elias_ps Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Από Q γίνεται απευθείας φορητότητα σε F2G η μπορώ να παω μόνο μέσω διπλής φορητότητας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 απευθειας... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Οπότε χρειάζονται περίπου 15 μέρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Οπότε χρειάζονται περίπου 15 μέρες; Ναι.. Περίπου τόσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Οπότε χρειάζονται περίπου 15 μέρες; 10 εργάσιμες για την ακρίβεια... Αν τους πιέσεις μπορεί και να κερδίσεις κανά 2 μέρες ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornapster Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 H Q είναι πιο φθηνή απο την Frog ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 H Q είναι πιο φθηνή απο την Frog ή μπα? τα ίδια είναι από όσο θυμάμαι...δεν ξέρω σίγουρα εάν έχει κ η Frog φτηνό σμσ στο εξωτερικό όπως η Q. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 H Q είναι πιο φθηνή απο την Frog ή μπα? Εάν θυμάμαι καλά η μόνη διαφορά είναι στη χρέωση στα sms προς εξωτερικό.Η Frog το έχει το sms 0.04€ ενώ η Q το έχει 0,02€~!.Σιγά τη διαφορά!~:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornapster Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Έχω πετάξει πόσα χιλιάρικα σε κάρτες ρε παιδιά, δεν παλεύεται η κατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Απαντώ στο δικό μου " Θέμα: Προβληματάκια με την Q Στις 23/6 πήρα Q για να στέλνω sms στο εξωτερικό, κυρίως. Πήρα αυτό με τα 5€ σε 5 μήνες. Δεν έχω κάνει ακόμα καμία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Στην αρχή όλα καλά, έστειλα μερικά sms. Επίσης έστειλα κατά λάθος ένα sms σε αριθμό που άρχιζε από 917xxxxx. Από τότε: 1. Κάλω το 1225 και μου λέει πάντα ότι το υπόλοιπο μου είναι 86 ευρωλεπτά -πάντα το ίδιο από τις 23 Ιουνίου ενώ από τότε έχω στείλει καμιά 30αριά sms και έχω κάνει και κλήση. Να χαρώ ή να ανησυχήσω; 2. Εδώ και 4-5 μέρες δεν παραδίδονται πλέον τα sms μου στις ΗΠΑ. Αποστέλλονται, φεύγουν από τα Εξερχόμενα και πάνε στα Απεσταλμένα και περιμένω αναφορά και όταν έρχεται μετά από 1-2 μέρες είναι "Failure". Το κινητό εκεί είναι σίγουρα ανοιχτό, μιλάμε κάθε μέρα. Σε cosmote και vodafone που έστειλα δοκιμαστικά παραδόθηκαν κανονικά. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα; 3. Δεν θέλω να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια, και δεν θέλω να μου φάει το (άγνωστο) υπόλοιπο μου άδικα. Πού να πάω για να ρωτήσω, σε καταστημα Wind; Αύριο θα προσπαθήσω να πάω σε κατάστημα Wind, σας γράφω όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζω για ενημέρωση και για να γίνεται συζήτηση! Αυτά, ευχαριστώ! " Ε, λοιπόν, γελάσαμε πάλι! Πήγα σε κατάστημα Wind να ρωτήσω για το πρόβλημα με τα SMS από την Qcard μου που δεν παραδίδονται στις ΗΠΑ. Και ο υπάλληλος μου είπε να πάρω το 11880 να μου πει ποιο είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών Q για να πάρω εκεί να ρωτήσω για το προβλημα που έχω!!! Εξαιρετικό! :lol: Μετά πήρα από το Qcard κινητό το 1222 (εξυπηρέτηση πελάτων). Η χρέωση είναι 0,25€ ανά λεπτό!!! Απίστευτο και καθόλου αστείο!!! :shock: Φυσικά, επειδή το υπόλοιπο μου ήταν ελάχιστο δεν πρόλαβα να μιλήσω και πολύ, μηδενίστηκε το υπόλοιπο και έκλεισε η γραμμή... λολ :lol: Πρόλαβα πάντως να μάθω ότι η Q δεν συνεργάζεται (πλέον?) με το δίκτυο της T-mobile και γι'αυτό δεν παραδίδονται τα μηνύματα μου στις ΗΠΑ. Μέχρι τις 20 Ιουλίου περίπου πάντως τα SMS παραδίδονταν κανονικά. Επίσης, ΟΚ, μόλις μηδενίστηκε το υπόλοιπο μου και πήρα το 1225 μου είπε (επιτέλους) το σωστό υπόλοιπο, "το υπόλοιπο σας είναι μηδέν ευρώ". :lol: Μιλάμε για τρελή μούφα η Qcard αλλά βγάζει γέλιο τουλάχιστον! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: Η Q ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ όπως με είχε καλομάθει η Vodafone... Για οποιδήποτε πρόβλημα πρέπει να πληρώσεις ακριβά για να επικοινωνήσεις με κάποιον εκπρόσωπο τους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 internet μέσω wap θα βάλουν ποτέ; επιτέλους έλεος πια....δεν μας ενδιαφέρουν τα ringtones και λοιπές αηδίες που μας «προσφέρει»...http://www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/sleep.gifhttp://www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/rant2.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Για οποιδήποτε πρόβλημα πρέπει να πληρώσεις ακριβά για να επικοινωνήσεις με κάποιον εκπρόσωπο τους!!! Δεν υπάρχει στην περιοχή σου κανένας αντιπρόσωπος της Q-Card για να ρωτήσεις??:worry:.Για δες ΕΔΩ.Μην βάλεις όμως κατάστημα Wind αλλά να πάς πιο κάτω που κάνει Search για αντιπροσώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 καλησπερα σας! εχω μια απορια σχετικα με την q card, ελπιζω να με βοηθησετε να τη λυσω. ο τιμοκαταλογος που υπαρχει στο website ισχυει; γιατι δεν αναφερει τιποτα για τα sms με 0,02 ευρω; (η μηπως το γραφει καπου και απλα εγω δεν το προσεξα; ισως παιζει κι αυτο...:O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 καλησπερα σας! εχω μια απορια σχετικα με την q card, ελπιζω να με βοηθησετε να τη λυσω. ο τιμοκαταλογος που υπαρχει στο website ισχυει; γιατι δεν αναφερει τιποτα για τα sms με 0,02 ευρω; (η μηπως το γραφει καπου και απλα εγω δεν το προσεξα; ισως παιζει κι αυτο...:O) http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=222&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σε ευχαριστώ johnthegreek , μου φαίνεται από τα νεύρα μου δεν μπορώ να βρω τίποτα στο σάιτ τους. Λοιπόν, έχει κοντά μου ένα τέτοιο σημείο πώλησης Q, θα πάω σε πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να μην είναι μόνο σημείο πώλησης αλλά να ξέρουν και τίποτα άλλο... -γιατί ακόμα γελάω με το "να πάρετε το 11880" του πωλητή της WIND [το οποίο μου το είπε με απόλυτη επαγγελματική σοβαρότητα ο τύπος, λες και μου έδινε τη λύση σε όλα μου τα προβλήματα :lol: ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Μήπως ξέρει κανείς(:help:)αν η Q-card έχει ήχους για να ακούνε(:music:)όσοι σε καλούνε;(π.χ wind my tone, calling tunes).:thanks: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Όχι δεν έχει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Κρίμα!Δεν θέλω να κάνω φορητότητα:).Με συμφέρουν οι χρεώσεις της Q.Ο αδερφός μου μού λέει ότι καλύτερη είναι η :frog: και καλύτερα να κάνω φορητότητα.Εξάλλου, δεν θέλω οποσδήπωτε να βάλω calling tune!Μια χαρά είναι και Q! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εάν θυμάμαι καλά η μόνη διαφορά είναι στη χρέωση στα sms προς εξωτερικό.Η Frog το έχει το sms 0.04€ ενώ η Q το έχει 0,02€~!.Σιγά τη διαφορά!~:lol: Ναι, γιατί η Q, στα μηνύματα έχει χρεώσεις 0,02 για εξωτερικό και 0,04 για εσωτερικό:shock:.Τί αναποδιά κι αυτή:wacko:!:hypno::w00t: Καλύτερα να έβαζε το 0,02 για εσωτερικό! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 μα δεν την συμφερει αφου εσυ τα περισσοτερα μηνυματα τα στελνεις στο εσωτερικο... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Απαντώ στο δικό μου " Θέμα: Προβληματάκια με την Q Στις 23/6 πήρα Q για να στέλνω sms στο εξωτερικό, κυρίως. Πήρα αυτό με τα 5€ σε 5 μήνες. Δεν έχω κάνει ακόμα καμία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Στην αρχή όλα καλά, έστειλα μερικά sms. Επίσης έστειλα κατά λάθος ένα sms σε αριθμό που άρχιζε από 917xxxxx. Από τότε: 1. Κάλω το 1225 και μου λέει πάντα ότι το υπόλοιπο μου είναι 86 ευρωλεπτά -πάντα το ίδιο από τις 23 Ιουνίου ενώ από τότε έχω στείλει καμιά 30αριά sms και έχω κάνει και κλήση. Να χαρώ ή να ανησυχήσω; To πακέτο των 5 ευρώ σου προσθέτει 1 ευρώ τον μήνα. Σε αντίθεση όμως με άλλες εταιρίες αυτό το 1 ευρώ δεν στο λέει στο υπόλοιπο σου . Είχες λοιπόν 1,86 ευρώ . Όσο μιλάς με το 1 ευρώ ή στέλνεις μηνύματα εξακολουθεί να λέει ότι έχεις 0.86 Μόλις εξαντληθεί αυτό το 1 ευρώ αρχίζει πάλι και μειώνετε το υπόλοιπο σου Μετά τις 23 /8 θα πρέπει να μπήκε και το τρίτο ευρώ και τώρα μιλάς ... με μηδενικό υπόλοιπο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Έχω ένα αριθμό που όταν τον καλώ μου λεει ότι προσωρινά δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις. Όμως όταν τον ανοίξω βρίσκει κανονικά το δίκτυο. Κάρτα όμως δεν μπορώ να του βάλω ούτε από αυτόν, ούτε από άλλο αριθμό... Έληξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Έχω ένα αριθμό που όταν τον καλώ μου λεει ότι προσωρινά δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις. Όμως όταν τον ανοίξω βρίσκει κανονικά το δίκτυο. Κάρτα όμως δεν μπορώ να του βάλω ούτε από αυτόν, ούτε από άλλο αριθμό... Έληξε; Πάρε κάποιον π.χ πάρε στο σπίτι σου αλλά μην κάνεις αναπάντητη,περίμενε για 3-4 δευτερόλεπτα και κλείστο.Σε λίγα λεπτά μετά την κλήση θα σου έχει ενεργοποιηθεί ο αριθμός σου και θα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Αν προσπαθήσω να καλέσω μου λέει ότι "η κλήση αυτή δεν είναι επιτρεπτή". Καμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 και εγω το ειχα παθει και θα δεις σε λιγες μερες που θα σου κοπει το σημα.. δηλαδη εληξε... (μονο στο κεντρο εξυπ. εμενα επαιρνε τηλ.) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts