Jump to content

DynamicBio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DynamicBio

  1. Δοκίμασε το Files της Google. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files Να είναι εγκατεστημένο και στις δύο συσκευές
  2. Μόλις ήρθε.. http://i65.tinypic.com/30wrxn9.jpg - Black theme στα settings? - Navigation gestures πρέπει να περιμένουμε το Android (spinach) Pie? - το γυαλί κάμερας υπάρχει εμπειρία πόσο ευαίσθητο είναι σε γρατσουνιές; Το κουτί από Amazon δεν ήταν σφραγισμένο, αλλά το κινητό δε φαίνεται να έχει ανοιχθεί.
  3. Χρησιμες οι πληροφοριες πιο πανω. Ισχυει για Λονδινο οτι τα electric scooters δεν επιτρεπονται ουτε στο δρομο ουτε στο πεζοδρομιο. Ομως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη: οι αστυνομικοι δεν τους ενοχλουν μεχρι να αποφασιστει καποιος καινουργιος νομος για τη λειτουργια τους. Δηλαδη αν ειχα ενα δε θα ανησυχουσα αρκει να εισαι σοβαρος. Επισης κυκλοφορουν ανετα στους ποδηλατοδρομους που εχει το Λονδινο - κανω ποδηλατο καθημερινα και τους αφηνω χωρο παραπανω. Δεν εχω δει κανενα σε πεζοδρομιο, οπου συνηθως υπαρχουν πολλοι πεζοι, αν και εχω δει μερικα κανονικα scooters. Επισης φετος ειδα ενα xiaomi scooter χαλκιδικη. Το Xiaomi scooter ειναι κορυφαιο σε design. Σκεφτομαι να παρω ενα, αλλα δε ξερω απο που - μια λυση ειναι το Amazon που δινει εγγυηση 2 χρονια. Σκεφτομαι το service που δε νομιζω να υπαρχει εδω που ειμαι. Mods που εχω διαβασει σε Αγγλικο forum: προτεινεται να βαλεις slime (ειδος υγρου) στο λαστιχο για να μειωνονται τα φουιτ. Επισης πωλουνται solid tires χωρις σαμπρελα, γλυτωνεις τα punctures αλλα θα εχει διαφορετικη οδηγικη συμπεριφορα. Διαβασα για ενα ειδους sealing που βαζεις στο σημειο που φορτιζει για εξτρα προστασια απο νερο και σκονη. Τα βρισκω πολυ καλη λυση για τη πολη και πρεπει ο νομος που τα διεπει να ειναι ευνοικος για να υπαρξει αναπτυξη τους (οχι τελη-οχι υποχρεωτικο κρανος κτλ). Lime και Bird ειναι οι δυο unicorn (=αξια ανω $1 δις ( ! ) ) εταιριες rent scooter που θελουν να πανε σε ολο το κοσμο (σε μια απο τις δυο επενδυσαν οι Google και Uber). Ηδη εκαναν αιτηση και στο Παρισι-Λονδινο αλλα δεν τις δινουν ευκολα αδεια. Το πρωτο τεστ εγινε San Francisco και εγινε ενας χαμουλης. Επειδη δε τα παρκαρεις σε καποιο dock, ο κοσμος τα παρατουσε εδω και εκει και ενοχλουνταν οι πεζοι. Επισης μερικοι πιτσιρικαδες καναν...καγκουριες και υπηρξαν ενοχλησεις. Φανταζομαι σε 2-3 χρονια να εμφανιστει rent scooter εταιρια στην Αθηνα, σε αναλογο στυλ με τα ενοικιαζομενα ποδηλατα.
  4. Who are you and hacked the account, ο Alex στολίζει από πάνω μέχρι κάτω οποία συσκευή έχει το παρά μικρο ελάττωμα ;) Thanks για το review, φαίνεται το WI-1000X είναι το gold standard στα Bluetooth neckband ακουστικά. Βρίσκω εντυπωσιακό που έχουν καταφέρει ασύρματα ακουστικά να έχουν noise cancellation, και adaptive sound ώστε να ακούς το περιβάλλον όταν το θες. Δεν έχω ακούσει LDAC για να καταλάβω πόσο υψηλή είναι η ποιότητα ήχου. Ωραίο που μπαίνουν τα ακουστικά στο κολάρο. Έχουν ωραίο design. Αν δεν είχε θήκη, μια σκληρή θήκη για neckband των 15 ευρώ από Amazon θα ήταν χρήσιμη.
  5. Φαίνονται κορυφαία, πολλή τεχνολογία/ρυθμίσεις. Εμπειρία χρήσης, βάρος/άνεση; Σημαντικό η μπαταρία να είναι στις 10 ώρες που λένε.
  6. Με τα ενσύρματα ακουστικά σου θα ακούς μια χαρά πιστεύω. AptX και LDAC είναι για ήχο wireless μέσω Bluetooth. Στα specifications πρέπει να το υποστηρίζει και το κινητό και τα ακουστικά. Ενδιαφέρον άρθρο: https://www.google.co.uk/amp/s/www.androidauthority.com/sony-ldac-codec-790690/amp/ Qualcomm’s aptX already has a ton of Android phones covered, but multimedia-giant Sony has its own high-end solution called LDAC. This technology had previously only been available on Sony’s Xperia range of handsets, but with the roll-out of Android 8.0 Oreo the Bluetooth codec will be available as part of the core AOSP code for other OEMS to implement, if they wish. At the most basic level, LDAC supports the transfer of 24-bit, 96 kHz (Hi-Res) audio files over the air via Bluetooth. The closest competing codec is Qualcomm’s aptX HD, which supports 24-bit, 48 kHz audio data.
  7. Στη καινουργια σειρα Bluetooth της Sony , βλεπω οτι βαζει LDAC μονο στην εντελως κορυφαια σειρα της (+250 ευρω). Με το ζόρι βαζει το aptX. Πχ. τα WI-SP600 αρχικης τιμης 170 ευρω ειναι χωρις aptX (αλλα με noise cancelling ktl.). Ισως τα Sony που πηρες αξιζουν τελικα, αν μπορουσε να βρεθει ο λογος για τη λιγοτερη μπαταρια. Διακρινεις διαφορά μεταξυ ΑptX HD και LDAC? Ή ειναι και τα δυο εξισου καλά?
  8. Συμφωνω, ο χρονος μουσικης θα πρεπει να ειναι οσο λενε, και οχι να εχει τοσο μειωμενο χρονο. Τα ειδα τα SBH90C, φαινονται δυνατα, πολλες δυνατοτητες, μαλιστα φορτιζουν οταν τα συνδεεις με το κινητο. Αλλα με ξενερωσε το κατω accessory :down: που πουλανε, εβγαλε και η Σονυ το 3.5 headphone jack: H απαντηση -tweet που εκανε η Sony Xperia News στο γιατι βγαλαν το headphone jack που εκανε αρνητικη εντυπωση σε δυο σημεια: @SonyMobileNews Feb 26 Design reasons mostly. Helps us achieve seamless design with rounded curvature whilst maintaining a slim profile. Also, growth of wireless headphone market. ‏Ωραια, να μας πεις και πως αποδιδουν, καπου ειχα διαβασει θετικα reviews για τα Taotronics. Ειχα παρει τετοιου ειδους ακουστικα πριν 2 χρονια και τα εχασα σε 1 βδομαδα, γλυστρισαν απο το λαιμο μου σε μερος με πολυ κοσμο χωρις να το καταλαβω.
  9. Σε neckband μια εμπειρια απο τα Method και τα Sony 1. 9 ωρες μουσικη το πρωτο, 7μιση περιπου ωρες το δευτερο. χαμηλο ηχητικο σημα χωρις να διακοπτει μουσικη 1μιση ωρα πριν αδειασει μπαταρια στο πρωτο / κοκκινο λαμπακι μιση ωρα πριν στο Sony, που δυσκολα να το δεις 2. Πιο μικρα καλωδια στο πρωτο, που 'μπαινουν' στο κολλαρο 3. μικροφωνο πολυ καλο και στα δυο. Στα Sony με αέρα ποδηλατο ο συνομιλητης δεν ακουγε τιποτα. Στα Μethod ησυχο περιβαλλον μου λενε ποσο καθαρα ακουγομαι. Τα Sony πρεπει να εχουν καλυτερο noise cancelling. 4. Τα κουμπια στο 1ο μαλακά και μεγαλα/ Sony σκληρα και μικρα. 5. Και τα δυο sweat resistant/ καλυμενο micro-usb. Στα method ανοιγει ευκολα, σε καλο σημειο/ Sony πιο δυσκολα-κουραστικο. 6. Τα Method εχουν multipoint (ταυτοχρονα συνδεδεμενα κινητο και ταμπλετ). Τα Sony εχουν NFC-ακουμπας συσκευη και σταματαει τη συνδεση με προηγουμενη συσκευη και συνδεεται με τη δευτερη. Επίσης, με κλειστο headset , το ακουμπας στο κινητο και κανει power on και συνδεση. 7. Και στα δυο τα ακουστικα ελαφρια-ανετα. Στα Method λιγο πιο ελαφρια. 8. Και η μουσική: Τα Method καλυτερα (δε το περιμενα), ο ήχος πιο ζεστος και εχει και μπασα, αν γυμναζεσαι σου δινει την ορεξη να κανεις την εξτρα προσπαθεια / Sony αρκετο μπασο αλλα ο ηχος ειναι πιο flat. Τα Method δε πρεπει να εχει aptX που να δικαιολογει το πιο καλο ηχο. Εχουν αρκετη ενταση ηχου και τα δυο. Aπο Amazon France εδωσαν 2 χρονια εγγυηση στα Sony(υπαρχει νομος 2 χρονια για τα headsets στη Γαλλια; ).Τα Method τα πηρα απο αλλου και εχουν 2 χρονια απο κατασκευαστη. Δε πιστευω οτι αντεχουν 2 χρονια χρηση και τα δυο, οποτε κρατας καπου την εγγυηση. Το aptX θα διαλεγα, να το εχει και στα bluetooth profiles το κινητο σου. Aραγε μηπως το hi-res audio function ανεβαζει τη καταναλωση? Στα Sony MDR-XB70BT κρατανε περιπου οσο λενε, αλλα δεν εχουν hi-res.
  10. Μου συνέβαινε παλιά με Cosmote και τελευταία με την Q. Χρειάστηκαν 5 τηλεφωνήματα ( από εξωτερικό που είμαι) για να... μη λυθεί εντελώς. Δηλαδή έκανα αίτηση μπλοκάρισματος Ιντερνέτ. Δεν επέστρεψαν χρήματα. Άρχισα να έχω χρεωσεις από τη μέρα που καταργήθηκε το roaming (15 Ιουνίου). Κλασικά πούλησαν λίγη τρέλα οι υπάλληλοι (το τηλέφωνο ήταν μόνιμα σπίτι , με κλειστό 3g, σβησμενα τα 3g settings και σε wifi, αφού ήμουν εξωτερικό και δε το χρησιμοποιούσα). Δεν εκνευρίζομαι με δαυτους, προσπαθώ μόνο να cut my losses, και αντιμετωπίζω τις εταιρείες σαν pure evil, όπου δε μπορείς να μιλήσεις λογικά. Από Cosmote είχαν πουλήσει πολύ τρέλα ("τα μηχανήματα μας δε λένε ψέματα"), οπότε άλλαξα κινητά και σταθερά. Η καλύτερη απάντηση είναι να τους μιλάς με το πορτοφόλι.
  11. DynamicBio

    OnePlus 5T

    Επίσης με 2 δάκτυλα swipe down βγάζει όλους τους διακόπτες με μια κίνηση (είναι λειτουργία για όλα τα Android). Αλλά εχω πετύχει κινητά που δουλεύει άψογα μόνο με μεσαίο και 4ο δάχτυλο ( δάχτυλο βερας?)(είχα δοκιμάσει 3 διαφορετικά με το ίδιο θέμα), ενώ σε άλλα με το ' φυσιολογικό τρόπο' Δείκτη και Μεσαίο δάχτυλο. Επίσης έχω πετύχει κινητό που με μια κίνηση/δάχτυλο βγαίναν όλοι οι διακόπτες.
  12. DynamicBio

    Nokia 8

    Το είδα το Ν8 Steel €450 στο Amazon Uk
  13. Χρησιμοποίησα το Files Go, το καινούργιο (beta και unreleased ) app της Google. Και οι δύο συσκευές χρειάζεται να το έχουν. Επικοινωνούν μέσω Bluetooth και μεταφέρει αρχεία με WiFi Direct. Μετέφερα 200MB αρχείο σε 30 δευτ. Μακάρι να το έχει προεγκατεστημενο στα επερχόμενα Android smartphones.
  14. %5Bimg%5Dhttp%3A//i67.tinypic.com/2isumgz.png[/img] %5Bimg%5Dhttp%3A//i68.tinypic.com/2uh5lk6.png[/img]
  15. Υπάρχουν Bluetooth ακουστικά με USB-C καλώδιο φόρτιση ; Ή αυτό το μικρό είναι το πρώτο/από τα πρώτα; https://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh24/specifications/ Επίσης, το Bluetooth 5.0 ακουστικά (που ακόμα έρχονται ) , πέρα από μεγαλύτερη εμβέλεια, θα φέρουν βελτίωση ήχου; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό να λέγεται κατηγορηματικα. Αυτό που βλέπω είναι ότι το LDAC είναι το μέγιστο που μπορείς να αγοράσεις τώρα, θα έχουν αυτό το codec τα κινητά με Oreo, και βέβαια χρειάζεται και το Bluetooth ακουστικό να υποστηρίζει το LDAC. Τέλος, η ποιότητα πάει πάνω προς κάτω: LDAC, aptX HD, aptX, a2dp. Οποιαδήποτε διόρθωση ευπρόσδεκτη.
  16. Το έχω δει δίπλα δίπλα με το ΧΖ Premium. Έχει βελτιωθεί η αίσθηση στο χέρι, είναι πολύ λεπτό και οι πλαινες καμπύλες βοηθάνε. Οι antennas αριστερά και δεξιά κόμψες, και έφυγε η πίσω κάτω μπάρα πλέον μομοκομματο αλουμίνιο. Αν και το ΧZP έχει γυαλί, δεν νιώθεις μεγάλη διαφορά στο χέρι με το ΧΖ1(περα από το μέγεθος που είναι αισθητή) , ίσως σε κρύο περιβάλλον να νιώθεις το κρύο μέταλλο. Είναι κλασικά πολύ γρήγορο, όπως και το Premium, φωτεινή οθόνη κτλ. Είδα στο μενού ότι δυστυχώς δεν έχει double tap to wake /sleep. Και ακριβώς δίπλα το Sony L1 mid range να έχει. Με το Oreo άλλαξε σε κάποιο βαθμό και το design στο μενού, που το χρειαζόταν. Μικρή αλλαγή και στο notification bar, και τα notifications λίγο διαφορετικά. Στα πολύ μικρά, είδα ότι δεν έχει το Xperia Answering Machine, και στο Music app μενού δεν έχει τα Podcasts. Το είδα σε μπλε, καλό χρώμα αλλά θα προτιμούσα σε μαύρο για να είναι μαύρο μπροστά(το deep sea black Xzp άλλο πράμα ). Άλλο ένα ποιοτικό flagship Sony, το πρώτο με Oreo , με ατού τη ταχύτητα (πιο γρήγορο από Pixel iPhone) που δε θα σε κουράσει/κολλάει ούτε μετά από 3 χρόνια. Και ο SD835 πολύ καλό chip (οι προηγούμενοι 810 και 820 είχαν θεματακια,ο 801 είχε βγει πολύ καλός). Α, έχει και headphone jack(δεν έχει wireless charging, όπως και κανένα Sony).
  17. Το δισέγγονο του Z3 Tablet Compact? http://cinemavine.com/wp-content/uploads/2016/09/passengers-movie-trailer-screencaps-lawrence-pratt-10-600x248.png Απή την ταινία Passengers, μάλιστα το ταμπλετ το σχεδίασε το Sony Europe's Design Center Να πω οτι κι εμένα το Ζ3TC δουλεύει αψογα
  18. Να εξηγήσω ότι το νούμερο δε φεύγει από το σπίτι, συνέχεια WiFi, είμαι Αγγλια και δε το χρησιμοποιώ. Στα APNs τα έσβησα όλα, " Access Point Name Settings are not available for this user "
  19. Κι εγώ το ίδιο, με: * Κλειστό roaming *Κλειστά δεδομένα * Με διάγραμμενα τα APN της Q Το πρόβλημα ξεκίνησε από 15 Ιουνίου, που άλλαξε το roaming Ευρώπη.
  20. Και πως γίνεται φράση δεδομένων? Πάλι άρχισε να μου τρώει 1ευρα. Με κλειστά δεδομένα και είχα πειράξει και τα ΑPN settings, το οποίο λειτούργησε για ένα μήνα.
  21. Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Είμαι Αγγλία τώρα και με τα data κλειστά και μόνο WiFi. Ήρθε 2 μέρες συνεχόμενα το ίδιο SMS ότι έγινε χρήση ιντερνέτ ΜΒ και έγινε χρέωση 1.01 την ημέρα. Δεν έχω ενεργοποιημένα πακέτα γιατί δε το χρησιμοποιώ. Φαίνεται από 15/6 που άνοιξε roming έχει σχέση. Που έκανες επικοινωνία?
  22. H Sony το μακρινο 2014 την πουλουσε 130 ευρω :O Τωρα ειναι περιπου στα 32 οπως ειπε ο φιλος, με εγγυηση Αμαζον. Καταλαβαινεις την ποιοτητα και απο τον φορτιστη, που εχει και μετασχηματιστη(!) και ποιοτητα καλωδιων Sony-δεν ειναι ομως micro USB.
  23. Κι ενώ πήγα για αγοράσω τη βάση φόρτισης του ταμπλέτ DK39, τυχαία είδα στο Αμαζον την λίγο πιο ακριβή βάση Sony BSC10. Έρχεται με φορτιστή που μοιάζει για λαπτοπ ,η βάση έχει έξοδο 1.8Α. , 40% σε μια ώρα φορτισε το ταμπλέτ ενώ έκανε streaming μουσική. Έχει Bluetooth NFC ηχείο Η βάση μεγάλη, ταμπλέτ κάθεται και όρθιο. Έχει υποδοχές για να φορτίσει τα Ζ1,Ζ2 κινητά, και τα Ζ2, Ζ3 ταμπλέτ. http://livedoor.blogimg.jp/kunkoku/imgs/7/6/767cec48.jpg
  24. DynamicBio

    Sony Xperia Z2

    Γνησια Σαμουραι η Sony, ξερει να κραταει τα μυστικα της. Μετα απο ομιλια στο chat στο website της, απο αποστολη email, απο τηλεφωνημα στο service της, κανεις δε μου ειπε ποσο κοστιζει η αλλαγη μπαταριας. Στειλτε το μας για ελεγχο και θα σας πουμε.Sony Αγγλια.
  25. Μια περιγραφή του Sony MDR XB70BT έχω εδώ και λίγες μέρες. Σε 6 δευτερόλεπτα από άνοιγμα συσκευασίας άκουγα μουσική: πάτημα Start, πλησίασμα NFC κινητού και ακουστικών, <ΟΚ> και αυτό ήταν*. Μενού Bluetooth δε μπαίνεις. Ένα μικρό θετικό και η ανθρώπινη και όχι ρομποτικη φωνή που λέει ότι συνδέθηκε, και όχι τα ενοχλητικά μπιπ μπιπ που κάνουν παλιά Bluetooth. Μουσική: Σαν ενσύρματα noise cancelling ακουστικά με super ήχο δεν είναι. Έχουν ικανοποιητικό ήχο και δυνατό μπάσο, άλλωστε διαφημίζονται σαν extra bass. Η μουσική είναι 'γεμάτη' και όχι τενεκεδένια. Design: Πολύ πιο ογκώδες φαίνεται στις φωτογραφίες, από κοντά είναι ένα λεπτό μικρό πράγμα. Ακόμα και το χρώμα είναι ένα classy γκρι. Το περίμενα πιο άχαρο. Το υλικό σαν silicone, έχει και ένα clip για να κρατιούνται μαζί τα ακουστικά, και δε γλιστράει από το λαιμό. Τα καλώδια είναι τύπου spaghetti και δε μπερδεύονται. Επειδή όλα τα electronics είναι στις άκρες, οι ψείρες είναι ελαφριες. Τρία κουμπιά για ήχο κάτω, πάνω και pause-start. Μου άρεσε πολύ το design του Sony SBH80, αλλά και αυτά από κοντά είναι μια χαρά. Ομιλία: Ακόμα και μέτρια ποιότητα ήχου αν είχε (για το άτομο που με άκουγε) θα γινόταν επιστροφή αμέσως, δε δέχομαι να δυσκολεύομαι να με ακούσουν. Εξεπλάγην θετικά, γιατί με άκουγαν πεντακάθαρα. Μια φορά ήμουν σε ποδήλατο και είχε αέρα, και ο συνομιλούντας δεν άκουγε το παραμικρό θόρυβο (εχω Sony κινητό). Θα ήθελα στο κινητό να λέει πόση μπαταρία απομένει όπως σε Bluetooth ηχεία που έχω (μήπως γίνεται;). Λένε για 9 ώρες χρήση αλλά ακόμα δε το τεστάρα + θέλει 2,5 ώρες φόρτιση,αρκετουτσικη. Ένα αρνητικό ότι όταν φορτίζει δε δουλεύει, κλείνει . * Edit Εστω οτι τα ακουστικα ειναι κλειστα (power off). Οταν πλησιαζω το NFC( κινητο ανοιχτη οθονη), τα ακουστικα και κανουν Power On και συνδεονται. Βολευει πολυ αλλα ...πως γίνεται να κάνουν power on?To κανουν αλλα ακουστικα? Με Bluetooth NFC ηχεία δε γίνεται.
×
×
  • Create New...