Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι, έτσι ακριβώς. Τα επιπλέον ευρώ που δίνει δώρο πρέπει να τα καταναλώσεις είτε με κλήση είτε με αποστολή μηνυμάτων και όχι με αγορά κάποιου πακέτου.

[ f i l i p p o s ]

Συμφερει γιατι σε ενα μηνα χανεις τα διπλασιαζομενα ευρω. Οποτε ξοδεψε τσ σε ομιλια, σμς η και ημερησιο mobile internet

Συμφερει γιατι σε ενα μηνα χανεις τα διπλασιαζομενα ευρω. Οποτε ξοδεψε τσ σε ομιλια, σμς η και ημερησιο mobile internet

και σε διαγωνισμούς προς το τέλος των 30 ημερών!!!:p

Οχι ειναι μόνο για κανονικούς αριθμούς!

ευχαριστω!

Ναι.Και αυτό είναι το παράξενο.Πριν ενημερώσω δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Κανε μια εκκαθαριση δεδομενων και ισως διορθωθει. Ή απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση!

Καλά αυτή εφαρμογή σε μένα έχει κολλήσει με το παλιό υπόλοιπο οταν έβαλα κάρτα και έβαλα νεα πακέτα αρνιόταν συνεχεία να κάνει ανανέωση:mad: .....

Τα πακέτα εξωτερικού είναι να παίρνω τηλέφωνο απο Ελλάδα προς π.χ. Γερμανία σε κινητά η σταθερό ετσι ?

:ninja:

Καλά αυτή εφαρμογή σε μένα έχει κολλήσει με το παλιό υπόλοιπο οταν έβαλα κάρτα και έβαλα νεα πακέτα αρνιόταν συνεχεία να κάνει ανανέωση:mad: .....

Τα πακέτα εξωτερικού είναι να παίρνω τηλέφωνο απο Ελλάδα προς π.χ. Γερμανία σε κινητά η σταθερό ετσι ?

εισαι σίγουρος οτι εχεις την τελευταία έκδοση ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Δεν ξέρω μπορεί και παλιά

πρεπει να εχεις τη τελευταια αλλιως δε λειτουργει.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

φιλιππε σ'ευχαριστω για την βοηθεια..να'σαι καλα..τι λες συνφερει αυτο ή στο τελος θα μου φαει ολη την καρτα;;

κοίταξε... τα επιπλέον που δινει ειναι δώρο

οπότε καλοδεχούμενα γιατι σου προσφέρουν επιπλέον χρόνο ομιλίας χωρις να πληρώσεις κάτι γι αυτό.

Στο χέρι σου ειναι να προσέξεις πόσο θα μιλήσεις ωστε να μην φας την κάρτα σου.

Συνεπώς φυσικά και συμφέρει

[ f i l i p p o s ]

καλημερα, μου πηρανε την κυριακη απο το αεροδρομιο απο καταστημα βιβλιων μια αποδειξη ανανεωσης 20 ευρω και μου την εδωσαν σημερα αλλα ειναι Wind και οχι Q:( ξερει κανεις αν περναει σε Q η αν υπαρχει καποια λυση?? thanks!!
myphone_2.png

καλημερα, μου πηρανε την κυριακη απο το αεροδρομιο απο καταστημα βιβλιων μια αποδειξη ανανεωσης 20 ευρω και μου την εδωσαν σημερα αλλα ειναι Wind και οχι Q:( ξερει κανεις αν περναει σε Q η αν υπαρχει καποια λυση?? thanks!!

Σε Q δεν περναει και η μονη λυση ειναι να την επιστρεψεις στο καταστημα στο αεροδρομιο και αν δεχτουν να στην αλλαξουνε.Αλλιως μπορεις να την δωσεις σε καποιον δικο σου με Wind...αλλη λυση δεν ξερω αν υπαρχει. :/

Σε Q δεν περναει και η μονη λυση ειναι να την επιστρεψεις στο καταστημα στο αεροδρομιο και αν δεχτουν να στην αλλαξουνε.Αλλιως μπορεις να την δωσεις σε καποιον δικο σου με Wind...αλλη λυση δεν ξερω αν υπαρχει. :/

ευχαριστω για την απαντηση! η αληθεια ειναι οτι για να παω αεροδρομιο θα μου κοστισει οσο και η καρτα:) οποτε το ξεχναω και εχω και την ατυχια και οι φιλοι να εχουν Q κανεις Wind:( φτουυυυυ!!!!

myphone_2.png

ευχαριστω για την απαντηση! η αληθεια ειναι οτι για να παω αεροδρομιο θα μου κοστισει οσο και η καρτα:) οποτε το ξεχναω και εχω και την ατυχια και οι φιλοι να εχουν Q κανεις Wind:( φτουυυυυ!!!!

Δοκίμασες να κάνεις την ανανέωση χρόνου; Δε νομίζω να έχεις να χάσεις κάτι...

Κριμα..δεν πειραζει καποιος θα βρεθει...!Εξαλλου κραταει πολλους μηνες χωρις να ληξει και μεχρι τοτε ποτε δεν ξερεις.Κρατησε την :)

Δοκίμασες να κάνεις την ανανέωση χρόνου; Δε νομίζω να έχεις να χάσεις κάτι...

μολις το δοκιμασα...τζιφος:rolleyes:

myphone_2.png

μολις το δοκιμασα...τζιφος:rolleyes:

Αν δεν εχεις κανενα γνωστο σου γιατι δεν το βγαζεις στο forum να το πουλησεις; Εστω και με λιγα € κατω προκειμενου να μην τα χασεις ολα.

Αν δεν εχεις κανενα γνωστο σου γιατι δεν το βγαζεις στο forum να το πουλησεις; Εστω και με λιγα € κατω προκειμενου να μην τα χασεις ολα.

ναι δυστυχως απο παρεα και γνωστους δεν τυχαινει να εχει καποιος Wind θα δω τωρα απλα νομιζα επειδη ειναι ιδια εταιρια μηπως υπηρχε τροπος:) ευχαριστω για τις απαντησεις:):)

myphone_2.png

Μου ήρθε μήνυμα διπλασιασμό της 5€ και ερώτηση αφού έχω ενεργοποίημενα πακέτα προς όλους και MB που να ξοδέψω τα δωρεάν 5€
:ninja:

Μου ήρθε μήνυμα διπλασιασμό της 5€ και ερώτηση αφού έχω ενεργοποίημενα πακέτα προς όλους και MB που να ξοδέψω τα δωρεάν 5€

Το ιδιο μουρχεται και σε μενα και το αγνοω. Αφου δεν ειναι για πακετα αχρηστα ειναι.

Το ιδιο μουρχεται και σε μενα και το αγνοω. Αφου δεν ειναι για πακετα αχρηστα ειναι.

Μου εχει ερθει 4 φορες αυτο το μηνυμα απο τον Μαιο και μετα και εννοειται δεν βαζω. (δεν το εχω για πρωτο νουμερο)

• This topic was unpinned, featured and pinned