skiace Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την δωροεπιταγή που βγαίνει με την έκδοση της Toyota Visa; Ισχύει για το ετήσιο service σε εξουσιοδοτημένα ή έχει αστερίσκους για τη χρήση της; Ετοιμάζομαι για το service σε λίγες ημέρες και θέλω να δω τι θα την κάνω.Την χρησιμοποίησα εγώ κανονικά χωρίς πρόβλημα.Τα 30€ τα αφαιρεί νομίζω από τα αναλώσιμα και όχι από την εργασία.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 πάντως η νέα Aegean visa premium είναι, ακόμα περισσότερο, tough sell, για όποιον έχει και την MasterCard Platinum, η οποία δίνει ήδη 2 25ευρα έκπτωση για εισιτήρια σε πτήσεις Aegean... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Μόνο αν σε συμφέρει το 80άρι την κρατάς. Αν δεν πετάς τακτικά δεν υπάρχει λόγος για την ακριβή κάρτα της Aegean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 5 ώρες πριν, skiace said: Την χρησιμοποίησα εγώ κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τα 30€ τα αφαιρεί νομίζω από τα αναλώσιμα και όχι από την εργασία. Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Ας τα αφαιρέσουν από όπου θέλουν, αρκεί να μειωθεί το σύνολο του λογαριασμού 🙂 Με το που θα πάω στο συνεργείο θα τους αναφέρω ότι έχω τη δωροεπιταγή, για να μη μου κάνουν κόνξες μετά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Αγαπητέ πελάτη, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο λογαριασμός σας «Μισθοδοσίας / Σύνταξης» μετονομάζεται σε «Καθημερινός Λογαριασμός Plus». Ο λογαριασμός σας διατηρεί τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργικότητες που είχε καθώς και τη φιλική του ονομασία.Με εκτίμηση, Η ομάδα της EurobankΕν τω μεταξύ στην ιστοσελίδα τους δεν υπάρχει τίποτα με περιγραφή «Καθημερινός Λογαριασμός Plus». Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Μέχρι να δω την ανακοίνωση ήμουν σίγουρος ότι απλά απολύθηκα και δεν το έμαθα χαχαχαχ! Επίσης καταργούνται οι e συναλλαγές, έχουν βγάλει νέα προγράμματα My Advantage Banking. Φαίνεται πως έχουν σκοπό να αρχίσουν να χρεώνουν και υπηρεσίες όπως την προσθήκη λογαριασμών άλλων τραπεζών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Όταν λες καταργούνται οι e συναλλαγές; Τι ακριβώς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Το πρόγραμμα που σου έδινε με 1,5€ τον μήνα κάποιες δωρεάν πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές κλπ. Όσοι το είχαν ήδη ενεργό δεν επηρεάζονται αλλά μπορεί ορισμένοι να εξυπηρετούνται από τα νέα προγράμματα που ίσως βγαίνουν πιο οικονομικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Είναι όπως τα συνδυαστικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας που σου δίνουν ομιλία, SMS & data και διαλέγεις αυτό που σε καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Χαχαχα κάπως έτσι! Απλά τα μεγαλύτερα προγράμματα δίνουν και έξτρα προνόμια, πχ ένα από αυτά δίνει δωρεάν συνδρομή πιστωτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 On 25/2/2022 at 11:14 ΜΜ, elpatronzak said: Εγώ μετά από κάποιο διάστημα με το ίδιο πρόβλημα έστειλα και από το site της εθνικής το έντυπο παραπόνων και τελικά έγινε ο αντιλογισμος Έλαβα ταχυδρομικώς την απαντηση της Τράπεζας ότι δε μπορούν να προχωρήσουν σε αντιλογισμο, καθώς είναι στους όρους χρήσης που υπέγραψα. Με ημερομηνία 18/02 ,ενώ 21/02 με ενημέρωσαν γραπτώς ότι το αίτημα μου εξετάζεται. Ήδη έκανα αίτημα αλλαγής τραπέζης μισθοδοσίας και θα ακυρώσω άμεσα όλες τις κάρτες της εθνικής. Ολόκληρη σελίδα για να μου εξηγήσουν τους όρους χρήσης και μαλιστα ταχυδρομικώς! Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαι αν ου μη γεννετο χρειαστεί να επισκεφτώ κατάστημα τους. Έκαναν πιο εύκολη την απόφαση μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 btw, έφτασε η νέα aegean visa premium, και πλην των άλλων, πραγματικά είναι πολύ "άσχημη" κάρτα....γενικά μετά την ΑΜΕΧ premium (μαύρη), είναι όλες λες και κάνουν διαγωνισμό ασχήμιας...(βλέπε alpha platinum mastercard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 4 ώρες πριν, Nikos_s3 said: btw, έφτασε η νέα aegean visa premium, και πλην των άλλων, πραγματικά είναι πολύ "άσχημη" κάρτα....γενικά μετά την ΑΜΕΧ premium (μαύρη), είναι όλες λες και κάνουν διαγωνισμό ασχήμιας...(βλέπε alpha platinum mastercard) Η καινούργια VISA classic της Πειραιώς που είναι όλη μπλε χωρίς γράμματα μπροστά, νομίζω ότι βλέπεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 5 ώρες πριν, Nikos_s3 said: btw, έφτασε η νέα aegean visa premium, και πλην των άλλων, πραγματικά είναι πολύ "άσχημη" κάρτα....γενικά μετά την ΑΜΕΧ premium (μαύρη), είναι όλες λες και κάνουν διαγωνισμό ασχήμιας...(βλέπε alpha platinum mastercard) - Χρεωστική Πειραιώς: Hold my beer! (Λευκά γράμματα σε κίτρινο φόντο) 😖 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Ευτυχώς άλλαξε και η Πειραιώς εμφάνιση 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 btw, έφτασε η νέα aegean visa premium, και πλην των άλλων, πραγματικά είναι πολύ "άσχημη" κάρτα....γενικά μετά την ΑΜΕΧ premium (μαύρη), είναι όλες λες και κάνουν διαγωνισμό ασχήμιας...(βλέπε alpha platinum mastercard)έκανες αίτηση για μη χρέωση συνδρομής λόγω θέσης πελατη;Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Διάβασα σε κάποια μηνύματα εδώ, ότι χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα της Πειραιώς και σχεδόν καθόλου τη χρεωστική.Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τους λόγους;Σε τι ακριβώς συμφέρει;Επίσης επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πιστωτική κάρτα μέχρι τώρα, αν πληρώσεις για παράδειγμα τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ με την πιστωτική κάρτα, μετά όταν θα βγει ο λογαριασμός της πιστωτικής, λογικά θα πρέπει να βάλεις όλο το ποσό για να μη σε χρεώσει τόκους. Σωστά;Στον Σκλαβενίτη αν πληρώνεις με πιστωτική παίρνεις περισσότερα yellows από το αν πληρώνεις με χρεωστική;Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 4 ώρες πριν, unwise said: Διάβασα σε κάποια μηνύματα εδώ, ότι χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα της Πειραιώς και σχεδόν καθόλου τη χρεωστική. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τους λόγους; Σε τι ακριβώς συμφέρει; Επίσης επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πιστωτική κάρτα μέχρι τώρα, αν πληρώσεις για παράδειγμα τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ με την πιστωτική κάρτα, μετά όταν θα βγει ο λογαριασμός της πιστωτικής, λογικά θα πρέπει να βάλεις όλο το ποσό για να μη σε χρεώσει τόκους. Σωστά; Στον Σκλαβενίτη αν πληρώνεις με πιστωτική παίρνεις περισσότερα yellows από το αν πληρώνεις με χρεωστική; Sent from my SM-G770F using Tapatalk Αρκετοί λόγοι, ενδεικτικά: Σε όλες τις τράπεζες, η επιβράβευση χρήσης πιστωτικής είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη χρεωστικής κάρτας (και τα yellows). Με πιστωτική μπορείς να κάνεις άτοκες δόσεις. Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις άμεσα διαθέσιμα τα χρήματα τη στιγμή της αγοράς (παρ' όλο που χρειάζεται προσοχή). Το μειονέκτημα της πιστωτικής είναι το μεγάλο επιτόκιο σε περίπτωση που αφήνεις υπόλοιπο και δεν εξοφλείς πλήρως τον λογαριασμό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 5 ώρες πριν, minast said: Αρκετοί λόγοι, ενδεικτικά: Σε όλες τις τράπεζες, η επιβράβευση χρήσης πιστωτικής είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη χρεωστικής κάρτας (και τα yellows). Με πιστωτική μπορείς να κάνεις άτοκες δόσεις. Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις άμεσα διαθέσιμα τα χρήματα τη στιγμή της αγοράς (παρ' όλο που χρειάζεται προσοχή). Το μειονέκτημα της πιστωτικής είναι το μεγάλο επιτόκιο σε περίπτωση που αφήνεις υπόλοιπο και δεν εξοφλείς πλήρως τον λογαριασμό. Να προσθέσω ότι: 1. μερικά sites όπως το booking.com δέχονται μόνο πιστωτικές (και όχι χρεωστικές) για τη δέσμευση ποσού. Την πάτησα πριν από μερικά χρόνια, πριν βγάλω την πρώτη μου πιστωτική, που δεν μπορούσα να κλείσω δωμάτιο. 2. Η αμφισβήτηση συναλλαγής είναι ευκολότερη όταν η συναλλαγή έχει γίνει με πιστωτική παρά με χρεωστική. Για την Εθνική που γνωρίζω καλύτερα, η πιστωτική της σε πολλές περιπτώσεις μου δίνει διπλάσιους Go4More σε σχέση με την χρεωστική, οπότε είναι μονόδρομος. Το ίδιο βλρέπω να ισχύει και για τα yellows της Πειραιώς, π.χ. για τον Σκλαβενίτη που σε ενδιαφέρει. Όσο για την εξόφληση, έχω φροντίσει για πλήρη εξόφληση της οφειλής μέσω λογαριασμού, οπότε δεν έχω πληρώσει ούτε 1 λεπτό επιβάρυνση όλα τα χρόνια που έχω πιστωτική. Αντιθέτως, έχω κερδίσει εκατοντάδες ευρώ από το σύστημα επιβράβευσης 🙂 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Επίσης είναι σχεδόνα αδύνατο να ενοικιάσεις αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική ( για την δεσμευση χρημάτων εγγύησης ). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 (edited) Διότι τις πιστωτικές τις έχω χωρίς συνδρομή, ενώ για την χρεωστική θα έπρεπε να πληρώσω κόστος επανέκδοσης. Μόνο μια φορά κι αυτή πριν από δέκα (10) χρόνια έχω δει να υπάρχει προωθητική ενέργεια που να πριμοδοτεί τις χρεωστικές. Είχε βάλει διπλάσια €πιστροφή η Eurobank μόνο για χρεωστικές κάρτες και ήταν και η μοναδική περίοδος που είχα χρησιμοποιήσει την Euroline Maestro από 20/03/2012 έως 20/05/2012. Τώρα έχω βάλει υπενθύμιση για να ακυρώσω την χρεωστική της Alpha Bank που λήγει φέτος το καλοκαίρι καθώς δεν ξέρω πότε και πώς χρεώνει τα €5 η Alpha. Το μόνο που με "πείραξε" ήταν που αναγκάστηκα να ακυρώσω την χρεωστική της Εθνικής διότι δεν έχω βγάλει πιστωτική (δεν θέλω την Toyota Visa). Σε γενικές γραμμές δεν βρίσκω κάτι ξεχωριστό στο go4more, αλλά βάζει ορισμένες φορές κάποιες προωθητικές ενέργειες ως 20% σε συγκεκριμένους συνεργάτες. Την χρεωστική την ακύρωσα διότι είχα ξεχάσει ένα ποσό στον λογαριασμό και το τράβηξε για την ανανέωση της κάρτας. Edited March 9, 2022 by GraveDigger 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Μέχρι τώρα είχα σχηματίσει ακριβώς την αντίθετη άποψη για τις πιστωτικές κάρτες πως δηλαδή δεν είναι καλές και να μην τις χρησιμοποιούμε γιατί μετά θα αρχίσουμε να χρωστάμε και για αυτό τις εκδίδουν οι τράπεζες για να κερδίζουν από τους τόκους κ.α. Ότι λένε οι περισσότεροι νομίζω.Αλλά αυτά που διάβασα εδώ με προβλημάτισαν για αυτό και σας ρώτησα.Δηλαδή τελικά μπορείς να βγεις κερδισμένος χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, απλά θέλει προσοχή γιατί πρέπει να έχεις κατά νου πως τα χρήματα με τα οποία κάνεις αγορές δε τα έχεις αλλά είναι σα να τα δανείζεσαι και σε λίγες μέρες πρέπει να τα επιστρέψεις. Μάλλον θα κάνω μια δοκιμή να δω. Σας ευχαριστώ.Sent from my SM-G770F using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 (edited) 8 ώρες πριν, GraveDigger said: Το μόνο που με "πείραξε" ήταν που αναγκάστηκα να ακυρώσω την χρεωστική της Εθνικής διότι δεν έχω βγάλει πιστωτική (δεν θέλω την Toyota Visa). Σε γενικές γραμμές δεν βρίσκω κάτι ξεχωριστό στο go4more, αλλά βάζει ορισμένες φορές κάποιες προωθητικές ενέργειες ως 20% σε συγκεκριμένους συνεργάτες. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν θέλεις την Toyota Visa, είναι δωρεάν και βγαίνει εύκολα (αλλά όχι online). Εγώ μετάνιωσα που δεν την έβγαλα νωρίτερα. Θα έχεις τους λόγους σου. Εμένα με βολεύει γιατί είμαι κάτοχος Toyota και ήδη εξαργύρωσα την αρχική δωροεπιταγή των €30, κέρδισα πόντους Go4More από το πρόσφατο service και 5% δωροεπιταγή για το επόμενο service. Όσο για το Go4More με έχει βολέψει πολύ λόγω των συνεργατών, ειδικά το 2% για καύσιμα. Παλιότερα χρησιμοποιούσα της Πειραιώς (yellows) αλλά νομίζω ότι με τη χρήση μου μάζευα πιο αργά πόντους (δεν έχω πιστωτική στην Πειραιώς που να συμμετέχει στο πρόγραμμα). Edited March 10, 2022 by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 5 ώρες πριν, geoponer said: Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν θέλεις την Toyota Visa, είναι δωρεάν και βγαίνει εύκολα (αλλά όχι online). Εγώ μετάνιωσα που δεν την έβγαλα νωρίτερα. Θα έχεις τους λόγους σου. Εμένα με βολεύει γιατί είμαι κάτοχος Toyota και ήδη εξαργύρωσα την αρχική δωροεπιταγή των €30, κέρδισα πόντους Go4More από το πρόσφατο service και 5% δωροεπιταγή για το επόμενο service. Όσο για το Go4More με έχει βολέψει πολύ λόγω των συνεργατών, ειδικά το 2% για καύσιμα. Παλιότερα χρησιμοποιούσα της Πειραιώς (yellows) αλλά νομίζω ότι με τη χρήση μου μάζευα πιο αργά πόντους (δεν έχω πιστωτική στην Πειραιώς που να συμμετέχει στο πρόγραμμα). Εχει η toyota πιστωτική, πως εκδίδεται εχεις κάποιο λινκ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 6 ώρες πριν, geoponer said: Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν θέλεις την Toyota Visa, είναι δωρεάν και βγαίνει εύκολα (αλλά όχι online). Εγώ μετάνιωσα που δεν την έβγαλα νωρίτερα. Θα έχεις τους λόγους σου. Εμένα με βολεύει γιατί είμαι κάτοχος Toyota και ήδη εξαργύρωσα την αρχική δωροεπιταγή των €30, κέρδισα πόντους Go4More από το πρόσφατο service και 5% δωροεπιταγή για το επόμενο service. Όσο για το Go4More με έχει βολέψει πολύ λόγω των συνεργατών, ειδικά το 2% για καύσιμα. Παλιότερα χρησιμοποιούσα της Πειραιώς (yellows) αλλά νομίζω ότι με τη χρήση μου μάζευα πιο αργά πόντους (δεν έχω πιστωτική στην Πειραιώς που να συμμετέχει στο πρόγραμμα). Η Πειραιώς έχει 3% επιστροφή σε AVIN και CYCLON. Το πλεονέκτημα είναι ότι με AVIN κάρτα μαζεύεις και πόντους για 3€ επιταγές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts