Jump to content

Arky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Arky

  • Ημ. Γέννησης 11/02/1974

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Arky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο, δούλεψε. Και να σκεφτείς ότι (πίστευα) ότι έχω ξεσκονίσει το thread.. :-) . Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την υπομονή σου!
  2. Ρε παιδιά, έχει rootαρει κανείς το κινητό μετά το πέρασμα της 2.3.6 (4.5.1-134_DFP-231)? Εχω δοκιμάσει ότι προτείνουν στο xda αλλά ... τζίφος!!
  3. Χμμμ, νομίζω ότι να πάω κατευθείαν από μαμισια σε CM10 είναι πολύ προχωρημένο για εμένα. Λέω να ξεκινήσω από την CM 7.2 , δεν την θεωρείς πιο stable?
  4. Γεια χαρά σε όλους Ειμαι κάτοχος του Defy+ εδω και κανένα 10μηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν λίγες μέρες είπα να το flashαρω (το ανέβαλα εδώ και καιρό λόγω έλλειψης χρόνου) και έβαλα την 2.3.6 (4.5.1-134_DFP-231) απο 2.3.5 που είχα από την μάνα του. Εκτός από την οθόνη του κλειδώματος και το ότι το τηλέφωνο ΔΕΝ είναι πια rooted όμως δεν βλέπω καμμιά προφανή διαφορά. Ερωτήσεις λοιπόν: α) Μετά την νέα έκδοση, το τηλέφωνο έχει κρατήσει τα πάντα που είχα περασμένα, μαζί με τα settings τους (όχι ότι με χάλασε βέβαια αυτό) . Είναι λογικό / σωστό ή θα έπρεπε να κάνω factory reset πριν? β) Αν βάλω κάποια custom rom από αυτές που προτείνετε εδώ και στο xda, εκτός από τις βελτιώσεις, θα χάσω κάποια σημαντική λειτουργικότητα που υπάρχει τώρα αλλά δεν είναι συμβατή με αυτές?
  5. Συγνώμη, πως προκύπτει αυτό; Έχεις κάποιο link ; Μου φαίνεται λίγο περίεργο, δεδομένης και της σχέσης Google - Motorola
  6. Καλησπέρα. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το 6710 ως modem? Θέλω να βάλω μέσα μια κάρτα Cosmote Internet on the go, δηλαδή να μην αγοράσω το USB modem. Είναι εφικτό αυτό?
  7. Σβήσε ένα από τα SMS που έχεις αποθηκευμένα ΣΤΗΝ SIM και θα είσαι ΟΚ!
  8. Πρέπει να εισαι σε T9 mode και να πατησεις σ και 3 ή 4 φορές το 0 Προφανέστατο... :lol:
  9. Το κινητό έχει κανονικό ελληνικό Τ9!!!
  10. Εγώ παντως στην θέση σου θα τις έκανα export με κάποιον τρόπο (είτε από το Outlook είτε από το Samsung PC Studio) ,μετά copy-paste σε ένα Notepad, θα έκανα εκεί τις διορθώσεις μου και μετά ξανά import. Εϊναι λίγο μπελάς αλλά είναι σίγουρη λύση
  11. Ναι, σαφώς και μπορεί να είναι διαφορετικών εταιριών
  12. Σε εμένα πάντως δεν συμβαίνει, η αναζήτηση γίνεται κανονικά. Όλα μου τα ονόματα είναι στα Ελληνικά
  13. Λοιπόν, στην δική μου περίπτωση το θέμα ήταν το εξής: Όταν πέρασα τις επαφές με bluetooth από ένα αλλο Samsung, στο D880 ήταν επιλεγμένη η σειρά "Ονομα Επίθετο". Τις έσβησα όλες, τις ξαναπέρασα με επιλεγμενο το "Επιθετο Ονομα" και έφτιαξε. Βέβαια ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει και αυτό είναι bug
  14. Σε εμένα πάντως, με χρήση bluetooth η δεύτερη SIM ακουγεται μεν λιγότερο δυνατά αλλά όχι σε τραγικό βαθμό, δεν νομίζω ότι είναι αποτρεπτικό..
  15. Αγόρασα το κινητό το Σάββατο. Πρώτες εντυπώσεις (με 2 sim) πολύ θετικές αν και δεν το έχω ψαξει και πάρα πολύ ακόμα. Εχει ένα bug που δεν ξέρω αν το έχει συναντησει καποιος άλλος. Δεν μπορεί να sortαρει τις επαφές με "Έπίθετο Όνομα" αν και το επιλέγω. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό? H firmware version είναι η D880BDHE2. Υπάρχει καμμία νεότερη?
×
×
  • Create New...