα δει κοπέλες στο μετρό στην Ομόνοια, που μοιραζαν αριθμούς Q. Φαντάζομαι όλες οι κοπέλες με φανέλα της WIND θα έχουν, σε όλα τα σημεία. Ρώτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δωρεάν είναι , αλλά σου δίνουν και μια κάρτα των 10 ευρώ για να κάνεις την πρώτη ανανέωση. Την κάρτα αυτή την πληρώνεις. Αλλιώς στις κοπέλες στο Metro δεν πληρώνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 για εντελώς τσάμπα κάρτα μονον στις κοπέλες που βρισκονται στον δρόμο, πλατείες, εμπορικούς δρόμους αλλιώς σε κάποιο κατάστημα. Πλεον η νεα συνδεση κοστίζει 10€ , δεν ξέρω εαν το χρεώνουν οι πλανόδιες αυτό... Και κάτι άλλο... τελικά αποσύραν το πακέτο ιντερνετ 2€ ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Και οι πλανοδιες εχω την εντύπωση οχι ζηταν να βαλεις καρτα. 5 ή 10 ευρω. Τα 150+150 λεπτα πηραν και αλλη παραταση? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Και στο μετρό πρέπει να κανεις κατ ελαχιστον 5€ ανανεωση. Σε τετοια προωθητικη δουλευω καιι ξερω... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Και στο μετρό πρέπει να κανεις κατ ελαχιστον 5€ ανανεωση. Σε τετοια προωθητικη δουλευω καιι ξερω... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μα πως γίνεται αυτό αφού η ελάχιστη πρώτη ανανέωση είναι 10€ ?????? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) @filippos Όχι, υπάρχει κανονικά, μόνο που κοστίζει 2,02€, όπως όλα τα 2ευρα πακέτα άλλωστε, μετά την αύξηση του ΦΠΑ. Ενεργοποιείται με κλήση στο 12200, επιλογή 2 και ξανά 2. @mol Ναι, το πακέτο θα είναι διαθέσιμο μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Edited June 6, 2016 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 μα πως γίνεται αυτό αφού η ελάχιστη πρώτη ανανέωση είναι 10€ ?????? Στα καταστήματα και on line ξεκινάς από 5€ και συνεχίζεις ότι θέλεις 6-7-8-9-10-11.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 μα πως γίνεται αυτό αφού η ελάχιστη πρώτη ανανέωση είναι 10€ ?????? Στα καταστήματα και on line ξεκινάς από 5€ και συνεχίζεις ότι θέλεις 6-7-8-9-10-11.... ??? κάπου έχει μπερδευτεί ο promoter... ??? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Για αγορα νεου αριθμου χρεωνεται ο καθενας κατ ελαχιστον 5€ δηλαδη τις μοναδες που θα βαλει μεσα. Στα καταστηματα ειναι 10 η πρωτη ελαχιστη. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Για αγορα νεου αριθμου χρεωνεται ο καθενας κατ ελαχιστον 5€ δηλαδη τις μοναδες που θα βαλει μεσα. Στα καταστηματα ειναι 10 η πρωτη ελαχιστη. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έτσι είναι, άρα είτε σε κατάστημα είτε από το site της Q είναι το ίδιο πράγμα, προσωπικά δεν αλλάζω σε τίποτα την ευκολία online Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Εκανε ενημερωση πριν λιγο το app της Q και εβαλαν αυτο.... http://s33.postimg.org/ysz1b6lzj/IMG_20160608_235535.jpg http://s33.postimg.org/6szpqslvz/IMG_20160609_002317.jpg Edited June 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts