Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

για αγορά κινητού από έξω με prepaid δεν το βλέπω να γίνεται έτσι;

Μόνο από banggood, dealextreme και focalprice. Από τα 2 πρώτα έχω κάνει κανονικά αγορές, από το τρίτο έχει αναφερθεί από άλλους ότι έγινε αγορά με επιτυχία.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Μόνο από banggood, dealextreme και focalprice. Από τα 2 πρώτα έχω κάνει κανονικά αγορές, από το τρίτο έχει αναφερθεί από άλλους ότι έγινε αγορά με επιτυχία.

προσπάθησα από vickmall αλλά χτυπάει το τηλέφωνο, είμαστε λέει από eurobank και προσπαθείτε να κάνετε αγορά αλλά δε πρόκειται....

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Amazon με AMEX χτες απογευμα δεν περασε..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

προσπάθησα από vickmall αλλά χτυπάει το τηλέφωνο, είμαστε λέει από eurobank και προσπαθείτε να κάνετε αγορά αλλά δε πρόκειται....

Καλά σοβαρά μιλάς????? Χαχαχαχαχαχαχα ελιωσα στο γέλιο! Πολύ περίεργο αυτό! Παντως όπως ήδη έχει αναφερθεί αγοράζεις ανάλογα την σελίδα και πάντα μονο με κάρτα, όχι δλδ μέσω paypal, επίσης ξεχνάμε εννοειτε ebay , και aliexpress αυτό το δοκιμασα και εγω και έφαγα πόρτα.

dealextreme δεν εχει επικοινωνια δεν γνωριζεις αν εχει αποθεμα και ποτε θα το στειλει δεν γνωριζεις με τι ταχυδρομειο θα το στειλει δεν εχει after sales, focalprice εχει κατι τιμες......καλυτερα παρτο απο ελλαδα!!!!!

With great power, comes great responsibility...

dealextreme δεν εχει επικοινωνια δεν γνωριζεις αν εχει αποθεμα και ποτε θα το στειλει δεν γνωριζεις με τι ταχυδρομειο θα το στειλει δεν εχει after sales, focalprice εχει κατι τιμες......καλυτερα παρτο απο ελλαδα!!!!!

Πες τα.

Όταν τα έλεγα για το dx, συνεχίζουν και το προτείνουν κάποιοι.

Μακριά και αγαπημένοι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πες τα.

Όταν τα έλεγα για το dx, συνεχίζουν και το προτείνουν κάποιοι.

Μακριά και αγαπημένοι.

Εγώ δεν πρότεινα κάποιο μαγαζί. Ρώτησε από ποια μαγαζιά μπορούν να γίνουν αγορές και σε αυτό απαντησα. Ενήλικες είμαστε, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει αν θα προβεί σε αγορά από κάποιο μαγαζί ή όχι. Δεν έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό κανενός.

Edited by zananiro

:lol: σοβαρα τωρα?

All it takes is a swipe...

Οι προσπάθειες ήταν με την ίδια κάρτα και ίδια σελίδα αλλα σε διαφορετικές ωρες;

Ιδια σελίδα, ίδια κάρτα, διαφορετικές μέρες. Και μόλις τώρα μου πέρασε πάλι στο ίδιο σάιτ άλλο προϊόν για φίλο με ίδια κάρτα με τη μια! Πάλι γύρω στα δεκαπέντε ευρώ...

Εγώ δεν πρότεινα κάποιο μαγαζί. Ρώτησε από ποια μαγαζιά μπορούν να γίνουν αγορές και σε αυτό απαντησα. Ενήλικες είμαστε, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει αν θα προβεί σε αγορά από κάποιο μαγαζί ή όχι. Δεν έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό κανενός.

σωστος! απλα και εμεις επισημαινουμε οτι τα εν λογω site που προτεινεις εχουν "θεματα" και αν βαλεις και την απουσια paypal....τοτε εμπλεξες!!!

σωστος! απλα και εμεις επισημαινουμε οτι τα εν λογω site που προτεινεις εχουν "θεματα" και αν βαλεις και την απουσια paypal....τοτε εμπλεξες!!!

Επαναλαμβανω οτι δεν προτεινα καποιο μαγαζι. Απλα απαντησα στην ερωτηση που εκανε το παιδι σχετικα απο ποια μαγαζια ειναι δυνατη η αγορα λογω capital controls. Δεν ειχα ψωνισει ποτε πριν απο dealextreme γιατι δεν ειχα διαβασει καλες κρητικες, χρειαζομουν ομως κατι το οποιο δεν εβρισκα ελλαδα.

Επαναλαμβανω οτι δεν προτεινα καποιο μαγαζι. Απλα απαντησα στην ερωτηση που εκανε το παιδι σχετικα απο ποια μαγαζια ειναι δυνατη η αγορα λογω capital controls. Δεν ειχα ψωνισει ποτε πριν απο dealextreme γιατι δεν ειχα διαβασει καλες κρητικες, χρειαζομουν ομως κατι το οποιο δεν εβρισκα ελλαδα.

ηρεμησε ρε φιλε!! κανεις δεν σου χρεωσε κατι ουτε σε κατηγορησε, καλα κανεις και μας ενημερωνεις για τα site, απλα πες μας και τι ποσα περασες? ποτε? τι ειδος ηταν? με ποια καρτα/τραπεζα? αν θελεις μας λες ετσι, μην γινουμε και αδιακριτοι!!

ηρεμησε ρε φιλε!! κανεις δεν σου χρεωσε κατι ουτε σε κατηγορησε, καλα κανεις και μας ενημερωνεις για τα site, απλα πες μας και τι ποσα περασες? ποτε? τι ειδος ηταν? με ποια καρτα/τραπεζα? αν θελεις μας λες ετσι, μην γινουμε και αδιακριτοι!!

Ηρεμος ειμαι, κουβεντα κανουμε, απλως να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους γιατι δεν θα αργησει καποιος να κατηγορησει αν γινει καποια στραβη. Απο οσο καταλαβα απο αυτα που εχουν γραψει και αλλα παιδια δεν εχει σημασια τι αγοραζεις και το ποσό(αρκει να μην εχει περασει το ημερησιο οριο), αλλα ουτε και η τραπεζα. Για καποιο λογο οι πληρωμες περνανε σε αυτα τα κινεζομαγαζα τα οποια εχω παρατητησει οτι εχουν την ιδια εταιρια που αναλαμβανει την εισπραξη/πληρωμη μεσω καρτων. Αρκετοι εχουν αγορασει και απο amazon.uk με καρτα. Προσωπικα ψιλικα αγορασα πριν 2 εβδομαδες περιπου, temperred glass, θηκη και μπαταρια συνολικης αξιας 25$ περιπου, eurobank.

Ηρεμος ειμαι, κουβεντα κανουμε, απλως να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους γιατι δεν θα αργησει καποιος να κατηγορησει αν γινει καποια στραβη. Απο οσο καταλαβα απο αυτα που εχουν γραψει και αλλα παιδια δεν εχει σημασια τι αγοραζεις και το ποσό(αρκει να μην εχει περασει το ημερησιο οριο), αλλα ουτε και η τραπεζα. Για καποιο λογο οι πληρωμες περνανε σε αυτα τα κινεζομαγαζα τα οποια εχω παρατητησει οτι εχουν την ιδια εταιρια που αναλαμβανει την εισπραξη/πληρωμη μεσω καρτων. Αρκετοι εχουν αγορασει και απο amazon.uk με καρτα. Προσωπικα ψιλικα αγορασα πριν 2 εβδομαδες περιπου, temperred glass, θηκη και μπαταρια συνολικης αξιας 25$ περιπου, eurobank.

Μερες τωρα προσπαθω απο banggood με eurobank prepaid το ποσο των 54ευρω , ενα ταμπλετ...ματαια..

Έχω κάνει ήδη 4 αγορές απο εκεί με prepaid Εθνικής αλλά καμμία πάνω απο 10 ευρώ.

Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα σου ή με το όριο αγοράς ?

Έχω κάνει ήδη 4 αγορές απο εκεί με prepaid Εθνικής αλλά καμμία πάνω απο 10 ευρώ.

Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα σου ή με το όριο αγοράς ?

θεμα με την καρτα οχι, την ειχα φορτωσει αρκετα πριν τα cc γιατι ηθελα να φερω quadcopter και εξαρτηματα συναρμολογησης + κινητα κλπ, με τα cc ομως την χρησιμοποιω σε βενζιναδικα σε σουπερ μαρκετ χωρις θεμα, στο banggood ομως στα 53,50 δεν.......

Καλημερα! Χρόνια πολλά! Μόλις έκανα αγορά από το banggood μια οθονουλα tft rca 3.5" βγήκε κάτω από 14 ευρώ με κουπόνι. Με paypal έλεγε να μπω στην σελίδα του να επιβεβαιώσω την κάρτα μου δεν εβγαλα άκρη, γυρισα πίσω πατησα κάρτα πέρασε κανονικά! Ήρθε και email επιβεβαίωσης. Ή κάρτα μου είναι πιστωτική eurobank visa.

το ιδιο και σε μενα με καρτα τραπεζας πειραιως.

πως να κανω verified ενω ειναι ηδη...

ειναι που ολα πανε καλα...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ιδια σελίδα, ίδια κάρτα, διαφορετικές μέρες. Και μόλις τώρα μου πέρασε πάλι στο ίδιο σάιτ άλλο προϊόν για φίλο με ίδια κάρτα με τη μια! Πάλι γύρω στα δεκαπέντε ευρώ...

Να σε ρωτησω, επειδη εμενα εκανε fail με amex alpha bank δυο φορες (μια την αρχική κ μια την αυτοματοποιημενη) σε αξια 16€, εσυ την προσπαθεια για πληρωμη την περασες τις επομενες χειροκινητα ή με το αυτοματοποιημενο της amazon?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Να σε ρωτησω, επειδη εμενα εκανε fail με amex alpha bank δυο φορες (μια την αρχική κ μια την αυτοματοποιημενη) σε αξια 16€, εσυ την προσπαθεια για πληρωμη την περασες τις επομενες χειροκινητα ή με το αυτοματοποιημενο της amazon?

Την πρώτη φορά που τοποθέτησα την παραγγελία μου ακυρώθηκε. Μετά για τέσσερις μέρες αυτόματης προσπάθειας ξανά πετούσε άκυρο. Την Πέμπτη ημέρα ξανακάνω την παραγγελία από την αρχή και την δέχτηκε. Και λίγες ώρες αργότερα ξανακάνω πάλι παραγγελία από τον ίδιο πωλητή του amazon και την δέχτηκε ξανά.

Την πρώτη φορά που τοποθέτησα την παραγγελία μου ακυρώθηκε. Μετά για τέσσερις μέρες αυτόματης προσπάθειας ξανά πετούσε άκυρο. Την Πέμπτη ημέρα ξανακάνω την παραγγελία από την αρχή και την δέχτηκε. Και λίγες ώρες αργότερα ξανακάνω πάλι παραγγελία από τον ίδιο πωλητή του amazon και την δέχτηκε ξανά.

Από ώρα; Ηταν μεταμεσονυκτια η προσπάθεια ή μεσα στη μερα;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Από ώρα; Ηταν μεταμεσονυκτια η προσπάθεια ή μεσα στη μερα;

11 το πρωί η πρώτη άκυρη, κατά τις μια το μεσημέρι μερικές μέρες μετά η πρώτη έγκυρη και την ίδια μέρα κατά τις οκτώ το απόγευμα η δεύτερη έγκυρη.