Bayern4 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πες "Ευχαριστω πολυ, θα επικοινωνησω με τα κεντρικα και θα τους ενημερωσω για το καταστημα σας" Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τελικα ρε παιδια την περνουμε δωρεαν η οχι την 4g καρτα γιατι σε καταστημα της θεσ/νικης μου ειπαν οτι πρεπει να την αγορασω γιατι λεει η wind δεν υποστηριζει την αλλαγη σε Q δωρεαν. Ζητα τους να παρουν τηλεφωνο στην Wind/Q αν δεν το κανουν παρε εσυ μπροστα τους... φυσιολογικα δεν θα προλαβεις... θα βρεθει υπαλληλος που θα πει οτι εχεις δικιο και οτι ο συναδελφος "δεν ηξερε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τελικα ρε παιδια την περνουμε δωρεαν η οχι την 4g καρτα γιατι σε καταστημα της θεσ/νικης μου ειπαν οτι πρεπει να την αγορασω γιατι λεει η wind δεν υποστηριζει την αλλαγη σε Q δωρεαν. Φίλος μου το έκανε ερώτηση στο chat της Q αν είναι δωρεάν η αντικατάσταση. Ασφαλώς του είπαν ναι είναι δωρεάν μπλα μπλα μπλα.. Μετά πήρε screenshot και το έδειξε στο κατάστημα που πήγε. Ξεκίνησε το διάλογο. "έχετε 4γ κάρτα?". Ναι είπαν και του έφεραν μία. "είναι δωρεάν" είπε "όπως ρώτησα και στην Q και είδα και στο site τους" και έδειξε το screen shot. Αμα σου πούνε τπτ λες ευγενικά (πάντα), μισό λεπτό θα καλέσω το 1220 (εξ πελατών q) να λύσουμε την παρεξήγηση ή να το καλέσετε εσείς; Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τελικα ρε παιδια την περνουμε δωρεαν η οχι την 4g καρτα γιατι σε καταστημα της θεσ/νικης μου ειπαν οτι πρεπει να την αγορασω γιατι λεει η wind δεν υποστηριζει την αλλαγη σε Q δωρεαν. Την προηγούμενη βδομάδα άλλαξα τις 3 sim των f2g και του Mobile Broadband σε 4G δωρεάν και ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορώ να αλλάξω και τις 2 Q που έχω και απάντησε θετικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ευχαριστω παιδια αρα μου ειπαν ψεμματα η πραγματι ειναι ανημερωτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ευχαριστω παιδια αρα μου ειπαν ψεμματα η πραγματι ειναι ανημερωτοι. Όπως έχει ξανααναφερθει, στα περισσοτερα καταστηματα που ναι franchise, ειν ανενημέρωτοι και στο σύστημα βλέπουν οτι η κάρτα κοστίζει 5€ και τόσο λένε. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Όσοι θέλετε αλλαγή κάρτας, μην μπλεκετε με καταστήματα. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στο site της wind και την στέλνουν άμεσα και δωρεάν. Μόλις την λάβετε τους ενημερώνετε πάλι με τον ίδιο τρόπο και την ενεργοποιουν. Έτσι έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Sorry που ξαναρωταω,μπορει καποιος να απαντησει αν ξερει σ αυτο? ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν 4g σε Q:εχει το ιδιο αθλιο δικτυο με το 3g η ειναι εντελως ανεξαρτητο δικτυο? Πχ με το 3g της q/wind μολις μπαινεις στο μετρο η σε καποιον υπογειο σταθμο του ηλεκτρικου βγαινει αμεσως εκτος δικτυου,ενω οι υπολοιπες εταιριες δεν εχουν τετοιο θεμα.Ισχυει και με το 4g η με αυτο εχει σημα εκει? εννοω οταν το εχεις μονιμα κλειδωμενο σε 3g/4g only,οχι οταν το εχεις σε 3g/2g που μπαινει αυτοματα σε 2g οταν χασει το σημα του 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν ξέρω για τον ηλεκτρικό, γιατί έχω αρκετό καιρό να μπω, αλλά για μετρό που χρησιμοποίησα το Σάββατο, με Cosmote και Vodafone στην καλύτερη όπου έπιανε είχε λίγο edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Sorry που ξαναρωταω,μπορει καποιος να απαντησει αν ξερει σ αυτο? ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν 4g σε Q:εχει το ιδιο αθλιο δικτυο με το 3g η ειναι εντελως ανεξαρτητο δικτυο? Πχ με το 3g της q/wind μολις μπαινεις στο μετρο η σε καποιον υπογειο σταθμο του ηλεκτρικου βγαινει αμεσως εκτος δικτυου,ενω οι υπολοιπες εταιριες δεν εχουν τετοιο θεμα.Ισχυει και με το 4g η με αυτο εχει σημα εκει? εννοω οταν το εχεις μονιμα κλειδωμενο σε 3g/4g only,οχι οταν το εχεις σε 3g/2g που μπαινει αυτοματα σε 2g οταν χασει το σημα του 3g. Δεν σου απαντησαν, μαλλον γιατι δεν θωρει κανεις αθλιο το δικτυο.... αν δεν σου κανει, υπαρχουν αλλες 2 εταιρειες.... το οτι ενα δικτυο βρισκεται σε αναπτυξη και παραλληλα σου παρεχει τις καλυτερες τιμες, ειναι λογικο, το να το θεωρεις αθλιο και να μενεις σε αυτο, δεν ειναι... Δεν ξέρω για τον ηλεκτρικό, γιατί έχω αρκετό καιρό να μπω, αλλά για μετρό που χρησιμοποίησα το Σάββατο, με Cosmote και Vodafone στην καλύτερη όπου έπιανε είχε λίγο edge. αυτοι ομως δεν εχουν αθλιο δικτυο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν έχουν, και ενδεχομένως να μην είναι τόσο άθλιο της wind όπου έχει κάλυψη 4G. Ωστόσο νομίζω ότι είναι λογικό μέσα στο μετρό να μην πιάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Στη μπλε γραμμή, αλλού πιάνει 2G η Wind, αλλού η Voda, αλλού η Cosmote. Και με τις τρεις, ειν εντελώς άχρηστο, αφού δεν επαρκεί για κλήση. Στον ηλεκτρικό, η Wind έχει σοβαρό κενό Μοσχάτο-Πετράλωνα στο 3G, αλλά κι η Vodafone στα ίδια σημεία ενώ έχει 3G, είν μια γραμμή και δε μπαίνει ίντερνετ. Σε υπόγεια των μετρό πάντως, 3G δεν έχει κανείς στις περισσότερες περιοχές Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 το οτι ενα δικτυο βρισκεται σε αναπτυξη και παραλληλα σου παρεχει τις καλυτερες τιμες, ειναι λογικο, το να το θεωρεις αθλιο και να μενεις σε αυτο, δεν ειναι... +1 Στη μπλε γραμμή, αλλού πιάνει 2G η Wind, αλλού η Voda, αλλού η Cosmote. Και με τις τρεις, ειν εντελώς άχρηστο, αφού δεν επαρκεί για κλήση. Στον ηλεκτρικό, η Wind έχει σοβαρό κενό Μοσχάτο-Πετράλωνα στο 3G, αλλά κι η Vodafone στα ίδια σημεία ενώ έχει 3G, είν μια γραμμή και δε μπαίνει ίντερνετ. Σε υπόγεια των μετρό πάντως, 3G δεν έχει κανείς στις περισσότερες περιοχές Σε μετρό γενικώς σπανίως κάνεις δουλειά και με τις 3 εταιρίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 στην εφαρμογη επικοινωνιας, στον αριθμο αιτηματος τι αριθμο βαζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Στη μπλε γραμμή, αλλού πιάνει 2G η Wind, αλλού η Voda, αλλού η Cosmote. Και με τις τρεις, ειν εντελώς άχρηστο, αφού δεν επαρκεί για κλήση. Στον ηλεκτρικό, η Wind έχει σοβαρό κενό Μοσχάτο-Πετράλωνα στο 3G, αλλά κι η Vodafone στα ίδια σημεία ενώ έχει 3G, είν μια γραμμή και δε μπαίνει ίντερνετ. Σε υπόγεια των μετρό πάντως, 3G δεν έχει κανείς στις περισσότερες περιοχές Καλοκαιρι που πηγα απο Αεροδρομιο στην Ομονοια με μετρο μεχρι Δουκισης Πλακεντιας στο υπαιθριο κομματι τερμα 3G απο πρασινη και μπλε.Μετα ολες ειχαν θεμα και ηταν με GSM.Ηλεκτρικο μια χαρα ηταν απο Θησειο εως Συνταγμα με πρασινη σε 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Sorry που ξαναρωταω,μπορει καποιος να απαντησει αν ξερει σ αυτο? ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν 4g σε Q:εχει το ιδιο αθλιο δικτυο με το 3g η ειναι εντελως ανεξαρτητο δικτυο? Πχ με το 3g της q/wind μολις μπαινεις στο μετρο η σε καποιον υπογειο σταθμο του ηλεκτρικου βγαινει αμεσως εκτος δικτυου,ενω οι υπολοιπες εταιριες δεν εχουν τετοιο θεμα.Ισχυει και με το 4g η με αυτο εχει σημα εκει? εννοω οταν το εχεις μονιμα κλειδωμενο σε 3g/4g only,οχι οταν το εχεις σε 3g/2g που μπαινει αυτοματα σε 2g οταν χασει το σημα του 3g. Οι περισσότερες εταιρίες μέσα στο μετρό έχουν 2G. Στο ίδιο κινητό έχω WIND F2G και Vodafone CU (Dual SIM) και οι δύο εταιρίες έχουν πολύ Edge σε πολλούς σταθμούς μετρό. Φυσικά όταν το τρένο ξεκινήσει, το σήμα χάνεται πολύ συχνά στη διαδρομή έως τον επόμενο σταθμό, εκτός κι αν είσαι στον ΗΣΑΠ ή στη γραμμή του Αεροδρομίου, όταν ο συρμός δεν είναι μέσα σε τούνελ... Νομίζετε πως η Cosmote έχει παντού σήμα μέσα στο μετρό και κράζετε τη WIND που δεν έχει? :blink: Επίσης, στην αποβάθρα του σταθμού "Νομισματοκοπείο" δεν έχει σήμα καμία από τις 2 (μπλε-κόκκινη)!!! Έχω λίγο καιρό όμως να πάω σε αυτό τον σταθμό, αλλά χλωμό το βλέπω να άλλαξε κάτι... Edited March 15, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Να πω ευχαριστώ σε όσους έγραψαν για τα τρένα και το σήμα της wind. Νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η συσκευή μου. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλοκαιρι που πηγα απο Αεροδρομιο στην Ομονοια με μετρο μεχρι Δουκισης Πλακεντιας στο υπαιθριο κομματι τερμα 3G απο πρασινη και μπλε.Μετα ολες ειχαν θεμα και ηταν με GSM.Ηλεκτρικο μια χαρα ηταν απο Θησειο εως Συνταγμα με πρασινη σε 3G.δε πάει ηλεκτρικός στο σύνταγμα :p Οι περισσότερες εταιρίες μέσα στο μετρό έχουν 2G. Στο ίδιο κινητό έχω WIND F2G και Vodafone CU (Dual SIM) και οι δύο εταιρίες έχουν πολύ Edge σε πολλούς σταθμούς μετρό. Φυσικά όταν το τρένο ξεκινήσει, το σήμα χάνεται πολύ συχνά στη διαδρομή έως τον επόμενο σταθμό, εκτός κι αν είσαι στον ΗΣΑΠ ή στη γραμμή του Αεροδρομίου, όταν ο συρμός δεν είναι μέσα σε τούνελ... Νομίζετε πως η Cosmote έχει παντού σήμα μέσα στο μετρό και κράζετε τη WIND που δεν έχει? :blink: Επίσης, στην αποβάθρα του σταθμού "Νομισματοκοπείο" δεν έχει σήμα καμία από τις 2 (μπλε-κόκκινη)!!! Έχω λίγο καιρό όμως να πάω σε αυτό τον σταθμό, αλλά χλωμό το βλέπω να άλλαξε κάτι... Στους περισσοτερους σταθμούς του μετρό, καμιά απ τις 3 εταιρίες δεν έχει ούτε ίχνος 2G. Αναφέρω όσα θυμάμαι σίγουρα στη μπλε γραμμή: Αγια μαρίνα έως Κεραμικό, Εθνική άμυνα έως Νομισματοκοπείο. Σύνταγμα έως Εθνική άμυνα, Voda-Wind έχουν λίγο 2G αλλά δεν κάνει ούτε κλήση. Cosmote που είχα κάποτε, σ εκείνους τους σταθμούς είχε επαρκές 2G για κλήση αλλά με άπειρες διακοπές, οπότε ήταν εξίσου άχρηστο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Δεν σου απαντησαν, μαλλον γιατι δεν θωρει κανεις αθλιο το δικτυο.... αν δεν σου κανει, υπαρχουν αλλες 2 εταιρειες.... το οτι ενα δικτυο βρισκεται σε αναπτυξη και παραλληλα σου παρεχει τις καλυτερες τιμες, ειναι λογικο, το να το θεωρεις αθλιο και να μενεις σε αυτο, δεν ειναι... αυτοι ομως δεν εχουν αθλιο δικτυο ;) εσυ εκπροσωπεις το υπολοιπο φορουμ να καταλαβω?Η δεν ξυπνησες καλα η δουλευεις στην wind η δεν βγαινεις και πολυ απο το σπιτι σου,αλλιως θα ηξερες οτι το 3g της wind ειναι το χειροτερο. Και οταν θελησω να αλλαξω δικτυο θα σε ψαξω να μου δωσεις αδεια,ε..μην χανεσαι.. Η ερωτηση αφορουσε το αν το 4g της wind ειναι ανεξαρτητο δικτυο απο το 3g της και αν αυτο (το 4g) εχει καλυψη στο μετρο πχ.Οχι αν το 3g της wind ειναι χειροτερο απο των αλλων.Που ειναι, γιατι τα χω χρησιμοποιησει χρονια ολα και στα ιδια σημεια που δεν εχει σημα η wind στο 3g οι αλλοι ειναι μια χαρα.Και δεν μιλαω μονο για την Αθηνα. Edited March 15, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Σημερα η καλη μας η Q μου εστειλε ενα γλυκο μηνηματακι για χρεωση daily internet για xτες .το θεμα ειναι οτι το αριθμο τις Q το εχω σε ενα τηλ που δεν εχει καν internet ακουσαν γλυκα γλυκα τα καντιλακια τους και μου το εδωσαν πισω. η τυπισα ελεγε πως βλεπει να υπαρχει χρηση δεδομενον και οταν τα εχωσα οτι το τηλ δεν εχει καθολου ιντερνετ μωροξε τι θα γινει με αυτη την μαστιγα ; οεο την αλλα φορα στο F2G ενω ειχα ενεργο πακετο με MB με χρεωσαν και τοτε τα πηρα πισω . Κοιταξτε καθε μερα τα χρηματα σας Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 εσυ εκπροσωπεις το υπολοιπο φορουμ να καταλαβω?Η δεν ξυπνησες καλα η δουλευεις στην wind η δεν βγαινεις και πολυ απο το σπιτι σου,αλλιως θα ηξερες οτι το 3g της wind ειναι το χειροτερο. Και οταν θελησω να αλλαξω δικτυο θα σε ψαξω να μου δωσεις αδεια,ε..μην χανεσαι.. Η ερωτηση αφορουσε το αν το 4g της wind ειναι ανεξαρτητο δικτυο απο το 3g της και αν αυτο (το 4g) εχει καλυψη στο μετρο πχ.Οχι αν το 3g της wind ειναι χειροτερο απο των αλλων.Που ειναι, γιατι τα χω χρησιμοποιησει χρονια ολα και στα ιδια σημεια που δεν εχει σημα η wind στο 3g οι αλλοι ειναι μια χαρα.Και δεν μιλαω μονο για την Αθηνα. Καλά, πήγαινε σε φόρουμ άλλου παρόχου κι ας εμάς να απολαμβάνουμε το άθλιο δίκτυο 3G της Wind. Στο καλό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Σημερα η καλη μας η Q μου εστειλε ενα γλυκο μηνηματακι για χρεωση daily internet για xτες .το θεμα ειναι οτι το αριθμο τις Q το εχω σε ενα τηλ που δεν εχει καν internet ακουσαν γλυκα γλυκα τα καντιλακια τους και μου το εδωσαν πισω. η τυπισα ελεγε πως βλεπει να υπαρχει χρηση δεδομενον και οταν τα εχωσα οτι το τηλ δεν εχει καθολου ιντερνετ μωροξε τι θα γινει με αυτη την μαστιγα ; οεο την αλλα φορα στο F2G ενω ειχα ενεργο πακετο με MB με χρεωσαν και τοτε τα πηρα πισω . Κοιταξτε καθε μερα τα χρηματα σας Με την ίδια που μίλησα την προηγούμενη φορά μίλησες; :lol: Ειδικά την τελευταία μέρα ισχύς του πακέτου.... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν σου απαντησαν, μαλλον γιατι δεν θωρει κανεις αθλιο το δικτυο.... Μαλλον βρισκεσαι σε αλλη wind εσυ... Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ουτε εγώ θεωρώ άθλιο το δίκτυο της wind... και το 4G της Q δεν διαφέρει σε κάτι απο αυτό της υπόλοιπης wind γιατί είναι η ίδια εταιρία. Η επέκτασή του ειναι ακομα σε εξέλιξη, υπομονή. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν το 3G της wind/q ήταν άθλιο(κάτι που δικαιολογεί τις τιμές). Αν παράλληλα με την εξέλιξη του 4G δικτύου βελτιώνει το (υπάρχον) 3G, καλό είναι. Στο σπίτι μου που δεν έπιανε ούτε καν 3G πριν ένα χρόνο, βλέπω τώρα 5-6mbps είτε με 3G είτε με 4G. Δεν θα μπω στη διαδικασία της σύγκρισης για κόκκινους-πράσινους-μπλε.Δεν είναι καλό να ενδίδουμε στο φανμποϊσμό γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Μπορεί αύριο το πρωί να πιάνει τέλεια η wind παντού, όπως μπορεί αν συμβεί αυτό να αυξήσει τις τιμές. Προς το παρόν η καλύτερη τακτική είναι αν σου κάνει η κάλυψη και η ποιότητα των υπηρεσιών που σου παρέχει έχει καλώς, διαφορετικά καλό είναι να στραφείς αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts