alfa Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μάλλον δεν ξέρεις πως γίνονται οι επιλογές.... Έχω τρεις γραμμές και εδώ και πάνω από έναν χρόνο δεν μου ήρθε καμία...τυχαίο; ΟΧΙ. Δεν ήρθε καμία γιατί βάζω κάθε μήνα το λιγότερο 10 ευρώ σε κάθε νούμερο, αν δεν βάλω (όπως έκανε φίλος μου) για 1 2 μήνες θα μου έρθουν.... Το βρίσκω πολύ δίκαιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Νομίζω ότι είναι τελείως τυχαία η επιλογή. Σε ένα από τα 2 καρτοκινητά που έχω στην Q, εδώ και 2 χρόνια και το έχω δώσει στη σύζυγο (τα υπόλοιπα είναι f2g), αγοράζω κάθε μήνα τα 200' προς όλους με 3€ και της περισσεύει χρόνος. Την προηγούμενη βδομάδα ήρθε το γνωστό μήνυμα για τα 300' + 50sms με 3€ μέχρι αύριο 29/2. Το θεωρώ δώρο της Wind αφού "γνωρίζει" ότι με τη λήξη θα αγοράσω πάλι τα 200'. Φυσικά, θα το αγοράσω, αν και το πακέτο που έχει λήγει στις 6/3. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πάλι "χάθηκαν" 0.10€ απ το υπόλοιπο μου... Δε εστειλα σμσ ούτε έκανα κλήση ή κάτι αλλο. Δεύτερη φορά το πρόσεξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Πάλι "χάθηκαν" 0.10€ απ το υπόλοιπο μου... Δε εστειλα σμσ ούτε έκανα κλήση ή κάτι αλλο. Δεύτερη φορά το πρόσεξα... Ρώτα τη WIND που πήγαν... Πιθανόν ο αριθμός σου να έστειλε μόνος του κάποιο SMS... Το ίδιο γινόταν και σ' εμένα πριν 2 χρόνια... :p Μου έλεγαν ότι έστελνα μηνύματα σε αριθμό Cosmote, ενώ δεν είχα στείλει τίποτα! Και κάπως έτσι, μου έφαγαν 1,5€ στο σύνολο... Μάλλον κάποιο συστημικό λάθος παίζει. Ευτυχώς μετά το "κράξιμο", σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν βλέπω κάτι κακό στις επιλεκτικές προσφορές. Σε όλους έρχονται κάποιες ανά διαστήματα. Θα μπορούσαν να μην στέλνουν τίποτα. Δίνουν κάτι επιπλέον των standard προσφορών, αλλά αντί να λέω μπράβο για την θετική κίνηση, θα γκρινιάζω επειδή δεν έτυχε σε εμένα αλλά στον διπλανό μου; Άλλωστε, σήμερα στον δίπλα αλλά αύριο σε εμένα θα συμβεί. Πολύ καλές είναι οι επιλεκτικές προσφορές. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος γκρινιάζει. και να μην έρθουν σε κάποιον δεν χάνει κάτι. Ισα ίσα που κάποιες φορές θα μπορέι να κερδίσει εξτρά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οι προσφορές έρχονται κυρίως σε άτομα που ΔΕΝ ανανεώνουν τακτικά και όταν το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι το νούμερο που έχεις δεν το δουλεύεις και πολύ. Επίσης έρχονται όταν δεν το χρειάζεσαι. Πχ αν ενεργοποιήσεις πακέτο 3€ για όλους και ενώ έχεις βάλει κάρτα σου στέλνει μνμ αν (ξανα)βαλεις 10€ εντός 2 ημερών θα έχεις 100' για 15 μέρες χωρίς χρέωση. Μα ήδη έχεις πακέτο που τρέχει΄και μόλις έχεις βάλει κάρτα και αν δεν καταναλώνεις πολύ δεν μπορείς να απορροφήσεις τα λεπτά. Ποτέ αυτή την προσφορά δε θα τη στείλει όταν σου τελειώσαν τα λεπτά και είναι να βάλεις πακέτο. Και παλαιότερα με "επιλεκτικούς" διπλασιασμούς και δεν ξέρω γω τι, τα έπαιρνε αυτός που δεν χρησιμοποιούσε το νούμερο του. Εντάξει λογικό, αλλά μη λέτε έτσι απλοϊκά τα παίρνουν "όλοι" και "πάντα". Τι συμβαίνει σε εσάς δεν συμβαίνει σε όλους και ναι ασφαλώς υπάρχει αλγόριθμος επιλογής που πάνε ποιες προσφορές (μόνο τυχαία δεν είναι). Έχω αρκετά νούμερα q/f2g και ξέρω σε πια με "παρακαλάνε" να βάλω κάρτα με προσφορές και άλλα κόλπα σε μορφή "δώρου" (σε αυτά που λειτουργώ λιγότερο). Στο κυρίως μου νούμερο με έχουν "γραμμένο" :P Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Συμφωνώ με τον keysmith... Από την άλλη δίνω 100% δίκιο στον παππού μου που έλεγε, "και το κλάμα τέχνη είναι".... Σήμερα μου ήρθε το μνμ για τα 1500' % 1500ΜΒ :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά, μέχρι τώρα, δεν έχει πάρει παράταση, καμία από τις τρέχουσες προσφορές της Q, οι οποίες λήγουν σήμερα: (1) Bonus ανανέωσης 1000' προς Q+500 MB (1 GB για online ανανέωση), (2) πακέτο 60'+40' (online bonus) προς όλους με 3 ευρώ και (3) Δωρεάν whatsapp. Λέτε να τις κόψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Παιδιά, μέχρι τώρα, δεν έχει πάρει παράταση, καμία από τις τρέχουσες προσφορές της Q, οι οποίες λήγουν σήμερα: (1) Bonus ανανέωσης 1000' προς Q+500 MB (1 GB για online ανανέωση), (2) πακέτο 60'+40' (online bonus) προς όλους με 3 ευρώ και (3) Δωρεάν whatsapp. Λέτε να τις κόψουν? θα συνεχίσει πιστευω. και το 1GB στο F2G ME ανανεωση 10euro εχει ληξει αλλα το δινουν ακομα Edited February 29, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 θα συνεχίσει πιστευω. και το 1GB στο F2G ME ανανεωση 10euro εχει ληξει αλλα το δινουν ακομα Τελικά, πήραν παράταση και οι τρεις προσφορές, έως τις 31 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 απο μηνα σε μηνα βλεπω να το πηγαινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τελικά, πήραν παράταση και οι τρεις προσφορές, έως τις 31 Μαρτίου. Φυσικά και πήραν παράταση. Είναι τρομερές προσφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ενεργοποίησα την προσφορά 1500' & 1500 ΜΒ αλλά είδα ότι ήρθε και στο δεύτερο νούμερο (μπορεί και στο τρίτο), πόσο καιρό έχω να το ενεργοποιήσω; Γιατί το ένα νούμερο το έχει ο μικρός μου και θα λείψει 2-3 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ενεργοποίησα την προσφορά 1500' & 1500 ΜΒ αλλά είδα ότι ήρθε και στο δεύτερο νούμερο (μπορεί και στο τρίτο), πόσο καιρό έχω να το ενεργοποιήσω; Γιατί το ένα νούμερο το έχει ο μικρός μου και θα λείψει 2-3 μέρες... Μήπως σε λένε Αθανασία Νταβαρίνου? Μήπως έχεις κερδίσει ποτέ σου το τζόκερ? Μήπως έχεις σκοντάψει σε καμία λακούβα στο δρόμο και έχεις βρει χρυσό? Μήπως είσαι συγγενής του γενικού διευθυντή της Wind? Μα είναι δυνατόν, μία τέτοια προσφορά, που έρχεται σε ελάχιστους συνδρομητές, να σου έχει έρθει εσένα και στα 3 νούμερα? Α, πουλάκι μου, γι'αυτό έλεγες προχθές, πως είναι μία χαρά οι επιλεκτικές προσφορές της Q? Ο χορτάτος του νηστικού δεν τό'χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μήπως σε λένε Αθανασία Νταβαρίνου? Μήπως έχεις κερδίσει ποτέ σου το τζόκερ? Μήπως έχεις σκοντάψει σε καμία λακούβα στο δρόμο και έχεις βρει χρυσό? Μήπως είσαι συγγενής του γενικού διευθυντή της Wind? Μα είναι δυνατόν, μία τέτοια προσφορά, που έρχεται σε ελάχιστους συνδρομητές, να σου έχει έρθει εσένα και στα 3 νούμερα? Α, πουλάκι μου, γι'αυτό έλεγες προχθές, πως είναι μία χαρά οι επιλεκτικές προσφορές της Q? Ο χορτάτος του νηστικού δεν τό'χει. Χαχαχαχα....τίποτα από όσα λες δεν ισχύει... Δυστυχώς ;) Αλλά για αυτό που γράφεις για τις επιλεκτικές προσφορές δεν είναι έτσι, εγώ τις κατηγορούσα, δεν έλεγα ότι είναι καλές. Όσο για το ότι μου τις έδωσαν και στις τρεις γραμμές, όταν έστειλα με την φόρμα το μνμ είχα αναφερθεί και στα τρία νούμερα ;) .....Τώρα που ξαναδιαβάζω το μνμ σου, λέω να παίξω κανένα τζόκερ χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Χαχαχαχα....τίποτα από όσα λες δεν ισχύει... Δυστυχώς ;) Αλλά για αυτό που γράφεις για τις επιλεκτικές προσφορές δεν είναι έτσι, εγώ τις κατηγορούσα, δεν έλεγα ότι είναι καλές. Όσο για το ότι μου τις έδωσαν και στις τρεις γραμμές, όταν έστειλα με την φόρμα το μνμ είχα αναφερθεί και στα τρία νούμερα ;) .....Τώρα που ξαναδιαβάζω το μνμ σου, λέω να παίξω κανένα τζόκερ χαχαχα Ξέρεις πόσες φορές έχω ζητήσει από τη φόρμα την προσφορά, μέσα στην τελευταία εβδομάδα? Τουλάχιστον 10. Το αποτέλεσμα? Μου είπαν μία μπαρούφα την πρώτη φορά, ότι η προσφορά έχει λήξει και δεν είναι πλέον διαθέσιμη, ενώ καμία από τις υπόλοιπες δε μου έχουν απαντήσει. Μάλλον είμαι πιο γκαντέμης και από τον επίτιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μήπως σε λένε Αθανασία Νταβαρίνου? Μήπως έχεις κερδίσει ποτέ σου το τζόκερ? Μήπως έχεις σκοντάψει σε καμία λακούβα στο δρόμο και έχεις βρει χρυσό? Μήπως είσαι συγγενής του γενικού διευθυντή της Wind? Μα είναι δυνατόν, μία τέτοια προσφορά, που έρχεται σε ελάχιστους συνδρομητές, να σου έχει έρθει εσένα και στα 3 νούμερα? Α, πουλάκι μου, γι'αυτό έλεγες προχθές, πως είναι μία χαρά οι επιλεκτικές προσφορές της Q? Ο χορτάτος του νηστικού δεν τό'χει. Εμενα 2 φορες ηρθε 200' σε ολους και 1GB με 3€.Θελω το 1500' και 1500MB.Και να εχω 2.5GB για να κανω τα παντα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspanos69 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 2 Ερωτήσεις: 1) Τι παίζει με 4G και την Q με iphone? 2) Iphone app για Q δεν υπάρχει πια στο app store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 απο μηνα σε μηνα βλεπω να το πηγαινουν Σημασία έχει να πηγαίνουν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εαν παρακολουθει καποιος απο την Q, ας κανουν το καλο να επαναφερουν την προσφορα του 1gb/μηνα με 8 ευρω. Ειναι πολλοι αυτοι που δεν προλαβαν για πολλους και διαφορους λογους. Αμαρτια ρε παιδια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 2 Ερωτήσεις: 1) Τι παίζει με 4G και την Q με iphone? 2) Iphone app για Q δεν υπάρχει πια στο app store? 1) Παίζει απροβληματιστα με Q & iPhone 2) Υπαρχει και παρα υπαρχει Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 1. Επιβεβαίωνω. Φίλος σε iPhone 4 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα! Ποτε θα γίνει το θαύμα να επιστρέψουν τα πακέτα του 1 ευρω? Έστω και πετσοκομμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspanos69 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 1) Παίζει απροβληματιστα με Q & iPhone 2) Υπαρχει και παρα υπαρχει OK το LTE ενεργοποήθηκε μετά απο κανά 3ωρο, μάλλον επειδή ήταν καινούργια η sim (στο ίδιο μέρος ήμουν συνέχεια, άρα ίδιες κεραίες). Το iphone app δεν υπάρχει. Χρησιμοποιώντας το link της wind μου βγάζει μήνυμα στο κινητό: item not available https://itunes.apple.com/gr/app/myq/id655532078?l=el&mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 ναι όντως, δεν υπάρχει ουτε το myq ουτε το my f2g ίσως να ετοιμάζουν κάτι καινούργιο Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλημέρα, ερώτηση υπάρχει twin card ,στην Q ; Θα με βόλευε αφάνταστα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts