paanos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, stathis123 said: Μαλλον για την platinum την κρατανε για τα προνομια Έχουν όντως θέμα γιατί η platinum είναι mc world Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου για ενημέρωση, να πω, ότι τελικά μετά από μεγάλη φασαρία και "ενημέρωση στο κατάστημά μου" ότι θα με δουν με το κυάλι, μου πιστώσανε την συνδρομή των 80 ευρώ για την platinum. Βέβαια, κλασικά !!#$#, ντεμέκ μου κάνανε χάρη φέτος και ότι πλέον την δίνουν δωρεάν μόνο σε private πελάτες. Το οποίο, δεν με απασχολεί και καθόλου, αφού όταν αντικατέστησε την παλιά μου ΑΜΕΧ Premium , είχε ξεκάθαρο όρο ότι θα είναι δωρεάν εσαεί! Οπότε ας την δίνουν και στα κουνάβια, ή όπου αλλού θέλουν. Η δικιά μου είναι δωρεάν!!! Του χρόνου θα γελάσουμε πάλι. υγ : στο μεταξύ είναι τόσο άχρηστοι και αστείοι σαν personal τμήμα, που ακόμα μου στέλνουν κάθε βδομάδα sms και email ότι λυπούνται που δεν μου έχουν απαντήσει και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για το σημαντικό θέμα μου....ό,τι να΄ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Καλημέρα. Η εφαρμογή της Snappi για android δουλεύει; Εμένα το πρωί μου πέταξε να κάνω σύνδεση, αλλά δεν με αφήνει να πατήσω κανένα κουμπί. Σαν να είναι κολλημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, nhariton said: Καλημέρα. Η εφαρμογή της Snappi για android δουλεύει; Εμένα το πρωί μου πέταξε να κάνω σύνδεση, αλλά δεν με αφήνει να πατήσω κανένα κουμπί. Σαν να είναι κολλημένη. Σε μένα δουλεύει κανονικά Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου έστειλα μέσω iris κάτι χρήματα από Viva προς άλφα πριν 10 λεπτά. έχουν φύγει από Viva έχει έρθει το email της Viva αλλά στην αλφα ακόμα να φανούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 4 minutes ago, ilka71 said: έστειλα μέσω iris κάτι χρήματα από Viva προς άλφα πριν 10 λεπτά. έχουν φύγει από Viva έχει έρθει το email της Viva αλλά στην αλφα ακόμα να φανούν Μου συνέβη το ίδιο πριν από λίγες μέρες. Από Εθνική σε Άλφα μέσω iris 2,5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 39 minutes ago, mythos_bt said: Μου συνέβη το ίδιο πριν από λίγες μέρες. Από Εθνική σε Άλφα μέσω iris 2,5 ώρες. ακόμα δεν έχουν έρθει... η άλφα είναι τραγική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου On 19/6/2026 at 8:43 ΠΜ, nhariton said: Καλημέρα. Η εφαρμογή της Snappi για android δουλεύει; Εμένα το πρωί μου πέταξε να κάνω σύνδεση, αλλά δεν με αφήνει να πατήσω κανένα κουμπί. Σαν να είναι κολλημένη. Έχω το ίδιο πρόβλημα από 18 /6. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και περιμένω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου (edited) On 19/6/2026 at 8:43 ΠΜ, nhariton said: Καλημέρα. Η εφαρμογή της Snappi για android δουλεύει; Εμένα το πρωί μου πέταξε να κάνω σύνδεση, αλλά δεν με αφήνει να πατήσω κανένα κουμπί. Σαν να είναι κολλημένη. Μία χαρά δουλεύει και σε μένα η εφαρμογή τελευταίες μέρες. Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής μήπως και ξεμπλοκάρει. Πάμε στην Εθνική τράπεζα τώρα: Πριν από περίπου ένα μήνα έβαλα καύσιμα με πιστωτική κάρτα της Εθνικής σε πρατήριο ελίν που συνεργάζεται με το πρόγραμμα go for more. Είδα ότι οι πόντοι δεν περάστηκαν τις πρώτες ημέρες, και άνοιξα αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας. Επίσης περιμένω απάντηση από την Εθνική για αίτημα που έχω κάνει εδώ και 3-4 μήνες για δωροεπιταγή toyota που δεν έχω λάβει από συναλλαγή που έκανα με Toyota visa τον Αύγουστο του 2025. Ή μου έπεσαν εμένα μαζεμένα ή έχει ρετάρει η υποστήριξη της Εθνικής... Edited 20 Ιουνίου by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Τους είχα στείλει μήνυμα για ένα δάνειο αυτοκινήτου και μου απάντησαν μετά από 10 μήνες. Δεν έχω δει ποτέ κάτι χειρότερο! 4 1 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Γνωρίζει κανεις τι θα γινει τωρα με την Cosmote Mastercard που αλλαζει επωνυμια η Cosmote; Θα συνεχιστει ή θα τερματιστεί τιποτα η συνεργασια; https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/cosmote-world-mastercard Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, stathis123 said: Γνωρίζει κανεις τι θα γινει τωρα με την Cosmote Mastercard που αλλαζει επωνυμια η Cosmote; Θα συνεχιστει ή θα τερματιστεί τιποτα η συνεργασια; https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/cosmote-world-mastercard Δε φαίνεται κάτι τέτοιο, λογικά συνεχίζει κανονικά. Από μεριάς τράπεζας είναι ήδη MC, πρόσφατα την είχαν πετσοκόψει, την προωθούν ακόμα οπότε είμαστε οκ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου η εθνικη δεν εχει ονλαιν αιτηση για αυξηση πιστωτικου οριου ακομα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 19 ώρες πριν, nikolasn80 said: η εθνικη δεν εχει ονλαιν αιτηση για αυξηση πιστωτικου οριου ακομα? Γιατί, έχει η Πειραιώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 22 ώρες πριν, nikolasn80 said: η εθνικη δεν εχει ονλαιν αιτηση για αυξηση πιστωτικου οριου ακομα? Όχι, αλλά κάνεις το αρχικό αίτημα εύκολα τηλεφωνικά, χρειάζεσαι μόνο εύκαιρο το εκκαθαριστικό σου για κάτι στοιχεία που ζητάνε. Αν πάρεις προέγκριση πας σε κατάστημα να υπογράψεις την αύξηση και να αφήσεις αντίγραφο του εκκαθαριστικού. Για Πειραιώς τι να πει κανείς, δε φτάνει που σε μένα τουλάχιστον είναι η πιο σφιχτή στα όρια και από τα 4 συστημικές (ενώ εκεί είναι η πλειοψηφία των ταμειακών μου διαθεσίμων τόσο των προσωπικών όσο και των εταιριών μου), δεν γλιτώνεις τουλάχιστον μια επίσκεψη στο κατάστημα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, al3x1k0 said: Όχι, αλλά κάνεις το αρχικό αίτημα εύκολα τηλεφωνικά, χρειάζεσαι μόνο εύκαιρο το εκκαθαριστικό σου για κάτι στοιχεία που ζητάνε. Αν πάρεις προέγκριση πας σε κατάστημα να υπογράψεις την αύξηση και να αφήσεις αντίγραφο του εκκαθαριστικού. Για Πειραιώς τι να πει κανείς, δε φτάνει που σε μένα τουλάχιστον είναι η πιο σφιχτή στα όρια και από τα 4 συστημικές (ενώ εκεί είναι η πλειοψηφία των ταμειακών μου διαθεσίμων τόσο των προσωπικών όσο και των εταιριών μου), δεν γλιτώνεις τουλάχιστον μια επίσκεψη στο κατάστημα. Εθνική μπορεί να μην χρειαστείς να πας. Με είχε καλέσει το κατάστημα και μου έστειλε το αίτημα με ηλεκτρονική υπογραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Μόνο η Eurobank νομίζω έχει online εργαλείο για αύξηση πιστωτικού ορίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 05:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:31 πμ Ερωτημα για οποιον ξερει. Εχει η μητερα μου εναν λογαριασμο Alpha Bank. Εβαλα ebanking και ανακαλυψα μεσα σε 1 μιση χρονο 3 χρεωσεις των 19.00 με τον κωδικο AΜ.ΧΡ. ακολουθουμενο απο αριθμους και μια χρεωση ετησια συνδρομη 12 ευρω. Πηραμε τηλεφωνο για να δουμε τι αφορα η χρεωση των 19 και δεν μας εδωσαν σαφη απαντηση παρα να επισκεφθει καταστημα κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Παρασκευή στις 05:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:41 πμ 7 minutes ago, GMF80 said: Ερωτημα για οποιον ξερει. Εχει η μητερα μου εναν λογαριασμο Alpha Bank. Εβαλα ebanking και ανακαλυψα μεσα σε 1 μιση χρονο 3 χρεωσεις των 19.00 με τον κωδικο AΜ.ΧΡ. ακολουθουμενο απο αριθμους και μια χρεωση ετησια συνδρομη 12 ευρω. Πηραμε τηλεφωνο για να δουμε τι αφορα η χρεωση των 19 και δεν μας εδωσαν σαφη απαντηση παρα να επισκεφθει καταστημα κλπ... Η συντομογραφία σημαίνει Άμεση Χρέωση. Έχετε κάποια πάγια εντολή για τέτοιο ποσό; Πληρώνετε κάτι με αυτή την περιοδικότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 06:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:29 πμ Οχι, τιποτα. Απλη καρτα αναληψεως ηταν. Και μεσα στο web banking δεν βρηκα καποια παγια χρεωση ενεργη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. Παρασκευή στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:22 μμ 8 ώρες πριν, GMF80 said: Ερωτημα για οποιον ξερει. Εχει η μητερα μου εναν λογαριασμο Alpha Bank. Εβαλα ebanking και ανακαλυψα μεσα σε 1 μιση χρονο 3 χρεωσεις των 19.00 με τον κωδικο AΜ.ΧΡ. ακολουθουμενο απο αριθμους και μια χρεωση ετησια συνδρομη 12 ευρω. Πηραμε τηλεφωνο για να δουμε τι αφορα η χρεωση των 19 και δεν μας εδωσαν σαφη απαντηση παρα να επισκεφθει καταστημα κλπ... Θα πρέπει να πάει σε κατάστημα. Είχα παρόμοια περίπτωση κ οσο κι αν εψαχνα μεσω net με κωδικούς κ συντομογραφίες, δεν εύρισκα τίποτα . Τελικά πήγα σε κατάστημα (τοτε δεν ηθελαν ραντεβού) και όταν τους ρώτησα "τι χρέωση είναι αυτή που επαναλαμβάνεται , λέγοντας ποσό και ημερομηνίες", μου απάντησαν κ το έλυσα . Ήταν από μια εταιρεία τηλεφωνίας που έβαζε εξτρά χρεώσεις 1 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:54 μμ τον Αυγουστο ληγει η καρτα της εθνικης η χρεωστικη,στο ebanking λει dual debit mastercard προς εκδωση λεει,σε αυτη την περιπωση τι κανω αν ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:17 μμ Ή την ακυρώνεις (βγάλε ταυτόχρονα τώρα να έρχεται η χρεωστική) ή απλά εκμεταλλεύσου την dual και πάρε πίσω ό,τι μπορείς. Μόνο η ταξιδιωτική ασφάλιση αν κλείνεις εισιτήρια με αεροπλάνο, είναι πολύ παραπάνω το κόστος της. Πες οτι σου έκανες δώρο μια μικρή ασφάλιση για το επόμενο ταξίδι… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:26 μμ 3 ώρες πριν, coulis said: Θα πρέπει να πάει σε κατάστημα. Είχα παρόμοια περίπτωση κ οσο κι αν εψαχνα μεσω net με κωδικούς κ συντομογραφίες, δεν εύρισκα τίποτα . Τελικά πήγα σε κατάστημα (τοτε δεν ηθελαν ραντεβού) και όταν τους ρώτησα "τι χρέωση είναι αυτή που επαναλαμβάνεται , λέγοντας ποσό και ημερομηνίες", μου απάντησαν κ το έλυσα . Ήταν από μια εταιρεία τηλεφωνίας που έβαζε εξτρά χρεώσεις Tο θεμα ειναι οτι η καρτα αυτη εχει χρησιμοποιηθει μονο για αναληψεις. Ποτε δεν χρησιμοποιηθηκε για να πληρωθει κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:55 μμ (edited) 38 minutes ago, paanos said: Ή την ακυρώνεις (βγάλε ταυτόχρονα τώρα να έρχεται η χρεωστική) ή απλά εκμεταλλεύσου την dual και πάρε πίσω ό,τι μπορείς εδω που τα λεμε 6 euro το ετος ειναι ενα σουσαμενιο κουλουρι απο το φουρνο. το μηνα. δεν ειναι και τιποτα σιγα το ποσο ,εδω ξοδευουμε σε αλλα πραγματα περισσοτερα.τους ποντους επιβραβευσης θα τους εχω σε αυτη την περιπτωση; Edited Παρασκευή στις 05:55 μμ by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts