GREGORYMO Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Μου έκαναν πρόταση καρτο προγραμα: απεριόριστα λεπτά, 6000 sms και 3GB στα 8€ τελική τιμή για 24 μήνες. Τα ΜΒ είναι λίγα αλλά το σκέφτομαι. Είχα διαβάσει κατά καιρούς ότι έδιναν και 100GB το 1" εξάμηνο. Το βασικό ερώτημα είναι πώς θα γίνεται η χρέωση: θα έρχεται λογαριασμός και πώς θα πληρώνω? Πώς θα βάζω κάθε μήνα τα 8€ ? Και αν τα βάλω τι θα γίνει? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 13 minutes ago, GREGORYMO said: Πώς θα βάζω κάθε μήνα τα 8€ ? Και αν τα βάλω τι θα γίνει? Πού να τα βάζεις; Λογαριασμός θα εκδίδεται. Και θα πληρώνεις όπως όλους τους λογαριασμούς.. είτε online είτε.. είτε.. είτε.. Edited 30 Μαΐου by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μου έκαναν πρόταση καρτο προγραμα: απεριόριστα λεπτά, 6000 sms και 3GB στα 8€ τελική τιμή για 24 μήνες. Τα ΜΒ είναι λίγα αλλά το σκέφτομαι. Είχα διαβάσει κατά καιρούς ότι έδιναν και 100GB το 1" εξάμηνο. Το βασικό ερώτημα είναι πώς θα γίνεται η χρέωση: θα έρχεται λογαριασμός και πώς θα πληρώνω? Πώς θα βάζω κάθε μήνα τα 8€ ? Και αν τα βάλω τι θα γίνει? Να υποθέσω χωρίς σταθερό. Σε ποια εταιρεία έχεις το κινητό; Αν επιτρέπεται. Ψάχνω για συγγενή μου που είναι σε q. 2 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 7 minutes ago, belial said: Να υποθέσω χωρίς σταθερό. Σε ποια εταιρεία έχεις το κινητό; Αν επιτρέπεται. Ψάχνω για συγγενή μου που είναι σε q. Το έχω στην vodafone αλλά ΔΕΝ έγινε συζήτηση. Εξάλλου είναι κάποιος εξωτερικός συνεργάτης 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Πού να τα βάζεις; Λογαριασμός θα εκδίδεται. Και θα πληρώνεις όπως όλους τους λογαριασμούς.. είτε online είτε.. είτε.. είτε.. Το καρτοπρογραμμα μετέχει στα δώρα που δίνουν κατά καιρούς, Χριστούγεννα Πάσχα κτλ ? Επίσης, καλοκαίρι μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο με τα απεριόριστα η πχ 50ΜΒ ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 3 ώρες πριν, belial said: Να υποθέσω χωρίς σταθερό. Σε ποια εταιρεία έχεις το κινητό; Αν επιτρέπεται. Ψάχνω για συγγενή μου που είναι σε q. Η voda δίνει συμβόλαιο αυτό, που μοιάζει πολύ με την πρόταση του συμφορουμίτη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 24 minutes ago, sou_d said: Η voda δίνει συμβόλαιο αυτό, που μοιάζει πολύ με την πρόταση του συμφορουμίτη Αισχρο το πολυ μεχρι ταλιρο.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 ώρα πριν, sou_d said: Η voda δίνει συμβόλαιο αυτό, που μοιάζει πολύ με την πρόταση του συμφορουμίτη Είναι για ΟΛΟΥΣ? Δεν μου δίνει τα 100GB 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 hour ago, GREGORYMO said: Είναι για ΟΛΟΥΣ? Δεν μου δίνει τα 100GB Το έδωσε καμιά 20αριά μέρες, μετά την ενεργοποίηση του αριθμού μου 2 ώρες πριν, CamuCamu said: Αισχρο το πολυ μεχρι ταλιρο.. Ε, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Πέρυσι μου ήρθε μια πολυ καλή προσφορά ,απεριόριστη ομιλία και 5GB με 8,40. Με κάλυπτε απόλυτα γιατι ηταν για μέλος της οικογενείας. Στο συμβόλαιο που υπέγραψα μου είπαν οτι στον 13ο μηνα θα αυξηθεί κατα 1,5 ευρώ . Βέβαια ο πωλητής μου ειπε οτι αυτο δεν γίνετε σχεδόν ποτε. Τελικά η αυξηση εγινε...μου ηρθε λογαριασμος στα 9,90. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Και 1,5€ κιολας! Ακραίο, την ώρα που ο ΔΤΚ είχε αυξηθεί 3,1% από το 23 στο 24 και άρα με τον τρόπο υπολογισμού των άλλων εταιριών θα ήταν η αύξηση μόνο 0,30€. Αυτό επιβεβαιώνει και αυτό που σας έλεγα τότε, ότι μπορεί ο τρόπος της Vodafone να θέτει ανώτατη τιμή το ενάμιση ευρώ αλλά δεν εξηγεί το πως προκύπτει αυτή η μεταβολή. Στις άλλες εταιρείες μπορεί όντως το μέγιστο να είναι 3 € αλλά ξεκάθαρα βασίζονται στον δείκτη τιμών καταναλωτή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 42 minutes ago, polaris3 said: Πέρυσι μου ήρθε μια πολυ καλή προσφορά ,απεριόριστη ομιλία και 5GB με 8,40. Με κάλυπτε απόλυτα γιατι ηταν για μέλος της οικογενείας. Στο συμβόλαιο που υπέγραψα μου είπαν οτι στον 13ο μηνα θα αυξηθεί κατα 1,5 ευρώ . Βέβαια ο πωλητής μου ειπε οτι αυτο δεν γίνετε σχεδόν ποτε. Τελικά η αυξηση εγινε...μου ηρθε λογαριασμος στα 9,90. Και πάλι καλά είναι Πάντως σε εμένα και σε άλλα παιδιά εδώ μέσα και γνωστούς δεν έχει γίνει κάποια αύξηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Και πάλι καλά είναι Πάντως σε εμένα και σε άλλα παιδιά εδώ μέσα και γνωστούς δεν έχει γίνει κάποια αύξηση Εμενα στους γονεις μου που εχουν σταθερο και κινητο βονταφον σε ολα αυξηθηκε η τιμη κατα 1,5€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 25 minutes ago, spoukos said: Εμενα στους γονεις μου που εχουν σταθερο και κινητο βονταφον σε ολα αυξηθηκε η τιμη κατα 1,5€ Σε όσους ξέρω δεν έχει αυξηθεί σε κανέναν. Λυπηρή εξέλιξη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Και σε μένα το σταθερό αυξήθηκε κατά 1.5€ μετά τον πρώτο χρόνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου (edited) Και σε μένα το ίδιο στο σταθερό. Όταν είχα κλείσει τη συμφωνία για την ανανέωση μου είχαν πει ότι δεν πρόκειται να πάρει πάνω από 40 λεπτά αύξηση, γιατί δεν θα ανέβει τόσο πολύ ο πληθωρισμός. Το έφαγα ολόκληρο όμως. Τώρα αν θα έπρεπε να έχω κάνει κάποια κίνηση και να έχω διαμαρτυρηθεί δεν ξέρω, μπορεί να μου προέβαλλαν τη δικαιολογία των επενδύσεων του δικτύου.... Edited 18 Ιουνίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Κι εδώ σε 2 κινητά unlimited red ultra πριν 6-7 μήνες πήραν την αύξηση, μαζί με σταθερό στον ίδιο ΑΦΜ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου On 30/5/2024 at 5:30 ΜΜ, GREGORYMO said: Μου έκαναν πρόταση καρτο προγραμα: απεριόριστα λεπτά, 6000 sms και 3GB στα 8€ τελική τιμή για 24 μήνες. Τα ΜΒ είναι λίγα αλλά το σκέφτομαι. Είχα διαβάσει κατά καιρούς ότι έδιναν και 100GB το 1" εξάμηνο. Το βασικό ερώτημα είναι πώς θα γίνεται η χρέωση: θα έρχεται λογαριασμός και πώς θα πληρώνω? Πώς θα βάζω κάθε μήνα τα 8€ ? Και αν τα βάλω τι θα γίνει? Τελικά το έκανες το συμβόλαιο;Λόγω σταθερής είχε διπλασιασμού στα γιγα;Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει αυτό με τα 3 γιγα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Καλησπέρα στην παρέα. Είχα CU κάρτα κ το γύρισα σε καρτοπρογραμμα Retail νομίζω λέγεται, απεριόριστα λεπτά, μηνύματα, 3Gb με 9€ το μήνα. Μου έρχεται ο λογαριασμός αλλά δεν γίνεται να τον πληρώσω με το υπόλοιπο της κάρτας; Πάνε χαμένα αυτά τα χρήματα που έχω μέσα(23€)? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 4 minutes ago, mpampis81 said: Καλησπέρα στην παρέα. Είχα CU κάρτα κ το γύρισα σε καρτοπρογραμμα Retail νομίζω λέγεται, απεριόριστα λεπτά, μηνύματα, 3Gb με 9€ το μήνα. Μου έρχεται ο λογαριασμός αλλά δεν γίνεται να τον πληρώσω με το υπόλοιπο της κάρτας; Πάνε χαμένα αυτά τα χρήματα που έχω μέσα(23€)? Είναι σίγουρα καρτοπρογραμμα ή συμβόλαιο.Δηλαδη το έχεις λίγο καιρό και σου έρχεται κανονικά λογαριασμός και έχεις και τα 23ευρω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Super smart καρτοπρογραμμα μου γράφει στην ανάλυση λογαριασμού. Στην ανάλυση υπολοίπου κάρτας έχω 23€. Δεν μπορώ όμως με αυτά να πληρώσω την οφειλή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Όντως. Είναι μόνο για αγορά πακέτων ή κλήσεις και μηνύματα σε χρεωσιμες υπηρεσίες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου Στο καρτοπρόγραμμα εάν κάνεις χρήση εκτός παγίου αφαιρείται από το υπόλοιπο της κάρτας; Δηλαδή έχεις προστασία από ενδεχόμενες χρεώσεις στον μηνιαίο λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Στο καρτοπρογραμμα μεταφέρονται τα gb που δεν χρησιμοποιω στον επόμενο μήνα; Η προσφορά που μου βγάζει μου φαίνεται λίγο ακριβή 2 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 38 minutes ago, nucleogenesis said: Στο καρτοπρογραμμα μεταφέρονται τα gb που δεν χρησιμοποιω στον επόμενο μήνα; Η προσφορά που μου βγάζει μου φαίνεται λίγο ακριβή Δεν μεταφέρονται. Όντως είναι λίγο ακριβό,σε άλλους έχει δοθεί από 14-16 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Το cashback στο καρτοπρογραμμα εξαργυρώνεται ως έκπτωση στον λογαριασμό, ή ως προσθήκη υπολοίπου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts