Nikolas14 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μια ερωτηση,εχω ενα δικαρτο τηλεφωνο με What's Up και Q.Σημερα που ανοιξα την καρτα(την δουλευω σπανια) ειδα οτι το σημα R(Roaming) εφυγε.Τι μπορει να συμβαινει; Edit: Τελικα ηρθε κανονικα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Λοιπον οσον αφορα τις χρεωσεις του ενος ευρω θελω να δω που ειναι αυτοι που με περιεπαιζαν οταν εγω ημουν αυτος που ανοιξα το θεμα το καλοκαιρι του 2014 και εφτασαν στο σημειο να μου πουν οτι ειμαι απο αυτους που πληρωνονται απο εταιρειες για να μπαινω σε φορα και να θαβω την wind. Παιδες μην το ψαχνετε η ολη δουλεια ειναι σε γνωση της wind και ειναι καθαρα σκοπιμη διαδικασια και κλεψια και μαλιστα απροκαλυπτα. Απο τον σεπτεβρη που εβαλα κοσμοτε ουτε μια χρεωση δεν ειχα. Μονο με q δεν ξερουμε τα κινητα μας; Σε ομαδικη καταγγελια ειμαι μεσα. Σωστος ο runner 70 καθως καποιοι θα μας κιυφανουν τελειως. Και στο azuli να πω οτι εμενα μου το κανανε 8 φορες αυτο και μου πιστωνανανε το ενα ευρω εκτος απο την τελευταια που τους ειπα και bye bye. Κινητο τοτε nokia 6600i slide εξαετιας και οχι σμαρτφοουν. Κινητο απο τον οκτωβρη motorola moto g2. Και οποιος καταλαβε καταλαβε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 και γω ειμαι μεσα για καταγγελια.αν υπαρχει καποιος δικηγορος εδω μεσα να μας πει ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κινηθουμε το προχωραμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsvee Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μα τωρα τι να λεμε! Μετα απο αρκετες χρεωσεις που ειχα και εγω και αρχισα να πιστευω οτι γερασα και χαζεψα, εκλεισα και roaming και παλι με χρεωσανε. Και το αστειο ειναι οτι μετα που αγορασα πακετο ιντερνετ (για να μην χρεωνομαι) δεν μπορουσα να μπω γιατι ηταν ανεργοποιημενο το roaming! Οποτε τι ψαχνουμε? Κλεψιμο μες τα μουτρα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχω ενεργοποιησει καποιο πακετο.Πως θα δω τι ωρα ακριβως ληγει;Τωρα βλεπω μονο την ημερομηνια που ληγει μεσα απο το app myQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχω ενεργοποιησει καποιο πακετο.Πως θα δω τι ωρα ακριβως ληγει;Τωρα βλεπω μονο την ημερομηνια που ληγει μεσα απο το app myQ. Λήγει 23:59:59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λήγει 23:59:59 OK.Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλημερα, Σχετικα με την χρεωση του 1 ευρω με χρεωσανε ενω το τηλεφωνο ηταν κλειστο και ανανεωσα με 10 ευρω με την ληξη απο αλλη συσκευη μεσω του app της q Tους εστειλα μυνημα στο facebook.Νομιζετε οτι θα μου πιστωσουν το ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 99% θα στο δωσουν πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LifeOfTheMind Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Μια ερώτηση παρακαλώ. Την τελευταία μου ανανέωση την είχα κάνει στις 7 Απριλίου 2014 και όπως βλέπω στις 05/05/14 έγινε η αλλαγή της διάρκειας της κάρτας από χρόνο σε εξάμηνο. Την τελεύταια φορά που το έλεγξα Οκτώβρη/Νοέμβρη ο ιστότοπος του myq ανέφερε ότι η κάρτα λήγει στις 7 Απριλίου του 15 και τώρα ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι μου έχουν ακυρώσει το υπόλοιπο. Το livechat νίπτει τας χείρας του και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να ζητήσω την επιστροφή του υπολοίπου κάπου αλλού αν θεωρείτε φυσικά ότι την δικαιούμαι. Ζητάω την κατανόηση σας αν έχει ξανά ερωτηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δεν δικαιούσε την επιστροφή , διότι η WIND έβγαλε ανακοίνωση στις 30 Μαίου ότι όλοι οι χρόνοι ομιλίας θα λήξουν 30 Νοεμβρίου . Τελικά λήξαν μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου. Τυπικά είναι καλυμένοι. Να σημειώσω για να γίνει σαφές ότι σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 αλλαγη από f2g σε q εχει καποια χρέωση? Περισυ που ειχα κανει το ιδιο δεν μου ζητησαν τιποτα. Σημερα μου ειπαν ομως οτι κοστιζει 5 ευρω,χρεωνεται λέει αλλαγή sim. Ισχύει αυτό?Φορητότητα δεν είναι επι της ουσίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LifeOfTheMind Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Όσο το σκέφτομαι πάντως μάλλον χάρη μου κάνανε, μιας και η ανανέωση που σκόπευα να κάνω θα με έβαζε στο τρυπάκι να τους δίνω 20 ευρώ τον χρόνο για μια κάρτα που πρακτικά δεν χρησιμοποιώ. Thanks Q :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δεν δικαιούσε την επιστροφή , διότι η WIND έβγαλε ανακοίνωση στις 30 Μαίου ότι όλοι οι χρόνοι ομιλίας θα λήξουν 30 Νοεμβρίου . Τελικά λήξαν μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου. Τυπικά είναι καλυμένοι. Να σημειώσω για να γίνει σαφές ότι σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε. Και να προσθέσω ότι την περίοδο εκείνη (τέλη ΝΟΕ-αρχές ΔΕΚ 2014) έγινε μεγάλη συζήτηση για το θέμα αυτό και ενημερώθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν το διάβαζαν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Εγώ προβλέπω ότι θα ενεργοποιηθείς Δευτέρα 2 Μαρτίου.... μα καλά που το ήξερες; όντως σήμερα ενεργποιήθηκα! μετά από τόσο καιρό! γνωρίζεις και άλλα τέτοια;;; έδινε πάντα 500MB στην ανανέωση ή ήταν στο 1GB παλιότερα; ισχύει για όλους ή και για τους παλιούς; Edited March 2, 2015 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Δεν δικαιούσε την επιστροφή , διότι η WIND έβγαλε ανακοίνωση στις 30 Μαίου ότι όλοι οι χρόνοι ομιλίας θα λήξουν 30 Νοεμβρίου . Τελικά λήξαν μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου. Τυπικά είναι καλυμένοι. Να σημειώσω για να γίνει σαφές ότι σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε. Γνωριζεις που βρισκεται αυτη η ανακοινωση γιατι παρολο που παρακολουθω ανελλιπως το παρον thread, τετοια ανακοινωση δεν διαβασα εδω μεσα. Στις 4/4/2014 υπαρχει μια ανακοινωση απο την wind οπου βλεπουμε σημερα οτι μεταξυ αλλων αναφερει: http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=314 Διευκρινίζεται ότι τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν τη 5η Μαΐου 2014, η διάρκεια ισχύος της αξίας θα ισχύει έως την 30η Νοεμβρίου 2014.Κατά τα λοιπά, ισχύουν και εφαρμόζονται οι γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών στο δίκτυο της WIND Ελλάς, ως τροποποιήθηκαν δια του παρόντος. Η διαφορα ειναι οτι στις 4/4 που βγηκε η ανακοινωση, ΔΕΝ υπηρχε η παραπανω bold προταση αλλα προστεθηκε πολυ μεταγενεστερα. Για παραδειγμα δειτε την αναδημοσιευση που ειχε γινει copy paste 4 μερες μετα την ανακοινωση εδω στο myphone. Οπως βλεπετε η παραπανω bold προταση απουσιαζει, και οχι μονο στο myphone αλλα οπου και αν αναδημοσιευθηκε η ανακοινωση. Συνεπως θα πρεπει αυτο το "διευκρινιζεται..." να βγηκε με νεωτερη ανακοινωση και οχι μονο να τροποιηθηκε μεταγενεστερα της 4/4/2014. Που υπαρχει λοιπον αυτη η ανακοινωση; Edited March 2, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση. Μαλιστα. Στο τελος θα παψω να εκπλησσομαι με ο,τι και να ακουσω για αυτη την εταιρια. Δηλαδη βγαινει μια ανακοινωση ταδε του μηνος και εχει το δικαιωμα να κανει τροποποιηση πχ. μετα απο μηνες αντι να βγαλει νεα, και θα το μαθει ετσι ποιος; :rolleyes: Αν μη τι αλλο τιμιες πρακτικες. :rolleyes: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 αλλαγη από f2g σε q εχει καποια χρέωση? Περισυ που ειχα κανει το ιδιο δεν μου ζητησαν τιποτα. Σημερα μου ειπαν ομως οτι κοστιζει 5 ευρω,χρεωνεται λέει αλλαγή sim. Ισχύει αυτό?Φορητότητα δεν είναι επι της ουσίας? Από την στιγμή που σου δίνουν νέα κάρτα SIM λογικό ακούγεται να υπάρχει χρέωση της κάρτας. Πάρε και στο κέντρο εξυπηρέτησης για πιο σίγουρα. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σε φορητότητα από Vodafone σε Q δεν μου πήραν τίποτα. Φίλος μου που μετέτρεψε F2G σε Q πάλι δεν έδωσε τίποτα. Άλλο η αντικατάσταση και άλλο η νέα SIM που αναγκαστικά πρέπει να πάρεις όταν πηγαίνεις στο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημέρα παιδιά, Έγινε τελικά φορητότητα από vodafone σε Q χθες το απόγευμα και πλέον διαπιστώνω ότι το roaming είναι enable. Τι πρέπει να κάνω για να γίνει disable? Από support με ενημέρωσαν ότι πρέπει να είναι enable για να έχω και data! Σε vodafone δεν ήταν enable και είχα 4g κανονικά. Έχω το note 4 και με roaming δεν μπορώ να έχω ενίσχυση λήψης data ( wifi + 3g) :( Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δεν νομίζω να έχεις άλλη επιλογή. Αφού η Q παίζει μέσω roaming στο δίκτυο της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Λοιπον οσον αφορα τις χρεωσεις του ενος ευρω θελω να δω που ειναι αυτοι που με περιεπαιζαν οταν εγω ημουν αυτος που ανοιξα το θεμα το καλοκαιρι του 2014 και εφτασαν στο σημειο να μου πουν οτι ειμαι απο αυτους που πληρωνονται απο εταιρειες για να μπαινω σε φορα και να θαβω την wind. Παιδες μην το ψαχνετε η ολη δουλεια ειναι σε γνωση της wind και ειναι καθαρα σκοπιμη διαδικασια και κλεψια και μαλιστα απροκαλυπτα. Απο τον σεπτεβρη που εβαλα κοσμοτε ουτε μια χρεωση δεν ειχα. Μονο με q δεν ξερουμε τα κινητα μας; Σε ομαδικη καταγγελια ειμαι μεσα. Σωστος ο runner 70 καθως καποιοι θα μας κιυφανουν τελειως. Και στο azuli να πω οτι εμενα μου το κανανε 8 φορες αυτο και μου πιστωνανανε το ενα ευρω εκτος απο την τελευταια που τους ειπα και bye bye. Κινητο τοτε nokia 6600i slide εξαετιας και οχι σμαρτφοουν. Κινητο απο τον οκτωβρη motorola moto g2. Και οποιος καταλαβε καταλαβε. Cosmote καρτα: πρωτη φορα χθες δεν εβαλα πακετο δεδομενων και με χρεωσε 1 ευρω. Μαλιστα, εχω 2 apps μετρησης δεδομενων ( του Android προεγκατεστημενο και το 3g Watchdog) και δειχνουν 0.00 ΜΒ καταναλωση. Τους πηρα τηλ στο 13838 και το απογευμα πιστωσαν το ποσο στο λογαριασμο μου. Ειναι σoβαρο προβλημα και πρεπει να το φτιαξουν οι εταιριες, ειναι θεμα εμπιστοσυνης. Ειναι οπως να εχεις το κινητο σου σε airplane mode και να σε χρεωνει λεπτα ομιλιας. Φανταζομαι πολλα διαφορετικα κινητα τηλεφωνα εχουν προβλημα, δε νομιζω να φταινε οι συσκευες, εγω εχω Sony Z2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σε φορητότητα από Vodafone σε Q δεν μου πήραν τίποτα. Φίλος μου που μετέτρεψε F2G σε Q πάλι δεν έδωσε τίποτα. Άλλο η αντικατάσταση και άλλο η νέα SIM που αναγκαστικά πρέπει να πάρεις όταν πηγαίνεις στο δίκτυο. Η φορητότητα είναι λογικό να μην χρεώνεται. Με την Q δεν γίνεται φορητότητα. Όπως και να έχει μπορεί ο φίλος να το επιβεβαιώσει με τα κεντρικά. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Η φορητότητα είναι λογικό να μην χρεώνεται. Με την Q δεν γίνεται φορητότητα. Όπως και να έχει μπορεί ο φίλος να το επιβεβαιώσει με τα κεντρικά. Δεν νομίζω. Αν ήταν πρακτικά εντός της ίδιας εταιρείας και ήταν σαν να αλλάζεις τύπο καρτοκινητού το λογικό θα ήταν να μην αλλάζεις ούτε καν τη SIM. Ακόμα και συμβόλαιο να έχεις και να κάνεις μετατροπή σε καρτοκινητό η SIM δεν χρεώνεται. Μόνο αν την χάσεις ή χαλάσει έχει χρέωση 5€. Πήρα τηλέφωνο το γνωστό μου που έκανε μετατροπή από f2g σε Q πριν από 3 μήνες και μου επιβεβαίωσε πως δεν πλήρωσε ούτε cent. Μάλιστα του είχε και 2€ μέσα όταν ενεργοποιήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts