mythos_bt Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 3 ώρες πριν, geodimis said: Προσωπικά αφού χρεώθηκα τη dual έκλεισα ραντεβού σε κατάστημα την πήγα αυτούσια στο φάκελο για ακύρωση κι έκανα αίτηση για την απλή debit. Το αίτημα για επιστροφή της χρέωσης για την dual δε γινόταν και καλά στο κατάστημα οπότε έχω κάνει το αίτημα ηλεκτρονικά και περιμένω την πίστωση του ποσού. Εντωμεταξύ δεν έχω χρεωθεί κάτι για τη απλή χρεωστική που σήμερα ενεργοποίησα οπότε ίσως γίνει συμψηφισμός. Δεν χρεώθηκες για την απλή χρεωστική γιατί η έκδοση της είναι δωρεάν, η ανανέωση στοιχίζει 6€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Μετά από την τιτλοποίηση του καταναλωτικού δανείου μου η Eurobank τιτλοποίησε και τις απαιτήσεις από την πιστωτική κάρτα που είναι ενήμερη 😂😂. Με παρεξένευσε που ξαφνικά εξαφανίστηκε η αύξηση ορίου από το e-banking και μόλις πήρα την απάντηση. Αλλά με έστειλε και την ανανέωση της κάρτας μου Visa Classic με τα ίδια στοιχεία και pin Την απάντηση άλλωστε θα την πάρουν αφού ήδη έχω άλλες 2 κάρτες στην Πειραιώς φοιτητική προ πολλού καιρού και μια απλή Visa Classic οπότε μόλις τελειώσω με 2 άτοκες δόσεις από αγορά θα πάω να την ακυρώσω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 ώρες πριν, user. said: Μετά από την τιτλοποίηση του καταναλωτικού δανείου μου η Eurobank τιτλοποίησε και τις απαιτήσεις από την πιστωτική κάρτα που είναι ενήμερη 😂😂. Με παρεξένευσε που ξαφνικά εξαφανίστηκε η αύξηση ορίου από το e-banking και μόλις πήρα την απάντηση. Αλλά με έστειλε και την ανανέωση της κάρτας μου Visa Classic με τα ίδια στοιχεία και pin Την απάντηση άλλωστε θα την πάρουν αφού ήδη έχω άλλες 2 κάρτες στην Πειραιώς φοιτητική προ πολλού καιρού και μια απλή Visa Classic οπότε μόλις τελειώσω με 2 άτοκες δόσεις από αγορά θα πάω να την ακυρώσω Κοιτα μονο μην, αντι για δυο δόσεις σου βγουν καμια δεκαριά λογω τιτλοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Ερώτηση: Πώς βλέπω στο app της Πειραιώς την "επιστροφή" που έχω λόγω αγορών με κάρτα? Στην Εθνική που χρησιμοποιώ χρόνια, υπάρχει το tab go4more που βλέπεις επιτόπου τους πόντους της επιστροφής με το ιστορικό τους. Στην Πειραιώς πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, nikiforos_ said: Ερώτηση: Πώς βλέπω στο app της Πειραιώς την "επιστροφή" που έχω λόγω αγορών με κάρτα? Στην Εθνική που χρησιμοποιώ χρόνια, υπάρχει το tab go4more που βλέπεις επιτόπου τους πόντους της επιστροφής με το ιστορικό τους. Στην Πειραιώς πώς γίνεται? Στα Yellows εμφανίζεται στην αρχική σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, testatos said: Στα Yellows εμφανίζεται στην αρχική σελίδα Νομίζω άλλο πράγμα τα yellows, άλλο η επιστροφή κάποιου ποσοστού επί των αγορών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, nikiforos_ said: Νομίζω άλλο πράγμα τα yellows, άλλο η επιστροφή κάποιου ποσοστού επί των αγορών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η κάθε τράπεζα έχει το δικό της σύστημα. Η Πειραιώς όταν λέει πχ 20% επιστροφή, στα δίνει σε yellows. Η αξία αυτών των yellows όταν εξαργυρωθούν ισοδυναμεί με το 20% της αγοράς που είχες κάνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 13 ώρες πριν, nikiforos_ said: Νομίζω άλλο πράγμα τα yellows, άλλο η επιστροφή κάποιου ποσοστού επί των αγορών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολύ λίγες εξαιρέσεις. Π.χ. στην AVIN σου δίνει επιστροφή με μετρητά π.χ. με την πιστωτική εγώ όταν πληρώνω στην avin την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός μου κάνει και την πίστωση της επιστροφής από όλες της αγορές που έκανα μέσα στον μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 22 ώρες πριν, testatos said: την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός μου κάνει και την πίστωση της επιστροφής από όλες της αγορές που έκανα μέσα στον μήνα. Μάλλον έτσι γίνεται και με Σκλαβενίτη που δοκίμασα εγώ. Θα περιμένω την έκδοση του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 15 ώρες πριν, nikiforos_ said: Μάλλον έτσι γίνεται και με Σκλαβενίτη που δοκίμασα εγώ. Θα περιμένω την έκδοση του λογαριασμού. Σκλαβενίτης είναι yellows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου On 14/4/2026 at 4:36 ΜΜ, user. said: Μετά από την τιτλοποίηση του καταναλωτικού δανείου μου η Eurobank τιτλοποίησε και τις απαιτήσεις από την πιστωτική κάρτα που είναι ενήμερη 😂😂. Με παρεξένευσε που ξαφνικά εξαφανίστηκε η αύξηση ορίου από το e-banking και μόλις πήρα την απάντηση. Αλλά με έστειλε και την ανανέωση της κάρτας μου Visa Classic με τα ίδια στοιχεία και pin Την απάντηση άλλωστε θα την πάρουν αφού ήδη έχω άλλες 2 κάρτες στην Πειραιώς φοιτητική προ πολλού καιρού και μια απλή Visa Classic οπότε μόλις τελειώσω με 2 άτοκες δόσεις από αγορά θα πάω να την ακυρώσω On 14/4/2026 at 8:23 ΜΜ, nikos_kallithea said: Κοιτα μονο μην, αντι για δυο δόσεις σου βγουν καμια δεκαριά λογω τιτλοποίησης Ήρθε και σε εμένα η παραπάνω επιστολή. Θεώρησα ότι έγινε με όλους αυτό. Και η δική μου κάρτα είναι ενήμερη και δεν έχει υπάρξει καθυστέρηση στην πληρωμή ποτέ. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 16 ώρες πριν, paanos said: Σκλαβενίτης είναι yellows Δεν φαίνεται να είναι yellows. Έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική στον Σκλαβενίτη 07 Απριλίου. Συνεχίζω να έχω 0 yellows, αλλά σήμερα (10 μέρες μετά) βλέπω στην εφαρμογή "επιστροφή από αγορές" ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της αρχικής αγοράς. Ουσιαστικά, έχει μειωθεί το προς εξόφληση ποσό κατά 2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 46 minutes ago, nikiforos_ said: Δεν φαίνεται να είναι yellows. Έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική στον Σκλαβενίτη 07 Απριλίου. Συνεχίζω να έχω 0 yellows, αλλά σήμερα (10 μέρες μετά) βλέπω στην εφαρμογή "επιστροφή από αγορές" ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της αρχικής αγοράς. Ουσιαστικά, έχει μειωθεί το προς εξόφληση ποσό κατά 2%. Σωστά έτσι εμφανίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Μου κάνει εντύπωση. Σε πιστωτική πειραιώς πάντα δίνει yellow ο Σκλαβενίτης, έχει κατά καιρούς και σχετικές προσφορές που το αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για yellows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, nikiforos_ said: Δεν φαίνεται να είναι yellows. Έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική στον Σκλαβενίτη 07 Απριλίου. Συνεχίζω να έχω 0 yellows, αλλά σήμερα (10 μέρες μετά) βλέπω στην εφαρμογή "επιστροφή από αγορές" ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της αρχικής αγοράς. Ουσιαστικά, έχει μειωθεί το προς εξόφληση ποσό κατά 2%. Βγάλε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Από το 23 χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση την Payzy λόγω του cashback και έχω και μια Snappi για το cashback των 2€ σε CU (για όσο συνεχιστεί και μετά δρόμο). Υπάρχει κάποια prepaid που να συμφέρει καλύτερα από την Payzy για αγορές 150-200€/μήνα; Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 19 ώρες πριν, nikiforos_ said: Αυτή η επιστροφή 0,30 δεν είναι από Σκλαβενίτη. Και δεν γράφει από ποια επιχείρηση είναι. Ο Σκλαβενίτης μόνο yellows δίνει. Βενζίνη που βάζεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Αρχικά, η τιτλοποίηση δεν έχει καμία σχέση με τις ανοησίες που γράφονται εδώ. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα για εσάς, απλώς η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να σας ενημερώσει για τις ενέργειές της. Για την επιστροφή 3% σε AVIN και CYCLON με τις πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς: https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/proionta-upiresies/kartes/prosfores/Sinergasia-pistwtikwn-me-Avin-Oil Το όνομα €πιστροφή είναι όντως trademark της Eurobank. Το βασικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Πειραιώς είναι το yellow, αλλά υπάρχουν κι άλλα σχήματα για co-branded κάρτες. Η παραπάνω προσφορά αφορά το σύνολο των καρτών της Τράπεζας Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν On 7/4/2026 at 11:29 ΜΜ, mythos_bt said: Δεν χρεώθηκες για την απλή χρεωστική γιατί η έκδοση της είναι δωρεάν, η ανανέωση στοιχίζει 6€. Αφού η έκδοση της απλής debit είναι δωρεάν, υπέβαλλα σήμερα παράπονο στον τραπεζικό διαμεσολαβητή γιατί ακόμα περιμένω την πίστωση των 6€ από την έκδοση της dual. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) ήρθε στην σύζυγο ή dual εθνικής αντι για την απλή χρεωστική της που λήγει. θα έχει χρέωση 6 ευρώ; δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα. πως γίνεται να μείνει σαν απλή χρεωστική χωρίς τα 6 ευρώ χρέωση; Edited 15 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Αν την έχετε πάρει στα χέρια σας ή χρεώσει έχει γίνει. Και εγώ την έχω και ενεργοποίησα μόνο την χρεωστική λειτουργία της. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 33 minutes ago, chios said: Αν την έχετε πάρει στα χέρια σας ή χρεώσει έχει γίνει. Και εγώ την έχω και ενεργοποίησα μόνο την χρεωστική λειτουργία της. άρα και να ενεργοποιήσω μόνο την χρεωστική θα υπάρχει κάθε χρόνο χρέωση 6 ευρώ; την ενεργοποίηση την κάνω σε ΑΤΜ όπως πάντα, για την χρεωστική έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 33 minutes ago, ilka71 said: άρα και να ενεργοποιήσω μόνο την χρεωστική θα υπάρχει κάθε χρόνο χρέωση 6 ευρώ; την ενεργοποίηση την κάνω σε ΑΤΜ όπως πάντα, για την χρεωστική έτσι ; Την ενεργοποιήσεις δεν την ενεργοποιήσεις τα 6€ θα στα πάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Την ενεργοποιήσεις δεν την ενεργοποιήσεις τα 6€ θα στα πάρουν κάθε χρόνο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts