Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς θέλει να διασφαλίσει την παραμονή του πελάτη για τουλάχιστον 3 μήνες.

Οι σωστές εταιρίες αυτό το κάνουν με τον σεβασμό προς τον πελάτη, όχι με τέτοια κόλπα.

Μάλλον θα πηρες σε ωρα ακαταλληλη. Απορω πως δεν το καταλαβες να τους ζητησεις συγνωμη για την ενοχληση .... :lol::lol::lol:

χαχαχα

η απάντησή τους στο facebook ήταν άμεση πάντως.

[ f i l i p p o s ]

[ATTACH]59288[/ATTACH]Καλησπερα σε ολους.Σημερα πηγα να αλλαξω καρτα και στην αρχη με ζητησαν χρηματα,αλλα μετα με ειπαν για ταυτοποιηση.Απλα απογοητευση(Καταστημα Χαριλαου,Θεσσαλονικη).Κατα τα αλλα εχουν καρτουλες να αλλαξετε για οσους ειναι Ανατολικη Θεσσαλονικη. Σημερα πανω στην εγγραφη μου στο MyQ πηρα και 500MB Bonus εγγραφης.Δειτε την φωτογραφια που ανεβασα,οτι οντως ισχυει.Ειναι για τις πρωτες 30 ημερες.Τρεξτε να προλαβετε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά πήγε φίλος μου σε κατάστημα της wind και έκανε αίτηση από συμβόλαιο της wind να γίνει q καρτοκινητό και του είπαν πως θα ολοκληρωθεί σε 40 μέρες η αλλαγή, γιατί τόσες πολλές μέρες? Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει άμεσα? Στην εξυπηρέτηση πελατών της q μας είπαν ότι η φορητότητα εντός του ίδιου δικτύου ολοκληρώνεται σε 1-3 ημέρες, το έχει καταφέρει κανείς?

Η φορητότητα ναι , το σπάσιμο του συμβολαίου στην ίδια εταιρεία θέλει 30+ ημέρες.

Η φορητότητα ναι , το σπάσιμο του συμβολαίου στην ίδια εταιρεία θέλει 30+ ημέρες.

Άλλο ένα ακατανόητο απο την Wind: πως γίνεται συμβόλαιο άλλης εταιρίας να σπάει σε 2-3 μέρες και τα δικά της να θέλουν 1 μήνα;

Πήγα χθες να διακόψω συμβόλαιο και έμαθα οτι η διακοπή θα γίνει 1 μήνα μετά την έκδοση του επόμενου λογαριασμού και πρέπει να πληρώσω ακόμα ένα πάγιο. Μάλλον οι υπολογιστές τους δεν έχουν λειτουργία αφαίρεσης για να βγάλουν πιστωτικούς λογαριασμούς. :rolleyes:

Κανε φορητοτητα σε αλλο παροχο (καρτοκινητο) και πανε κατευθειαν στην Q μετα την φορητοτητα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Άλλο ένα ακατανόητο απο την Wind: πως γίνεται συμβόλαιο άλλης εταιρίας να σπάει σε 2-3 μέρες και τα δικά της να θέλουν 1 μήνα;

Πήγα χθες να διακόψω συμβόλαιο και έμαθα οτι η διακοπή θα γίνει 1 μήνα μετά την έκδοση του επόμενου λογαριασμού και πρέπει να πληρώσω ακόμα ένα πάγιο. Μάλλον οι υπολογιστές τους δεν έχουν λειτουργία αφαίρεσης για να βγάλουν πιστωτικούς λογαριασμούς. :rolleyes:

ετσι ειναι σε ολες τις εταιρειες, δεν ειναι μονο η Wind.

το ιδιο μου ειχαν πει στην Cosmote οταν θελησα να κανω το συμβολαιο καρτα, τελικα το εκανα αμεσα Q....

Γνωρίζει κανείς πώς χρεώνονται οι βιντεο-κλήσεις σε καρτοκινητό Q;

Π.χ. αν έχω ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας προς όλους και πακέτο ίντερνετ,

θα "τραβήξει" από αυτά ή θα χρεώσει το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας;

Παιδιά πήγε φίλος μου σε κατάστημα της wind και έκανε αίτηση από συμβόλαιο της wind να γίνει q καρτοκινητό και του είπαν πως θα ολοκληρωθεί σε 40 μέρες η αλλαγή, γιατί τόσες πολλές μέρες? Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει άμεσα? Στην εξυπηρέτηση πελατών της q μας είπαν ότι η φορητότητα εντός του ίδιου δικτύου ολοκληρώνεται σε 1-3 ημέρες, το έχει καταφέρει κανείς?

Είτε από συμβόλαιο της ίδιας εταιρίας σε καρτοκινητό, είτε από καρτοκινητό άλλης εταιρίας σε q-card -δυστυχώς- χρειάζεται 30-40 ημέρες.:mad:

Παράδειγμα: φίλος μου έκανε αίτηση φορητότητας στο What's up της μητέρας του ώστε να μεταφερθεί στην q-card.

Μετά από απίστευτη καθυστέρηση με διάφορες δικαιολογίες από την πλευρά της wind, μεταφέρθηκε μόλις εχθές.:!:

Φυσικά έκανε 2 ενυπόγραφες καταγγελίες στην ΕΕΤΤ (κατά την διάρκεια των 40 ημερών) και αρκετά τηλεφωνήματα στην wind. Το τελευταίο εμπόδιο ήταν από προχθές ότι ενώ είχε ολοκληρωθεί η φορητότητα δεν μπορούσε να κάνει την 1η ανανέωση (=κόστος ενεργοποίησης νέου καρτοκινητού)...:X

Παει Vodafone σε 2 μερες κ μετα ξανά στην wind...

Σύνολο 4-5 μερες!!!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

ποσο ηλιθιοι ειναι τελικα και οι 3 τους

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδες εχω samsung galaxy s3 NEO και δεν μπορω με τις ρυθμισεις που λεει στο site να συνδεθω στο νετ.Μπορειται να μου πειτε ρυθμισεις?Ευχαριστω

παιδες εχω samsung galaxy s3 NEO και δεν μπορω με τις ρυθμισεις που λεει στο site να συνδεθω στο νετ.Μπορειται να μου πειτε ρυθμισεις?Ευχαριστω

Λοιπον Savaris θα φτιαξεις ενα Apn οπως το εχω στις φωτο(Η συσκευη που εχω ειναι Galaxy S Duos 2 και στην 1η θεση παιζει κανονικα).Η Q καρτα μου ειναι η ασπρη με μπλε σημα Q του 2012 και δινει μονο του mms το apn. Σου παραθετω τα screenshots. [ATTACH]59367[/ATTACH]

Διαχειρηστες,ενωστε τις εικονες απο τα 3 ποστ(το tapatalk κολλησε απο χθες) [ATTACH]59400[/ATTACH]

Τα υπολοιπα τα αφηνεις οπως ειναι,μονο αυτα τα 2 θα γραψεις.

Edited by Nikolas14

δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5486600#post5486600

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Χρονια πολλα σε ολους και Χριστος Ανεστη. Εχω εδω και 3-4 χρονια εναν αριθμο της Q σε ενα παλιο κινητο. Μου ηρθε το μηνυμα για το 1Gb και το ενεργοποιησα σε ενα smartphone , συμφωνα με την μεθοδο που γραφεται στο forum (δεν το αναγνωριζε αυτοματα). Καταφερα τελικα να συνδεθω αλλα το ιντερνετ ειναι τραγικα αργο (θυμιζει την εποχη των Kbps). Ειναι ετσι το συγκεκριμενο ιντερνετ η' κανω κατι λαθος?

Eξαρτάται την περιοχή. Προσωπικά εδώ που μένω έχω H+ στο Moto G.:)

Μα στο κεντρο της Αθηνας? Μου βγαζει ενα Η . Στο 3g δεν μενει παρα 1-2 δευτερα.

To H είναι ταχύτερο του 3G.

Ταχυτερο? Δηλαδη υπαρχει και πιο αργο? Κατι πρεπει να κανω λαθος αλλιως δεν πολυαξιζει να περιμενει κανεις τοσην ωρα για να φορτωθει μια σελιδα το 2015........

G = 1G (GPRS)

E = EDGE (2.5G)

3G =3G

H = 3.5G (HSPA+)

4G=4G

In order of speed: 4G > H > 3G > E

Αν έχεις Η και δεν φορτώνει κάτι δεν έχει σετεριστεί σωστά. Με Η πετάει η Wind.

Ι need a six month vacation, twice a year.

G = 1G (GPRS)

E = EDGE (2.5G)

3G =3G

H = 3.5G (HSPA+)

4G=4G

In order of speed: 4G > H > 3G > E

Αν έχεις Η και δεν φορτώνει κάτι δεν έχει σετεριστεί σωστά. Με Η πετάει η Wind.

Κατι πρεπει να κανω λαθος. Εσβησα και το apn των mms μπας και παει γρηγοροτερα αλλα.....Ηθελα να σε ρωτησω (αν δεν κουραζω) ,οταν λες πεταει ,μπορει να δει κανεις μεχρι και αθλητικα streams?

Δεν βλέπω τέτοια. Αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ, βλέπω βίντεο στο youtube ενώ μιλάω και με Skype χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ι need a six month vacation, twice a year.

• This topic was unpinned, featured and pinned