Jump to content

dimvam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimvam

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1985

dimvam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μία σύντομη απάντηση παιδιά: Υπάρχει εφαρμογή που μεταφέρει εφαρμογές στην κάρτα μνήμης χωρίς να είμαι root; Γιατί η app2sd που έβαλα δεν βρήκε τίποτα.
  2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να μεταφέρεις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης χωρίς να είσαι root; Γιατί η app2sd που δοκίμασα δεν έκανε τίπτοα. Ευχαριστώ!
  3. ΟΚ! Όντως, έγινε με τη δεύτερη. Αναβαθμίστηκα σε 2.3.3.
  4. Παιδιά βοήθεια! Συνέδεσα το κινητό στο ΚΙΕS, μου βρήκε μία αναβάθμιση λογισμικού, την οποία αποδέχτηκα και πήγα να περάσω, αφού κράτησε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Χωρίς να πειράξω όμως τίποτα, κάτι έπαθε η διαδικασία και μου λέει ότι χρειάζεται λογισμικό έκτακτης ανάγκης και μου δίνει έναν κωδικό. Τώρα ψάχνει να βρει το κινητό στο KIES, αλλά δεν το βρίσκει. Η οθόνη του κινητού δείχνει Downloading... Τι μπορώ να κάνω; Να το αποσυνδέσω και ας ελπίσω ότι δεν έπαθε τίποτα; Ευχαριστώ!
  5. Μία ερώτηση, αν και φοβάμαι τώρα με το θέμα της αναβάθμισης θα χαθεί και δεν θα απαντηθεί καθόλου: Όταν είμαι στο σπίτι, θέλω να συνδέομαι με το wi-fi. Αρκεί που το ενεργοποιώ από τις συντομεύσεις; Εννοείται πως το βρίσκει και συνδέεται αμέσως. Ή μήπως πρέπει επιπλέον να απενεργοποιώ τα πακέτα δεδομένων από τις ρυθμίσεις; Ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το κινητό γιατί δε χτυπάει; Ευχαριστώ!
  6. Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία; Είσαι root στο κινητό; Γιατί αλλιώς οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη και ίσως αυτή να έχει εξαντληθεί.
  7. Καλησπέρα, Όταν πάω να γράψω μήνυμα μου εμφανίζει ότι έχω διαθέσιμους 70 χαρακτήρες και μετά πάω σε διπλό μήνυμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό! Και μία ακόμα ερώτηση, για να μετακινήσω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης πρέπει να έχω κάνει το κινητό root;
  8. Καλησπέρα και από έναν άλλο νέο του Android. 3-4 απορίες θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας. 1. Όταν βρίσκω wi-fi και παίρνει IP, είμαι σίγουρος ότι συνδέεται με το wi-fi και όχι με τον πάροχο, ε; 2. Οι επιλογές για τον ήχο ειδοποίησης sms δεν με ικανοποιούν ιδιαίτερα, μπορώ να καθορίσω άλλον δικό μου; πχ. ένα αρχείο mp3; 3. Όταν μπαίνω στο ίντερνετ, υπάρχει τρόπος να κλείνω το ίντερνετ. Δηλαδή να μην χρειάζεται να πάω στη Διαχείρηση εργασιών και να την κλείνω από εκεί; Υπάρχει περίπτωση να καταναλώνω MB όταν δεν είμαι στο ίντερνετ αλλά τρέχει από πίσω; Και γενικότερα τη διαχείρηση εργασιών προτείνετε να την επισκέπτομαι συχνά; Χρησιμοποιώ 2.2 Froyo, χωρίς καμία τροποποίηση. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα κι από μένα. Ξανάγραφω ένα μήνυμά μου γιατί δεν πήρα πειστική απάντηση. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Νέος στο android (μόλις προχθες παρέλαβα το πρώτο μου κινητό) μία απορία για τη μέθοδο εισαγωγής κειμένου που σε κάποιους μπορεί να φανεί και αστεία. Δεν έχω καταλάβει τις ρυθμίσεις για XT9 me τη μέθοδο εισαγωγής QWERTY. Ποια η διαφορά της συμπλήρωσης λέξης με αυτόματη προσάρτηση; Η αυτόματη αντικατάσταση τι κάνει και ποια η διαφορά με την τοπική διόρθωση; Στο βιβλίο οδηγίων δεν τα επεξηγεί καθόλου. Χρησιμοποιώ 2.2 Froyo σε Samsung Galaxy. Και επίσης, όταν πάω να στείλω μήνυμα μου γράφει ότι μπορεί στον παραλήπτη να είναι κατεστραμένο και να αλλάξω μέθοδο εισαγωγής. Υπάρχει πράγματι τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ θερμά.
  10. Καλησπέρα κι από μένα. Νέος στο android (μόλις χθες παρέλαβα το πρώτο μου κινητό) μία απορία για τη μέθοδο εισαγωγής κειμένου που σε κάποιους μπορεί να φανεί και αστεία. Δεν έχω καταλάβει τις ρυθμίσεις για XT9 me τη μέθοδο εισαγωγής QWERTY. Ποια η διαφορά της συμπλήρωσης λέξης με αυτόματη προσάρτηση; Η αυτόματη αντικατάσταση τι κάνει και ποια η διαφορά με την τοπική διόρθωση; Στο βιβλίο οδηγίων δεν τα επεξηγεί καθόλου. Χρησιμοποιώ 2.2 Froyo σε Samsung Galaxy. Και επίσης, όταν πάω να στείλω μήνυμα μου γράφει ότι μπορεί στον παραλήπτη να είναι κατεστραμένο και να αλλάξω μέθοδο εισαγωγής. Υπάρχει πράγματι τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ θερμά.
  11. Η απάντηση της Vodafone: Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η αντικατάσταση δεν είναι απαραίτητη αλλά τη συνιστούμε για λόγους όπως καλύτερη επικοινωνία με το δίκτυο, περισσότερες μνήμες τηλεφωνικού καταλόγου, ταυτόχρονη λειτουργία δύο και περισσότερων εφαρμογών κλπ. Ο τηλεφωνικός κατάλογος των USIM καρτών είναι δυναμικός, υπάρχει η δυνατότητα εύκολης οργάνωσης και κατηγοριοποίησης ανά όνομα (email, κινητό, Fax, ομαδοποίηση κλπ.), καθώς και άλλα τεχνολογικά πλεονεκτήματα (π.χ. δυνατότητα για μελλοντική εφαρμογή δημόσιου κλειδιού (public key infrastructure -PKI), ιεραρχική διαχείριση PIN για πρόσβαση σε διαφορετικές εφαρμογές κλπ Το ίδιο μου είπε και υπάλληλος σε κατάστημα που επισκέφτηκα.
  12. Καλησπέρα παιδιά, Θα παραγγείλω το απόγευμα το κίνητο από το Πλαίσιο (αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη τιμή). Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να αλλάξω και την κάρτα sim για βέλτιστες επιδόσεις. Η Vodafone νομίζω τη χρεώνει την αλλαγή, αλλά διάβασα αυτό http://tech.in.gr/short-news/?aid=1231048339 και λέω μήπως αξίζει. Την κάρτα sim που χρησιμοποιώ τώρα την έχω από το πρώτο κινητό, δηλαδή εδώ και 12 χρόνια. Ευχαριστώ!
  13. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν κατέχω; Το αγοράζω από το γνωστό android market; Και πόσο κοστίζει περίπου; Π.χ. βρήκα το TeleNav GPS Navigator ότι παρέχεται δωρεάν; Υποστηρίζει όλη την ελληνική επικράτεια; Ευχαριστώ! Συγχωρέστε με για τα συνεχή μηνύματα, αλλά θα ήθελα να μπω στο club του Galaxy Ace και θέλω να ..σβήσω και τους τελευταίες μου δισταγμούς. Διαβάζω λοιπόν, τα κύρια μεινονεκτήματα του κινητού και σχολιάζω. 3.5 inches screen with low 320 X 480 pixels. Οκ, δεν τρελένομαι για παιχνίδια. Περιήγηση κυρίως θέλω και τις λοιπές χρήσεις του κινητού. Και το iphone 3G τόσο έχει. Slower GPRS and EDGE connectivity. Ίσως ένα πρόβλημα Poor video recording quality. It shoots only QVGA video @15fps. Υπάρχουν οι κάμερες γι' αυτό το σκοπό. Ελάχιστες φορές χρειάστηκε να τραβήξω βίντεο. No DivX/Xvid video support. Λύνεται αυτό με κάποια εφαρμογή νομίζω, ε; No stereo speakers. Κρίμα, αλλά στο teckblog διάβασα ότι έχει δυνατό και καλό ήχο. No dedicated camera Sutter key. Σίγα το πράγμα! Web browser does not support Adobe flash. Λύνεται αυτό; Ambient light sensor is not here. Όντως ένα μειονέκτημα γιατί διάβασα από ένα φίλο σε παλιό ποστ ότι όταν είσαι σε εξωτερικό περιβάλλον ψάχνεις σκιά και θαμπώνεσαι άλλες φορές σε σκοτεινούς χώρους. Παρ' όλα αυτά το βρίσκω μία καλή επιλογή για τα δεδομένα που ζητάω. Για αγορά έχετε μαγαζί να προτείνετε (Θεσσαλονίκη ή μέσω Internet). Στο publib το βρίσκω 235 (μέσω ίντερνετ) αλλού πιο ακριβά. Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα κάτοχοι του αγαπημένου Samsung S5830! Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του κινητού (θα είναι το πρώτο μου smartphone) και πριν την τελική απόφαση θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση: Υποστηρίζει πλοήγη GPS το κινητό; Οκ, χάρτες υπάρχουν, αλλά σου λέει μια γλυκιά φωνή "Σε 500 μέτρα στρίψε δεξιά, φτάσατε στον προορισμό σας κτλ.;". Ρωτάω γιατι στο site της Vodafone βλέπω ότι γράφει πλοήγηση ΟΧΙ. Αν και δεν είναι το σημαντικότερο, θα ήθελα να ξέρω. Κατά τα άλλα θα το προτιμήσω μάλλων από το LG Optimus 7 (μακριά από Windows phone, ε; ) Ευχαριστώ!
  15. Αγόρασα παιδιά πρόσφατα το Ν85 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Κλάσεις ανώτερεο απο το Sony Ericsson C905 που είχα. :) Έλυσα και το πρόβημα με το καλώδιο usb που είχα. Για όσους τυχόν αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα ενημερώνω πως απλώς έβαλα το καλώδιο σε άλλη θύρα. Περίεργο μεν (γιατί η θύρα usb δουλεύει κατα τα άλλα κανονικά), αποτελεσματικό δε. Και τώρα να κάνω μία ερώτηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές ώστε να τις διαβάσει μετά η συσκευή; (Αν για παράδειγμα κάνω ανανέωση λογισμικού αργότερα). Το μόνο που βρήκα είναι να τις αποθηκεύσω σας excel και txt. Θα τις αναγνωρίσει μετά να κάνω απευθείας εισαγωγή στο κινητό; Επίσης, κάποιο καλό site για εφαρμογές (free εννοείται) και θέματα έχετε βρει; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...