geoponer Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μπορώ να ενεργοποιήσω πάγια εντολή από το ibank της Εθνικής ή πρέπει να πάω σε υποκατάστημα; Δεν βρήκα κάτι όσο κι αν έψαξα στις επιλογές του ibank. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έβγαλα λογαριασμό μισθοδοσίας κ χρεωστική στην eurobank. Μου είπαν αν κατεβάσω την εφαρμογή επιστροφή κ βάλω έναν προωθητικό κωδικό θα πάρω 10€. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μπορώ να ενεργοποιήσω πάγια εντολή από το ibank της Εθνικής ή πρέπει να πάω σε υποκατάστημα; Δεν βρήκα κάτι όσο κι αν έψαξα στις επιλογές του ibank. Στο κινητό δεν το βλέπω αλλά στο λαπτοπ εκεί που ανοίγουν τα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμου, κάτω απο το προσθήκη χρημάτων αποστολή χρημάτων έχει επιλογή για παγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έβγαλα λογαριασμό μισθοδοσίας κ χρεωστική στην eurobank. Μου είπαν αν κατεβάσω την εφαρμογή επιστροφή κ βάλω έναν προωθητικό κωδικό θα πάρω 10€. Γνωρίζει κανείς κάτι; Προς το παρόν δεν βλέπω κωδικό σύσταης. Μάλλον δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 στην εφαρμογη του κινητου ερχονται αμεσα και ειναι δωρεαν , δεν ειναι δωρεαν το sms alert!. Το sms alert χρεωνεται για τις χρεωστικες καρτες . Εξαιρουνται οι χρεωστικες καρτες της alpha bank που ειναι bonus (visa + mastercard ) που εχουνε ετησια προμηθεια 12 ευρω και εκει μονο το sms alert ειναι δωρεαν. Σε ολες τις αλλες χρεωστικες καρτες ολων των τραπεζων υπαρχει χρεωση. Έβαλα την εφαρμογή.Εαν κάνω μια αγορά(σε super market π.χ)και έχω ενεργά δεδομένα,θα μου έρθει επί τόπου ειδοποίηση από την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Τι εννοείς από την εφαρμογή; Ειδοποιήσεις έρχονται με sms και emails. Μέσω sms είναι με χρέωση ενώ τα emails είναι δωρεάν. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Αν έχεις την εφαρμογή της Εθνικής σου έρχονται και ειδοποιήσεις από την εφαρμογή, οι πιστώσεις του λογαριασμού φαίνονται άμεσα, για τις χρεώσεις πιστεύω θα ισχύει το ίδιο ( δεν την χρησιμοποιώ για αγορές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Αν έχεις την εφαρμογή της Εθνικής σου έρχονται και ειδοποιήσεις από την εφαρμογή, οι πιστώσεις του λογαριασμού φαίνονται άμεσα, για τις χρεώσεις πιστεύω θα ισχύει το ίδιο ( δεν την χρησιμοποιώ για αγορές) Και για τις χρεωσεις ερχονται σχεδον αμεσα οι ειδοποιησεις, συνηθως σε 1-2 λεπτα απο τη συναλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Έχω πόντους μπόνους στην άλφα που λήγουν μέσα μαϊου, δυστυχώς έλεγα να τους εξαργυρώσω κάποια στιγμή αλλά εδώ και αρκετό καιρό τα μαγαζιά είναι κλειστά ως γνωστόν. Είναι κάπου 4.000 πόντοι από ένα σύνολο 22.000 Θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου εδώ ότι αν τους μεταφέρω σε κάποιον φίλο και μου τους επιστρέφει το πρόβλημα λύνεται. Δηλαδή αν μετά τη μεταφέρω τους 4.000 και σε μια βδομάδα τους επιστρέψει είμαι οκ;;; Η πρέπει να μεταφέρω και τους 22.000 Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Έχω πόντους μπόνους στην άλφα που λήγουν μέσα μαϊου, δυστυχώς έλεγα να τους εξαργυρώσω κάποια στιγμή αλλά εδώ και αρκετό καιρό τα μαγαζιά είναι κλειστά ως γνωστόν. Είναι κάπου 4.000 πόντοι από ένα σύνολο 22.000 Θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου εδώ ότι αν τους μεταφέρω σε κάποιον φίλο και μου τους επιστρέφει το πρόβλημα λύνεται. Δηλαδή αν μετά τη μεταφέρω τους 4.000 και σε μια βδομάδα τους επιστρέψει είμαι οκ;;; Η πρέπει να μεταφέρω και τους 22.000 Sent from my Power 3 using Tapatalk 1) Μπορείς να τους στείλεις πίσω κατευθείαν, το έχω κάνει. 2) Θα πρότεινα να τους μεταφέρεις όλους για να έχουν κοινή ημερομηνία λήξης και ψάχνεσαι κάθε 3 και λίγο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Η Εθνική έχει ανακοινώσει αναστολή λήξης των go4more πόντων όσο οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Μήπως να ρώταγες στο τηλεφωνικό τους κέντρο ή να τους έστελνες ένα e-mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχω πόντους μπόνους στην άλφα που λήγουν μέσα μαϊου, δυστυχώς έλεγα να τους εξαργυρώσω κάποια στιγμή αλλά εδώ και αρκετό καιρό τα μαγαζιά είναι κλειστά ως γνωστόν. Είναι κάπου 4.000 πόντοι από ένα σύνολο 22.000 Θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου εδώ ότι αν τους μεταφέρω σε κάποιον φίλο και μου τους επιστρέφει το πρόβλημα λύνεται. Δηλαδή αν μετά τη μεταφέρω τους 4.000 και σε μια βδομάδα τους επιστρέψει είμαι οκ;;; Η πρέπει να μεταφέρω και τους 22.000 Sent from my Power 3 using Tapatalk Από που βλέπεις ότι λήγουν οι πόντοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Η Εθνική έχει ανακοινώσει αναστολή λήξης των go4more πόντων όσο οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Μήπως να ρώταγες στο τηλεφωνικό τους κέντρο ή να τους έστελνες ένα e-mail?Έστειλα μέιλ εδώ και μερικές μέρες αλλά με σύνδεσαν με Τόκυο. BTW στην άλφα πότε λιγουν οι πόντοι φαίνεται από την εφαρμογή των πόντων που κατεβάζεις από το play store εκεί στην ανάλυση πόντων σου λέει. Το γράφει και σε λογαριασμό της κάρτας αλλά η πλάκα είναι οτι επειδή έχω πολλές κάρτες το γράφει σε έναν μόνο και επειδή οι περισσότερες κάρτες μου είναι μηδενικές δεν τις δίνω μεγάλη σημασία και την πάτησα μια φορά και έχασα πόντους. Οπότε καλύτερα είναι η εφαρμογή Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Στο κινητό δεν το βλέπω αλλά στο λαπτοπ εκεί που ανοίγουν τα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμου, κάτω απο το προσθήκη χρημάτων αποστολή χρημάτων έχει επιλογή για παγιες Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, δεν το είχα προσέξει εκεί που ήταν! Βέβαια δεν έκανα τη δουλειά μου γιατί δεν έχει όλους τους οργανισμούς για τους οποίους υποστηρίζει απλή πληρωμή (χωρίς πάγια εντολή), όπως τη Nova Energy που με ενδιαφέρει αλλά τουλάχιστον θα εξυπηρετήσει άλλους. Θεωρώ ότι τέτοια θέματα θα έπρεπε να είχαν λυθεί μέσα σε όλην αυτήν την κατάσταση, για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις στις τράπεζες. Δεν μπορεί για την ενεργοποίηση μιας απλής πάγιας εντολής να χρειάζεται φυσική παρουσία σε τράπεζα εν έτει 2020... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Νομίζω πως από την σύσταση του προγράμματος bonus οι πόντοι λήγουν στα δύο (2) χρόνια. Δεν έχω πληροφορηθεί αν η Alpha Bank έχει μειώσει στον ένα (1) χρόνο την διάρκεια ισχύος των πόντων επιβράβευσης όπως έκαναν οι άλλες τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Νομίζω πως από την σύσταση του προγράμματος bonus οι πόντοι λήγουν στα δύο (2) χρόνια. Δεν έχω πληροφορηθεί αν η Alpha Bank έχει μειώσει στον ένα (1) χρόνο την διάρκεια ισχύος των πόντων επιβράβευσης όπως έκαναν οι άλλες τράπεζες. Στην alpha bonus, που βλέπω ΠΟΤΕ λήγουν οι πόντοι ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) Μπορείς να τους στείλεις πίσω κατευθείαν, το έχω κάνει. 2) Θα πρότεινα να τους μεταφέρεις όλους για να έχουν κοινή ημερομηνία λήξης και ψάχνεσαι κάθε 3 και λίγο. Άμα, τους στείλω σε κάποιον ΑΛΛΑΖΕΙ η ημερομηνία και ποια θα είναι αυτή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Στην alpha bonus, που βλέπω ΠΟΤΕ λήγουν οι πόντοι ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα, τους στείλω σε κάποιον ΑΛΛΑΖΕΙ η ημερομηνία και ποια θα είναι αυτή ? Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις πως έχουν προσφάτως ερωτηθεί και απαντηθεί όσα αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις πως έχουν προσφάτως ερωτηθεί και απαντηθεί όσα αναφέρεις. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μου απαντάς μόνο στο μέρος που σου έκανα παράθεση και οφείλω να σου πω ότι απάντηση ΔΕΝ έχει δοθει. Αναγκαστικά, πήρα τηλέφωνο στην ALPHA και μου απάντησαν ότι ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να δεις ΠΟΤΕ λήγουν ΟΛΟΙ σου οι πόντοι, παρα ΜΟΝΟ αν κάποιοι λήγουν σύντομα. Άρα, μην γράφετε και αναπαράγετε λάθη και ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ κιόλας. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) Μπορείς να τους στείλεις πίσω κατευθείαν, το έχω κάνει. 2) Θα πρότεινα να τους μεταφέρεις όλους για να έχουν κοινή ημερομηνία λήξης και ψάχνεσαι κάθε 3 και λίγο. Αν κάνω μεταφορά πόντων, ΠΩΣ θα δω ποια είναι η ημερομηνία λήξης που θα πάρουν αυτοί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Δεν το βλέπεις. Η Alpha απλά σε ενημερώνει για το πόσοι πόντοι λήγουν 3 μήνες μετά με εγγραφή στον λογαριασμό ή και στο App. Η μεταφορά σε άλλον και η επιστροφή σε εσένα είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος ανανέωσης για δύο χρόνια ακόμα. Το έίχα κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdes83 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπερα!!! Θελω τα φωτα σας . πες εχω πιστωτικο οριο στη καρτα μου για αγορες, πχ 1500 ευρω... κ βαλω αγορες 1300 , σε ατοκες δοσεις. κατα συνεπεια τωρα αμεσα θα χρεωθω πες ενδεικτικα, πρωτη δοση 300 ευρω στη καρτα μ θα χρεωθουν 300 ευρω. Ομως δεμευεται ολο το ποσο? δηλαδη οκ θα χρεωθω 300 ευρω αλλα θα δεσμευτουν 1300. Αρα θα εχω να κινηθω μονο 200 για αλλες επιπλεον αγορες. Σωστα? με αυτη τη λογικη ποιο το νοημα να βαλεις αγορες σε δοσεις, αφου δεσμευεται ολο το ποσο τελικα? Εχω eurobank visa classic με οριο 1500. ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπερα!!! Θελω τα φωτα σας . πες εχω πιστωτικο οριο στη καρτα μου για αγορες, πχ 1500 ευρω... κ βαλω αγορες 1300 , σε ατοκες δοσεις. κατα συνεπεια τωρα αμεσα θα χρεωθω πες ενδεικτικα, πρωτη δοση 300 ευρω στη καρτα μ θα χρεωθουν 300 ευρω. Ομως δεμευεται ολο το ποσο? δηλαδη οκ θα χρεωθω 300 ευρω αλλα θα δεσμευτουν 1300. Αρα θα εχω να κινηθω μονο 200 για αλλες επιπλεον αγορες. Σωστα? με αυτη τη λογικη ποιο το νοημα να βαλεις αγορες σε δοσεις, αφου δεσμευεται ολο το ποσο τελικα? Εχω eurobank visa classic με οριο 1500. ευχαριστω!!! σε eurobank στο παραδειγμα σου, θα εχεις 1500-300 (1 δοση) για εφαπαξ αγορες και 1500-1000 (η πρωτη δοση των 300 αφαιρειται) για αγορες με δοσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Χρόνια πολλά. Αγόρασα χθες μια tv με κάρτα efg visa μέσω της πλατφόρμας της alpha bank. Ήταν η πρώτη μου αγορά. Μέχρι τώρα δεν φαίνεται η χρέωση στο e-banking. Αυτό γίνεται λίγο πριν την παράδοση, όταν κόβεται η απόδειξη? Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdes83 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Αν η συνολικη δοση των 300 ευρω δεν αποτελειται απο δοση αγορας προιοντων απο ενα μοναδικο καταστημα αλλα αποτελειται απο επιμερους δοσεις σε διαφορα καταστηματα πχ 100 απο το καταστημα Α , 100 απ το Β κ 100 απ το Γ, παιζει καποιο ρολο στο πιστωτικο οριο αγορων εφαπαξ και δοσεων; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Αν η συνολικη δοση των 300 ευρω δεν αποτελειται απο δοση αγορας προιοντων απο ενα μοναδικο καταστημα αλλα αποτελειται απο επιμερους δοσεις σε διαφορα καταστηματα πχ 100 απο το καταστημα Α , 100 απ το Β κ 100 απ το Γ, παιζει καποιο ρολο στο πιστωτικο οριο αγορων εφαπαξ και δοσεων; ευχαριστω! οχι, το συνολικο ποσο των δοσεων μετραει. ειτε ειναι 1χ300 ειτε 50×6, ειναι το ιδιο πραγμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdes83 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Εξακολουθω να εχω αμφιβολιες . η λογική είναι το ότι δεν έχεις μετρητά... Γιαυτό βάζεις δόσεις... Οπότε ΟΛΟ το ποσό αφαιρείται από το συνολικό σου πλαφόν. Όταν πληρώσεις μια δόση αυξάνεται πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts