boban3 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 1 ώρα πριν, nikos_kallithea said: Εγω θα πω οτι δεν υπαρχει ουτε μια συναλλαγή που να θελει ταμειο, αν θελει φυσικα η τράπεζα, αν δεν θελει μπορεί να τους στέλνει και όλους στα καταστήματα. Ξέρεις κάποιον άλλο τρόπο κατάθεσης π.χ. τραπεζικής επιταγής σε λογαριασμό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 On 22/7/2022 at 4:08 ΜΜ, nikos_kallithea said: Εγω θα πω οτι δεν υπαρχει ουτε μια συναλλαγή που να θελει ταμειο, αν θελει φυσικα η τράπεζα, αν δεν θελει μπορεί να τους στέλνει και όλους στα καταστήματα. Θεωρητικά ναι, αλλά το ζήτημα είναι αν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις τα πάντα! π.χ. στην Λευκωσία θυμάμαι πριν από χρόνια υπήρχε μια ATM επί της Μακαρίου που παρείχε την δυνατότητα ανάληψης όχι μόνο σε λίρες Κύπρου (πριν να μπούνε στο Ευρώ), αλλά και σε κάποια ξένα νομίσματα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό δεν θα είχε νόημα να γίνει μια τέτοια επένδυση σε κάθε κατάστημα παρά μόνο σε όσα έχουν αυξημένο όγκο συναλλαγών σε ξένα νομίσματα. On 22/7/2022 at 6:05 ΜΜ, boban3 said: Ξέρεις κάποιον άλλο τρόπο κατάθεσης π.χ. τραπεζικής επιταγής σε λογαριασμό; Πόσο συχνά κάνεις κατάθεση τραπεζικής επιταγής; Και γιατί να πάρεις τραπεζική επιταγή αντί να γίνει μια μεταφορά μέσω e-banking? Πάντως παλιά που κάναμε κατάθεση στις ATM με φάκελο νομίζω προβλέπονταν και η δυνατότητα κατάθεσης επιταγής με φάκελο. Βέβαια επειδή οι επιταγές είναι είδος προς εξαφάνιση δεν έχει νόημα να επενδύσει κανείς σε αυτές πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Ξέρεις κάποιον άλλο τρόπο κατάθεσης π.χ. τραπεζικής επιταγής σε λογαριασμό;Φωτό μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας,έτσι το κάνουν Αγγλία,ή να την στείλεις ταχυδρομικά στην τράπεζα όπως η Monzo Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Γίνεται να κάνουμε αίτηση για πιστωτική εθνικής και συγκεκριμένα της Toyota (που δεν έχει ετήσιο πάγιο ) ηλεκτρονικά; μπαίνω e-banking και δεν την βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, dimtz said: Γίνεται να κάνουμε αίτηση για πιστωτική εθνικής και συγκεκριμένα της Toyota (που δεν έχει ετήσιο πάγιο ) ηλεκτρονικά; μπαίνω e-banking και δεν την βρίσκω Μόνο στις αντιπροσωπείες της Toyota μπορείς να υποβάλεις αίτηση. Δεν γίνεται online, και εδώ και κάποιους μήνες δεν μπορείς να υποβάλεις αίτηση ούτε σε κατάστημα της Εθνικής. Edited July 28, 2022 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 2 ώρες πριν, pluss said: Μόνο στις αντιπροσωπείες της Toyota μπορείς να υποβάλεις αίτηση. Δεν γίνεται online, και εδώ και κάποιους μήνες δεν μπορείς να υποβάλεις αίτηση ούτε σε κατάστημα της Εθνικής. Ουτε η toyota πλεον το κανει μάλλον την κατάργησαν ή δεν θέλουν λες κάρτες 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Eurobank πόσο καιρό κάνει να στείλει πιστωτική που έχει εγκριθεί και υπογραφεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Eurobank πόσο καιρό κάνει να στείλει πιστωτική που έχει εγκριθεί και υπογραφεί;Το ταχυδρομείο στην ουσία αργεί, όχι η Eurobank! Έμενα προσωπικά έκανε πάνω απο 3 βδομάδες, επαρχία.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Αθήνα είμαι αλλά και πάλι τα φοβάμαι τα ΕΛΤΑ και σε καμια εβδομάδα θα φύγω διακοπές. Θα τους πάρω αύριο μηπως τη στείλουν σε κατάστημα αντί για το σπίτι αλλά χλωμό το κόβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Παιδιά υπάρχει πλέον καμία πιστωτική που να μην έχει ετήσιο πάγιο; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 9 ώρες πριν, Dpan9 said: Παιδιά υπάρχει πλέον καμία πιστωτική που να μην έχει ετήσιο πάγιο; Εκεί που έχεις την μισθοδοσία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 10 ώρες πριν, Dpan9 said: Παιδιά υπάρχει πλέον καμία πιστωτική που να μην έχει ετήσιο πάγιο; Νομίζω πως οι περισσότερες κάρτες δεν έχουν πάγιο, όταν ξοδεύεις από ένα ποσό και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 1 ώρα πριν, kostas_pr_mp said: Νομίζω πως οι περισσότερες κάρτες δεν έχουν πάγιο, όταν ξοδεύεις από ένα ποσό και πάνω Το έχουν καταργήσει σχεδόν σε όλες τις κάρτες. Μόνο με αίτημα αν γίνει κάτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Η Eurobank πλέον επιτρέπει εξαργύρωση επιστροφής μέσω Apple Pay. Ίσως είναι και η μόνη τράπεζα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 1 hour ago, paanos said: Η Eurobank πλέον επιτρέπει εξαργύρωση επιστροφής μέσω Apple Pay. Ίσως είναι και η μόνη τράπεζα Πολύ καλό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 3 ώρες πριν, kostas_pr_mp said: Πολύ καλό Στην Εθνική γίνεται από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 (edited) 1 hour ago, akis8607 said: Στην Εθνική γίνεται από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο pay Δεν το ήξερα! Δηλαδή αν πληρώσω σε συνεργάτη του προγράμματος Go4More με κάρτα Εθνικής μέσω Google Pay μπορώ να κάνω εξαργύρωση πόντων? Edited August 1, 2022 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 10 ώρες πριν, geoponer said: Δεν το ήξερα! Δηλαδή αν πληρώσω σε συνεργάτη του προγράμματος Go4More με κάρτα Εθνικής μέσω Google Pay μπορώ να κάνω εξαργύρωση πόντων? Εγω χρησιμοποιώ Apple Pay. Και κάθε φορά που το χρησιμοποιώ με ρωτάνε αν θέλω εξαργύρωση. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Για το Aple Pay δεν γνωρίζω, αλλά στο Google Pay ("πορτοφόλι" πλέον) μόνο στην Alpha Bank δεν επικοινωνεί απευθείας με το bonus loyalty. Όλες οι άλλες τράπεζες κάνουν απευθείας επικοινωνία με το πρόγραμμα επιβράβευσής τους. Δεν θυμάμαι μόνο αν τυχόν επιτρέπουν και δόσεις στις πιστωτικές. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nabonidus Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 (edited) Edited August 4, 2022 by Nabonidus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτισω εάν ξέρει κάποιος σήμερα κατέβασα την viva wallet και πέρασα την κάρτα του full pass γιατί λόγω λάθους δικοιυ μου δεν έβαλα άλφα όταν έκανα αίτηση το θέμα όμως είναι ενώ πέρασα κανονικά την κάρτα σήμερα που έβαλα βενζίνα κ πήγα να πληρώσω με viva το καύσιμο πληρώθηκε από κάρτα από το άλφα wallet μήπως ξέρει κάποιος τι λάθος έχω κάνει? Να διευκρινίσω ότι η πληρωμές γίνονται μέσω smartphone με nfcΣτάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Λογικά θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του κινητού και να βρεις που επιλέγεις εφαρμογή για πληρωμή NFC και αντί για της alpha να επιλέξεις της viva. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Λογικά θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του κινητού και να βρεις που επιλέγεις εφαρμογή για πληρωμή NFC και αντί για της alpha να επιλέξεις της viva.Πήγα κ δεν μου βγάζει καθόλου την viva Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή της και έχεις βάλει την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή της και έχεις βάλει την κάρτα; Ναι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts