Gm87 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Γεια σε όλους. Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα σήμερα, 7 η ώρα το πρωί (μάλλον με είδαν στον ύπνο τους, δεδομένου ότι έχω 5 μήνες ν'αγοράσω πακέτο σ'αυτό το νούμερο!): "200 λεπτά προς όλους και 1 GB για ένα μήνα μόνο με 3 ευρώ! Στείλε SMS τον αριθμό 21 στο 12410 έως 31/8". Προσοχή! Οπως μ'ενημέρωσαν από το live chat, τα λεπτά καταναλώνονται με τρίλεπτη ελάχιστη χρέωση. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να το ενεργοποιήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημερωτικά, επισυνάπτω την επίσημη απάντηση της Wind στο θέμα της καταγγελίας σύμβασης, την οποία μου έστειλε (καθυστερημένα) με e-mail, μόλις πριν από λίγα λεπτά, ως απάντηση στο από 7/8 αίτημά μου στη φόρμα επικοινωνίας: Αξιότιμε κύριε X, Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό 37-3007287742, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταγγελία στην καρτοκινητή λαμβάνει χώρα με την παύση της χρήσης του αριθμού. Επιστροφή αερόχρονου, ακόμη και στην περίπτωση της καταγγελίας λόγω αλλαγής τιμολογίων, δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, εφόσον καταναλώσετε τον αερόχρονο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άλλο οικονομικό πακέτο ή να κάνετε φορητότητα του αριθμού σας. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οποιαδήποτε χρήση θα γίνεται βάσει του νέου τιμολογίου. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, Με εκτίμηση, Μαρία Πολύζου WIND Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 λεβεντες μιας και σημερα ενεργοποιηθηκε μια γραμμη μου σε Q εχω δυο αποριες : 1ον που παίρνω τηλεφωνο για να μαθω το υπολοιπο μου; 2ον επειδη δε θα το χρησιμοποιησω και πολυ απλα το κρατησα προσωρινος για να μη χασω το νουμερο, καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα και τι ποσό για να μη χαθει η συνδεση; ευχαριστω εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 να σου κανω εγω μια ερωτηση: απο ποιο δικτυο εκανες φορητοτητα; πληρωσες για την φορητοτητα; σου μπηκε καποιο υπολοιπο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 να σου κανω εγω μια ερωτηση: απο ποιο δικτυο εκανες φορητοτητα; πληρωσες για την φορητοτητα; σου μπηκε καποιο υπολοιπο; απο εταιρικο wind το εκανα Q , πληρωσα την καρτα 10 ευρω τα οποια μου ειχαν πει θα μπουνε στην καρτα, δε ξερω αν μπηκαν γι αυτο και ρωτησα που να καλεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 1225 ,,,,,, Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 1225 ,,,,,, οκ ευχαριστω, γνωριζεις μηπως και καθε ποτε να βαζω καρτα για να μη χασω το νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) οκ ευχαριστω, γνωριζεις μηπως και καθε ποτε να βαζω καρτα για να μη χασω το νουμερο? Για να μην χασεις το νουμερο ανανεωση μια φορα καθε δωδεκα μηνες Edited August 26, 2015 by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για να μην χασεις το νουμερο ανανεωση νια φορα καθε δωδεκα μηνες ωραιος , ευχαριστω φιλε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για την ώρα πρεπε να κανεις ανανεωση κάθε εξι μήνες,άλλα από Σεπτέμβρη πάει κάθε τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για την ώρα πρεπε να κανεις ανανεωση κάθε εξι μήνες,άλλα από Σεπτέμβρη πάει κάθε τρίμηνο. αυτο ισχυει για να μη χασω το νουμερο η το υπολοιπο χρηματων στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για την ώρα πρεπε να κανεις ανανεωση κάθε εξι μήνες,άλλα από Σεπτέμβρη πάει κάθε τρίμηνο. Κακή εξέλιξη.. Στο τρίμηνο θα χάνεται ο χρόνος ανανέωσης που έχεις μέσα όχι ο αριθμός νομίζω (όπως γίνεται σε cosmote). Δυστυχώς στην q δεν μπορείς και να μεταφέρεις υπόλοιπο οπότε υπάρχει θέμα. To λέω για αυτούς που έχουν κινητά q για περιστασιακή χρήση πχ για γονείς και παππούδες που δεν τα χρησιμοποιούν πολύ πχ μόνο το καλοκαίρι. Συμφέρει να χάνεις ότι υπόλοιπα έχεις και να βάζεις μόνο το καλοκαίρι 5€ αλλιώς θα ξοδεύεις παραπάνω χωρίς να τα χρησιμοποιείς. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Κάθε 13 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Έχω έναν αριθμό Q και σήμερα πριν λίγες ώρες είχα ένα καταιγισμό αναπάντητων από χώρες του εξωτερικού. Ρουμανία, Νιγηρία, Ταϋλάνδη, Bhuta... Τι είναι αυτό;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 αυτο ξερεις οτι ειναι σπαμ, οι αναπαντητες απο ελληνικο νουμερο ειναι το σπασιμο(που εννοειται οτι ΠΟΤΕ δε προκειται να χρεωθω για να μαθω ποιος ειναι) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Απατες ειναι, μην ασχολειστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Έχω έναν αριθμό Q και σήμερα πριν λίγες ώρες είχα ένα καταιγισμό αναπάντητων από χώρες του εξωτερικού. Ρουμανία, Νιγηρία, Ταϋλάνδη, Bhuta... Τι είναι αυτό;;; Επειδή κάτι υποψιάζομαι... Τον αριθμό πώς τον έχεις αποκτήσει; Από το "δρόμο" και ήταν ήδη ενεργοποιημένος; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τον έχω πολλά χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τον έχω πολλά χρόνια. Άλλο ρώτησα.. Μήπως τον είχες αγοράσει από το δρόμο και ήταν ενεργοποιημένος στο όνομα κάποιου αλλοδαπού. Αν τον έχεις αποκτήσει από κατάστημα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι εφαρμογές τύπου viber. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπερα, Μπορω να μαθω καπως ποτε ειχα ενεργοποιησει το πακετο με το 1 γιγα καθε μηνα; Παλια μηνυματα δεν υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Άλλο ρώτησα.. Μήπως τον είχες αγοράσει από το δρόμο και ήταν ενεργοποιημένος στο όνομα κάποιου αλλοδαπού. Αν τον έχεις αποκτήσει από κατάστημα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι εφαρμογές τύπου viber. Όλοι οι αριθμοί που έχω τα τελευταία χρόνια από όλες τις εταιρείες και είναι πάρα πολλοί είναι από το δρόμο, ποτέ δεν είχα σπαμ ούτε διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπερα, Μπορω να μαθω καπως ποτε ειχα ενεργοποιησει το πακετο με το 1 γιγα καθε μηνα; Παλια μηνυματα δεν υπαρχουν. Την ωρα μπορεις να την βρεις απο το ποτε σου το ενεργοποιει παλι, για μερα δεν νομιζω να γινεται αν δεν εχεις παλια μνμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Όλοι οι αριθμοί που έχω τα τελευταία χρόνια από όλες τις εταιρείες και είναι πάρα πολλοί είναι από το δρόμο, ποτέ δεν είχα σπαμ ούτε διαφημίσεις Σαν πιθανότητα το έγραψα. Τους αριθμούς μου τους παίρνω μόνο από καταστήματα, οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Κοιτάζοντας την ανακοίνωση ότι από 28 Σεπτεμβρίου γίνεται υποχρεωτική η ανανέωση στο τρίμηνο βλέπω αυτό. http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381 Στην περίπτωση όπου υφιστάμενοι συνδρομητές έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο και πραγματοποιήσουν νέα ανανέωση μετά την ανωτέρω ημερομηνία, το νέο υπόλοιπό τους θα έχει διάρκεια 90 ημέρες ενώ το υφιστάμενο εναπομένον υπόλοιπό τους θα έχει τη μεταγενέστερη από τις δύο ημερομηνίες διάρκειας των ανανεώσεων. έστω ότι το υπόλοιπο μου λήγει τον Νοέμβριο. αν δεν ανανεώσω πριν και μετά τις 28 Σεπτεμβρίου χάνω το υπόλοιπο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 για αυτους που θα κανουν νεα ανανεωση απο 28/9 λεει. δεν αφορα εσενα που δε θα κανεις ανανεωση. ΕΑΝ κανεις ανανεωση μετα τις 28/9 τοτε: το Χ ποσο που εχεις μεχρι τις 27/9, θα ληξει τον Νοεμβριο που αναφερεις, και το Ψ ποσο που ανανεωσες θα ληξει σε 90 ημερες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 κι εγώ έτσι το κατάλαβα αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ μία. ευχαριστώ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts