Jump to content

savaris85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by savaris85

  1. παιδες εχω samsung galaxy s3 NEO και δεν μπορω με τις ρυθμισεις που λεει στο site να συνδεθω στο νετ.Μπορειται να μου πειτε ρυθμισεις?Ευχαριστω
  2. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΚΟΠΗΚΕ?
  3. Είμαι κατοχος κι εγω του φοιτητικου και ηθελα να ρωτησω αν υποστηριζεται να γινει κληση σε 2 νουμερα ταυτοχρονα (τηλεδιασκεψη). Σε αυτη τη περιπτωση αν παρω τηλ ταυτοχρονα 2 νουμερα θα με χρεωνει στα 1000 λεπτα x 2?Γιατι παρατηρησα οτι με χρεωνει στο δευτερο τηλ που καλω απο τον χρονο ομιλιας (μου τρωει ευρω) κι οχι χρονο ομιλιας πακετου.
  4. Μπορει να μου εξηγησει καποιος αν εχει κανει βλακεια η wind με τα πακετα για ιντερνετ? για online ενεργοποιηση : 250 mb + 150 mb bonus = 400 mb - κοστος 2 ευρω 500 mb + 100 mb bonus = 600 mb - κοστος 5 ευρω γιατι καποιος να αγορασει το δευτερο πακετο αφου με αγορα του πρωτου πακετου x 2 μπορει με 4 ευρω να εχει 800 mb?
  5. για να δω αν ειναι wind δεν γινεται δηλαδη με αριθμο Q που εχω?
  6. ρε παιδια πως γινεται να δω αν ενας αριθμος ειναι wind η Q απο καρτοκινητο Q? Eυχαριστω.
  7. ρε παιδια ξεχασα ποιο νουμερο πρεπει να καλω για να ενημερωνομαι για το υπολοιπο αναλυτικα σε ευρω και σε ολα τα πακετα που εχω ενεργοποιησει.Μπορει να μου πει καποιος?Ευχαριστω
  8. οτι και να καταλαβουν οι εταιρειες πλεον τα πραγματα εχουν σφιξει αρκετα για αυτες και αυτο ειναι υπερ του καταλωτη. Οπως και να εχει σεβομαι το χαμηλο κοστος της Q που θα ελεγα οτι ειναι το φυσιολογικο.
  9. και αν καποιος εχει 2 συσκευες.την μια για ιντερνετ με πολλαπλα νουμερα και την αλλη για κλησεις :happy:
  10. Μια λογικη ερωτηση πιστευω... Αφου με καθε νεα ενεργοποιηση αριθμου Q η Q παρεχει 2 μηνες ιντερνετ δωρο γιατι καποιος να μην περνει ενα νεο νουμερο Q καθε 2 μηνες? :lol:
  11. Γεια σας, ηθελα να κανω 2-3 ερωτησεις. Τελικα ξερει καποιος πως μπορω να επιτυχω μηνυμα διπλασιασμου?Και αν λαβω αυτο το μηνυμα σε περιπτωση που ανανεωσω με 20 euros καρτα θα μπουν στον λογαριασμο μου 40 χοντρικα? Τελος, ξερει καποιος μεχρι πόσα νουμερα Q μπορω να εχω στο ονομα μου? :lol:
  12. Παντως αυτη την περιοδο γνωμη μου ειναι οτι η Q ειναι μακραν οτι καλυτερο και οικονομικοτερο κυκλοφορει στην αγορα. Πλεον τα συμβολαια δεν συμφαιρουν καθολου. Το ξερουν αυτο οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας αλλα φυσικα δεν το λενε. Προσωπικα εχω μεταφερει συγγενεις και φιλους στην Q και ειναι αρκετα ευχαριστημενοι.
  13. Hello. Έχω μια απορια.Αυτο που γινεται καποιες φορες στο κινητο μου ειναι οταν με καλουν να ακουγεται αλλος ηχος απο αυτον που εχο επιλεξει. Και στις επαφες δεν εχο αλλαξει σε καμια τον ηχο κλησης ουτε και αλλαζω το profile . Kανω κατι λάθος? Παει το μυαλο σας πουθενα? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...