Jump to content

TSOUNTANIS1978G

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSOUNTANIS1978G

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TSOUNTANIS1978G's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για άλλη μια φορά σ'ευχαριστώ Γιάννη! :D
  2. Χρησιμοποιώ το Ndrive και επιβεβαιώνω τα ελληνικά.
  3. Το ότι είναι High Capacity δε μας πειράζει ε;
  4. Να κάνω μια ερώτηση πριν κάνω μια αγορά; Έχω στο κινητό μου μια SanDisk 8GB mico SDHC και κόλλησε(!) Θέλω να πάρω μια άλλη, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω την εξής. Τι λέτε; Θα ξανακολλήσει; Ευχαριστώ.
  5. Φίλε γεια σου. Θα αγοράσω αύριο το HTC Magic και θα ήθελα να μου πεις, εάν μπορείς, που θα βρω το Ndrive δωρεάν για να το κάνω εγκατάσταση. Θα το κάνω μέσω pc ή μέσω κιν?
  6. Φίλε, σκέφτομαι αύριο να αγοράσω το Magic. Ξέρεις καποιο link για να βάλω destinator? Κάτι διάβασα για το Ndrive. Τι προγράμματα προτείνεις να βάλω στο κιν?

     

    Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

  7. sarakinos μάλλον έπεσες σε άσχετο, υπάρχουν πολλοί στα καταστήματα!
  8. Μπορεί να μην είναι "άλλη μία συσκευή" για κάποιους, αλλά ένα επαγγελματικό εργαλείο. Προσωπικά ένα tablet με android, θα με βόλευε!
  9. Αν είναι tablet θα έχει πολύ μέλλον...τώρα για τα χρήματα, θα είναι δύσκολο το καλοκαίρι!
  10. Δες εδώ, έχει πολλά για κινητά!
  11. Κι εγώ αυτό έχω κάνει...μου δείχνει τα δύο επόμενα ραντεβού και αν το πατήσω μου ανοίγει το ημερολόγιο του κινητού. Αυτό σου χρειάζεται φίλε!
  12. Το Google Calendar είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που στέλνει μηνύματα sms στο κινητό σου όταν δεν είσαι στο internet, με την κατάλληλη ρύθμιση. Όταν συνδεθεί στο internet το android κινητό σου, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, χωρίς να σε ρωτήσει, είναι να συγχρονιστεί με το Google Calendar. Αν έχεις κάνει αλλαγές στο κινητό θα αλλάξουν και στο web, ή το αντίθετο.
  13. Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο...όποιος θέλει λοιπόν μόνο π.μ. :wacko:
  14. Τους χάρτες στο AndNav2 τους φτιάχνεις μόνος σου, αλλιώς τους κατεβάζεις αν υπάρχουν έτοιμοι, όπως αυτός που σου έδωσα. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ο χάρτης της Ελλάδας, είχε πολύ μικρό ζουμ και δε με κάλυπτε. Τέλος πάντων, τώρα για το Ndrive: 1)κατεβάζεις το φάκελο 1 και τον κάνεις unzip στην sdcard. 2)κατεβάζεις το φάκελο 2 και τον κάνεις unzip στην κάρτα αντικαθιστώντας τον προηγούμενο. 3)κατεβάζεις τον τρίτο φάκελο και για τελευταία φορά αντικαθιστάς το φάκελο 2. 4)κατεβάζεις την εφαρμογή Ndrive και την εγκαθιστάς στο κινητό. 5)στη συνέχεια κατεβάζεις χάρτη, όποιο θέλεις από εδώ.Βάλε τον μέσα στο φάκελο maps στο κινητό. 6)γλώσσες επίσης χρειάζεται να κατεβάσεις από εδώ: (Γιώργος, Μαρίνα).Αναλόγως οι γλώσσες θα μπουν στο φάκελο voices. 7)κατεβάζεις το μαγικό προγραμματάκι και το ανοίγεις. Επέλεξε get new για να σου δώσει κωδικό, τον οποίο μόλις ανοίξεις το πρόγραμμα θα σου ζητηθεί. Προσοχή να επιλέξεις desired map και στη συνέχεια web option όπου και θα μπει ο κωδικός από το get new. No automatic register και μετά έχεις τους δύο κωδικούς που θα μπουν στο μαγικό προγραμματάκι για να σου δώσουν το κλειδί. Έτοιμος!
×
×
  • Create New...