zananiro Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 για αγορά κινητού από έξω με prepaid δεν το βλέπω να γίνεται έτσι; Μόνο από banggood, dealextreme και focalprice. Από τα 2 πρώτα έχω κάνει κανονικά αγορές, από το τρίτο έχει αναφερθεί από άλλους ότι έγινε αγορά με επιτυχία. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μόνο από banggood, dealextreme και focalprice. Από τα 2 πρώτα έχω κάνει κανονικά αγορές, από το τρίτο έχει αναφερθεί από άλλους ότι έγινε αγορά με επιτυχία. προσπάθησα από vickmall αλλά χτυπάει το τηλέφωνο, είμαστε λέει από eurobank και προσπαθείτε να κάνετε αγορά αλλά δε πρόκειται.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Amazon με AMEX χτες απογευμα δεν περασε.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 προσπάθησα από vickmall αλλά χτυπάει το τηλέφωνο, είμαστε λέει από eurobank και προσπαθείτε να κάνετε αγορά αλλά δε πρόκειται.... Καλά σοβαρά μιλάς????? Χαχαχαχαχαχαχα ελιωσα στο γέλιο! Πολύ περίεργο αυτό! Παντως όπως ήδη έχει αναφερθεί αγοράζεις ανάλογα την σελίδα και πάντα μονο με κάρτα, όχι δλδ μέσω paypal, επίσης ξεχνάμε εννοειτε ebay , και aliexpress αυτό το δοκιμασα και εγω και έφαγα πόρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, μόλις έφυγε tempered glass από amazon uk. 14 ευρώ, Visa, alpha bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Οι προσπάθειες ήταν με την ίδια κάρτα και ίδια σελίδα αλλα σε διαφορετικές ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μόνο από banggood, dealextreme και focalprice. Από τα 2 πρώτα έχω κάνει κανονικά αγορές, από το τρίτο έχει αναφερθεί από άλλους ότι έγινε αγορά με επιτυχία. dealextreme δεν εχει επικοινωνια δεν γνωριζεις αν εχει αποθεμα και ποτε θα το στειλει δεν γνωριζεις με τι ταχυδρομειο θα το στειλει δεν εχει after sales, focalprice εχει κατι τιμες......καλυτερα παρτο απο ελλαδα!!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 dealextreme δεν εχει επικοινωνια δεν γνωριζεις αν εχει αποθεμα και ποτε θα το στειλει δεν γνωριζεις με τι ταχυδρομειο θα το στειλει δεν εχει after sales, focalprice εχει κατι τιμες......καλυτερα παρτο απο ελλαδα!!!!! Πες τα. Όταν τα έλεγα για το dx, συνεχίζουν και το προτείνουν κάποιοι. Μακριά και αγαπημένοι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) dealextreme δεν εχει επικοινωνια δεν γνωριζεις αν εχει αποθεμα και ποτε θα το στειλει δεν γνωριζεις με τι ταχυδρομειο θα το στειλει δεν εχει after sales, focalprice εχει κατι τιμες......καλυτερα παρτο απο ελλαδα!!!!! Πες τα. Όταν τα έλεγα για το dx, συνεχίζουν και το προτείνουν κάποιοι. Μακριά και αγαπημένοι. Εγώ δεν πρότεινα κάποιο μαγαζί. Ρώτησε από ποια μαγαζιά μπορούν να γίνουν αγορές και σε αυτό απαντησα. Ενήλικες είμαστε, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει αν θα προβεί σε αγορά από κάποιο μαγαζί ή όχι. Δεν έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό κανενός. Edited August 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 προσπάθησα από vickmall αλλά χτυπάει το τηλέφωνο, είμαστε λέει από eurobank και προσπαθείτε να κάνετε αγορά αλλά δε πρόκειται.... :lol: σοβαρα τωρα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Οι προσπάθειες ήταν με την ίδια κάρτα και ίδια σελίδα αλλα σε διαφορετικές ωρες; Ιδια σελίδα, ίδια κάρτα, διαφορετικές μέρες. Και μόλις τώρα μου πέρασε πάλι στο ίδιο σάιτ άλλο προϊόν για φίλο με ίδια κάρτα με τη μια! Πάλι γύρω στα δεκαπέντε ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Εγώ δεν πρότεινα κάποιο μαγαζί. Ρώτησε από ποια μαγαζιά μπορούν να γίνουν αγορές και σε αυτό απαντησα. Ενήλικες είμαστε, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει αν θα προβεί σε αγορά από κάποιο μαγαζί ή όχι. Δεν έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό κανενός. σωστος! απλα και εμεις επισημαινουμε οτι τα εν λογω site που προτεινεις εχουν "θεματα" και αν βαλεις και την απουσια paypal....τοτε εμπλεξες!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 σωστος! απλα και εμεις επισημαινουμε οτι τα εν λογω site που προτεινεις εχουν "θεματα" και αν βαλεις και την απουσια paypal....τοτε εμπλεξες!!! Επαναλαμβανω οτι δεν προτεινα καποιο μαγαζι. Απλα απαντησα στην ερωτηση που εκανε το παιδι σχετικα απο ποια μαγαζια ειναι δυνατη η αγορα λογω capital controls. Δεν ειχα ψωνισει ποτε πριν απο dealextreme γιατι δεν ειχα διαβασει καλες κρητικες, χρειαζομουν ομως κατι το οποιο δεν εβρισκα ελλαδα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Επαναλαμβανω οτι δεν προτεινα καποιο μαγαζι. Απλα απαντησα στην ερωτηση που εκανε το παιδι σχετικα απο ποια μαγαζια ειναι δυνατη η αγορα λογω capital controls. Δεν ειχα ψωνισει ποτε πριν απο dealextreme γιατι δεν ειχα διαβασει καλες κρητικες, χρειαζομουν ομως κατι το οποιο δεν εβρισκα ελλαδα. ηρεμησε ρε φιλε!! κανεις δεν σου χρεωσε κατι ουτε σε κατηγορησε, καλα κανεις και μας ενημερωνεις για τα site, απλα πες μας και τι ποσα περασες? ποτε? τι ειδος ηταν? με ποια καρτα/τραπεζα? αν θελεις μας λες ετσι, μην γινουμε και αδιακριτοι!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ηρεμησε ρε φιλε!! κανεις δεν σου χρεωσε κατι ουτε σε κατηγορησε, καλα κανεις και μας ενημερωνεις για τα site, απλα πες μας και τι ποσα περασες? ποτε? τι ειδος ηταν? με ποια καρτα/τραπεζα? αν θελεις μας λες ετσι, μην γινουμε και αδιακριτοι!! Ηρεμος ειμαι, κουβεντα κανουμε, απλως να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους γιατι δεν θα αργησει καποιος να κατηγορησει αν γινει καποια στραβη. Απο οσο καταλαβα απο αυτα που εχουν γραψει και αλλα παιδια δεν εχει σημασια τι αγοραζεις και το ποσό(αρκει να μην εχει περασει το ημερησιο οριο), αλλα ουτε και η τραπεζα. Για καποιο λογο οι πληρωμες περνανε σε αυτα τα κινεζομαγαζα τα οποια εχω παρατητησει οτι εχουν την ιδια εταιρια που αναλαμβανει την εισπραξη/πληρωμη μεσω καρτων. Αρκετοι εχουν αγορασει και απο amazon.uk με καρτα. Προσωπικα ψιλικα αγορασα πριν 2 εβδομαδες περιπου, temperred glass, θηκη και μπαταρια συνολικης αξιας 25$ περιπου, eurobank. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ηρεμος ειμαι, κουβεντα κανουμε, απλως να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους γιατι δεν θα αργησει καποιος να κατηγορησει αν γινει καποια στραβη. Απο οσο καταλαβα απο αυτα που εχουν γραψει και αλλα παιδια δεν εχει σημασια τι αγοραζεις και το ποσό(αρκει να μην εχει περασει το ημερησιο οριο), αλλα ουτε και η τραπεζα. Για καποιο λογο οι πληρωμες περνανε σε αυτα τα κινεζομαγαζα τα οποια εχω παρατητησει οτι εχουν την ιδια εταιρια που αναλαμβανει την εισπραξη/πληρωμη μεσω καρτων. Αρκετοι εχουν αγορασει και απο amazon.uk με καρτα. Προσωπικα ψιλικα αγορασα πριν 2 εβδομαδες περιπου, temperred glass, θηκη και μπαταρια συνολικης αξιας 25$ περιπου, eurobank. Μερες τωρα προσπαθω απο banggood με eurobank prepaid το ποσο των 54ευρω , ενα ταμπλετ...ματαια.. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχω κάνει ήδη 4 αγορές απο εκεί με prepaid Εθνικής αλλά καμμία πάνω απο 10 ευρώ. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα σου ή με το όριο αγοράς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έχω κάνει ήδη 4 αγορές απο εκεί με prepaid Εθνικής αλλά καμμία πάνω απο 10 ευρώ. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα σου ή με το όριο αγοράς ? θεμα με την καρτα οχι, την ειχα φορτωσει αρκετα πριν τα cc γιατι ηθελα να φερω quadcopter και εξαρτηματα συναρμολογησης + κινητα κλπ, με τα cc ομως την χρησιμοποιω σε βενζιναδικα σε σουπερ μαρκετ χωρις θεμα, στο banggood ομως στα 53,50 δεν....... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλημερα! Χρόνια πολλά! Μόλις έκανα αγορά από το banggood μια οθονουλα tft rca 3.5" βγήκε κάτω από 14 ευρώ με κουπόνι. Με paypal έλεγε να μπω στην σελίδα του να επιβεβαιώσω την κάρτα μου δεν εβγαλα άκρη, γυρισα πίσω πατησα κάρτα πέρασε κανονικά! Ήρθε και email επιβεβαίωσης. Ή κάρτα μου είναι πιστωτική eurobank visa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Το ίδιο και σε μένα το Paypal, και η κάρτα είναι ήδη verified. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 το ιδιο και σε μενα με καρτα τραπεζας πειραιως. πως να κανω verified ενω ειναι ηδη... ειναι που ολα πανε καλα... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ιδια σελίδα, ίδια κάρτα, διαφορετικές μέρες. Και μόλις τώρα μου πέρασε πάλι στο ίδιο σάιτ άλλο προϊόν για φίλο με ίδια κάρτα με τη μια! Πάλι γύρω στα δεκαπέντε ευρώ... Να σε ρωτησω, επειδη εμενα εκανε fail με amex alpha bank δυο φορες (μια την αρχική κ μια την αυτοματοποιημενη) σε αξια 16€, εσυ την προσπαθεια για πληρωμη την περασες τις επομενες χειροκινητα ή με το αυτοματοποιημενο της amazon? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Να σε ρωτησω, επειδη εμενα εκανε fail με amex alpha bank δυο φορες (μια την αρχική κ μια την αυτοματοποιημενη) σε αξια 16€, εσυ την προσπαθεια για πληρωμη την περασες τις επομενες χειροκινητα ή με το αυτοματοποιημενο της amazon? Την πρώτη φορά που τοποθέτησα την παραγγελία μου ακυρώθηκε. Μετά για τέσσερις μέρες αυτόματης προσπάθειας ξανά πετούσε άκυρο. Την Πέμπτη ημέρα ξανακάνω την παραγγελία από την αρχή και την δέχτηκε. Και λίγες ώρες αργότερα ξανακάνω πάλι παραγγελία από τον ίδιο πωλητή του amazon και την δέχτηκε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Την πρώτη φορά που τοποθέτησα την παραγγελία μου ακυρώθηκε. Μετά για τέσσερις μέρες αυτόματης προσπάθειας ξανά πετούσε άκυρο. Την Πέμπτη ημέρα ξανακάνω την παραγγελία από την αρχή και την δέχτηκε. Και λίγες ώρες αργότερα ξανακάνω πάλι παραγγελία από τον ίδιο πωλητή του amazon και την δέχτηκε ξανά. Από ώρα; Ηταν μεταμεσονυκτια η προσπάθεια ή μεσα στη μερα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Από ώρα; Ηταν μεταμεσονυκτια η προσπάθεια ή μεσα στη μερα; 11 το πρωί η πρώτη άκυρη, κατά τις μια το μεσημέρι μερικές μέρες μετά η πρώτη έγκυρη και την ίδια μέρα κατά τις οκτώ το απόγευμα η δεύτερη έγκυρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts