Jump to content

proper_evolution

Members
  • Δημοσιεύσεις

    535
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by proper_evolution

  1. Από XDA Forum: If the date code on the sticker reads 11W29, or any later date (11W30, 11W31, 11W32, 11W33, ...), DO NOT attempt to unlock the boot loader. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πλέον.
  2. Προφανώς, γιατί για να υπάρχουν οι οδηγοί, σημαίνει πως κάποτε λειτουργούσαν.. Εγώ αγόρασα το δικό μου κάπου τα Χριστούγεννα, που σημαίνει πως σίγουρα πήρα τη "νέα φουρνιά". Απλά μου έκανε εντύπωση, κανονικά πρέπει να την έχουν ψιλιαστεί τη δουλειά. Θα μου πεις από τη στιγμή που δεν έχουν αποδείξεις, δεν μπορούν να στο "φορτώσουν".
  3. Ναι, ευτυχώς. Δεν έβαλα μυαλό με την πρώτη και το ξαναέκανα μου ξαναλλάξανε. Πλεόν δεν το έχω ξαναπειράξει..
  4. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Για όποιον έχει κατά νου να το κάνει, ΝΑ ΜΗΝ το κάνει. Το bootloader unlock απλά καταστρέφει το κινητό σας. Χάλασα 2 X8 με αυτόν τον τρόπο. Τα πήγα και τα 2 στη Sony Ericsson και απλά δεν μπορούσαν να τα ανοίξουν (φανταστείτε). Δεν μπορούσαν καν να βρουν τί παίζει. Καμία απολύτως απόκριση, ολική καταστροφή. Μην παίζετε με τον bootloader! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να modάρετε το X8.
  5. 0,108 προς ΟΛΟΥΣ;;; Καλά κι εγώ που ζω;;; ..... (-.-)
  6. Καλησπέρα! :) Στην Cosmote όταν έχεις αρνητικό υπόλοιπο, δεν μπορείς να κάνεις επέκταση υπολοίπου; Καλώ το 1315 και μου λέει ότι δεν έχω επαρκές υπόλοιπο και με παροτρύνει να καλέσω το... 1315 (!) για να κάνω επέκταση!!
  7. Έχει δοκιμάσει κανένας κάρτα MicroSDHC στο 3720; Λειτουργεί;
  8. 147 ευρώ σκέτη συσκευή; Καλό value for money... :D Για το debrand googlαρέ το λίγο. ;)
  9. Ξέρω όλες τις διαφορές που έχουν (είμαι ψαγμένος!) :p Τώρα αποφάσισα να μην δώσω πάρα πολλά για κινητό και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο Ε52 και το Jet, γι' αυτό ρώτησα αν κατά τη γνώμη σας αξίζει σε αυτή την τιμή (καινούριο πάντα). ΥΓ: Sorry stendor, δεν θα ξαναγίνει! :)
  10. Βασικά είχα slide, το W595 και θέλω να τα αποφύγω. Σκέφτομαι επίσης το Jet, σε αυτή την κατηγορία τιμής, καθώς και το Ε66 (αν και slide), το οποίο χάνει στην CPU.
  11. Για πείτε ρε παιδιά εσείς που το έχετε, για 240 ευρώπουλα αξίζει να το τσιμπήσω;
  12. Προφανώς είναι κλειδωμένο και θέλει ξεκλείδωμα... Google it!
  13. proper_evolution

    iPhone 4

    Υπάρχει κανένα online store UK που να μπορείς να το παραγγείλεις και να στο στείλουν ή μόνο αν πας εκεί; (Sorry αν έχει ξαναπαντηθεί!)
  14. Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις ακουστικό της ΝΟΚΙΑ να συνεργαστεί με SE και το αντίθετο...
  15. proper_evolution

    iPhone 4

    Ναι εννοείται! (Thx for replying!)
  16. proper_evolution

    iPhone 4

    Λίγο άκυρο με το θέμα, αλλα ρώτησα στο 3GS και απάντηση δεν πήρα. Όταν ανακοίνωσε η Apple το 4, κάτι είχε πει και για τις τιμές στο 3GS. Ξέρει κανείς πόσο θα πέσει περίπου; Ευχαριστώ.
  17. Το είχα το κινητό, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν βλέπω λόγο να μην γίνεται. Αφού το βλέπει και σαν modem, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.
  18. Για το 1ο απλώς πας πάνω στον καθένα και πατάς το κουμπάκι C. Για το 2ο όταν βάζεις ξυπνητήρι, πηγαίνεις εκεί που λέει Περιοδικότητα και επιλέγεις τις ημέρες που θέλεις να χτυπάει. :)
  19. proper_evolution

    iPhone 4

    Η κεραία στο εν λόγω κινητό είναι εκεί που κατά 99% δεν θα πιάσεις ποτέ σου, πάνω πάνω πίσω από το ακουστικό. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν είναι κάποιο σφάλμα software ή hardware, το ότι πρόκειται για fail της Apple που έβαλε εκεί που έβαλε την κεραία είναι άλλο θέμα (αν και αν λειτουργεί κανονικά δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν). PS: Άνοιξε ένα user manual οποιουδήποτε κινητού της ΝΟΚΙΑ να δεις ότι σε όλα λέει να μην ακουμπάς την κεραία.
  20. proper_evolution

    iPhone 4

    Sony Ericsson K810i, 4/5. Στην ίδια θέση με το χέρι πάνω στην κεραία 0/5. Μόλις αφήνω την κεραία 4/5. Όσοι χρήστες κι αν το κάνουν θα δουν ότι αυτό γίνεται. Μήπως να κάνω κι εγώ παράπονα στην Sony Ericsson;
  21. Καλημέρα. Όταν ανακοίνωσε η Apple το iPhone 4 μαζί με τις τιμές, μήπως είπε τίποτα για την τιμή του 3GS; Θα πέσει καθόλου και αν ναι πόσο;
  22. Αν ξέρει κάποιος, υπάρχει περίπτωση να βρω το Ν82 πουθενά καινούριο, ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;
  23. Δυστυχώς έτσι είναι η οθόνη του, αν δεις και βιντεάκια στο utube θα το καταλάβεις.
  24. Παιδιά καλησπέρα. Έχω βρει το εν λόγω κινητό στο apiastos.gr στα 298 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω αν κατά τη γνώμη των κατόχων του αξίζει να το πάρω. Μου αρέσει πάρα πολύ από πλευράς εμφάνισης και το προτιμώ από πλευράς λογισμικού από οποιοδήποτε άλλο (είμαι Symbianakias!).
  25. Εντάξει είσαι. Και μια ενημέρωση, σε λίγες μέρες θα προστεθούν επιπλέον οδηγίες για τα καινούρια τηλέφωνα της Sony Ericsson, καθώς και τί να προσέξετε για να μην σας βγάλει ότι έχετε το τελευταίο λογισμικό, ή τί να κάνετε όταν σας το βγάλει. Πέρα απ' αυτά, τί μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνο για να το πάτε στο service. Coming soon...
×
×
  • Create New...