gerstavros2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Νομίζετε ότι δεν διαβάζουν το φόρουμ;:rolleyes: όποιος πρόλαβε πρόλαβε.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 βιντεοκληση δεν μπορούμε να κάνουμε με την q? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 σε μια σπανια σπαταλη μου ,με προοπτικη επενδυσης ομως,εβαλα ενα 20ρικο,μετα απο σμσ τριπλασιασμου.αποτελεσμα γυρω στο 55 ρικο χρονο ομιλιας ,15 ωρες ομιλιας κ 1200 σμσ προς wind & Q και επιπλεον,επειδη ειμαι παλιος πελατης,που ανανεωνα μεσω ιντερνετ,αλλα 6.7 ευρω περιπου :D ελπιζω μονο να μου μεινουν στην καρτα :p αντε κ σε μια καλη προσφορα ιντερνετ!!!! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 σε μια σπανια σπαταλη μου ,με προοπτικη επενδυσης ομως,εβαλα ενα 20ρικο,μετα απο σμσ τριπλασιασμου.αποτελεσμα γυρω στο 55 ρικο χρονο ομιλιας ,15 ωρες ομιλιας κ 1200 σμσ προς wind & Q και επιπλεον,επειδη ειμαι παλιος πελατης,που ανανεωνα μεσω ιντερνετ,αλλα 6.7 ευρω περιπου :D ελπιζω μονο να μου μεινουν στην καρτα :p αντε κ σε μια καλη προσφορα ιντερνετ!!!! Και γω τα ίδια. Έχω 65€ πλέον. :) 5€ 500ΜΒ είναι καλά αρκεί να το κρατήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλα ειναι,αλλα υπερβολικα για μενα..τα 100 με αρκετη χρηση δε τα εφτανα ποτε στο παρελθον...θα προτιμουσα ειτε πακετο 500ΜΒ για οσο χρονο θελουμε,ειτε 100/μηνα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) σε μια σπανια σπαταλη μου ,με προοπτικη επενδυσης ομως,εβαλα ενα 20ρικο,μετα απο σμσ τριπλασιασμου.αποτελεσμα γυρω στο 55 ρικο χρονο ομιλιας ,15 ωρες ομιλιας κ 1200 σμσ προς wind & Q... Τις 15 ώρες και τα 1200 sms, πώς τα πήρες. Αυτό το 50% επιπλέων μου το δίνουν μόνο αν βάλω 15€, μια φορά που έβαλα 30€ μου έδωσε πάλι το bonus των 15€. Αδικία μου φαίνεται που δεν έστειλαν σε όλους το μήνυμα διπλασιασμού, ενώ σε κάποιους έχουν στείλει δυο και τρεις φορές μήνυμα τριπλασιασμού. Edited March 10, 2012 by talos_2002 Έτσι ήθελα! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 προφανως επειδη εβαλα 20ρικο..ναι αδικια ειναι...αλλα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τα mb που απομένουν από μια ενεργοποίηση πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις πριν την λήξη του πακέτου? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τα mb που απομένουν από μια ενεργοποίηση πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις πριν την λήξη του πακέτου? Όχι. Τελειώνουν μετά από 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 αν βάλω δηλαδη σημερα μια 20αρα απο κατάστημα θα μου το διπλασιάσει? Και μένουν αυτά τα λεφτά η είναι για ενα μήνα μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 videocall γίνετε με την q? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ρε παιδια σε εμενα ποτε μα ποτε δεν εχει ερθει sms για διπλασιασμο χρηματων και ταιζω καλα την qcard τι να κανω?να παρω τηλ και να του πω δηθεν οτι ανανεωσα και δεν πηρα διπλασιασμο θα πιασει λετε?που παιρνεις τηλ και τι χρεωση εχει?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ρε παιδια σε εμενα ποτε μα ποτε δεν εχει ερθει sms για διπλασιασμο χρηματων και ταιζω καλα την qcard τι να κανω?να παρω τηλ και να του πω δηθεν οτι ανανεωσα και δεν πηρα διπλασιασμο θα πιασει λετε?που παιρνεις τηλ και τι χρεωση εχει?ευχαριστω. 2119993000 από σταθερό.....;) Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα guys. Προχτές μοίρασαν στο ΤΕΙ Πειραιά αρκετά νουμερα Q ωστόσο μου κάνει εντύπωση που 2-3 φιλοι πηραν και τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειαστεί να δηλώσουν στοιχεία. Εχω χασει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) Καλησπέρα guys. Προχτές μοίρασαν στο ΤΕΙ Πειραιά αρκετά νουμερα Q ωστόσο μου κάνει εντύπωση που 2-3 φιλοι πηραν και τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειαστεί να δηλώσουν στοιχεία. Εχω χασει κάτι? πότε εγινε αυτο κ δεν πήρα χαμπαρι? εκει ήμουν:p και κάτι άλλο (έχω ανοιξει κι αντίστοιχο θέμα αλλά τίποτα:|). σε μένα η Q χρεώνει την πρόσβαση στο 0.facebook.com! συμβαίνει κ σ άλλους αυτό? Edited March 14, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis75 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 τι προσφορές ή πακέτα υπάρχουν για ιντερνετ από το κινητό; Ψάχνω να έχω περίπου στα 500mb , υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ναι, 500μβ με 5€ για ενεργοποιήσεις μέχρι τέλος του μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis75 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 και πως το κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 δες εδω 10 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα guys. Προχτές μοίρασαν στο ΤΕΙ Πειραιά αρκετά νουμερα Q ωστόσο μου κάνει εντύπωση που 2-3 φιλοι πηραν και τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειαστεί να δηλώσουν στοιχεία. Εχω χασει κάτι? πότε εγινε αυτο κ δεν πήρα χαμπαρι? εκει ήμουν:p και κάτι άλλο (έχω ανοιξει κι αντίστοιχο θέμα αλλά τίποτα:|). σε μένα η Q χρεώνει την πρόσβαση στο 0.facebook.com! συμβαίνει κ σ άλλους αυτό? Offtopic: Καλησπέρα!! :) Όλο το ΤΕΙ Πειραιά στο myphone μπαίνει; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εμενα αλλο ειναι το θεμα μου! Δεν θα πρεπε μη δηλωμενο καρτοκινητο να μην λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εμενα αλλο ειναι το θεμα μου! Δεν θα πρεπε μη δηλωμενο καρτοκινητο να μην λειτουργει?ίσως ήταν δηλωμένα σ άλλους..? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Αν τα πήραν από περίπτερο είναι στο όνομα του περιπτερά Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 υπάρχει τρόπος να δω σε ποιον πάροχο ανήκει ένας αριθμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Από κινητό vodafone στείλε δωρεαν τον αριθμό στο 1292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts