Jump to content

Anonymous12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Anonymous12

  1. Παρατηρείτε τις τελευταίες ημέρες καμιά καθυστέρηση στην ενημέρωση της q?? Εδώ και μέρες μου έρχεται μήνυμα ειδοποίησης ότι μου τελειώνει το υπόλοιπο όταν έχει ήδη τελειώσει. :S
  2. Στο The Body Shop έχει απίθανα αρώματα!Και όλα δικής τους παραγωγής!Έχω δει όμως μόνο γυναικεία...και όχι μόνο αρώματα....καλλυντικά, σαπουνάκια, πετσέτες κ.λπ.
  3. Κουκλί ο Κούκι, αλλά επειδή έχω μια πιο μεγάλη αγάπη στις γάτες :love:, η Βίκυ είναι αξιαγάπητη!! :love: Από δω 2 γατάκια -αδερφάκια, αγόρια-, τα οποία δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. http://i49.tinypic.com/hrj0j7.jpgZzZzZzZzZ.... http://i45.tinypic.com/2uw3k.jpg http://i45.tinypic.com/n14gia.jpg http://i50.tinypic.com/xqdx7m.jpg
  4. Δυστυχώς έχω μόνο το συγκεκριμένο υπολογιστή και δεν μπορώ να κάνω "πειράματα".Μου φαίνεται πως ο cd driver είναι η μόνη και ασφαλής λύση.
  5. Έχω τα windows 7 starter σε netbook και κάθε φορά που το ανοίγω μου εμφανίζει μήνυμα για να κάνω recovery disks. Μπορώ αντί να αγοράσω cd drive εξωτερικό να περάσω τα windows σε ένα usb stick 4 GB που έχω ??
  6. Έχω Q εδώ και 2 χρόνια και με καλύπτει απόλυτα. Οι χρεώσεις ομιλίας είναι λίγο ακριβές αλλά από των συμβολαίων καλύτερες. Θα μπορούσαν την χρέωση ομιλίας από 0,25 να την κάνουν 0,21.
  7. Γαμάτη η σειρά!! Και ο 1ος, όσο και ο 2ος κύκλος!! Ξέρουν τι κάνουν σκηνοθέτης και συγγραφέας, αφού αυτό το "Bill?" στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου μας άφησε με κομμένη την ανάσα κυριολεκτικά!!! Ανυπομονώ για τον 3ο!!!
  8. Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζεται στην διαφήμιση των Bake Rolls?΄ Κάτι έχω πιάσει να λέει κάπως: ''And the magic is all around...'' Αν το ξέρει κάποιος παρακαλώ πείτε το!:)
  9. Εγώ πιστεύω πως σχετικά με την Σεράινα πέφτει λάδωμα. Στα τελευταία 5-6 (νομίζω) επεισόδια τα πάει υπερβολικά καλά, από 'κει που δεν τα πήγαινε καλά σε όσες δοκιμασίες κι αν κάνανε! Δεν ξέρω αν είδατε το επεισόδιο της Δευτέρας (18/01/10)...Ήταν ένα επεισόδιο που ασχοληθήκανε με το παρελθόν συγκεκριμένα με την επανάσταση της Γαλλίας....τελως παντων κατι με την Γαλλία. Κι εκεί προς το τέλος που θα λέγανε ποια θα φύγει κάνανε μια <<δοκιμασία>> μάλλον όχι δοκιμασία κάτι περισσότερο για χαβαλέ...Πηγαίνανε οι άλλες πίσω στο καμαρίνι και αλλάζανε ρούχα από αριστοκρατικά σε ό,τι θέλανε και η Σεράινα, ούτε καλά περπατούσε, είχε ένα βλέμμα φοβισμένο-και γενικά τελείως άσχετο.... και μετά της είπανε πως τα πήγε και καλά!:mad::mad:
  10. Έκανα επαναφορά συστήματος αλλά δεν είδα διαφορά. Μάλλον χειρότερα έγιναν τα πράγματα. Δεν διαβάζει καθόλου το cd drive το dvd των XP Home και δεν μπορώ να τα περάσω.:( Και το περίεργο είναι πως είναι ολοκαίνουργιο το dvd (μολις το αγόρασα) και δεν έχει ούτε μία γρατζουνιά πάνω!!!
  11. ΠΑΙΔΙΑ SOS!! Από σήμερα το μεσημέρι τα Windows και ο υπολογιστής μου τα'χουν παίξει!! Με λίγα λόγια: Όποτε ανοίγω τον υπολογιστή, μετά το "Starting Windows" μαυρίζει η οθόνη και μετά από κάνα 5 λεπτο μου βγάζει την οθόνη με τους δύο χρήστες που'χω δημιουργήσει. Μόλις πατήσω το χρήστη μου κάνει γύρω στα 30'' για να μου τον βγάλει σε μεγαλύτερη μορφή και να βάλω τον κωδικό μου. Το κουτί του κωδικού δεν ανταποκρίνεται και όταν λαβει τον κωδικό μπαίνει μόνο του (!!) μετά από 1 λεπτό! Μετά μου ξαναβγάζει μαύρη οθόνη για κάνα 5 λεπτο και συνεχώς κολλάει και στην αρχή έχω το basic theme. Μετά από 10 λεπτά και αν (!!) θα μου το ξαναγυρίσει σε aero μόνο του και θα ξανακολλήσει άλλες τόσες φορές!! Το αποτέλεσμα?? Μέχρι να κάνω αυτό το post ο υπολογιστής έχει κολλήσει 6 φορές!! Και σαν επίτηδες, το cd driver δεν διαβάζει το dvd με τα Windows XP Home που'χω. Τι να κάνω, βρε παιδιά?? Βοηθήστε με!! :cry:
  12. Ναι.Θα πρέπει να έχεις μαζί σου την κάρτα sim γιατί θα χρειαστείς τους κωδικούς που αναγράφονται πάνω.:)
  13. Παιδιά το πήρα σήμερα και είναι τέλειο.Τώρα <<κατεβάζω>> θέματα.Λοιπόν, τα πλήκτρα δεν είναι δύσκολα στην πληκτρολόγηση (για μένα).Αξίζει τα λεφτά του και όποιος έχει αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να το πάρει σίγουρα λέω πως πρέπει:happy::p.
  14. Παιδιά ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση της Lacta...μου φαίνεται σαν γαλλικό αλλά κάτι έπιασα και πρέπει να είναι αγγλικό.....τους στίχους δεν κατάλαβα, αλλά έχει την προφορά αγγλικών. Μιλάω για την διαφήμιση με μια κοπέλα που ενώ απολαμβάνει την σοκολάτα φεύγει ο σκύλος της και πηγαίνει σε έναν νεαρό και μετά αρχίζουν να φιλιούνται.....παρακαλώ πάααααρα πολύ όποιος ξέρει πως λέγεται να μου πει!:)
  15. Το παρήγγειλα σήμερα:happy:, αλλά επειδή πέσανε οι γιορτές (παραμονή+ανήμερα Χριστουγέννων) θα έρθει από βδομάδα:(. Μας είπε η κοπέλα ότι θα έρθει σε 4 εργάσιμες, οπότε να το περιμένω από την Τρίτη.....μόλις το πάρω θα κάνω εδώ ένα ποστ:D.. Ανησυχώ όμως και λιγάκι για όλα αυτά που λένε οι άλλοι, ότι δηλαδή γρατζουνιέται εύκολα, έχει χάλια camera + video κ.λπ. Εγώ το περιμένω πως + πως γιατί θέλω πολύ να ξεφορτωθώ το παλιό μου...!!;)
  16. Μήπως ξέρει κάποιος κάνα πρόγραμμα που να αλλάζει πράγματα στο menu των Nokia όπως το όνομα του δικτύου και διάφορα άλλα?? Thank you in advance.. :)
  17. Μάλλον εννοεί τα πακέτα που προσφέρει η δέσμευση τιμής (F2G1, F2G2 κ.α).
  18. Γεια σας παιδιά. Επειδή πρόκειται να το πάρω κι εγώ αυτό το κινητό, θα ήθελα να μάθω από αυτούς που το έχουν τεστάρει, 1. Αν δέχεται θέματα από το Nokia 3120 classic 2.Αν δέχεται παιχνίδια για S40 συσκευές 3.Αν είναι σκληρά τα πλήκτρα (δύσκολα στην πληκτρολόγηση) 4.Αν η κάμερά του είναι καλή -γιατί παρ' ότι τα 2 mega pixel που έχει κάποιοι επιμένουν να λένε πως μοιάζει με vga- 5.Αν έχει θέματα, πόσα είναι.. 6.Αν είναι όντως τόσο κακά τα ακουστικά Thanks!
  19. Μόλις είδα στο forum της Eidos ότι το Just Cause 2 θα βγει το Μάρτη 2010 και το demo του λίγες μέρες νωρίτερα! Κρίμα. :(
  20. Πήγαινε να δεις αν έχει μείνει στο stock κάποιου καταστήματος. Επίσης δες αν μπορείς να το παραγγείλεις μέσω κάποιου καταστήματος Vodafone. ;)
  21. Ναι, αλλά από τη στιγμή που τα Motorola είναι στις συμβατές συσκευές του παρόντος παιχνιδιού δεν θα έπρεπε να παίζει?? Δηλαδή, και η V3 version του παιχνιδιού που έχει φτιαχτεί δεν παίζει ούτε στο V3?? (γιατί νομίζω ότι το L6 είναι τόσο παλιό όσο το V3)
×
×
  • Create New...