Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PAIDIA GEIA SAS......................THELW NA ROTISW KATI.AN VALO STO KINITO MOU( C 905)TO POGRAMMA wayfinder APO TO INTERNET,THA XREONOMAI OTAN THA TO XRISIMOPIO H OXI?THELW NA MATHW AN AKSIZEI H OXI.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ασ'το να αποφορτιστει πληρως και μετα φορτισε το κλειστο ενα 8ωρο και ειναι οκ.

Επανελαβε 2-3 ακομα πληρεις αποφορτισεις και θα'χεις μπαταρια αστερι.

Αχά, ωραία! ευχαριστώ πολύ

Επίσης υπάρχει κανένα πρόγραμα που να τοποθετώ σε λίστα τα άτομα που έχουν γενέθλiα την ημερομηνία κτλ και το κινητό να μου το θυμίζει 1-2 μέρες πρίν? Η πολλά ζητάω? :p:p

Και κάτι άλλο, στο κινητό συνέχεια τρέχει μια εφαρμογή που είναι ένα H σε τετραγωνάκι γαλάζιο, τι ακριβώς είναι? μπορώ να το τερματίσω?

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Αχά, ωραία! ευχαριστώ πολύ

Και κάτι άλλο, στο κινητό συνέχεια τρέχει μια εφαρμογή που είναι ένα H σε τετραγωνάκι γαλάζιο, τι ακριβώς είναι? μπορώ να το τερματίσω?

Δεν είναι εφαρμογή, ειναι το 3G -

(H σημαίνει HSDPA :http://www.myphone.gr/library/article-42.html )

Για να το απενεργοποιήσεις:

Μενου-Ρυθμίσεις- Συνδεσιμότητα -Δικτυα Κιν. Τηλεφωνιας- Δικτυα GSM/3G

Επέλεξε "Μονο GSM" (λογικα θα είναι επιλεγμένο το "GSM kai 3G")

Έτσι θα σου κρατάει και περισότερο η μπαταρία ;-)

παιδια καλησπερα, το πηρα και εγω το κινητο, εκανα την πρωτη φορτιση, γενικες εντυπωσεις πολυ καλες, αλλα να ρωτησω κατι εχει εναν πολυ μικρο τζογο, οχι ενοχλητικο ομως, κουνιεται ελαχιστα η δεξια μερια του πανω μερους οταν ειναι ανοιχτο κινητο, σε εσας υπαρχει;το slide σε εσας ειναι πολυ σφικτο;

Εμένα στο W595 μου κουνιέται γενικά το slide! Περισσότερο η αριστερή του πλευρά και το νιώθω πιο πολύ όταν πατάω το πράσινο κουμπάκι.. Προσωπικά το θεωρώ πάρα πολύ ενοχλητικό.

Άλλες φορές πάλι δεν κουνάει, εξαρτάται πώς θα το ανοίξεις..

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Το αγόρασα σήμερα και εγώ το κινητό σε μαύρο χρώμα! πολύ καλό μέσα/έξω (με μια ματιά που το είδα) και επίσης έχω την εξής απορία, θέλει να το φωρτώσω μια φορά για 16 ώρες? Αν δεν κάνω λάθος αυτό γινόταν μόνο στις παλιές συσκευές...

Help! Δεν μπορώ να εκκινήσω το Update Service. Το κατέβασα το έκανα εγκατάσταση, δίαβασα τις οδηγίες κτλ και όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή λέει:

Application Error:

Adobe Flash version 8 or later is required. You can download Adobe Flash Player here: http://www.adobe.com/downloads/

Application will terminate.

Το έχω το flashplayer εγκατεστημένο και μάλιστα το 10!

Τι μπορεί να φταίει? Έκανα και reboot τον υπολογιστή μου αλλά τίποτα...

Δεν χρειάζεται να το φορτίσεις πολλές ώρες. Έχει μπαταρία λιθίου. Μέχρι να φορτίσει απλά κοίτα να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρους φόρτισης-εκφόρτισης..

Όσον αφορά στο Update Service, κάνε τον Flash Player install με τον Internet Explorer. Το είχα και 'γω αυτό το πρόβλημα..

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

παιδια καλησπερα, το πηρα και εγω το κινητο, εκανα την πρωτη φορτιση, γενικες εντυπωσεις πολυ καλες, αλλα να ρωτησω κατι εχει εναν πολυ μικρο τζογο, οχι ενοχλητικο ομως, κουνιεται ελαχιστα η δεξια μερια του πανω μερους οταν ειναι ανοιχτο κινητο, σε εσας υπαρχει;το slide σε εσας ειναι πολυ σφικτο;

Ναι και το δικό μου είναι έτσι. Λογικά όλα πρέπει να είναι...

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Τελικά το πήρα κι εγώ από Multirama se ασημί.

Πρ'ωτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Ευχάριστη έκπληξη το οτι φορτίζει απο τη θύρα usb του υπολογιστή.

