Jump to content

mpimp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpimp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

mpimp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω φιλε...δηλαδη αν παω διακοπες δεν θα εχω ιντερνετ αν παρω το wifi και δεν βρω δικτυο;; αν το χρησιμοποιω σαν κινητο με αγορα πακετου απο what's up MB που δινει παλι δεν θα εχω ιντερνετ. για πες μου την γνωμη σου ποια συμφερει να παρω.ευχαριστω!
  2. Καλησπέρα σε ολους! θα ήθελα να ρωτησω να μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το συγκεκριμενο ταμπλετ.. λεει οτι εχει wifi οκ καταλαβαινω οτι ειναι το ασυρματο δικτυο. καποιο αλλο μοντελο που γραφει και 3G ποια η διαφορα; δηλαδη μπορεις να συνδεθεις στο διαδικτυο κ ενσυρματα; Θέλω να μου ειπε αν γνωριζετε γι'αυτο το μοντελο και αν συμφερει να το αγορασω στην τιμη γυρω στα 270 που το εχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :)
  3. mpimp

    Q VS. Free2GO

    Οπως εχω ξαναγραψει εχω Q και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Αλλα επειδη δεν συμφερει το πακετο προς ολους που σου δινει μονο 60 με 3 ευρω σκεφτηκα να αγορασω κ αλλον ενα αριθμο f2g για προς ολους.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ισχυει ακομα το bonus που με μια 10 ευρω ανανεωση παιρνεις αυτοματα 300 προς ολους χωρις να σου φαει απο την καρτα.Ευχαριστω!!!
  4. φιλιππε σ'ευχαριστω για την βοηθεια..να'σαι καλα..τι λες συνφερει αυτο ή στο τελος θα μου φαει ολη την καρτα;;
  5. καλησπερα.πριν λιγο μου εστειλα η Q μια προσφορα με sms το οποιο γραφει: Διπλασια αξια καρτας για την 1η ανανεωση που θα κανεις εως της 17/06 απο 5 ευρω! Ο Επιπλεον χρονος διαρκει 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για την αγορα πακετων Αυτό που καταλαβαίνω ειναι οτι σου διπλασιαζει μεχρι της 17 της αξια της καρτας και δεν ισχυει για πακετο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι μετα απο της 30 ημερες χανεις την αξια που σου εχει δωσει.Δηλαδη ας πουμε τα 5 επιλεον ευρω πρεπει να τα μιλησεις σε αλλα δυκτια χωρις πακετο;; Αν γνωριζει κ καταλαβε κανεις ας μου απαντησει.Ευχαριστω!
  6. mpimp

    Q VS. Free2GO

    η Q παιδια ειναι η καλυτερη...! ειχα what's up και ολα τα λεφτα μας εφευγαν στις καρτες. Πλέον πηρα Q και σωθηκα. Πιστευω πως ειναι η καλυτερη καρτοκινητη αυτη την στιγμη με τις καλυτερες χρεωσεις ειδικα προς wind/q. Αν βγαλει και καλυτερη προσφορα προς ολους θα ειναι πλεον μακραν το καλυτερο.Γνωριζετε αν θα βγαλει κατι τετοιο;;
  7. δηλαδη θα βγαινει καλος ο καφες ή οχι;για το αφρογαλο πρεπει να το χτυπαω κ αυτο ξεχωριστα οπως στις καφετεριες; Πιστευω χωρις να ξερω πως ειναι απο τις καλυτερες.παντως σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Nespresso λες ε; Βρηκα αυτο απο την ιστοσελιδα της τασσιμο: http://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=1001
  8. καλησπερα σε ολους κ' καλη χρονια!!!! Εχω καποιες αποριες σχετικα με την τασσιμο μηχανη για espresso. Σκεφτομαι να παρω την TASSIMO T40,αλλα αν γνωριζει καποιος να μου πει, αν φτιαχνει και κρυα ροφηματα,(freddo) γιατι εχω ακουσει πως δεν φτιαχνει. Και τελος αν ειναι ευκολο απο μεγαλα super market να βρω καψουλες. Ευχαριστω πολυ!!!!!
×
×
  • Create New...