Jump to content

ion83

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.291
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  95.2%

About ion83

 • Ημ. Γέννησης Μάϊος 16

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

ion83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Έχω μια σταθερή μονάδα της HP ALL IN ONE. Σήμερα κάποια στιγμή σταμάτησαν να μου λειτουργούν ασύρματα ποντίκι και πληκτολόγιο. Έκανα όλους τους συνδυασμούς με τις θύρες και αλεπάλληλα restarts. Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο λειτουργούν σε bios που κάποια στιγμή κατάφερα να μπω. Δεν λειτουργούν σε κανονική λειτουργία. Έχω windows 10. Προσπαθώ να μπω σε safe mode και οι περισσότερες οδηγίες από ίντερνετ, είναι με ενεργό ποντίκι ή πληκτρολόγιο. Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι, ώστε να γλυτώσω τα έξοδα του service θα του είμαι ευγνώμων. Είμαι χρήστης μέσου επιπέδου... Ευχαριστώ.:O
 2. ion83

  Honor 9

  Μπορεί ο φίλος που το έχει αγοράσει να μου πει αν τελικά έχει fm radio γιατί τα specs του διαφέρουν απο site σε site....
 3. H τοποθέτηση τέτοιων άρθρων σε ειδικούς κάδους μαζί με τα μολυσμένα απόβλητα των νοσοκομείων και η ασφαλής αδρανοποίηση και απομάκρυνση σε χώρους πυρηνικών αποβλήτων κάνει καλό στην υγεία των sites που τα φιλοξενούν και στην υγιή λογική όσων δεν έχουν πειραχτεί ακόμα από την πυρηνική μόλυνση! Κρίμα στην ώρα και τη φαιά εναπομείνουσα ουσία που καταναλώθηκε για τη συγγραφή τέτοιου ρυπαρογραφήματος!!! Τελικά το 3310 NEW δρα σαν διακριτικός καταλύτης ανάμεσα στη λογική και τον παραλογισμό, ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη νοσηρή φαντασία, στον άγονο αρνητισμό και στην ένδεια του πνεύματος....!!!
 4. Αν θέλεις φίλε μου πες μου την διαδικασία αντιστοίχισης γιατι όσο το έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό. Με διευκολύνει πολυ στο S5 σε κωδικούς και πραγματικά αποτελεί αυτο όρο για την αγορά του. Ευχαριστώ.
 5. Απο που μπορώ δηλ. Να καθορίζω τις συντομεύσεις των αριθμών του πληκτρολογίου; Τί σχέση έχει το tapatalk;
 6. Υποψήφιος αγοραστής, κάτοχος s5.... Να ρωτήσω τους ψαγμένους κατόχους του S7, συντομεύσεις στα αριθμητικά πλήκτρα (εννοώ συγκεκριμένες φράσεις όταν πατάς τα νούμερα συνεχόμενα ενώ γράφεις π.χ.emails κλπ) παίρνει όπως στο S5; Με βοηθάει πολύ σε κωδικούς.... Ευχαριστώ.
 7. Υποψήφιος αγοραστής, κάτοχος s5.... Να ρωτήσω τους ψαγμένους κατόχους του S7 EDGE, συντομεύσεις στα αριθμητικά πλήκτρα (εννοώ συγκεκριμένες φράσεις όταν τα πατάς συνεχόμενα π.χ.emails κλπ) παίρνει όπως στο S5; Προσπαθώ στου αδελφού μου και δεν βρίσκω κάτι... Ευχαριστώ...
 8. Τα τηλέφωνα είναι εξωτερικά σχεδιαστικά δραματικά τα απόλυτα ίδια...με τα ίδια χρωματα και υλικά! Ουσιαστικά αλλάζοντας τηλέφωνο, παίρνεις το ίδιο και στο ίδιο χρώμα, με ακαθόριστες αναβαθμίσεις... Τα τουβλάκια της microsoft είναι απελπιστικός σχεδιασμός... Όσο για όλα τα υπόλοιπα απλά δεν σε ενδιαφέρουν...έχεις "χορτάσει" από τις υπόλοιπες "πρωτοτυπίες"! Δεν είναι δε τυχαίο, ότι η προσχώρηση της ΝΟΚΙΑ στο mobile 8, σήμανε και το τέλος της στο mobile! Μάλλον οι ιθύνοντες πρέπει να προβληματιστούν και να εμπνευστούν διαφορετικά.... αλλιώς το φιδάκι της ΝΟΚΙΑ θα τους κατασπαράξει αργά ή γρήγορα!
 9. To αγόρασα πορόσφατα και κατευθείαν μου συστάθηκε η lolipop. όπου και την πέρασα. Προέρχομαι από S4 me kitkat. Η αποψή μου είναι, καλά τρελοί είναι οι σχεδιαστές του lolipop ή σόνυ και καλά πληρώθηκαν για να καταστρέψουν την τέλεια kitkat;;; Eκτός αν οι κατασκευαστές είναι παιδάκια νηπιαγωγείου με γλιφιτζούρι στο στόμα. Απερίγραπτη ασπρίλα, χρώματα άσχετα με τη σοβαρ'οτητα και χωρ'ις να μπορεις να τα αλλάξεις (δες πορτοκαλί στα μην),οι εφαρμογές στους φακέλους συντόμευσης φαίνονται με το μικροσκόπιο, ο γενικός χειρισμός προϋποθέτει ανεβασμένο iq, οι ρυθμίσεις σε όλα τα επιμέρους σημεία είναι ελάχιστες μέχρι καθόλου, γενικά πολύ βεβιασμένος σχεδιασμός και μάλλον έτσι εξηγείται η μη γενικευμένη χρήση του νέου λειτουργικού!!! Αίσχος! :(
 10. Έχω το εξής θέμα. Εδώ και αρκετό καιρό η συντόμευση επιφάνειας του facebook μου δείχνει ένα δείκτη (τριών μηνυμάτων), ο οποίος μένει σταθερός, άσχετα αν έχω νέα μηνύματα ή αν τα έχω διαβάσει. Έχω κάνει τα πάντα και ο δείκτης δεν λέει να σβήσει (μόνο hard restart δεν έχω κάνει). Αν έχετε κάποια ιδέα σχετική θα την δεχτώ ευχαρίστως....:)
 11. Τις ιδανικές αναλογίες στις διαστάσεις οθόνης τις έχει το ipad, ενα πόντο λιγότερο στο ύψος και ένα πόντο φαρδύτερο στο πλάτος και πίστεψέ με αυτό δημιουργεί αισθητη διαφορά. Δεν το έχεις πολυψάξει, έχει στα δεξιά Χ μέσα σε βέλος κατεύθυνσης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην το έχει!
 12. Kαλησπέρα. Επειδή σήμερα το αγόρασα και ψάχνω για θήκη, θα ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζει αυτόματο άνοιγμα κλείσιμο της οθόνης σε μαγνητική θήκη (τύπου βιβλίου) ; Ευχαριστώ.
 13. ion83

  iPad Mini (2012)

  Μιας που μιλάτε για την μη σωστή λειτουργία του αισθητήρα φωτεινότητας, δεν απενεργοποιείται η αυτόματη προσαρμογή;
 14. ion83

  iPad Mini (2012)

  Έχει πάρει κανείς το i pad mini μέσω της προσφοράς από το helios kiosk. Αν ναι σε ποιό χρώμα; Οι απαράδεκτοι το δίνουν με τυχαία επιλογή, χωρίς δέσμευση χρώματος (έτσι τουλάχιστον λένε!) :mad:
 15. CYBERON VOICE SPEED DIAL --> Απλά τέλειο! Χωρίς να χρειάζεται αλλαγή λατινικών χαρακτήρων, δημιουργείς εύκολα τους φωνητικούς τίτλους επαφών και λειτουργιών. Χρήσιμο εκ των ουκ άνευ!!! :)
×
×
 • Create New...