Δύο παράξενα εντόπισα:

Πρώτον, παρόλο οτι το πήρα από multirama, έχει πλήκτρο πρόσβασης σο Myview της cosmote, ενώ εγώ έχω vodafone.

Δεύτερον, έστειλα μήνυμα sms μέσω του pc suite, και πήγε στα κινέζια (εννοώ με περίεργη και ακαταλαβίστικη προφανώς γραμματοσειρά)

Στη συνέχεια, έστειλα από το κινητό, και στο pc suite, εμφανίστηκε μια χαρά.

Μπορώ να κάνω κάτι;

Κι εγώ έτσι την πάτησα με το multirama.Απάτη κραχτή.Πες μου οτι το πήρες και με σύνδεση,εγώ τουλάχιστον το πήρα σκέτη συσκευή.

xθες εκανε κατι πολυ αλλοκοτο.

ενω ειχα κλειστο το gps, το googlemaps βρηκε με ακριβεια το που βρισκομαι.

κ απο την τελευταια φορα ειχα βρεθει απο αθηνα κρητη.

ειχα ανοιχτο μονο wifi κ παρ'όλ'αυτα βρηκε το που ειμαι.

μηπως ο διακοπτης enable/disable gps ειναι απατη ?

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα....

δεν μπορώ να πάρω σε κανέναν τηλέφωνο, ενώ μπορώ να στείλω και να δεχθώ μηνύματα κανονικά. Όταν καλώ τον αριθμό που θέλω να πάρω τηλέφωνο, ακούγετε ένας τόνος παράξενος επανειλημμένα (του-ρα-ρί του-ρα-ρί κάπως έτσι για να καταλάβετε :p)

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Mαλλον για προβλημα της εταιρειας σου το κοβω αυτο και οχι της συσκευης.. Για χτυπα ενα τηλεφωνακι στην εξυπηρετηση πελατων και πες τους το προβλημα που εχεις.. (Εκτος κι αν δοκιμασες την sim σε αλλη συσκευη και δουλευει κανονικα..)

Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η R1BA042.

Μέσα Φλεβάρη θα βγει νέα αναβάθμιση με προσθήκη νέων λειτουργιών(βλέπε πιο πάνω) :)

Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η R1BA042.

Μέσα Φλεβάρη θα βγει νέα αναβάθμιση με προσθήκη νέων λειτουργιών(βλέπε πιο πάνω) :)

Υπάρχει κανένα site που να λέει τι έχει αλλάξει στο καινούριο firmware?

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Παιδιά έφαγα την πρώτη πίκρα από το κινητό.

Το πλήκτρο 'c' στην αρχή είχε κάποιες δυσκολίες, τώρα σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς! Και είναι κινητό μόλις μιας βδομάδας!! Αν είναι με 200 πατήματα να χαλάσει, τότε τι θα γίνει με 1000; Και το ίδιο θα συμβεί και στα άλλα κουμπιά; ΕΛΕΟΣ!

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;

Δυστυχώς με απογοήτευσε πάρα πολύ η SE (πρώτη φορά αγόρασα κινητό της εταιρίας της). Σκέφτομαι να το αλλάξω με Νοκια Ν85 (αν μπορώ βέβαια σε vodafone κατάστημα από όπου αγόρασα τη συσκευή). Αξίζει, τι λέτε?

Ευχαριστώ.

Το πλήκτρο 'c' στην αρχή είχε κάποιες δυσκολίες, τώρα σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς! Και είναι κινητό μόλις μιας βδομάδας!! Αν είναι με 200 πατήματα να χαλάσει, τότε τι θα γίνει με 1000; Και το ίδιο θα συμβεί και στα άλλα κουμπιά; ΕΛΕΟΣ!

Δυστυχώς με απογοήτευσε πάρα πολύ η SE (πρώτη φορά αγόρασα κινητό της εταιρίας της). Σκέφτομαι να το αλλάξω με Νοκια Ν85 (αν μπορώ βέβαια σε vodafone κατάστημα από όπου αγόρασα τη συσκευή). Αξίζει, τι λέτε?

Ευχαριστώ.

Στο δικό μου όλα τα κουμπιά πατιούνται άψογα χωρίς κολλήματα δυσκολίες κτλ...

Τώρα αν σου άρεσε το κινητό δεν είναι αναγκαίο να το αλλάξεις για ένα κουμπάκι;) Αν είναι και τα άλλα κουμπιά έτσι άλλαξε το χωρίς δεύτερη σκέψη.. αλλά για ένα κουμπάκι...

Πάνε το απο εκεί που το πήρες να στο φτιάξουν!!!

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Ευχαριστώ.

Λογικά,επειδή είναι μόλις μιας εβδομάδας θα πρέπει να στο αντικαταστήσουν.

Εάν δε γίνεται για κάποιον λόγο να αντικατασταθεί,θα πρεπει να το πας σε κάποιο σέρβις.Το θέμα είναι να μην αφήσεις να περάσουν οι μέρες.Καλύτερα να στο αντικαταστησουν παρά να στο ανοίξει το σερβις,κινητό μιας εβδομάδας ;)

Στο δικό μου όλα τα κουμπιά πατιούνται άψογα χωρίς κολλήματα δυσκολίες κτλ...

Τώρα αν σου άρεσε το κινητό δεν είναι αναγκαίο να το αλλάξεις για ένα κουμπάκι;) Αν είναι και τα άλλα κουμπιά έτσι άλλαξε το χωρίς δεύτερη σκέψη.. αλλά για ένα κουμπάκι...

Πάνε το απο εκεί που το πήρες να στο φτιάξουν!!!

Μα δεν είναι θέμα αν είναι ένα κουμπάκι ή κάτι πιο σοβαρό. Όταν πληρώνεις και 500 ευρώ για ένα κινητό έχεις και κάποιες απαιτήσεις από την εταιρία! Σήμερα είναι το κουμπάκι, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Για αυτό ρώτησα αν έχουν παρουσιαστεί παρόμοια πρόβληματα σε άλλους χρήστες του κινητού, να ξέρω τι μου γίνεται, και αν είναι να το αλλάξω με ένα Νοκια.

Αν είχαν παρουσιαστεί,θα τους έβλεπες όλους να βρίζουν εδώ μέσα! :lol:

Προσωπικά,δεν έχω πρόβλημα.Απλά,δε μου αρέσουν τα πλήκτρα του,τα θεωρώ σκληρά και ενοχλητικά στο πάτημα,αλλά μέχρι εκεί! :)

Προς τους αγοραστές του:έχει διαπιστωθεί ένα πρόβλημα σχετικά με το slider του κινητού.

Συγκεκριμένα:σε κάποιους χρήστες του εξωτερικού σταμάτησε εντελώς ξαφνικά να λειτουργεί το ακουστικό.Τίποτα,νεκρό!Τα services κάνουν αντικατάσταση ακουστικού για το εν λόγω πρόβλημα,το οποίο όμως δεν προκαλείται από χαλασμένο ακουστικό,αλλά από χαλάρωση κάποιας επαφής στο εσωτερικό του slider και είναι πρόβλημα που διορθώνεται σε μισή ωρίτσα.Συγκεκριμένα,η χαλάρωση αυτή εντοπίζεται εκεί που βρίσκεται το πλήκτρο c και πιέζοντας με το χέρι το slider σ'εκεινο το σημείο,το ακουστικό λειτουργεί κανονικά.Σταματώντας την άσκηση της πίεσης,σταματάει πάλι να λειτουργεί,δείγμα της χαλάρωσης της εν λόγω επαφής.Τα service όμως έχουν αυτήν την εντολή(και στην Ελλάδα).Και εδώ δημιουργείται η απορία:απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα και το ακουστικό λειτουργεί κανονικά,γιατί κάνουν αντικατάσταση και περιμένουν οι χρήστες του τηλεφωνου πάνω από μήνα να το πάρουν απ'το σέρβις;; :confused: Προς το παρόν δεν έχω ενημερωθεί σχετικά με τις παρτίδες που συμβαίνει αυτό και αν είναι πρόβλημα συγκεκριμένων παρτιδων ή απλα εμφανίζεται τυχαία.Προς ενημέρωση όλων.Αν έχω νεότερα θα τα αναφέρω.

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω άν έχει στερεοφωνικά ηχεία και γενικότερα τις εντυπώσεις από τον ήχο, αν είναι δυνατός στις κλήσεις και στη μουσική ακρόαση....Ευχαριστώ...:)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω άν έχει στερεοφωνικά ηχεία και γενικότερα τις εντυπώσεις από τον ήχο, αν είναι δυνατός στις κλήσεις και στη μουσική ακρόαση....Ευχαριστώ...:)

Εμένα με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο από θέμα ήχου.. :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Μια χαρα στη μουσικη, πιο δυνατος ηχος κλησης δεν γινεται..!

Βρε παιδιά,συγνώμη κιόλας,αλλά το τηλέφωνο δεν έχει πολύ δυνατό ηχείο...Σε σχέση με το Κ850,έχει τη μισή ένταση σχεδόν...Όσον αφορά τις κλήσεις,έχει ποιοτικό ακουστικό και μικρόφωνο,με καθαρό ήχο!Αλλά αναφορικά με την αναπαραγωγή ήχου από το ηχείο,δεν είναι τρομερα δυνατό!Επίσης,η αναπαραγωγή κομματιών μέσω των ακουστικών που έχει δεν είναι και η καλύτερη δυνατή..Για πραγματικά ποιοτικό ήχο,υπάρχουν τα bluetooth ακουστικά HBH-DS980 τα οποία πραγματικά κάνουν θαύματα!Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία!

Καλημερα!

Τελικα kotsianis7 μαλακωσαν καθολου τα κουμπια των πληκτρων σου? :)(λογικο δεν ειναι εαν στελνεις πολλα sms?)

• The title was changed to Sony Ericsson C905