Jump to content

Nabonidus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nabonidus

  1. Από το 2013 , είμαι στο πρόγραμμα Nova 3play,απεριόριστα σταθερά &κινητά &novasports1 με 32.10€/μήνα. Το πρόγραμμα είναι αορίστου διάρκειας. Ξαφνικά τηλεφώνησαν από τη Nova και με απείλησαν, ότι αν δεν υπογράψω νέο συμβόλαιο 2ετούς διάρκειας, θα με εντάξουν υποχρεωτικά σε άλλο ακριβότερο πρόγραμμα. Μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο και μάλιστα χωρίς έγγραφη προειδοποίηση;
  2. Για να ξεκαθαρισθούν τα πράγματα , σχετικά με τις προμήθειες πιστωτικών καρτών σε περιβάλλον εκτός Ευρώ. ισοτιμία €/LEV προμήθεια % διευρυμένη ισοτιμία €/LEV ALPHA 1.92 - 1.92 EUROΒΑΝΚ 1.89 1.1 1.87 PIRAΕUS 1.86 2.5 1.81 NBG ΒLACK ? - ? YAHOO finance 1.96 1.96 VISA 1.96 1.96 REVOLUT 1.95 - 1.95 ανταλλακτήρια 1.94 - 1.94 Χρησιμοποιήθηκαν 3 πιστωτικές κάρτες τραπεζών για αγορές την ίδια μέρα στη Βουλγαρία. Εκτός από τις διαφορές στην ισοτιμία , σε κάποιες υπάρχει και έξτρα προμήθεια. Η revolut τις καθημερινές , φαίνεται να είναι η βέλτιστη. Η Alpha έρχεται με 1.5% πίσω από τη revolut ( τις καθημερινές), όμως η πιστωτική που χρησιμοποιήθηκε δίνει 2πλάσιους bonus πόντους , που με τις σωστές κινήσεις μπορεί να δώσει όφελος 2 % ή και πολύ περισσότερο.
  3. 1) Το ημερήσιο όριο ανάληψης από ΑΤΜ , μπορεί να διαμορφωθεί πλέον στην Πειραιώς στα 10.000€( με μια μικρή επιφύλαξη). 2Α). Αν το πόθεν έσχες σου , καλύπτει την αγορά των 2.500€, δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις την αγορά στο όνομα σου με την κάρτα σου ( χρεωστική άμεσα, πιστωτική αν έχεις το όριο) . 2Β) Μέχρι σήμερα δε θα είχες πρόβλημα ( το ποσό είναι αρκετά μικρό) , αλλά στο μέλλον κανείς δε γνωρίζει. Να μη μπερδευτούμε με δωρεές , χοντρικά θα προσέξεις το ποσό το 2024 που θα ξοδέψεις με κάρτες και εμβάσματα , να είναι < από τα ετήσια εισοδήματα σου ( ή τα προκύπτοντα τεκμαρτά ).
  4. Ίσως δεν έχεις καταλάβει . Μιλάμε για την ΕΞΤΡΑ προμήθεια που η κάθε τράπεζα χρεώνει επιπλέον της μετατροπής που κάνει η VISA ή η MASTER. Εξ όσων γνωρίζω στις κάρτες της EUROBANK είναι 1,05% , στην Πειραιώς ( αν θυμάμαι καλά) , είναι μεγαλύτερη. Μπορείς να μας πεις , τι και πως γίνεται με την κάρτα black της Εθνικής που χρησιμοποιείς, γιατί δε δείχνω εμπιστοσύνη στις απαντήσεις υπαλλήλων της οποιαδήποτε εξυπηρέτησης πελατών , που δίνονται από τις κουζίνες.
  5. Η ισοτιμία στις 19/12/23 ήταν 1CZK=O,O408€ και όχι αυτή που αναφέρεις. Μιλάμε όμως για έξτρα προμήθεια , γιατί η τιμή της μετατροπής καθορίζεται από τη VISA , και δεν έχει να κάνει με την Άλφα. (https://www.xe.com/currencycharts/?from=CZK&to=EUR)
  6. Όπως μπορείς να δεις ( προς το παρόν) δεν υπάρχει προμήθεια.
  7. Ανέκαθεν οι κάρτες της Άλφα δεν είχαν κόστος μετατροπής.
  8. Η Εθνική τράπεζα με online έκδοση πιστωτικής κάρτας έως και την 20/12 , δίνει κουπόνι έκπτωσης 20€, για αεροπορικά εισιτήρια με την AEGEAN.
  9. Τουλάχιστον λίγους μήνες πριν , ίσχυαν τα εξής: Ανάληψη από το γκισέ 10.001€ ( αφού τους ειδοποιήσεις 2 εργάσιμες πριν) και κατάθεση τους αμέσως μετά από το γκισέ στην Πειραιώς.
  10. Black Friday από την τράπεζα Πειραιώς. Επιστρέφει σε yellows τη συνδρομή των 10€/έτος. Πρόκειται για το πακέτο πληρωμών «εξόφΛΥΣΗ», με την απόκτηση του οποίου δεν επιβαρύνεστε για έναν ολόκληρο χρόνο όταν κάνετε μέσω e-banking πληρωμές. Αυτές αφoρούν όλους τους οργανισμούς ενέργειας, ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικών ασφαλειών, είτε με πάγια εντολή ή με εφάπαξ πληρωμή με χρέωση λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Όσοι αποκτήσουν το πρόγραμμα έως και τις 27 Νοεμβρίου, θα λάβουν πίσω το κόστος του, υπό τη μορφή επιβράβευσης κερδίζοντας 5.000 yellows, που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές αξίας 10 ευρώ, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.
  11. Με τον εξής περιορισμό: 1. Σε περίπτωση που το Μέλος δεν έχει καταχωρήσει τουλάχιστον 1 πτήση στο δίκτυο της AEGEAN, Olympic Air ή με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες του δικτύου της Star Alliance στον Miles+Bonus λογαριασμό του, και δεν είναι κάτοχος AEGEAN Bonus Visa ή AEGEAN Visa Cyprus δεν θα έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώνει Μίλια στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος, αλλά και να μεταφέρει Μίλια Εξαργύρωσης.
  12. Το είδαμε κι αυτό. Η EUROBANK έκοψε τα τηλέφωνα στα καταστήματα της. Η επικοινωνία γίνεται πλέον από τα κεντρικά της με ότι αυτό συνεπάγεται.
  13. 100€ €πιστροφή , δίνει η Eurobank σε όσους συνταξιούχους ή δημόσιους υπάλληλους θα μεταφέρουν τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή τους στην Eurobank έως και 30.06.2023. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή στον λογαριασμό τους , έως και 29.09.2023.
  14. Δεν καταφέρνω να μπω στις επιμέρους σχετικές πληροφοριακές σελίδες της τράπεζας ( ίσως να υπάρχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα) , όμως διαβάζω << Με την πιστωτικά κάρτα YES VISA, κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνας Φλοίσβου. Κερδίζετε όταν βάζετε βενζίνη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ή πληρώνετε με πάγια εντολή τους λογαριασμούς ρεύματος στην ELPEDISON>>.
  15. Ποια κάρτα της Eurobank δίνει 1% επιστροφή με αγορές σε όλες ( και όχι σε επιλεγμένες) επιχειρήσεις ;
  16. Η εφευρετικότητα στις χρεώσεις των Κυπρίων είναι απύθμενη. Έξοδα εκπρόθεσμης επικαιροποίησης στοιχείων € 30!!!!!!!
  17. Οι τράπεζες που πωλούν τα έντοκα γραμμάτια ελληνικού δημοσίου, δεν έχουν κανένα κέρδος και μάλιστα σε αποτρέπουν και δυσανασχετούν όταν τα ζητάς. Δε νομίζω να έχουν στα σχέδια τους αυτήν την επιλογή.
  18. 3 νέες πιστωτικές κάρτες λανσάρισε η Εθνική , η silver με gratis τον 1ο χρόνο , έχει τη φθηνότερη ετήσια συνδρομή των 12€.
  19. Αδιευκρίνιστο παραμένει, πως θα εξυπηρετούνται από τα ΑΤΜ, αυτοί που έχουν καταθέσεις συναλλάγματος, τις ώρες που θα είναι κλειστά τα ταμεία. Tουλάχιστον να δίνουν κουπόνια για καφεδάκια στις παρακείμενες καφετέριες.
  20. Τέρμα τα μετρητά στα ταμεία της Eurobank, στα περισσότερα καταστήματα της, από τις 10.00 έως τις 13.00, που με περισσό θράσος αμπαλάρει με τίτλο < νέα εποχή εξυπηρέτησης>. https://www.eurobank.gr/el/nea-epoxi-stin-trapeziki-eksupiretisi?spMailingID=20331191&spUserID=ODE2MDU0MDQ2NjkS1&spJobID=2034952175&spReportId=MjAzNDk1MjE3NQS2
  21. Χρησιμοποίησε τη Mastercard® κάρτα σου ανέπαφα, μέσω κινητού ή smartwatch σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα και κέρδισε 10€, πραγματοποιώντας τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω. *Η ενέργεια διαρκεί από 25/6 έως 25/7. https://www.mastercard.gr/el-gr/personal/priceless/summer-pay-and-get.html?cmp=2022.q2.gr.eur.all.brand.prod.pcl.summermarketwidesome.7246.sop.bac.fbigbusmngr.facebook
  22. Μια απίθανη περίπτωση κλοπής από τραπεζικούς λογαριασμούς αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Η κλοπή έγινε αφού χάκαραν το τηλέφωνο του και το viber του. Πως το κατάφεραν; Μήπως μπορεί κάποιος να μας το εξηγήσει; Κυρίως μετά το 5.15’’ https://www.megatv.com/2022/05/30/prospoiountai-tous-pelates-tous-adeiazoun-tous-logariasmous-kykloma-sti-santorini/
  23. Επιτέλους πρέπει η κυβέρνηση να βάλει φραγμό στις συνεχείς ανατιμήσεις των πακέτων που αποσιωπούν όλα τα ΜΜΕ . Να υποχρεώσει τις 3 αδερφές , να έχουν πακέτα με λίγα λεπτά ομιλίας π.χ 100min / μήνα, χωρίς SMS και data και με αντίστοιχη μείωση της τιμής, που αφορούν π.χ τους υπέργηρους.
×
×
  • Create New...