WitchKing Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Προφανώς θέλει να διασφαλίσει την παραμονή του πελάτη για τουλάχιστον 3 μήνες. Οι σωστές εταιρίες αυτό το κάνουν με τον σεβασμό προς τον πελάτη, όχι με τέτοια κόλπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μάλλον θα πηρες σε ωρα ακαταλληλη. Απορω πως δεν το καταλαβες να τους ζητησεις συγνωμη για την ενοχληση .... :lol::lol::lol: χαχαχα η απάντησή τους στο facebook ήταν άμεση πάντως. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 [ATTACH]59288[/ATTACH]Καλησπερα σε ολους.Σημερα πηγα να αλλαξω καρτα και στην αρχη με ζητησαν χρηματα,αλλα μετα με ειπαν για ταυτοποιηση.Απλα απογοητευση(Καταστημα Χαριλαου,Θεσσαλονικη).Κατα τα αλλα εχουν καρτουλες να αλλαξετε για οσους ειναι Ανατολικη Θεσσαλονικη. Σημερα πανω στην εγγραφη μου στο MyQ πηρα και 500MB Bonus εγγραφης.Δειτε την φωτογραφια που ανεβασα,οτι οντως ισχυει.Ειναι για τις πρωτες 30 ημερες.Τρεξτε να προλαβετε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδιά πήγε φίλος μου σε κατάστημα της wind και έκανε αίτηση από συμβόλαιο της wind να γίνει q καρτοκινητό και του είπαν πως θα ολοκληρωθεί σε 40 μέρες η αλλαγή, γιατί τόσες πολλές μέρες? Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει άμεσα? Στην εξυπηρέτηση πελατών της q μας είπαν ότι η φορητότητα εντός του ίδιου δικτύου ολοκληρώνεται σε 1-3 ημέρες, το έχει καταφέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Η φορητότητα ναι , το σπάσιμο του συμβολαίου στην ίδια εταιρεία θέλει 30+ ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Η φορητότητα ναι , το σπάσιμο του συμβολαίου στην ίδια εταιρεία θέλει 30+ ημέρες. Άλλο ένα ακατανόητο απο την Wind: πως γίνεται συμβόλαιο άλλης εταιρίας να σπάει σε 2-3 μέρες και τα δικά της να θέλουν 1 μήνα; Πήγα χθες να διακόψω συμβόλαιο και έμαθα οτι η διακοπή θα γίνει 1 μήνα μετά την έκδοση του επόμενου λογαριασμού και πρέπει να πληρώσω ακόμα ένα πάγιο. Μάλλον οι υπολογιστές τους δεν έχουν λειτουργία αφαίρεσης για να βγάλουν πιστωτικούς λογαριασμούς. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Κανε φορητοτητα σε αλλο παροχο (καρτοκινητο) και πανε κατευθειαν στην Q μετα την φορητοτητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Άλλο ένα ακατανόητο απο την Wind: πως γίνεται συμβόλαιο άλλης εταιρίας να σπάει σε 2-3 μέρες και τα δικά της να θέλουν 1 μήνα; Πήγα χθες να διακόψω συμβόλαιο και έμαθα οτι η διακοπή θα γίνει 1 μήνα μετά την έκδοση του επόμενου λογαριασμού και πρέπει να πληρώσω ακόμα ένα πάγιο. Μάλλον οι υπολογιστές τους δεν έχουν λειτουργία αφαίρεσης για να βγάλουν πιστωτικούς λογαριασμούς. :rolleyes: ετσι ειναι σε ολες τις εταιρειες, δεν ειναι μονο η Wind. το ιδιο μου ειχαν πει στην Cosmote οταν θελησα να κανω το συμβολαιο καρτα, τελικα το εκανα αμεσα Q.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Γνωρίζει κανείς πώς χρεώνονται οι βιντεο-κλήσεις σε καρτοκινητό Q; Π.χ. αν έχω ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας προς όλους και πακέτο ίντερνετ, θα "τραβήξει" από αυτά ή θα χρεώσει το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά πήγε φίλος μου σε κατάστημα της wind και έκανε αίτηση από συμβόλαιο της wind να γίνει q καρτοκινητό και του είπαν πως θα ολοκληρωθεί σε 40 μέρες η αλλαγή, γιατί τόσες πολλές μέρες? Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει άμεσα? Στην εξυπηρέτηση πελατών της q μας είπαν ότι η φορητότητα εντός του ίδιου δικτύου ολοκληρώνεται σε 1-3 ημέρες, το έχει καταφέρει κανείς? Η φορητότητα ναι , το σπάσιμο του συμβολαίου στην ίδια εταιρεία θέλει 30+ ημέρες. Πήγα χθες να διακόψω συμβόλαιο και έμαθα οτι η διακοπή θα γίνει 1 μήνα μετά την έκδοση του επόμενου λογαριασμού και πρέπει να πληρώσω ακόμα ένα πάγιο. Μάλλον οι υπολογιστές τους δεν έχουν λειτουργία αφαίρεσης για να βγάλουν πιστωτικούς λογαριασμούς. :rolleyes: Είτε από συμβόλαιο της ίδιας εταιρίας σε καρτοκινητό, είτε από καρτοκινητό άλλης εταιρίας σε q-card -δυστυχώς- χρειάζεται 30-40 ημέρες.:mad: Παράδειγμα: φίλος μου έκανε αίτηση φορητότητας στο What's up της μητέρας του ώστε να μεταφερθεί στην q-card. Μετά από απίστευτη καθυστέρηση με διάφορες δικαιολογίες από την πλευρά της wind, μεταφέρθηκε μόλις εχθές.:!: Φυσικά έκανε 2 ενυπόγραφες καταγγελίες στην ΕΕΤΤ (κατά την διάρκεια των 40 ημερών) και αρκετά τηλεφωνήματα στην wind. Το τελευταίο εμπόδιο ήταν από προχθές ότι ενώ είχε ολοκληρωθεί η φορητότητα δεν μπορούσε να κάνει την 1η ανανέωση (=κόστος ενεργοποίησης νέου καρτοκινητού)...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά πήγε φίλος μου σε κατάστημα της wind και έκανε αίτηση από συμβόλαιο της wind να γίνει q καρτοκινητό και του είπαν πως θα ολοκληρωθεί σε 40 μέρες η αλλαγή, γιατί τόσες πολλές μέρες? Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει άμεσα? Στην εξυπηρέτηση πελατών της q μας είπαν ότι η φορητότητα εντός του ίδιου δικτύου ολοκληρώνεται σε 1-3 ημέρες, το έχει καταφέρει κανείς? Παει Vodafone σε 2 μερες κ μετα ξανά στην wind... Σύνολο 4-5 μερες!!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 ποσο ηλιθιοι ειναι τελικα και οι 3 τους Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaris85 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 παιδες εχω samsung galaxy s3 NEO και δεν μπορω με τις ρυθμισεις που λεει στο site να συνδεθω στο νετ.Μπορειται να μου πειτε ρυθμισεις?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 παιδες εχω samsung galaxy s3 NEO και δεν μπορω με τις ρυθμισεις που λεει στο site να συνδεθω στο νετ.Μπορειται να μου πειτε ρυθμισεις?Ευχαριστω Λοιπον Savaris θα φτιαξεις ενα Apn οπως το εχω στις φωτο(Η συσκευη που εχω ειναι Galaxy S Duos 2 και στην 1η θεση παιζει κανονικα).Η Q καρτα μου ειναι η ασπρη με μπλε σημα Q του 2012 και δινει μονο του mms το apn. Σου παραθετω τα screenshots. [ATTACH]59367[/ATTACH] Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Διαχειρηστες,ενωστε τις εικονες απο τα 3 ποστ(το tapatalk κολλησε απο χθες) [ATTACH]59400[/ATTACH] Τα υπολοιπα τα αφηνεις οπως ειναι,μονο αυτα τα 2 θα γραψεις. Edited April 12, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 παιδες εχω samsung galaxy s3 NEO και δεν μπορω με τις ρυθμισεις που λεει στο site να συνδεθω στο νετ.Μπορειται να μου πειτε ρυθμισεις?Ευχαριστω δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5486600#post5486600 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χρονια πολλα σε ολους και Χριστος Ανεστη. Εχω εδω και 3-4 χρονια εναν αριθμο της Q σε ενα παλιο κινητο. Μου ηρθε το μηνυμα για το 1Gb και το ενεργοποιησα σε ενα smartphone , συμφωνα με την μεθοδο που γραφεται στο forum (δεν το αναγνωριζε αυτοματα). Καταφερα τελικα να συνδεθω αλλα το ιντερνετ ειναι τραγικα αργο (θυμιζει την εποχη των Kbps). Ειναι ετσι το συγκεκριμενο ιντερνετ η' κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Eξαρτάται την περιοχή. Προσωπικά εδώ που μένω έχω H+ στο Moto G.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Eξαρτάται την περιοχή. Προσωπικά εδώ που μένω έχω H+ στο Moto G.:) Μα στο κεντρο της Αθηνας? Μου βγαζει ενα Η . Στο 3g δεν μενει παρα 1-2 δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 To H είναι ταχύτερο του 3G. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 To H είναι ταχύτερο του 3G. Ταχυτερο? Δηλαδη υπαρχει και πιο αργο? Κατι πρεπει να κανω λαθος αλλιως δεν πολυαξιζει να περιμενει κανεις τοσην ωρα για να φορτωθει μια σελιδα το 2015........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 G = 1G (GPRS) E = EDGE (2.5G) 3G =3G H = 3.5G (HSPA+) 4G=4G In order of speed: 4G > H > 3G > E Αν έχεις Η και δεν φορτώνει κάτι δεν έχει σετεριστεί σωστά. Με Η πετάει η Wind. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 G = 1G (GPRS) E = EDGE (2.5G) 3G =3G H = 3.5G (HSPA+) 4G=4G In order of speed: 4G > H > 3G > E Αν έχεις Η και δεν φορτώνει κάτι δεν έχει σετεριστεί σωστά. Με Η πετάει η Wind. Κατι πρεπει να κανω λαθος. Εσβησα και το apn των mms μπας και παει γρηγοροτερα αλλα.....Ηθελα να σε ρωτησω (αν δεν κουραζω) ,οταν λες πεταει ,μπορει να δει κανεις μεχρι και αθλητικα streams? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δεν βλέπω τέτοια. Αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ, βλέπω βίντεο στο youtube ενώ μιλάω και με Skype χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts