Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

3.5 ευρώ είναι η πιο ακριβή. Από άλφα βάζω our και χρεώνει 3 ευρώ.

Τώρα χρέωσε εμένα 3.5 ευρώ έκανε 4 μέρες και χρέωσε και τον αποστολέα 1?

Samsung S21 Ultra

Δεν μπορω να καταλαβω τι λετε .....

Μιλαμε για δωρεαν μόνο με τις υπηρεσιες Iris

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεν καταλαβαίνω απόλυτα έτσι όπως το έγραψες! Να ξέρεις πως το OUR συμφέρει για εντολές στην Ελλάδα, εκτός και αν ο παραλήπτης έχει δωρεάν εισερχόμενες εντολές οπότε μόνο σε αυτή την περίπτωση συμφέρει το SHA (shared).

Η Alpha και η Εθνική χρεώνουν επίσης €3,00 για την ίδια εισερχόμενη εντολή

dmU4f2W.png

TsCVw5J.png

Αν κατάλαβα σωστά, αυτό που λες είναι πως η Alpha σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις OUR για εξερχόμενες εντολές με κόστος €3,00. Αντίστοιχα εντολή με OUR στην Eurobank έχει έξοδα €2,35 ενώ από Εθνική €2,00. Το πρόβλημα είναι πως η Πειραιώς δεν δίνει επιλογή OUR μέσω της winbank.

Εσύ χρεώθηκες €3,50 στην Eurobank διότι είναι εισερχόμενη εντολή χωρίς ένδειξη OUR.

Η καθυστέρηση οφείλεται στην κανονική προτεραιότητα που διάλεξες από την Πειραιώς. Εσύ μπορεί να μετράς όσες ημερολογιακές ημέρες θέλεις και να υπολογίζεις μέσα και το απόγευμα της Πέμπτης και το Σαββατοκύριακο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία (1) εργάσιμη ημέρα!

Αν ήθελες να πιστωθεί αυθημερόν, η Πειραιώς σου δίνει επιλογή με υψηλή προτεραιότητα με συνολικά έξοδα €2,50 (δηλαδή +€1,50 στην κανονική προτεραιότητα) οπότε επειδή έκανες την καταχώριση της εντολής την Πέμπτη μετά τις 16:00 η εντολή σου θα πιστώνονταν την Παρασκευή το πρωί μετά τις 8:00.

Στην προκειμένη περίπτωση θα σε συνέφερε να είχες κάνει ανέξοδα top-up από κάρτα (π.χ. χρεωστική) σε Revolut και αμέσως μετά ανέξοδο έμβασμα από Revolut προς την όποια ελληνική τράπεζα. Δυστυχώς για τα ελληνικά δεδομένα τα εμβάσματα από Revolut είναι S€PA που σημαίνει πως έχουν ένδειξη SHA οπότε αν δεν έχεις δωρεάν εισερχόμενες εντολές εξωτερικού, τότε θα χρεωθείς €3,00 (€4,00 στην Πειραιώς). Αν το είχες κάνει μέσω Revolut δεν θα πλήρωνες τα έξοδα της Πειραιώς, η εντολή σου θα πιστώνονταν την Παρασκευή το πρωί και απλά θα είχες τα ίδια έξοδα στην Eurobank.

Δεν μπορω να καταλαβω τι λετε .....

Μιλαμε για δωρεαν μόνο με τις υπηρεσιες Iris

Δεν μιλάμε για IRIS 24/7 (με κινητό ή Α.Φ.Μ.) που είναι ακόμη δωρεάν οι εισερχόμενες εντολές (πλην της Πειραιώς για επαγγελματική χρήση), αλλά για εντολές με χρήση IBAN με κανονική προτεραιότητα ή υψηλή προτεραιότητα (IRIS on-line payments).

Ενδέχεται να έχεις δωρεάν εισερχόμενες εντολές λόγω προϊόντος (π.χ. Λογαριασμός Alpha Μισθοδοσία) ή πρόσθετης υπηρεσίας (π.χ. e-συναλλαγές όπου με κόστος €1,50/μήνα περιλαμβάνει και 4 δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού)

logo-vwclub-2016.png

Καλημέρα! Θυμηστε μου κάτι... Για μετά φορά χρημάτων μέσω IRIS 24/7 είναι δωρεάν μέχρι 500€, σωστά;; αν θέλω να μεταφέρω 550€ μπορώ να το σπάσω πχ 500+50 για να μην χρεωθω ή αναγκαστικά θα την φάω την χρέωση;;

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα! Θυμηστε μου κάτι... Για μετά φορά χρημάτων μέσω IRIS 24/7 είναι δωρεάν μέχρι 500€, σωστά;; αν θέλω να μεταφέρω 550€ μπορώ να το σπάσω πχ 500+50 για να μην χρεωθω ή αναγκαστικά θα την φάω την χρέωση;;

Δεν είναι θέμα χρέωσης. Δεν θα σε αφήσει διότι έχει ημερήσιο όριο αθροιστικά €500,00 και το οποίο ισχύει και για τον παραλήπτη δηλαδή ενδέχεται να μην σε αφήσει να στείλεις σε κάποιον χρήστη που έχει λάβει και άλλη εντολή οπότε με την δική σου εντολή θα ξεπερνούσε τα €500,00 την συγκεκριμένη ημέρα.

Μπορείς να το σπάσεις σε διαφορετικές ημέρες όμως!

Παρεμπιπτόντως από Πειραιώς έχει χρέωση για εξερχόμενες εντολές και σε εισερχόμενες για επαγγελματικούς σκοπούς.

Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

Μπορείς να το σπάσεις.

Μπορείς να το σπάσεις, σε δυο ημερες. Όχι την ίδια

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Για οποιον ξερει, γνωριζει ποιες Ελληνικες πιστωτικες δεν εχουν συνδρομη για παντα?

Η τα ορια χρησης αυτων που δε χρεωνουν συνδρομη?

Για οποιον ξερει, γνωριζει ποιες Ελληνικες πιστωτικες δεν εχουν συνδρομη για παντα?

Η τα ορια χρησης αυτων που δε χρεωνουν συνδρομη?

Στην Πειραιώς η "visa classic" και η "mastercard classic" Δεν έχουν καθόλου συνδρομή μόνο εάν έχεις τον λογαριασμό μισθοδοσίας σου στην τράπεζα.

Αυτο με το ποια καρτα εχει συνδρομη η οχι εχει να κανει με πολλους παραγοντες ,εγω πχ εχω μια πιστωτικη χωρις συνδρομη για παντα και να φανταστειτε σε εκεινει την τραπεζα δεν εχω καν λογαριασμο ,αρα δεν βγαινει ακρη

Στην Πειραιώς η "visa classic" και η "mastercard classic" Δεν έχουν καθόλου συνδρομή μόνο εάν έχεις τον λογαριασμό μισθοδοσίας σου στην τράπεζα.

Για Eurobank αν κανεις συναλλαγές πανω απο ενα ποσο(1.500€) και αν εχεις μισθοδοσία εκει δεν εχει συνδρομή η Yes Visa και η καρτα επιστροφή.

Και η Go πιστωτική της εθνικής αν εχεις μισθοδοσία στην εθνικη τραπεζα δεν εχει συνδρομη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μιας και πιάσαμε τις κάρτες, ξέρουμε για την affinity;

Πέρασε ο πρώτος χρόνος τώρα και δε με χρέωσε, αλλά λογικά είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο.

Στο site άλλο γράφουν πάντως!

Βέβαια πρόσφατα που έκανα αίτηση για Πειραιώς Mastercard από κατάστημα μου ανέφεραν πως ακόμη και αν κάνω ετήσιο τζίρο €2.500 θα χρεωθώ την ετήσια συνδρομή και θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο για να την αντιλογίσουν!

Piraeus-Mastercard.png

Παρεμπιπτόντως η Eurobank στο τιμολόγιό της στο Ι.1.Πιστωτικές Κάρτες αναφέρει πως οι Classic και Gold διατίθενται µε µηδενική ετήσια συνδροµή για Group Sales πελάτες για όσο χρόνο καταβάλλεται η µισθοδοσία µέσω της Τράπεζας.

Πέρασε ο πρώτος χρόνος τώρα και δε με χρέωσε, αλλά λογικά είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο.

Αν πέρασε ο χρόνος και δεν σε χρέωσε, τότε έχεις κερδίσει δωρεάν συνδρομή για τον δεύτερο χρόνο. Μήπως υπάρχει μη χρέωση για ετήσιες συναλλαγές πάνω από κάποιο ποσό; Εμένα όταν μου γυρίσανε μια AmEx σε Gold bonus Mastercard μου ανέφεραν τηλεφωνικά πως δεν θα έχω επιβάρυνση ετήσιας συνδρομής αν πιάνω κάποιο ποσό (νομίζω €2.500) Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

Αν πέρασε ο χρόνος και δεν σε χρέωσε, τότε έχεις κερδίσει δωρεάν συνδρομή για τον δεύτερο χρόνο. Μήπως υπάρχει μη χρέωση για ετήσιες συναλλαγές πάνω από κάποιο ποσό; Εμένα όταν μου γυρίσανε μια AmEx σε Gold bonus Mastercard μου ανέφεραν τηλεφωνικά πως δεν θα έχω επιβάρυνση ετήσιας συνδρομής αν πιάνω κάποιο ποσό (νομίζω €2.500)

Δεν ανέφερε πουθενά για δωρεάν συνδρομή πάνω από κάποιο ποσό αγορών. Γι αυτό έλεγα μήπως τον πρώτο χρόνο είναι δωρεάν άσχετα με τις αγορές.

Δεν ανέφερε πουθενά για δωρεάν συνδρομή πάνω από κάποιο ποσό αγορών. Γι αυτό έλεγα μήπως τον πρώτο χρόνο είναι δωρεάν άσχετα με τις αγορές.

Ούτε εγώ το έχω κάπου γραπτώς. Επειδή στην επιστολή διάβασα πως η σύμβασή για την συγκεκριμένη κάρτα έχει αλλάξει μονομερώς από πλευράς της τράπεζας και προβλέπει ετήσια συνδρομή κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν πως δεν θα χρεωθεί με συγκεκριμένο ετήσιο τζίρο.

logo-vwclub-2016.png

και στο επαγγελματικο λογαριασμο οψεως της eurobank θα εφαρμοστει το νταβατζιλίκι αλλα με 3€ τον μηνα για τον λογαριασμο, αλλα προσφερει απεριοριστες παγιας εντολες ( σε δεκο τηλεφωνια ρευμα και νερο και ασφαλειες ) χωρις προμηθεια και η πληρωμη του εφκα( πρωη οαεε ) παλι χωρις χρεωση αλλα χειροκινητα και με την παγια παλι.

δες εδω https://www.eurobank.gr/el/business/proionta-kai-upiresies/proionta-upiresies/epixeirimatikos-logariasmos-kai-cash/pliromes/programmata-upiresion-sunallagon?qid=AC2E53838A5F4A8A98110552D4CAE636

<< Με τη συνδρομή σας έχετε δωρεάν:

Απεριόριστες πληρωμές για ασφαλιστικές εισφορές σας στον ΕΦΚΑ, μέσα από το e-Banking σας.

Απεριόριστες πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών σε εταιρείες και οργανισμούς (π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ασφάλειες, ασφαλιστικά ταμεία). >> η χρεωση ειναι υποχρεωτικη σε καθε λογαριασμο οψεως eurobank . Αμα δεν τον χρειαζεται τον κλεινεις.

Προσεχε κατι αμα βαλεις παγια εντολη σε τραπεζικο λογαριασμο πχ στην eurobank μου ειπανε οτι την προηγουμενη εργασιμη ημερα στις 21:30 τραβαει τα χρηματα για να φανει την επομενη εργασιμη ημερα η λογιστικη εγγραφη της πληρωμης, αρα θα πρεπει να υπαρχουνε τα χρηματα 2 ημερες πριν την παγια εντολη και επισης μια φορα κανει προσπαθεια να πληρωσει τον λογαριαμο μετα ακυρωνεται.

Παντως εγω εχω βαλει παγια εντολη σε elpedison σε λογαριασμο που δεν τον χρησιμοποιω συχνα και καθε φορα που εκδιδεται το πληρωνω με καρτα απο το δικο τους το site και ποτε δεν εκτελειται η παγια εντολη!!. Στον αλλον λογαριασμο που εχω εχω βαλει παγια εντολη με χρεωση χρεωστικης καρτας και ποτε δεν μου χρεωνεται εξτρα προμηθεια , το ιδιο θα πρεπει να γινεται και με οσες καρτες βαζεις παγια εντολη. Αλλα γενικα επειδη με βολευει να πληρωνω online εκεινη την στιγμη της εκδοσης του λογαριασμου πληρωνω με χρεωση καρτας online εγω και δεν αφηνω ποτε να εκτελεστει η παγια εντολη!. Και στο προτεινω, αλλα ρωτησε και τον παροχο του ρευματος σου!.

Επισης προσεχε συνηθως οι επαγγελματικοι λογαριασμοι δηλωνονται στο taxisnet και πρεπει να μονο να πληρωνονται οτι αφορα την επιχειρηση και τιποτα αλλο διοτι σε περιπτωση ελενχου θα να εχεις προβλημα. Καλυτερα αμα ο λογαριασμος δεν αφορα την επιχειρηση σου να αφαιρεσεις την παγια εντολη και να το βαλεις σε αλλον ιδιωτικο λογαριασμο ή σε καποια χρεωστικη καρτα!. Οταν βαζεις παγια εντολη με χρεωση καρτας σου ζητανε να συμπληρωσεις μια αιτηση και φωτοτυπια ταυτοτητας και της 1η οψης της καρτας σου και οχι της πισω μεριας( ευτυχως! διοτι χωρις cvv δεν μπορει καποιος να χρεωσει την καρτα σου αμα γινει υποκλοπη!) και εγω τα στελω με φαξ και οχι με email.

Επισης σε λογαριασμο ιδιωτων της eurobank υπαρχει προγραμμα με χρεωση 1,50 ευρω για 4πληρωμες λογαριασμων δες εδω https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/e-sunallages

Δυστυχως η protergia δεν υποστηρίζει πληρωμη με πάγια εντολή με χρεωστικη η πιστωτικη (οπως κανω ηδη με την Vodafone).

Άσε που επι 20 λεπτα στο τηλεφωνο η καλη κυρία επέμενε οτι δεν υπαρχει διαφορα γιατι η χρεωστικη αντιστοιχεί σε λογαριασμο, οποτε ειναι το ιδιο πράγμα.

Τωρα αναθέτοντας πάγια μεσω λογαριασμου και πληρώνοντας την μεσω καρτας, δεν με εξυπηρετεί γιατι πρώτον καταργεί την «ξενοιασιά» που εχω, όσον αφορα ημερομηνίες και εμπρόθεσμη καταβολή και δεύτερον θελει προσοχή στην ημερομηνία πληρωμης γιατι αν ειναι πολυ κοντα στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμου, το σύστημα τους μπορει να μην προλάβει να δει την πληρωμη μεσω καρτας και να ξανα χρεώσει το πόσον μεσω της πάγιας.

Ειναι σωστή η επισήμανση σου για τον επαγγελματικο λογαριασμο, αλλα μονο αν αφορα εταιρικό λογαριασμο. Εαν το επαγγελματικο σου αφμ ειναι ιδιο με το προσωπικο, ολα τα εξοδα και τα έσοδα «χρεώνονται» σε αυτο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Ούτε εγώ το έχω κάπου γραπτώς. Επειδή στην επιστολή διάβασα πως η σύμβασή για την συγκεκριμένη κάρτα έχει αλλάξει μονομερώς από πλευράς της τράπεζας και προβλέπει ετήσια συνδρομή κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν πως δεν θα χρεωθεί με συγκεκριμένο ετήσιο τζίρο.

Ωραίος! Θα τους καλέσω κι εγώ κάποια στιγμή για να μάθω το όριο.

Ευχαριστώ

Όταν έβγαλα εγώ affinity ήταν δωρεάν ο πρώτος χρόνος και μετά με τζίρο (νομίζω 3000€).

Δεν έχω πάρει κάποια ενημέρωση για αλλαγή όρων...

Όταν έβγαλα εγώ affinity (2007) ήταν δωρεάν χωρίς συνδρομή εφόρου ζωής και μέχρι τώρα δεν έχω χρεωθεί τίποτα :)

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δυστυχως η protergia δεν υποστηρίζει πληρωμη με πάγια εντολή με χρεωστικη η πιστωτικη (οπως κανω ηδη με την Vodafone).

Άσε που επι 20 λεπτα στο τηλεφωνο η καλη κυρία επέμενε οτι δεν υπαρχει διαφορα γιατι η χρεωστικη αντιστοιχεί σε λογαριασμο, οποτε ειναι το ιδιο πράγμα.

Τωρα αναθέτοντας πάγια μεσω λογαριασμου και πληρώνοντας την μεσω καρτας, δεν με εξυπηρετεί γιατι πρώτον καταργεί την «ξενοιασιά» που εχω, όσον αφορα ημερομηνίες και εμπρόθεσμη καταβολή και δεύτερον θελει προσοχή στην ημερομηνία πληρωμης γιατι αν ειναι πολυ κοντα στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμου, το σύστημα τους μπορει να μην προλάβει να δει την πληρωμη μεσω καρτας και να ξανα χρεώσει το πόσον μεσω της πάγιας.

Ειναι σωστή η επισήμανση σου για τον επαγγελματικο λογαριασμο, αλλα μονο αν αφορα εταιρικό λογαριασμο. Εαν το επαγγελματικο σου αφμ ειναι ιδιο με το προσωπικο, ολα τα εξοδα και τα έσοδα «χρεώνονται» σε αυτο.

Sent from my iPad using Tapatalk

αμα ξερεις ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος του ρευματος σου και το πληρωσεις σχετικα αμεσα με χρεωση καρτας online απο το site τους θελει περιπου 305 εργασιμες να φανει η πληρωμη οποτε δεν την πατας, με την elpedison το εχω κανει και ξερω οτι δεν χρεωνει επιπλεον στην παγια εντολη. Πολυ κακο που δεν εχουνε παγια εντολη με χρεωση καρτας. Επισης μην ξεχναμε κατι , συνηθως βαζουμε την παγια εντολη στο ρευμα για να μας επιστραφει η εγγυηση . Και ετσι εχουμε ενα ωφελος. Επισης οσο για την παγια εντολη βαζεις τα χρηματα μεσα και στα τραβαει την ημερομηνια ληξης του λογαραισμου, δεν χρειαζεται καθε φορα να σου στελνει sms για την χειροκινητη πληρωμη, το βαζεις μια φορα και το μονο που σε νοιαζει ειναι να υπαρχει το ποσο στον λογαριασμο . Επισης μπορεις να ανοιξεις ενα δευτερο λογαριασμο και να το εχεις μονο για τις παγιες εντολες και να βαζεις τα χρηματα οταν θα σου ερθει ο λογαριασμος και εσυ να χρησιμοποιεις καποιον αλλον λογαριασμο πχ μισθοδοσιας καθημερινα που να ειναι και συνδεδεμενο με την χρεωστικη σου καρτα , βολευει στο να μην χαθουνε τα χρηματα που ειναι μεσα αμα ειναι ενας ο λογαριασμος που κανεις αγορες μαζι με την παγια εντολη.

Ενα αλλο καλο που εχει η αμεση χρεωση χρεωστικης καρτας εκτος του λογαιρασμου ειναι οτι δινει πχ yellows αμα ειναι πειραιως ή καρτα ή αλλους ποντους .

Αμα εχεις βαλει τον λογαριασμο να σου ερχεται μεσω email ή και sms τοτε δεν το ξεχνας να μπεις να κατεβασεις τον λογαριασμο και να το πληρωσεις online με καρτα! πχ εμενα ξερω απο 7-10 καθε μηνα βαζω υπενθυμιση και μπαινω στην myelpedison και κατεβαζω τους λογαριασμους και τους πληρωνω αμεσα!, ακομα να φανταστεις δεν εχει ερθει email ή sms στο κινητο τους εχω ηδη πληρωσει. Το ιδιο κανω και στην κοσμοτε σταθερη ξερω οτι πχ εκδιδεται καθε 26 μεσα σε 2 ημερες ανεβαινει ο λογαριασμος και το πληρωνω αμεσα, μου εχει τυχει να λαβω τον λογαριασμο με sms και λεει 0 ευρω!! , αφου με χρεωση καρτας ενημερωνεται αμεσα!! .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Για τη YES VISA (που εχω κρατησει αρχειο PDF) μεχρι Οκτ.2019 εγραφε οτι για τα 2 πρωτα χρονια δωρεαν απο τον 3ο 30ευρω εφοσον το ετησιο κοστος αγορων δεν υπερβαινει τα 1500 ευρω ετησιως! Προσθετο μελος δωρεαν

Σημερα ομως δεν αναφερει αυτο.

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/yes-visa/online-aitisi/popup_precontractinfo

Συνδρομή κάρτας:

1ος χρόνος Δωρεάν Συνδρομή. Από τον 2ο χρόνο και μετά η χρέωση της συνδρομής είναι 30€ για την κύρια κάρτα και 15€ για την πρόσθετη κάρτα ετησίως

Για τη YES VISA (που εχω κρατησει αρχειο PDF) μεχρι Οκτ.2019 εγραφε οτι για τα 2 πρωτα χρονια δωρεαν απο τον 3ο 30ευρω εφοσον το ετησιο κοστος αγορων δεν υπερβαινει τα 1500 ευρω ετησιως! Προσθετο μελος δωρεαν

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/yes-visa/online-aitisi/popup_precontractinfo

Γενικά είναι υποκειμενικό αυτά που αναφέρουν στο site τους η κάθε τράπεζα. Βλέπω πολλές φορές ανάλογα με τον καταθετικό λογαριασμό του καθενός, μισθοδοσίας κτλ υπάρχουν τις περισσότερες φορές στοχευμένες προσφορές στις κάρτες. Εμένα π.χ. η Πειραιώς από μόνη της μου είχε προσφέρει την Gold δωρεάν για πάντα λόγω μισθοδοσίας. Βασικά ήθελα να βγάλω την miles and more, αλλά κι αυτή μια χαρά με βόλεψε.

Για την πιστωτική σου ισχύει ότι υπέγραψες στην αρχική σύμβαση, δηλαδή μπορεί να έχεις κάρτα από παλιά με δωρεάν συνδρομή για πάντα (χωρίς όρους).

Ωστόσο για νέες αιτήσεις για τον ίδιο τύπο κάρτας είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικοί όροι και αυτοί εμφανίζονται στο εκάστοτε τιμολόγιο.

logo-vwclub-2016.png

Καλημέρα! Χρησιμοποιεί καποιος την υπηρεσία "εξοφ-ΛΥΣΗ" της τράπεζας Πειραιώς για πληρωμές λογαριασμών;;

Στους όρους αναφέρει ότι η απαλλαγή από τις προμήθειες ισχύει μόνο εφόσον ο κάτοχος του πακέτου ταυτίζεται με τον εντολές της πληρωμής ή της ανάθεσης της άμεσης χρέωσης.

Δλδ, αν θέλω να πληρώσω πχ το ρεύμα (το οποίο όμως είναι στο όνομα της γυναίκας μου) θα έχω χρέωση προμήθειας ή όχι;;