kmpatra Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 αν κάποιος πήρε νέο νούμερο q μετά την 1η Απριλίου,μπορεί να μας πει αν πλήρωσε κάτι υποχρεωτικά για ενεργοποίηση?Στο τιμοκατάλογο της q λέει ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 10€ (εξαιρούνται οι νέοι αριθμοί) αν πάω να πάρω ένα νέο νούμερο,υποχρεούμαι να κάνω και ανανέωση? Τα 3 ευρώ αρχικός χρόνος δίνονται μόνο σε φορητότητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μου έχει έρθει μήνυμα για 500' προς όλους με €4,4. 1. Ξέρουμε αν αυτό θα δίνεται σε πιο σταθερή βάση ή απλά μου έκατσε από τύχη; 2. Ο ρυθμός χρέωσης των 500' πέφτει ανά δευτερόλεπτο ή ανά 3λεπτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αν και δεν μου ήρθε το μήνυμα εμένα και επιπλέον είμαι μόλις 3 μήνες με την q, πιστεύω ότι είναι τυχαία η προσφορά και πως το βήμα χρέωσης είναι το 1 δευτερόλεπτο. Πολύ καλή προσφορά, αν σκεφτείς ότι τα 100'=3€. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μου έχει έρθει μήνυμα για 500' προς όλους με €4,4. 1. Ξέρουμε αν αυτό θα δίνεται σε πιο σταθερή βάση ή απλά μου έκατσε από τύχη; 2. Ο ρυθμός χρέωσης των 500' πέφτει ανά δευτερόλεπτο ή ανά 3λεπτό; Απο τυχη μεγαλη σου κάτσε ;) φαντάζομαι ανα δεύτερο θα ναι, εκτος αν λεει κατι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχει κάνει κανείς μεταφορά από q σε whatsup; Τι διαδικασία χρειάζεται να ακολουθηθεί; Ή και σε αυτήν την περίπτωση έχουν πρόβλημα με το σύστημα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχει κάνει κανείς μεταφορά από q σε whatsup; Τι διαδικασία χρειάζεται να ακολουθηθεί; Ή και σε αυτήν την περίπτωση έχουν πρόβλημα με το σύστημα; Πας σε ένα Γερμανό με την ταυτότητά σου (ίσως και την SIM) και κάνεις αίτηση. Οταν εγκριθεί σου δίνουν κάρτα cosmote. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν όπως σε όλες τις φορητότητες, θέλει λίγο παρακολούθηση (τηλέφωνα, καμιά φορά και μπινελίκια, απειλητικά email στα support των εταιριών). Υ.Γ. Πως και πας σε watchup? Από την φτηνότερη στην (μακράν) ακριβότερη.. Μάλλον λόγο περιβάλλοντος (έχουν οι φίλοι σου) να υποθέσω.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μου έχει έρθει μήνυμα για 500' προς όλους με €4,4. 1. Ξέρουμε αν αυτό θα δίνεται σε πιο σταθερή βάση ή απλά μου έκατσε από τύχη; 2. Ο ρυθμός χρέωσης των 500' πέφτει ανά δευτερόλεπτο ή ανά 3λεπτό; Στέλνεις μήνυμα κάπου; Πως ενεργοποιείται; Τα 500´ έχουν διάρκεια για ενα μήνα... Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 500' προς όλους. Δίνει και 50 sms προς όλους. Ο ρυθμός χρέωσης είναι ανά 3λεπτό. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στέλνεις το μήνυμα ''12'' στο 12410. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχω την εντύπωση ότι με τη προσφορά της Q με το ίντερνετ αρκετοί κάνανε φορητότητα και πλέον το δίκτυο της Wind σέρνεται. Παρατήρησε κανείς άλλος κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με ποια διαδικασία θα μπορούσα να μετατρέψω ένα f2g σε Q μεταφέροντας και ταυτόχρονα και τα 45 ευρώ υπόλοιπο που έχω μέσα στο f2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Με ποια διαδικασία θα μπορούσα να μετατρέψω ένα f2g σε Q μεταφέροντας και ταυτόχρονα και τα 45 ευρώ υπόλοιπο που έχω μέσα στο f2g; λογικα σε καταστημα wind ο αριθμος φορηtοτητας ειναι ιδιος με της wind εαν δεν κανω λαθος!!!! Οσο για τα 45 ευρο λιγο χλωμο να μεταφερθουν ! Περιμενε ομως να απαντησουν μονο στην κοσμοτε γινετε αυτο απο κοσμοκαρτα .. what's up σε frog και τα χρηματα μενουν αλλα δεν αλλαζεις sim η wind ομως δεν το βλεπει σαν αλλαγη πακετου οποτε αναγκαστηκα αλλαγη sim{φορητοτητα} καποτε ακραζα την κοσμοτε γιατι δεν μπορουσες να πας σε frog τωρα κραζω την wind για αυτο επρεπε να γινετε απλα και οχι να τρεχει ο πελατης μπορει να μην ειναι ακριβως ιδια ετσιρια αλλα ειναι δικια της με ενα μην επρεπε να γινοταν και φυσικα τα χρηματα να μπορουν να μεταφερθουν' Edited April 27, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχω την εντύπωση ότι με τη προσφορά της Q με το ίντερνετ αρκετοί κάνανε φορητότητα και πλέον το δίκτυο της Wind σέρνεται. Παρατήρησε κανείς άλλος κάτι τέτοιο; Το ίδιο παρατηρώ κι εγώ δυστυχώς.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Το ίδιο παρατηρώ κι εγώ δυστυχώς.... ειχε περασει και μενα απο το μυαλο μου να το κανω!!! Αλλα εφαγα φλας και εκανα ενα what s up σε frog με 10ρικο ενα giga και 5 ρι 500 mb παλΙ καλα ... τοσο χαλια...?μηπως λεω εγω μηπως ειναι τα 4τζιτζικια δωρεαν που εχει μεχρι τελος του μηνα και το εχουν λιωσει...? Και οχι τοσο η προσφορα!!! Edited April 27, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 ειχε περασει και μενα απο το μυαλο μου να το κανω!!! Αλλα εφαγα φλας και εκανα ενα what s up σε frog με 10ρικο ενα giga και 5 ρι 500 mb παλΙ καλα ... τοσο χαλια...?μηπως λεω εγω μηπως ειναι τα 4τζιτζικια δωρεαν που εχει μεχρι τελος του μηνα και το εχουν λιωσει...? Και οχι τοσο η προσφορα!!! Θα μάθουμε σε λιγες μέρες, αν και δεν έχω δει κάτι τραγικό τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πας σε ένα Γερμανό με την ταυτότητά σου (ίσως και την SIM) και κάνεις αίτηση. Οταν εγκριθεί σου δίνουν κάρτα cosmote. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν όπως σε όλες τις φορητότητες, θέλει λίγο παρακολούθηση (τηλέφωνα, καμιά φορά και μπινελίκια, απειλητικά email στα support των εταιριών). Υ.Γ. Πως και πας σε watchup? Από την φτηνότερη στην (μακράν) ακριβότερη.. Μάλλον λόγο περιβάλλοντος (έχουν οι φίλοι σου) να υποθέσω.. Την ερώτηση την έκανα, επειδή έχω διαβάσει κάτι παλαβά ότι και καλά έχει πρόβλημα το σύστημά τους και δεν κάνουν τη μεταφορά. Γιατί θέλω να αλλάξω: είναι το δεύτερο νούμερό μου και στο πρώτο (cosmote 65) με ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της επικοινωνίας μου. Το δεύτερο νούμερο το θέλω αποκλειστικά για mobile internet. Θα έμενα στην Q αλλά το 3g στα Γρεβενά που ζω είναι ικανοποιητικό μέσα στην πόλη. Με το που βγεις έστω και 2 χιλιόμετρα, χάνεις το 3g. Με έχει σπάσει τα νεύρα και αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θέλω να πάω στο whatsup. Δεν αποκλείω και το cu, καθώς και η Vodafone έχει πολύ καλό σήμα στην περιοχή μου. Μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskal Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά να ρωτηξω κάτι: απ οτι καταλαβα ή q χρησιμοποιει το δίκτυο της wind? Αυτό θεωρειται περιαγωγή? Ισχύουν τοτε τα δωρεάν λεπτα ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 ειναι περιαγωγη. ισχυουν τα δωρεαν λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskal Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Εδώθε https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/ όμως λέει οτι "Τα πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθεστώς περιαγωγής." Τι ισχυει τελικώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ισχύει κανονικά. Είναι δυνατόν να εξαιρείται η q όντας πακέτο αυτής;:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Εδώθε https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/ όμως λέει οτι "Τα πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθεστώς περιαγωγής." Τι ισχυει τελικώς? Ειναι αλλο το roaming και αλλο το national roaming ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_kr Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Καλημέρα στην παρέα, αγόρασα μια προσφορά τις Q για 1gb internet κάθε μήνα για ένα χρόνο και θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τις ρυθμίσεις internet στη συσκευή μου Nokia 220 ds. Στο μενού υπάρχουν προεγκατεστημένες οι εφαρμογές Facebook και Tweeter που σημαίνει ότι η συσκευή συνδέετε στο internet. Ζήτησα και μου στείλανε τις ρυθμίσεις αυτόματα αλλά όταν πήγα να τις αποθηκεύσω μου έγραψε "Q CARD: Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ". Σε κατάστημα της WIND δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Μήπως γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει ή μήπως έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Edited April 29, 2015 by vassilis_kr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Βασιλη,θελει να ανοιξεις περιαγωγη δεδομενων...και δεδομενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 η προσφορα με το 1 γιγα για το υπολοιπο του χρονου,με 8 ευρώ,ισχυει ως αυριο. Βλέπω οτι βρήκαν νέο τρόπο να στέλνουν προσφορές...κάτω από τις κλήσεις του who called :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_kr Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Βασιλη,θελει να ανοιξεις περιαγωγη δεδομενων...και δεδομενα. Νικόλα ευχαριστώ για την απάντηση. Τα έχω κάνει ήδη. Εάν έχεις το ίδιο κινητό (Nokia 220 ds): Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Σύνδεση δεδ. κιν. τηλ.>Ενεργοπ. Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Δεδομ. δικτ. κιν. τηλ.>Περιαγωγή δεδομένων>Να επιτρ. περιαγ. σωστά; Edited April 29, 2015 by vassilis_kr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Νικόλα ευχαριστώ για την απάντηση. Τα έχω κάνει ήδη. Εάν έχεις το ίδιο κινητό (Nokia 220 ds): Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Σύνδεση δεδ. κιν. τηλ.>Ενεργοπ. Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Δεδομ. δικτ. κιν. τηλ.>Περιαγωγή δεδομένων>Να επιτρ. περιαγ. σωστά; Εχω Galaxy S Duos 2 αλλα και σε εμενα κατι τετοιο γραφει.Να επιτρεπεται περιαγωγη και δεδομενα δικτυου κιν.τηλ ανοιχτα. Το Apn το ρυθμιζεις ως: Ονομα: Q Internet Apn: MyQ Τα υπολοιπα κενα εκτος απο: MCC: 202 MNC: 09 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts