CarpeNoctum Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Κάνε πρώτα αυτό που λέει ο athadef21. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 αυτο το πραγμα με τα wm δεν το καταλαβα ποτε !! να κανεις install κατι και να διαλυει αλλα 5 πραγματα. εγω εβαλα χτες το Pocket weather κ μου ριμαξε τα fonts !! ευτυχως γλυτωσα το hard reset !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Κάνε πρώτα αυτό που λέει ο athadef21. Το είχα δοκιμάσει κι αυτό αλλά δεν πέτυχε. Ελπίζω στον xenos να δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 παιδια καλημερα.εχω περασει στο td ενα θεμα και την εφαρμογη MagiCall. αλλα δεν τα βλεπει το τηλεφωνο γιατι???? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ok, σβήνω όλα τα μμσ και βγάζω και 1-2 πραγμαάκια που έχω βάλει τελευταία μήπως και... :( Κρίμαι γιατί έκανα πρόσφατα hard reset... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 χρειάζεται να γίνει delete και ένα dll. δε θυμάμαι ακριβώς πώς το λένε. θα το δω και θα σας πω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά... Χρησιμοποιώ το mToday για να έχω δεύτερη today screen. Έχω εγκαταστήσει το Battery status (HomeScreen_PlusPlus_UI_cab) για να μπορώ να ελέγχω τον χρόνο εξερχόμενων κλήσεων. Όταν έχω ανενεγό το ΤF 3d, το battery status δουλεύει οκ. Όταν έχω όμως ενεργό το TF 3d, ο μετρητής κλήσεων δεν λειτουργεί. Δεν μετράει δηλαδη τον χρόνο των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων. Μετράει όμως κανονικά τα SMS !!! (πράγμα που σημαίνει οτι το πρόγραμμα τρέχει κανονικά στο παρασκήνιο ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένο το TF3d). Μήπως γνωρίζεται τί φταίει; Γενικά, χρησιμοποιώ δεύτερη today screen μόνο για το Battery status. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να μετράει εξερχόμενες κλήσεις, και να συνεργάζεται με το TF3D; Ευχαριστώ Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά... Χρησιμοποιώ το mToday για να έχω δεύτερη today screen. Έχω εγκαταστήσει το Battery status (HomeScreen_PlusPlus_UI_cab) για να μπορώ να ελέγχω τον χρόνο εξερχόμενων κλήσεων. Όταν έχω ανενεγό το ΤF 3d, το battery status δουλεύει οκ. Όταν έχω όμως ενεργό το TF 3d, ο μετρητής κλήσεων δεν λειτουργεί. Δεν μετράει δηλαδη τον χρόνο των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων. Μετράει όμως κανονικά τα SMS !!! (πράγμα που σημαίνει οτι το πρόγραμμα τρέχει κανονικά στο παρασκήνιο ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένο το TF3d). Μήπως γνωρίζεται τί φταίει; Γενικά, χρησιμοποιώ δεύτερη today screen μόνο για το Battery status. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να μετράει εξερχόμενες κλήσεις, και να συνεργάζεται με το TF3D; Ευχαριστώ Βαλε αυτο πολυ καλυτερο:) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 χρησιμοποιω το δεστινατορ απο το καλοκαιρι αγορασμενο απο το πλαισιο εχ8εσ που ιθελα να ψαξω μια οδο που δεν την εβρησκα στα αποθηκευμενα του δεστ ειδα οτι το πληκτρολογιο δεν ειναι ελληνικα τιποτα ουτς για δειγμα το εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα τιποτα τι μπορω να κανο που να εχει ελληνικα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 χρησιμοποιω το δεστινατορ απο το καλοκαιρι αγορασμενο απο το πλαισιο εχ8εσ που ιθελα να ψαξω μια οδο που δεν την εβρησκα στα αποθηκευμενα του δεστ ειδα οτι το πληκτρολογιο δεν ειναι ελληνικα τιποτα ουτς για δειγμα το εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα τιποτα τι μπορω να κανο που να εχει ελληνικα Μήπως κατα λάθος πάτησες το κουμπάκι που έχει κάτω δεξιά και ακριβώς αριστερά από το βελάκι μπρος τα πίσω και το πήγες σε άλλο είδος γραφής; Αν είναι αυτό δοκίμασε να ξαναπατήσεις αυτό το κουμπί ώσπου να σου βγάλει πάλι ελληνικά. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 χρειάζεται να γίνει delete και ένα dll. δε θυμάμαι ακριβώς πώς το λένε. θα το δω και θα σας πω. Για τον xenos αφού σβήσεις τα mms σβήσε και τον φάκελο Destinator Technologies που βρίσκεται στο My Device\My Documents\ Και αυτό που λέει ο CarpeNoctum κάτι μου λέει αλλα δεν θυμάμαι και εγώ. Οπως επίσης δοκίμασε να ξαναπεράσεις ένα άλλο destcore.dll αν δεν ήταν αυθεντικό το Destinator που έχεις. Αν δεν είναι αυθεντικό το Destinator πες το να σου δώσουμε destcore.dll Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 To smsmodule.dll σβήσε από το φάκελο του Destinator (κράτα το για καλό και για κακό ένα backup κάπου όμως). Αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 To smsmodule.dll σβήσε από το φάκελο του Destinator (κράτα το για καλό και για κακό ένα backup κάπου όμως). Αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Σωστός αυτό είναι. Πάντως εγώ με την έκδοση 7 που έχω βάλει δεν έχω κανένα πρόβλημα από αυτά που είχα με τα κολήματα και τα mms κτλ. όταν είχα την έκδοση 6. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς στο μηχάνημά μας την έκδοση 8 του destinator; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ναι εγώ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δοκίμασε να σβήσεις όλα τα mms που έχεις στο κινητό. Ειδικά αν είναι η έκδοση 6 του destinator. Να τα σβήσεις εντελώς δηλαδή να τα σβήσεις και από τα deleted items (το καλάθι). Τελικά σβήνοντας όλα τα μμσ, όλα οκ! :) (7.κατι είναι η έκδοση) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSOUNTANIS1978G Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Να βάλουμε κι εμείς το 8 ή να περιμένουμε εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 καλησπερα παιδια. έχω βάλει το Pcm keyboard ωστόσο το index στη δεξια πλευρα στην οθονη παραμενει σε αγγλικο mode. ως αποτελεσμα αν κανω αναζητηση με το index για να παω σε μια επαφη δεν γινεται διοτι δεν εχω επαφες σε αγγλικα. υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξουμε και το Index και να κανουμε αναζητηση σε ελληνικο mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Τελικά σβήνοντας όλα τα μμσ, όλα οκ! :) (7.κατι είναι η έκδοση) Πήγαινε και σβήσε από το φάκελο του Destinator το SMSModule.dll και είσαι οκ. Αν δεν το βλέπεις ωάλε να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία. Έτσι δε θα έχεις πρόβλημα όταν σου ξανάρθει MMS. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 @perdikos2000 δεν γινεται Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω στο pc τα sms μου (μέσω activesync?); Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πήγαινε και σβήσε από το φάκελο του Destinator το SMSModule.dll και είσαι οκ. Αν δεν το βλέπεις ωάλε να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία. Έτσι δε θα έχεις πρόβλημα όταν σου ξανάρθει MMS. Μπραβο βοηθησες και εμενα :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 καλησπερα παιδια!ηθελα να με ενημερωσει καποιος που εχει το skype for mobile στο διαμαντακι του αν δουλευει.θα ηθελα να μαθω εντυπωσεις και για το αν δημιουργει λειτουργικα καποιο προβλημα στο διαμαντι μας.σας ευχαριστω,περιμενω τισ πληροφοριες σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Όσο είχα το διαμάντι το skype δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που δεν κάνει είναι βίντεο κλήσεις εκμεταλλευόμενο την μπροστινή κάμερα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Όσο είχα το διαμάντι το skype δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που δεν κάνει είναι βίντεο κλήσεις εκμεταλλευόμενο την μπροστινή κάμερα. η τελευταια του εκδοση ειναι η 2.2.0.45?αυτη χρησιμοποιουσες φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts