Jump to content

proper_evolution

Members
  • Δημοσιεύσεις

    535
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About proper_evolution

  • Ημ. Γέννησης 15/06/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

proper_evolution's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από XDA Forum: If the date code on the sticker reads 11W29, or any later date (11W30, 11W31, 11W32, 11W33, ...), DO NOT attempt to unlock the boot loader. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πλέον.
  2. Προφανώς, γιατί για να υπάρχουν οι οδηγοί, σημαίνει πως κάποτε λειτουργούσαν.. Εγώ αγόρασα το δικό μου κάπου τα Χριστούγεννα, που σημαίνει πως σίγουρα πήρα τη "νέα φουρνιά". Απλά μου έκανε εντύπωση, κανονικά πρέπει να την έχουν ψιλιαστεί τη δουλειά. Θα μου πεις από τη στιγμή που δεν έχουν αποδείξεις, δεν μπορούν να στο "φορτώσουν".
  3. Ναι, ευτυχώς. Δεν έβαλα μυαλό με την πρώτη και το ξαναέκανα μου ξαναλλάξανε. Πλεόν δεν το έχω ξαναπειράξει..
  4. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Για όποιον έχει κατά νου να το κάνει, ΝΑ ΜΗΝ το κάνει. Το bootloader unlock απλά καταστρέφει το κινητό σας. Χάλασα 2 X8 με αυτόν τον τρόπο. Τα πήγα και τα 2 στη Sony Ericsson και απλά δεν μπορούσαν να τα ανοίξουν (φανταστείτε). Δεν μπορούσαν καν να βρουν τί παίζει. Καμία απολύτως απόκριση, ολική καταστροφή. Μην παίζετε με τον bootloader! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να modάρετε το X8.
  5. 0,108 προς ΟΛΟΥΣ;;; Καλά κι εγώ που ζω;;; ..... (-.-)
  6. Καλησπέρα! :) Στην Cosmote όταν έχεις αρνητικό υπόλοιπο, δεν μπορείς να κάνεις επέκταση υπολοίπου; Καλώ το 1315 και μου λέει ότι δεν έχω επαρκές υπόλοιπο και με παροτρύνει να καλέσω το... 1315 (!) για να κάνω επέκταση!!
  7. Έχει δοκιμάσει κανένας κάρτα MicroSDHC στο 3720; Λειτουργεί;
  8. 147 ευρώ σκέτη συσκευή; Καλό value for money... :D Για το debrand googlαρέ το λίγο. ;)
  9. Ξέρω όλες τις διαφορές που έχουν (είμαι ψαγμένος!) :p Τώρα αποφάσισα να μην δώσω πάρα πολλά για κινητό και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο Ε52 και το Jet, γι' αυτό ρώτησα αν κατά τη γνώμη σας αξίζει σε αυτή την τιμή (καινούριο πάντα). ΥΓ: Sorry stendor, δεν θα ξαναγίνει! :)
  10. Βασικά είχα slide, το W595 και θέλω να τα αποφύγω. Σκέφτομαι επίσης το Jet, σε αυτή την κατηγορία τιμής, καθώς και το Ε66 (αν και slide), το οποίο χάνει στην CPU.
  11. Για πείτε ρε παιδιά εσείς που το έχετε, για 240 ευρώπουλα αξίζει να το τσιμπήσω;
  12. Προφανώς είναι κλειδωμένο και θέλει ξεκλείδωμα... Google it!
  13. proper_evolution

    iPhone 4

    Υπάρχει κανένα online store UK που να μπορείς να το παραγγείλεις και να στο στείλουν ή μόνο αν πας εκεί; (Sorry αν έχει ξαναπαντηθεί!)
  14. Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις ακουστικό της ΝΟΚΙΑ να συνεργαστεί με SE και το αντίθετο...
  15. proper_evolution

    iPhone 4

    Ναι εννοείται! (Thx for replying!)
×
×
  • Create New...