Jump to content

dimvam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimvam

  1. Μία σύντομη απάντηση παιδιά: Υπάρχει εφαρμογή που μεταφέρει εφαρμογές στην κάρτα μνήμης χωρίς να είμαι root; Γιατί η app2sd που έβαλα δεν βρήκε τίποτα.
  2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να μεταφέρεις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης χωρίς να είσαι root; Γιατί η app2sd που δοκίμασα δεν έκανε τίπτοα. Ευχαριστώ!
  3. ΟΚ! Όντως, έγινε με τη δεύτερη. Αναβαθμίστηκα σε 2.3.3.
  4. Παιδιά βοήθεια! Συνέδεσα το κινητό στο ΚΙΕS, μου βρήκε μία αναβάθμιση λογισμικού, την οποία αποδέχτηκα και πήγα να περάσω, αφού κράτησε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Χωρίς να πειράξω όμως τίποτα, κάτι έπαθε η διαδικασία και μου λέει ότι χρειάζεται λογισμικό έκτακτης ανάγκης και μου δίνει έναν κωδικό. Τώρα ψάχνει να βρει το κινητό στο KIES, αλλά δεν το βρίσκει. Η οθόνη του κινητού δείχνει Downloading... Τι μπορώ να κάνω; Να το αποσυνδέσω και ας ελπίσω ότι δεν έπαθε τίποτα; Ευχαριστώ!
  5. Μία ερώτηση, αν και φοβάμαι τώρα με το θέμα της αναβάθμισης θα χαθεί και δεν θα απαντηθεί καθόλου: Όταν είμαι στο σπίτι, θέλω να συνδέομαι με το wi-fi. Αρκεί που το ενεργοποιώ από τις συντομεύσεις; Εννοείται πως το βρίσκει και συνδέεται αμέσως. Ή μήπως πρέπει επιπλέον να απενεργοποιώ τα πακέτα δεδομένων από τις ρυθμίσεις; Ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το κινητό γιατί δε χτυπάει; Ευχαριστώ!
  6. Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία; Είσαι root στο κινητό; Γιατί αλλιώς οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη και ίσως αυτή να έχει εξαντληθεί.
  7. Καλησπέρα, Όταν πάω να γράψω μήνυμα μου εμφανίζει ότι έχω διαθέσιμους 70 χαρακτήρες και μετά πάω σε διπλό μήνυμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό! Και μία ακόμα ερώτηση, για να μετακινήσω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης πρέπει να έχω κάνει το κινητό root;
  8. Καλησπέρα και από έναν άλλο νέο του Android. 3-4 απορίες θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας. 1. Όταν βρίσκω wi-fi και παίρνει IP, είμαι σίγουρος ότι συνδέεται με το wi-fi και όχι με τον πάροχο, ε; 2. Οι επιλογές για τον ήχο ειδοποίησης sms δεν με ικανοποιούν ιδιαίτερα, μπορώ να καθορίσω άλλον δικό μου; πχ. ένα αρχείο mp3; 3. Όταν μπαίνω στο ίντερνετ, υπάρχει τρόπος να κλείνω το ίντερνετ. Δηλαδή να μην χρειάζεται να πάω στη Διαχείρηση εργασιών και να την κλείνω από εκεί; Υπάρχει περίπτωση να καταναλώνω MB όταν δεν είμαι στο ίντερνετ αλλά τρέχει από πίσω; Και γενικότερα τη διαχείρηση εργασιών προτείνετε να την επισκέπτομαι συχνά; Χρησιμοποιώ 2.2 Froyo, χωρίς καμία τροποποίηση. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα κι από μένα. Ξανάγραφω ένα μήνυμά μου γιατί δεν πήρα πειστική απάντηση. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Νέος στο android (μόλις προχθες παρέλαβα το πρώτο μου κινητό) μία απορία για τη μέθοδο εισαγωγής κειμένου που σε κάποιους μπορεί να φανεί και αστεία. Δεν έχω καταλάβει τις ρυθμίσεις για XT9 me τη μέθοδο εισαγωγής QWERTY. Ποια η διαφορά της συμπλήρωσης λέξης με αυτόματη προσάρτηση; Η αυτόματη αντικατάσταση τι κάνει και ποια η διαφορά με την τοπική διόρθωση; Στο βιβλίο οδηγίων δεν τα επεξηγεί καθόλου. Χρησιμοποιώ 2.2 Froyo σε Samsung Galaxy. Και επίσης, όταν πάω να στείλω μήνυμα μου γράφει ότι μπορεί στον παραλήπτη να είναι κατεστραμένο και να αλλάξω μέθοδο εισαγωγής. Υπάρχει πράγματι τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ θερμά.
  10. Καλησπέρα κι από μένα. Νέος στο android (μόλις χθες παρέλαβα το πρώτο μου κινητό) μία απορία για τη μέθοδο εισαγωγής κειμένου που σε κάποιους μπορεί να φανεί και αστεία. Δεν έχω καταλάβει τις ρυθμίσεις για XT9 me τη μέθοδο εισαγωγής QWERTY. Ποια η διαφορά της συμπλήρωσης λέξης με αυτόματη προσάρτηση; Η αυτόματη αντικατάσταση τι κάνει και ποια η διαφορά με την τοπική διόρθωση; Στο βιβλίο οδηγίων δεν τα επεξηγεί καθόλου. Χρησιμοποιώ 2.2 Froyo σε Samsung Galaxy. Και επίσης, όταν πάω να στείλω μήνυμα μου γράφει ότι μπορεί στον παραλήπτη να είναι κατεστραμένο και να αλλάξω μέθοδο εισαγωγής. Υπάρχει πράγματι τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ θερμά.
  11. Η απάντηση της Vodafone: Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η αντικατάσταση δεν είναι απαραίτητη αλλά τη συνιστούμε για λόγους όπως καλύτερη επικοινωνία με το δίκτυο, περισσότερες μνήμες τηλεφωνικού καταλόγου, ταυτόχρονη λειτουργία δύο και περισσότερων εφαρμογών κλπ. Ο τηλεφωνικός κατάλογος των USIM καρτών είναι δυναμικός, υπάρχει η δυνατότητα εύκολης οργάνωσης και κατηγοριοποίησης ανά όνομα (email, κινητό, Fax, ομαδοποίηση κλπ.), καθώς και άλλα τεχνολογικά πλεονεκτήματα (π.χ. δυνατότητα για μελλοντική εφαρμογή δημόσιου κλειδιού (public key infrastructure -PKI), ιεραρχική διαχείριση PIN για πρόσβαση σε διαφορετικές εφαρμογές κλπ Το ίδιο μου είπε και υπάλληλος σε κατάστημα που επισκέφτηκα.
  12. Καλησπέρα παιδιά, Θα παραγγείλω το απόγευμα το κίνητο από το Πλαίσιο (αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη τιμή). Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να αλλάξω και την κάρτα sim για βέλτιστες επιδόσεις. Η Vodafone νομίζω τη χρεώνει την αλλαγή, αλλά διάβασα αυτό http://tech.in.gr/short-news/?aid=1231048339 και λέω μήπως αξίζει. Την κάρτα sim που χρησιμοποιώ τώρα την έχω από το πρώτο κινητό, δηλαδή εδώ και 12 χρόνια. Ευχαριστώ!
  13. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν κατέχω; Το αγοράζω από το γνωστό android market; Και πόσο κοστίζει περίπου; Π.χ. βρήκα το TeleNav GPS Navigator ότι παρέχεται δωρεάν; Υποστηρίζει όλη την ελληνική επικράτεια; Ευχαριστώ! Συγχωρέστε με για τα συνεχή μηνύματα, αλλά θα ήθελα να μπω στο club του Galaxy Ace και θέλω να ..σβήσω και τους τελευταίες μου δισταγμούς. Διαβάζω λοιπόν, τα κύρια μεινονεκτήματα του κινητού και σχολιάζω. 3.5 inches screen with low 320 X 480 pixels. Οκ, δεν τρελένομαι για παιχνίδια. Περιήγηση κυρίως θέλω και τις λοιπές χρήσεις του κινητού. Και το iphone 3G τόσο έχει. Slower GPRS and EDGE connectivity. Ίσως ένα πρόβλημα Poor video recording quality. It shoots only QVGA video @15fps. Υπάρχουν οι κάμερες γι' αυτό το σκοπό. Ελάχιστες φορές χρειάστηκε να τραβήξω βίντεο. No DivX/Xvid video support. Λύνεται αυτό με κάποια εφαρμογή νομίζω, ε; No stereo speakers. Κρίμα, αλλά στο teckblog διάβασα ότι έχει δυνατό και καλό ήχο. No dedicated camera Sutter key. Σίγα το πράγμα! Web browser does not support Adobe flash. Λύνεται αυτό; Ambient light sensor is not here. Όντως ένα μειονέκτημα γιατί διάβασα από ένα φίλο σε παλιό ποστ ότι όταν είσαι σε εξωτερικό περιβάλλον ψάχνεις σκιά και θαμπώνεσαι άλλες φορές σε σκοτεινούς χώρους. Παρ' όλα αυτά το βρίσκω μία καλή επιλογή για τα δεδομένα που ζητάω. Για αγορά έχετε μαγαζί να προτείνετε (Θεσσαλονίκη ή μέσω Internet). Στο publib το βρίσκω 235 (μέσω ίντερνετ) αλλού πιο ακριβά. Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα κάτοχοι του αγαπημένου Samsung S5830! Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του κινητού (θα είναι το πρώτο μου smartphone) και πριν την τελική απόφαση θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση: Υποστηρίζει πλοήγη GPS το κινητό; Οκ, χάρτες υπάρχουν, αλλά σου λέει μια γλυκιά φωνή "Σε 500 μέτρα στρίψε δεξιά, φτάσατε στον προορισμό σας κτλ.;". Ρωτάω γιατι στο site της Vodafone βλέπω ότι γράφει πλοήγηση ΟΧΙ. Αν και δεν είναι το σημαντικότερο, θα ήθελα να ξέρω. Κατά τα άλλα θα το προτιμήσω μάλλων από το LG Optimus 7 (μακριά από Windows phone, ε; ) Ευχαριστώ!
  15. Αγόρασα παιδιά πρόσφατα το Ν85 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Κλάσεις ανώτερεο απο το Sony Ericsson C905 που είχα. :) Έλυσα και το πρόβημα με το καλώδιο usb που είχα. Για όσους τυχόν αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα ενημερώνω πως απλώς έβαλα το καλώδιο σε άλλη θύρα. Περίεργο μεν (γιατί η θύρα usb δουλεύει κατα τα άλλα κανονικά), αποτελεσματικό δε. Και τώρα να κάνω μία ερώτηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές ώστε να τις διαβάσει μετά η συσκευή; (Αν για παράδειγμα κάνω ανανέωση λογισμικού αργότερα). Το μόνο που βρήκα είναι να τις αποθηκεύσω σας excel και txt. Θα τις αναγνωρίσει μετά να κάνω απευθείας εισαγωγή στο κινητό; Επίσης, κάποιο καλό site για εφαρμογές (free εννοείται) και θέματα έχετε βρει; Ευχαριστώ πολύ!
  16. Το έκανα και αυτό και τα ίδια. Τώρα δε μου βγάζει καν τις επιλογές όταν συνδέω το καλώδιο. Και δεν παίζει να είναι πρόβλημα του υπολογιστή γιατί η θύρα usb λειτουργεί κανονικά. Μάλλον αυτό το πρόβλημα ανατρέπει την πρώτη θετική εικόνα που είχα για το κινητό. Από Νοκια θα ξέρουν τίποτα να με βοηθήσουν; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
  17. Το κάνω αυτό κανονικά (όταν το βγάζει) αλλά πάλι τίποτα. Δεν το βγάζει πάντα όταν συνδέω το καλώδιο. Το Pc suite κολλάει στο τρίτο βήμα και ποτέ δε μου βρήκε τη συσκευή. Τι μπορώ να κάνω; Είχα το SE C905 μου έβγαλε δύο φόρες πρόβλημα και την αντάλλαξα με το Νόκια. Δε θα αντέξω να είναι και αυτή η συσκευή προβληματική!
  18. Κατέβασα το Pc suite από το ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να συνδέση το κινητό. Δηλαδή στο βήμα 3/4 που ψάχνει να βρει το κινητό δεν το βρίσκει με τίποτα. Εννοείται πως τα καλωδια κτλ. είναι σωστά συνδεδεμένα.
  19. Παιδιά το πήρα και εγώ χθες και θέλω να περάσω τις επαφές κατευθείαν από τον υπολογιστή. Μην τις διορθώνω μία μία από τη sim και μετά αντιγραφή στη συσκευη. Από ποια εφαρμογή το κάνω αυτό; Δεν το βρήκα πουθενά;
  20. Άφησα σήμερα σε κατάστημα vodafone το κινητό για service (για 3η φορά) και μου είπαν πως μπορώ να αλλάξω το κινητό με οποιοδήποτε άλλης εταιρίας. Μετά από τέτοια ταλαιπωρία που τράβηξα δε το σκέφτομαι καθόλου!! Ποιο προτείνετε να πάρω; Η εξυπηρέτηση της Sony Ericsson με απογοήτευσε πολύ (και εννοώ και υπηρεσίες after sales). Περιμένω μεγαλύτερο σεβασμό στον πελάτη από μια σοβαρή εταιρία σαν την Sony Ericsson. Δεν ξέρω αν γενικά υπάρχει πρόβλημα ή έτυχε μόνο σε μένα, πάντως το κινητό δεν το συστήνω σε κανέναν.
  21. Παιδιά καλημέρα, Είμαι ο γκαντέμης :wacko:, με τα γνωστά προβλήματα. Η νέα συσκευή που πήρα δεν αποθηκεύει πουθενά φωτογραφίες. Με επικοινωνία που είχα με τη Sony Ericsson μου είπαν να κάνω αναβάθμιση. Το κινητό μου φοράει λογισμικό vodafone. Γίνεται να κάνω αναβάθμιση; (Μπορεί να σας φανεί αστεία η ερώτηση, αλλά δε βγάζω άκρη από κανέναν και έχω εκνευριστεί.) Με εχει απογοητεύσει πολύ το κινητό, όποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να μην το πάρει (προσωπική γνώμη πάντα).
  22. Μα το περίεργο είναι ότι τα βίντεο αποθηκεύονται κανονικά, άρα δε νομίζω να έχει πρόβλημα η κάρτα. Και όταν τη βάζω μετά στο stick μου τα περνάει και κανονικά στον υπολογιστή, φωτογραφίες δε βλέπω πουθενά! Για το δεύτερο τι εννοείς ακριβώς; Δε κατάλαβα τι είναι το ROM. Μα τόσο γκαντέμης είμαι πια; Είναι νέα συσκευή μετά από άλλο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε στην παλιά. Χαιρετίσμα κα. Sony Ericsson! Αν μπορώ να την αλλάξω τη συσκευή τώρα θα την αλλάξω και θα πάω σε Νοκια.
  23. Το δοκίμασα μόλις τώρα αυτό, με τη συσκευή USB adapter που έχει μέσα η συσκευασία. Μου λέει δε βρίσκει δεδομένα. Άρα οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται καθόλου. Το περίεργο είναι ότι τα βίντεο αποθηκεύονται μια χαρά! :confused: Φοβάμαι μην χάσω την εγγύηση έτσι. Αν το κάνω debrand άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν αποθηκεύονται οι φωτογραφίες.. Αν μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει ευχαρίστως παιδιά! Ή αν αντιμετώπισε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα.
  24. Μήπως τυχόν χάσω την εγγύηση έτσι; Αν και με έχουν μάθει τώρα στη vodafone (πήγα πολλές φορές για τα προβλήματα που είχα από τη στιγμή που το αγόρασα), λέω μήπως βρουν ένα πάτημα και μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ναι, κανονικά. Βγάζει την ανάλυση και που αποθηκεύεται. Η κάρτα είναι συνδεδεμένη κανονικά αλλά δεν αποθηκεύεται εκεί. Επέλεξα να αποθηκεύεται και στο τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει εμφανιστεί σε κάποιον άλλο παρόμοιο πρόβλημα;
  25. Παιδιά, ας ασχοληθεί και κάποιος με το δικό μου πρόβλημα! :help: Το επαναφέρω: Πήρα χθες νέα συσκευή από τη vodafone μετά από 20 μέρες από τη στιγμή που την είχα δώσει για service (δεν πατιόταν καθόλου το c). Τώρα αντιμετωπίζω ένα άλλο περίεργο πρόβλημα. Δεν αποθηκεύονται πουθενά οι φωτογραφίες που τραβάω από την κάμερα! Ενώ μου γράφει "Αποθήκευση...", όταν πατάω μετά είτε το "play" είτε το "Υλικό μου->Άλμπουμ κάμερας" δεν εμφανίζονται. Που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες σας ρε παιδιά που τραβάτε από το κινητό; Σημειώνω πως η κάρτα μνήμης είναι συνδεδεμένη κανονικά στο κινητό. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση; Θυμάμαι ότι με την πρώτη συσκευή που είχα αποθηκεύονταν μια χαρά.
×
×
  • Create New...