Gm87 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δυστυχώς έπεσε στη δεύτερη θέση του φτηνοτερου καρτοκινητου (με τα 3ευρα πακετα)... :p Δεν ισχύει αυτό που λες, επειδή συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Θα ίσχυε, αν τα 300' ή τα 300 SMS του Frog με 1 ευρώ, μπορούσαν να καταναλωθούν προς όλη την Cosmote και όχι μόνο προς Frog. Αν είναι έτσι, η Q είναι στην τέταρτη θέση και όχι στη δεύτερη, αφού πακέτα 300' με 1 ευρώ, έχουν εκτός από το Frog, το Vodafone International και το καρτοκινητό Ολυμπιακός. Δεν έχεις αναρωτηθεί, τα 2 αυτά πακέτα της Voda, αφού είναι οικονομικά (σύμφωνα με το συλλογισμό σου), γιατί έχουν πιάσει πάτο και πάνε για κατάργηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες, επειδή συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Θα ίσχυε, αν τα 300' ή τα 300 SMS του Frog με 1 ευρώ, μπορούσαν να καταναλωθούν προς όλη την Cosmote και όχι μόνο προς Frog. Αν είναι έτσι, η Q είναι στην τέταρτη θέση και όχι στη δεύτερη, αφού πακέτα 300' με 1 ευρώ, έχουν εκτός από το Frog, το Vodafone International και το καρτοκινητό Ολυμπιακός. Δεν έχεις αναρωτηθεί, τα 2 αυτά πακέτα της Voda, αφού είναι οικονομικά (σύμφωνα με το συλλογισμό σου), γιατί έχουν πιάσει πάτο και πάνε για κατάργηση? το ολυμπιακος ειναι το καλυτερο αφου με τα χρηματα των μπονους γκολ μπορεις να αγορασεις πακετα. Το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει πακετο προς ολα τα δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 @ Vasileios: μπορώ δηλαδή (μιας και τελειώνει το πακέτο ομιλίας που έχω) να συνεχίζω να κάνω κλήσεις σε αριθμούς κινητών ή σταθερών χωρίς να χρεώνομαι... θα το τολμήσω. Αυτό το δεκάευρο όμως δεν "φαίνεται" πουθενά και δεν μπορώ να δω πόσο από αυτό σταδιακά έχω χαλάσει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyuiop2 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Nα ρωτήσω κάτι... Παρήγγειλα να μου φέρουν σπίτι 2 καρτοκινητά q, ένα για να μπει ως δεύτερη σιμ σε κινητό για ίντερνετ και ένα για να μπει σε τάμπλετ. Στον κούριερ έδωσα φωτοτυπία ταυτότητας και υπογραφή χθες μεσημέρι. Τώρα προσπαθώ να ενεργοποιήσω την κάρτα και μου λέει να πάω σε σημείο ταυτοποίησης με την ταυτότητά μου. Τι παίζει; Επιπλέον, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα mb μου στο εξωτερικό; Πού μπορώ να το δω; Το σάητ δεν έχει κάτι. :wacko: Παράθεση We do not let our enemies to have guns, why should we let them have ideas? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Nα ρωτήσω κάτι... Παρήγγειλα να μου φέρουν σπίτι 2 καρτοκινητά q, ένα για να μπει ως δεύτερη σιμ σε κινητό για ίντερνετ και ένα για να μπει σε τάμπλετ. Στον κούριερ έδωσα φωτοτυπία ταυτότητας και υπογραφή χθες μεσημέρι. Τώρα προσπαθώ να ενεργοποιήσω την κάρτα και μου λέει να πάω σε σημείο ταυτοποίησης με την ταυτότητά μου. Τι παίζει; Επιπλέον, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα mb μου στο εξωτερικό; Πού μπορώ να το δω; Το σάητ δεν έχει κάτι. :wacko: Αφου έδωσες φωτοτυπία ταυτότητας στο courrier θα περιμένεις μέχρι να την παραλάβει η εταιρία και την περάσει στο σύστημα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ή μπορεί να πάει απλά σε ένα κατάστημα Wind και να ενεργοποιηθούν άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Με καμία ελληνική κάρτα δεν θα λειτουργήσει . Ωχ, ευτυχώς που το ρώτησα πριν κάνω κίνηση. Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 @ Vasileios: μπορώ δηλαδή (μιας και τελειώνει το πακέτο ομιλίας που έχω) να συνεχίζω να κάνω κλήσεις σε αριθμούς κινητών ή σταθερών χωρίς να χρεώνομαι... θα το τολμήσω. Αυτό το δεκάευρο όμως δεν "φαίνεται" πουθενά και δεν μπορώ να δω πόσο από αυτό σταδιακά έχω χαλάσει... :( με κλήση στο 1225 θα ακούσεις το υπόλοιπο σου στο τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 με κλήση στο 1225 θα ακούσεις το υπόλοιπο σου στο τέλος Και με κενο sms στο 1225.Παιρνεις κανονικα απαντηση για υπολοιπο.Το Lumia μου το υποστηρηζει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ok, σας ευχαριστώ παίδες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μόλις λήφθηκε το παρακάτω... "Q ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1,5GB INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 8Ε ΚΑΙ ΙΣΧΥ 30 ΜΕΡΕΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ/ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ 1500 ΣΤΟ 12410." Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μόλις λήφθηκε το παρακάτω... "Q ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1,5GB INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 8Ε ΚΑΙ ΙΣΧΥ 30 ΜΕΡΕΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ/ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ 1500 ΣΤΟ 12410." Φοιτητικη και για την Q.Σημερα μου εστειλαν 1GB με 4,4€.Φυσικα δεν ενεργοποιω καμια προσφορα γιατι περιμενω κατι καλο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μόλις λήφθηκε το παρακάτω... "Q ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1,5GB INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 8Ε ΚΑΙ ΙΣΧΥ 30 ΜΕΡΕΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ/ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ 1500 ΣΤΟ 12410." Φοιτητικη και για την Q.Σημερα μου εστειλαν 1GB με 4,4€.Φυσικα δεν ενεργοποιω καμια προσφορα γιατι περιμενω κατι καλο. Και λέει με 8Ευρω όχι 8.5 του f2g . Είναι μόνιμη προσφορα ?? (αν και έτσι φαίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και λέει με 8Ευρω όχι 8.5 του f2g . Είναι μόνιμη προσφορα ?? (αν και έτσι φαίνεται) Εμένα δε το δίνει....... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 TO ΠAKETO ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMO ΠPOΣ ENEPΓOΠOIHΣH. AΦOPA MONO KATOXOYΣ TOY EIΔIKOY ΠAKETOY ΣYNΔEΣHΣ Q. Εμενα λέει αυτο,αρα σαν πακέτο ισχύει απλα δεν το παίρνουν ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Η q έχει chat? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 TO ΠAKETO ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMO ΠPOΣ ENEPΓOΠOIHΣH. AΦOPA MONO KATOXOYΣ TOY EIΔIKOY ΠAKETOY ΣYNΔEΣHΣ Q. Εμενα λέει αυτο,αρα σαν πακέτο ισχύει απλα δεν το παίρνουν ολοι. χαζομάρα τους, αφού έτσι θα είχαν σιγουρακι 8ε/μηνα... Τώρα, αυτός που το αποφάσισε αυτό στην εταιρια, πόσο βύσμα να είναι άραγε... Μυαλό κουκούτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Προφανώς και δεν τους συμφέρει. 1500' προς όλους εμπεριέχει και τέλη που πρέπει να πληρωθούν στους άλλους παρόχους (σταθεροί και κινητοί) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Προφανώς και δεν τους συμφέρει. 1500' προς όλους εμπεριέχει και τέλη που πρέπει να πληρωθούν στους άλλους παρόχους (σταθεροί και κινητοί) Εσύ είσαι με μας η με τους άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Εγω ειμαι περιεργος αν θα μου ερθει σε ενα νουμερο που πηρα προσφατα της Q γιατι στο κανονικο νουμερο F2G που εχω ηρθε το καλοκαιρι και μαλιστα το νουμερο μου εχει και τα 300 προς ολους με ανανεωση 10euro Σαν προσφορα ειναι πολυ καλη και την εκμεταλλεύομαι δεόντως... Edited February 13, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εσύ είσαι με μας η με τους άλλους? Eξηγώ γιατί δεν συμβαίνει. Εσύ είσαι ο George W. Bush?:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Προφανώς και δεν τους συμφέρει. 1500' προς όλους εμπεριέχει και τέλη που πρέπει να πληρωθούν στους άλλους παρόχους (σταθεροί και κινητοί) σιγά μην έχουν χασούρα... απλά μικρότερο ποσοστό κέρδους... Και στην τελική επιλέγεις: θέλεις τα 8 ευρώ μου με κάποιο κέρδος, ή τα 0 ευρώ μου μηδέν κέρδος; Εαν επιλέξεις το δεύτερο, εσυ χάνεις. Εγώ, ας πουμε, μετά τις 3ευρες χρεώσεις πακέτων της κιου, επέλεξα να μην της ξαναδωσω λεφτα και να παω αλλού, αρα μηδεν κερδος για κιου. Ελα όμως που μου έδωσε το 1γιγα/1ευρω για 8 μηνες.... οπότε, παρόλο που πολυ σπάνια είμαι χωρίς wifi, το αγόρασα, αρα τσακ 8 ευρώ στη κιου. Εαν μου έδινε και τα 1500 με 8ε καθε μηνα, πολύ πιθανον να καταργουσα ολες μου τις καρτες και να εδινα 8ε καθε μηνα στη κιου. Αλλά, όπως προείπα, μυαλο κουκουτσι... Edited February 13, 2016 by laznokxd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Προφανώς και δεν τους συμφέρει. 1500' προς όλους εμπεριέχει και τέλη που πρέπει να πληρωθούν στους άλλους παρόχους (σταθεροί και κινητοί) Αν δεν τους συμφερει δεν θα την μοιραζαν με τα τσιυβαλια στο μετρο Και στην κουτση μαρια,, σε μη φοιτητες.. δεν θα την εστελναν σε μενα και σε αρκετους αλλους που εχουμε F2G και φυσικα δεν θα την εστελναν σε αυτους που εχουν Q για να την στελνουν τι παει να πει... Edited February 13, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ούτε εμενα το δίνει.Η Q που έχει το chat?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αν δεν τους συμφερει δεν θα την μοιραζαν με τα τσιυβαλια στο μετρο Και στην κουτση μαρια,, σε μη φοιτητες.. δεν θα την εστελναν σε μενα και σε αρκετους αλλους που εχουμε F2G και φυσικα δεν θα την εστελναν σε αυτους που εχουν Q για να την στελνουν τι παει να πει... μην αγχωνεστε,δεν τους κοστιζει τοσο πολυ,με την εννοια οτι μικρο ποσοστο απο αυτους που το ενεργοποιουν κατορθωνουν τελικα να μιλησουν και τα 1500' . Καταρχας μην ξεχναμε οτι δεν προκειται για καθαρα 1500' αλλα για max 500 τριλεπτα. Εκει υπερτερει το συμβολαιο και (σχεδον)δικαιολογημενα το πουλανε με οσο το πουλανε (το w συμφωνα με το site και με επιπλεον παροχη 1500 sms πάει στα 50). Γιαυτο κατ'εμε δεν εχει νοημα ο πολεμος συμβολαιο vs καρτοκινητο, δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα. Οι παροχες των καρτοκινητων ειναι πιο φτηνες αλλά τρόπον δεινα πλασματικες,σε περιπτωση που θες να τις εκμεταλλευτεις στο επακρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts