konandrio Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλημερα σας (τετοια ωρα που γραφω..lool) θα ηθελα να ρωτησω, στην επιλογη εναρξη -> ρυθμισεις -> τηλεφωνο -> μπαντα στην δευτερη επιλογη που λεει "μπαντα gsm/umts" ποια ειναι η καλυτερη επιλογη εκτος του auto, ωστε να εχω καλυτερο σημα 3g? ρωταω γιατι οταν το εχω στο auto, παρατηρω οτι εκει που δεν εχω καλο σημα 3g μου τερματιζει την βιντεοκληση πολυ συχνα. γενικα εσεις που χρησιμοποιειτε το 3g για βιντεοκλησεις, ποιος συνδυασμος των 2 επιλογων σ'αυτη τη σελιδα ( τυπος δικυτου - μπαντα gsm/umts) ειναι πιστευετε ο πιο καλος ? To auto, δεν μπορεις να κανεις κατι για να βελτιωθει το 3g. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 παιδια καλημερα. πριν μια εβδομαδα παρηγγειλα απο netimes ενα φορτιστη αυτοκινητου 1000mΑ ο οποιος ηρθε σημερα, αλλα με μεγαλη εκπληξη παρατηρησα οτι το βισμα του ειναι mini-usb και δε μπαινει στο διαμαντι. τι κανουμε τωρα? Τωρα παρατηρησα οτι αν και το βισμα δεν ειναι ίδιο μπαινει κανονικα στη υποδοχη του διαμαντιου. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν το βαλω να φορτισει η το φορτιζω αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Τωρα παρατηρησα οτι αν και το βισμα δεν ειναι ίδιο μπαινει κανονικα στη υποδοχη του διαμαντιου. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν το βαλω να φορτισει η το φορτιζω αφοβα? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φίλε μου. Φόρτισέ το κανονικά. Σε πόσες μέρες έφτασαν σε σένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 τα παρηγγειλα τη προηγουμενη τεταρτη το βραδυ. δλδ ουτε 6 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Πολύ ωραία! Και όπως λένε όλοι όσοι έχουν ψωνίσει από το μαγαζάκι αυτό, είναι είναι πολύ αξιόπιστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Έχω βάλει το AnswerkeysDisabler αλλά το κακό είναι ότι όταν θέλω να βάλω σε αθόρυβη λειτοργία την κλήση που μου γίνεται δν μπορώ γιατι κλειδώνει η οθόνη. Καμιά ιδέα; ή κάποιο άλλο cab για την διευκόλυνσή μας;:) Μα δεν σου δουλευει το οτι οταν γυρνας την συσκευη προς τα κατω γινεται αθορυβη η κληση ? Εγω που το δοκιμασα ετσι μου δουλευει. Εχεις την τελευταια εκδοση του προγραμματος ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Μα δεν σου δουλευει το οτι οταν γυρνας την συσκευη προς τα κατω γινεται αθορυβη η κληση ? Εγω που το δοκιμασα ετσι μου δουλευει. Εχεις την τελευταια εκδοση του προγραμματος ? Nαι δουλεύει αυτό αλλά αργεί λίγο... Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εχω ενα φορτιστη αυτοκινητου mini usb απο ενα miomoov gps... Λετε να δημιουργηθει προβλημα αν το χρησιμοποιησω και στο Diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 μια ερωτηση πιο ειναι καλυτερο για το diamond igo8 ή destinator7? Κατα βαση χρησιμοποιω το Destinator7 με τους τελευταιους χαρτες της NGI, αλλα τελευταια δοκιμαζω και το igo8 με τους τελευταιους χαρτες της Navigreece. Τα εχω βαλει σε αμεση συγκριση, καθως εχω και ενα Pna, και μπορω να πω πως το Destinator ειναι πολυ καλυτερο μεν, αλλα και το igo με αυτους τους χαρτες ειναι αρκετα καλο. Σαν προγραμματα, ασχετα απο τους χαρτες, το igo ειναι πολυ καλυτερο και σε εμφανιση και σε παραμετροποιηση. Για Ελλαδα το Destinator ειναι σχεδον μονοδρομος λογω χαρτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RallyArt Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Χαίρεται. Ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρώ το destinator για το Διαμαντάκι μου. Μπορεί κανείς να με βοηθίσει;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Χαίρεται. Ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρώ το destinator για το Διαμαντάκι μου. Μπορεί κανείς να με βοηθίσει;:wacko: ipmart-forum ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Nαι δουλεύει αυτό αλλά αργεί λίγο... Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι άλλο. Ναι, να πατήσεις το κουμπάκι της έντασης στο πλάι και να μπει κατευθείαν στο αθόρυβο. Με την ποϋπόθεση, προφανώς, να μην έχεις αλλάξει με κάποιο πρόγραμμα αλλάξει τις λειτουργόες των συγκεκριμένων πλήκτρων. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ναι, να πατήσεις το κουμπάκι της έντασης στο πλάι και να μπει κατευθείαν στο αθόρυβο. Με την ποϋπόθεση, προφανώς, να μην έχεις αλλάξει με κάποιο πρόγραμμα αλλάξει τις λειτουργόες των συγκεκριμένων πλήκτρων. Ευχαριστώ! Δεν το 'ξερα.:O Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RallyArt Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ipmart-forum ;) Δεν μπορώ να το βρώ...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δεν μπορώ να το βρώ...:cry: Έχεις p.m.:) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RallyArt Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Έχεις p.m.:) Σε ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εχω ενα φορτιστη αυτοκινητου mini usb απο ενα miomoov gps... Λετε να δημιουργηθει προβλημα αν το χρησιμοποιησω και στο Diamond? Υποθέτω έχει να κάνει με τα στοιχεία του φορτιστή (V, mAh κλπ.). Αν τα συγκρίνεις με του φορτιστή της HTC και μοιάζουν λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Επειδή, όμως, δεν είμαι καθόλου σίγουρος (και με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα :p) αν ξέρει κάποιο παλικάρι ας μας απαντήσει... Επίσης, αν βάλω ένα κανονικό καλώδιο με mini usb πάνω στο φορτιστή θα δουλέψει οκ; Υ.Γ.: Χάρις σε προηγούμενο post παιδιού συνειδητοποίησα ότι τα κανονικά mini-usb μπαίνουν στο Διαμαντάκι! Πολύ χρήσιμο... Και είχα ξενερώσει που το είχαν κάνει λίγο διαφορετικό και νόμιζα ότι δεν ταίριαζε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καπου ειχα δει μια σελιδα με διαφορα προγραμματα για screenshot αλλα δεν μπορω να την βρω. Καποιο προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων και αλλο για διαχειριση των προφιλ ? Καποια βοηθεια ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καπου ειχα δει μια σελιδα με διαφορα προγραμματα για screenshot αλλα δεν μπορω να την βρω. Καποια βοηθεια ? http://www.mymobiler.com είναι free. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καπου ειχα δει μια σελιδα με διαφορα προγραμματα για screenshot αλλα δεν μπορω να την βρω. Πολύ καλό και free! http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-spb-screenshot.html Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Σας Ευχαριστω ολους. :) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ δ/νση για την τελευταια έκδοση χάρτη Ελλάδας για ντεστ7? :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 paides kalispera Pws mporw na dw an ena diamantaki einai CID Locked??? Mono cid omws kai oxi simlock;) Kai an einai pws mporw na to kanw unlock free??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 γεια΄χαρά παιδιά, ψιλοτρέμει η οθόνη αμιδρά του HTC Diamond!!! μήπως ξέρεται τι φταίει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος να αλλάξουμε στο tf3d το πρόγραμμα που ανοίγει την ατζέντα στο home screen; Ανοίγει με το calendar και εγω έχω εγκαταστήσει το Pocket Informant. Ευχαριστώ Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts