alfeios Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Εχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή εξοφλησης λογαριασμού ΔΕΗ σε πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Ο προηγούμενος λογαριασμός μου ειχε ημερομηνία λήξης 10/10 και ποσό πληρωμής 105,00€ Μετά την έκδοση του λογαριασμού και πριν τη λήξη του ζητησα από την ΔΕΗ την έκδοση μηνιαίου αντι για δίμηνου λογαριασμού. Ετσι εκδόθηκε, πριν τις 10/10 και δευτερος λογαριασμός με ημερομηνία ληξης 25/10 και ποσό πληρωμής 156,00€, στο οποίο συμπεριλαμβανονταν τα 105,00€ του πρωτου λογαριασμού. Λογικο αυτο, αφου δεν ειχε πληρωθει την ημερομηνια έκδοσης Ετσι περιμενα οτι θα χρεωθουν στην λαρτα μου 105,00€ στις 10/10 και 51,00€ στις 25/10 Αντι γι αυτό χρεώθηκαν 90,69€ στις 10/10 και 65,31€ σήμερα 25/10 Το συνολικο ποσό χρέωσης ειναι 156,00€ και ετσι δεν υπαρχει πρόβλημα Η απορία μου ομως ειναι που βρεθηκαν τα ποσα 90,69€ και 65,31€. Πώς εγινε αυτο ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 2 ώρες πριν, alfeios said: Εχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή εξοφλησης λογαριασμού ΔΕΗ σε πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Ο προηγούμενος λογαριασμός μου ειχε ημερομηνία λήξης 10/10 και ποσό πληρωμής 105,00€ Μετά την έκδοση του λογαριασμού και πριν τη λήξη του ζητησα από την ΔΕΗ την έκδοση μηνιαίου αντι για δίμηνου λογαριασμού. Ετσι εκδόθηκε, πριν τις 10/10 και δευτερος λογαριασμός με ημερομηνία ληξης 25/10 και ποσό πληρωμής 156,00€, στο οποίο συμπεριλαμβανονταν τα 105,00€ του πρωτου λογαριασμού. Λογικο αυτο, αφου δεν ειχε πληρωθει την ημερομηνια έκδοσης Ετσι περιμενα οτι θα χρεωθουν στην λαρτα μου 105,00€ στις 10/10 και 51,00€ στις 25/10 Αντι γι αυτό χρεώθηκαν 90,69€ στις 10/10 και 65,31€ σήμερα 25/10 Το συνολικο ποσό χρέωσης ειναι 156,00€ και ετσι δεν υπαρχει πρόβλημα Η απορία μου ομως ειναι που βρεθηκαν τα ποσα 90,69€ και 65,31€. Πώς εγινε αυτο ; Οτι θελουν βαζουν, το πιθανότερο ειναι οι λογαριασμοι σου να ειναι έναντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 1 minute ago, nikos_kallithea said: Οτι θελουν βαζουν, το πιθανότερο ειναι οι λογαριασμοι σου να ειναι έναντι Είναι με δήλωση ένδειξης από τον πελάτη. Δεν μιλάω για την χρέωση από την ΔΕΗ. Βγαίνει ο λογαριασμός, στέλνεται στην Τράπεζα, και η τράπεζα χρεώνει άλλο ποσό. Αυτό ειπα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 3 ώρες πριν, alfeios said: Εχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή εξοφλησης λογαριασμού ΔΕΗ σε πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Ο προηγούμενος λογαριασμός μου ειχε ημερομηνία λήξης 10/10 και ποσό πληρωμής 105,00€ Μετά την έκδοση του λογαριασμού και πριν τη λήξη του ζητησα από την ΔΕΗ την έκδοση μηνιαίου αντι για δίμηνου λογαριασμού. Ετσι εκδόθηκε, πριν τις 10/10 και δευτερος λογαριασμός με ημερομηνία ληξης 25/10 και ποσό πληρωμής 156,00€, στο οποίο συμπεριλαμβανονταν τα 105,00€ του πρωτου λογαριασμού. Λογικο αυτο, αφου δεν ειχε πληρωθει την ημερομηνια έκδοσης Ετσι περιμενα οτι θα χρεωθουν στην λαρτα μου 105,00€ στις 10/10 και 51,00€ στις 25/10 Αντι γι αυτό χρεώθηκαν 90,69€ στις 10/10 και 65,31€ σήμερα 25/10 Το συνολικο ποσό χρέωσης ειναι 156,00€ και ετσι δεν υπαρχει πρόβλημα Η απορία μου ομως ειναι που βρεθηκαν τα ποσα 90,69€ και 65,31€. Πώς εγινε αυτο ; Πάνε αναλογικά και οι χρεώσεις δήμου κλπ. Επειδή άλλαξες σε μηνιαίο, χωρίστηκαν και αυτές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 (edited) 23 minutes ago, paanos said: Πάνε αναλογικά και οι χρεώσεις δήμου κλπ. Επειδή άλλαξες σε μηνιαίο, χωρίστηκαν και αυτές Ίσως δεν το είπα κατανοητά. Άλλο πόσο χρέωσε η ΔΕΗ και άλλο η τράπεζα. Εκεί είναι η ουσία Edited October 25, 2022 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Η τράπεζα μόνη της θα πάρει απόφαση πότε & πόσο να χρεώσει; Αυτό το ποσό απαίτησε ο οργανισμός (η Δ.Ε.Η. εν προκειμένω) και αυτό απέδωσε η τράπεζα. Επικοινώνησε με τον πάροχό σου για την ανάλυση των ποσών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 8 ώρες πριν, alfeios said: Ίσως δεν το είπα κατανοητά. Άλλο πόσο χρέωσε η ΔΕΗ και άλλο η τράπεζα. Εκεί είναι η ουσία Επειδή άλλαξες την συχνότητα του λογαριασμού πριν την έκδοση, χωρίστηκαν οι χρεώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 Ήθελα να ακυρώσω μια πιστωτική της εθνικής και δήλωσα μέσω του app αρχές Σεπτεμβρίου απώλεια και μη έκδοση νέας. Ωστόσο μέχρι και σήμερα εμφανίζεται στις κάρτες μου ως προσωρινά κλειστή/απώλεια. ποτε θ διαγραφεί και δε θα εμφανίζεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 23 minutes ago, akis8607 said: Ήθελα να ακυρώσω μια πιστωτική της εθνικής και δήλωσα μέσω του app αρχές Σεπτεμβρίου απώλεια και μη έκδοση νέας. Ωστόσο μέχρι και σήμερα εμφανίζεται στις κάρτες μου ως προσωρινά κλειστή/απώλεια. ποτε θ διαγραφεί και δε θα εμφανίζεται;; Εμφανιζεται αλλα εχει ακυρωθει. Δεν μπορεις να κανεις συναλλαγες Δεν ξερω για την Εθνικη, αλλα στην AB πρεπει να την διαγραψεις εσυ απο το ebanking σου για να μην εμφανιζεται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 12 minutes ago, alfeios said: Εμφανιζεται αλλα εχει ακυρωθει. Δεν μπορεις να κανεις συναλλαγες Δεν ξερω για την Εθνικη, αλλα στην AB πρεπει να την διαγραψεις εσυ απο το ebanking σου για να μην εμφανιζεται Δε βλέπω κάπου τέτοια επιλογή εκτός από απλή απόκρυψη.. είχε κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 56 minutes ago, akis8607 said: Δε βλέπω κάπου τέτοια επιλογή εκτός από απλή απόκρυψη.. είχε κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Αποκρυψη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 Χμμμ χαζή ερώτηση αλλά με δικαιολογεί μέχρι ενός σημείου η άγνοια και μη επαφή με το προϊόν "πιστωτική κάρτα". Με δεδομένο ότι: Α) δεν είμαι εξαρτημένος από καμιά τράπεζα. Β) διατηρώ λογαριασμό σε όλες. Γ) Μπορώ να μεταφέρω την μισθοδοσία μου σε όποια χρειαστεί. Υπάρχει τράπεζα που "συμφέρει" για έκδοση πιστωτικής κάρτας; "συμφέρει" για εμένα σημαίνει, χαμηλό ή μηδενικό κόστος κάρτας (λόγω μισθοδοσίας) και τυχόν ανταπόδοση μέσω επιστροφής λόγω χρήσης της πιστωτικής κάρτας ή και άλλης χρεωστικής. Η σκέψη απόκτησης πιστωτικής κάρτας έχει να κάνει καθαρά με την εκμετάλλευση των άτοκων δόσεων (όπου και όταν είναι διαθέσιμες) Ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ μου πιστωτική και ότι τις φοβόμουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 Η silver της εθνικής είδα έχει μόνο 12 ευρώ συνδρομή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 (edited) Η Πειραιώς έχει πιστωτικές με δωρεάν συνδρομή με αγορές άνω των 2500€ το χρόνο, για τις επιστροφές μπορείς να δεις κάθε τράπεζα ξεχωριστά με ποιες επιχειρήσεις συνεργάζεται ώστε να αποφασίσεις ποια σε συμφέρει Η Πειραιώς προσφέρει δυνατότητα μετατροπής συναλλαγής σε 12 άτοκες δόσεις με χρέωση 0,30€ ανά δόση σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν σου προσφέρει αυτή την επιλογή Edited October 30, 2022 by TypeRS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 39 minutes ago, TypeRS said: Η Πειραιώς έχει πιστωτικές με δωρεάν συνδρομή με αγορές άνω των 2500€ το χρόνο, για τις επιστροφές μπορείς να δεις κάθε τράπεζα ξεχωριστά με ποιες επιχειρήσεις συνεργάζεται ώστε να αποφασίσεις ποια σε συμφέρει Η Πειραιώς προσφέρει δυνατότητα μετατροπής συναλλαγής σε 12 άτοκες δόσεις με χρέωση 0,30€ ανά δόση σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν σου προσφέρει αυτή την επιλογή Ποιες πιστωτικές είναι αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 1 minute ago, akis8607 said: Ποιες πιστωτικές είναι αυτές; Σχεδόν ολες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 11 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Σχεδόν ολες 11 ώρες πριν, akis8607 said: Ποιες πιστωτικές είναι αυτές; Η ΑΒ είναι σίγουρα και η κλασική Mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 19 ώρες πριν, andreasomageiras said: Χμμμ χαζή ερώτηση αλλά με δικαιολογεί μέχρι ενός σημείου η άγνοια και μη επαφή με το προϊόν "πιστωτική κάρτα". Με δεδομένο ότι: Α) δεν είμαι εξαρτημένος από καμιά τράπεζα. Β) διατηρώ λογαριασμό σε όλες. Γ) Μπορώ να μεταφέρω την μισθοδοσία μου σε όποια χρειαστεί. Υπάρχει τράπεζα που "συμφέρει" για έκδοση πιστωτικής κάρτας; "συμφέρει" για εμένα σημαίνει, χαμηλό ή μηδενικό κόστος κάρτας (λόγω μισθοδοσίας) και τυχόν ανταπόδοση μέσω επιστροφής λόγω χρήσης της πιστωτικής κάρτας ή και άλλης χρεωστικής. Η σκέψη απόκτησης πιστωτικής κάρτας έχει να κάνει καθαρά με την εκμετάλλευση των άτοκων δόσεων (όπου και όταν είναι διαθέσιμες) Ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ μου πιστωτική και ότι τις φοβόμουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! οσον αφορα τις αναλογιες επιβραβευσης συνηθως συμφερει η Alpha με τις καρτες που αποδιδουν 2χ ποντους, δεν ξερω ομως αν πλεον μπορεις να τις παρεις χωρις παγιο. Γενικα μπορεις να παιζεις με μια πιστωτικη και μια χρεωστικη. Δες απο ποια καταστηματα αγοραζεις συνηθως και κανε στην τραπεζα που εχει καλυτερη συνεργασια με τον εμπορο. για ολα τα υπολοιπα η χρεωστικη της payzy σου δινει 1% παντου οποτε δεν εχει τοσο νοημα να ψαχνεις και τις προσφορες των χρεωστικων των συστημικων τραπεζων καθως τα ποσοστα επιστροφης κινουνται εκει περιπου. (εξαιρουνται μεγαλες προωθητικες) 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 14 ώρες πριν, akis8607 said: Ποιες πιστωτικές είναι αυτές; Δωρεάν συνδρομή με αγορές 2.500€/έτος έχουν οι κάρτες: Visa Classic & Gold, Classic Mastercard, Panathinaikos F.C. Visa & Gold και Champions Card Mastercard. Στην AB Plus Mastercard Credit είναι 2.000€/έτος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 Συμφωνώ κι εγώ με το 1% της (δωρεάν virtual κάρτας) Payzy, την οποία πλέον χρησιμοποιώ σε όσες συναλλαγές δεν γίνονται σε (μεγάλους) συνεργάτες των Go4More & yellows, αφού η επιστροφή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μικρότερη του 1% Όταν είναι για καύσιμα, σούπερ μάρκετ ή άλλη προσφορά με επιστροφή >1%, τότε χρησιμοποιώ κάρτα με Go4More (Toyota Visa της Εθνικής, χωρίς συνδρομή) ή τη χρεωστική της Πειραιώς (για τα yellows). 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 On 30/10/2022 at 1:26 ΜΜ, akis8607 said: Ήθελα να ακυρώσω μια πιστωτική της εθνικής και δήλωσα μέσω του app αρχές Σεπτεμβρίου απώλεια και μη έκδοση νέας. Ωστόσο μέχρι και σήμερα εμφανίζεται στις κάρτες μου ως προσωρινά κλειστή/απώλεια. ποτε θ διαγραφεί και δε θα εμφανίζεται;; Ιδια περιπτωση με την δικια σου και 1,5 χρονο εως τωρα και ακομη φαινεται ,λογικα οταν ληξη θα εξαφανιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Η eurobank έχει κάποια πιστωτική κάρτα "επιστροφή" χωρίς συνδρομή? Έχω χρεωστική αλλά έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις άτοκες δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, mikepaltri said: Η eurobank έχει κάποια πιστωτική κάρτα "επιστροφή" χωρίς συνδρομή? Έχω χρεωστική αλλά έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις άτοκες δόσεις. Οι πιο πολλες εχουν 30 ευρω το χρονο εκτος εαν εισαι φοιτητης που εχει 12. Η καλυτερη της νομιζω ειναι της cosmote https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/cosmote-world-mastercard Εχεις το προγραμμα επιστροφη + 5% στην cosmote. Επισης ειναι mastercard world που παλια σημαινε πολλα, πλεον η eurobank την εχει υποβαθμισει σημαντικα (αλλα ελπιζουμε σε ενα καλυτερο μελλον 🙂 ). Τουλαχιστον σε εμας τους παλιους εαν κανεις 2000 - 2500€ το χρονο δεν χρεωνει παγιο, δεν το βλεπω καπου αυτο πλεον να το αναφερουν, δεν χανεις ομως να ρωτησεις. Edited November 3, 2022 by stathis123 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Το όριο αναζήτησης κινήσεων τραπεζικού λογαριασμού thw ETE είναι 2 χρόνια περίπου μέσω του ebanking. Θέλω να ζητήσω τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη και ζητούν 15€ ανά λογαριασμό!!! Υπάρχει τρόπος να αποφύγω αυτό το χαράτσι; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 2 ώρες πριν, makap said: Το όριο αναζήτησης κινήσεων τραπεζικού λογαριασμού thw ETE είναι 2 χρόνια περίπου μέσω του ebanking. Θέλω να ζητήσω τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη και ζητούν 15€ ανά λογαριασμό!!! Υπάρχει τρόπος να αποφύγω αυτό το χαράτσι; Όχι. Ειδικά σε περίπτωση ελέγχου από την εφορία αναγκαστικά τα πληρώνεις. Και δεν είναι τωρινά αυτά τα 15€, χρόνια τώρα ισχύει αυτό το ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts